انجمن


اضافه کردن ابزارک به قالب plain-vanilla-fa  (۱۸ نوشته)

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۱۰:۵۷

    سلام
    یه سوال داشتم
    چه جوری می تونم ابزارک رو به قالب plain-vanilla-fa اضافه کنم؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۱۱:۱۳

    این مطلب رو بخونید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    asandownload2
  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۱:۴۱

    سلام
    خوندم اجرا هم کردم ولی قابم کلا بهم ریخت

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۱:۵۳

    فایل sidebar.php رو اینجا قرار بدید ...

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۹

    اینم لینک سایدبار، زیپش کردم

    http://mehsha.parsaspace.com/sidebar.zip

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    asandownload2
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۳۱

    <p class="cmeta"><?php bloginfo('description'); ?></p>
    <center>
    <a href="http://blog.mehsha.com/about/" target="_blank"><img src=http://blog.mehsha.com/wp-content/uploads/2008/01/13052007116-001.thumbnail.jpg></a></center>
    
    <?php if (function_exists('wp_theme_switcher')) {
    // fixed formatting - ak
    ?>
    <h3><?php _e('Themes'); ?></h3>
    <?php wp_theme_switcher(); ?>
    <?php } ?>
    
    <!-- site related posts get listed here -->
    <h3>لیست صفحات</h3>
    <ul>
    <?php wp_list_pages('title_li='); ?>
    </ul>
    
       <!-- // <label for="s"><?php _e('Search:'); ?></label> --> <br />
       <form id="searchform" method="get" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
            <div>
                    <input type="text" name="s" id="s" size="15" />&nbsp;<input type="submit" value="<?php _e('جستجو'); ?>" />
            </div>
            </form>
    
                            <?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو دسته بندی شده مطالب در گروه <?php single_cat_title(''); ?> هستید.</p>
    
                            <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_day()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a> در روز <?php the_time('l,jS F, Y'); ?>.</p> هستید.
    
                            <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						در <?php the_time('F, Y'); ?>هستید.</p>
    
          <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						در سال <?php the_time('Y'); ?>هستید.</p>
    
                     <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_search()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال جستجوی آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						 برای <strong>'<?php echo wp_specialchars($s); ?>'</strong>هستید.
    						اگر در نتیجه جستجو مطلبی را که به دنبال آن هستید پیدا نمی کنید از لینکهای زیر استفاده کنید.</p>
    
                            <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
                            <p class="cmeta">You are currently browsing the <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						weblog archives.</p>
    
                            <?php } ?>
    
      <h3>مطالب اخیر</h3>
        <ul>
          <?php get_archives('postbypost', 8); ?>
        </ul>
    
    <h3><?php _e('دسته بندی'); ?></h3>
        <ul>
            <?php list_cats(0, '', 'name', 'asc', '', 1, 0, 1, 1, 1, 1, 0,'','','','','') ?>
        </ul>
    
      <h3><?php _e('آرشیو ماهانه'); ?></h3>
        <ul>
          <?php wp_get_jarchives('type=monthly'); ?>
        </ul>
    
    <!-- start links -->
    
    <?php get_links_list(); ?>
    
    <!-- end links -->
    
     <h3><?php _e('بخش مدیریت'); ?></h3>
        <ul>
            <li><a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>/wp-login.php"><?php _e('ورود'); ?></a></li>
            <li><a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>/wp-register.php"><?php _e('ثبت نام'); ?></a></li>
        </ul>
    
    <h3><?php _e('جزئیات'); ?></h3>
        <ul>
            <li>
            <a href="http://wordpress.org/">وردپرس</a>
    	</li>
            <li>
            <a href="http://getfirefox.com/">فایرفاکس</a>
    	</li>
            <li>
            <a href="feed:<?php bloginfo('rss2_url'); ?>">مطالب(RSS)</a>
        </li>
            <li>
            <a href="feed:<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>">نظرات(RSS)</a>
        </li>
            <li>
            <a href="http://validator.w3.org/check/referer">XHTML</a>
        </li>
        </ul>
    
            <p class="cmeta" style="text-align:center">
    	Power: <a href="http://www.wp-persian.com/" target=_blank">wordpress</a><br>
    	Support: <a href="http://www.persianservices.com/" target=_blank">Persianservices</a><br>
    	Tmplate Translation By: <a href="http://1irani.ir">1irani</a><br>
    	Copyright © 2004-2007 <a title="وب نوشت های مهدی شریف درباره همه چیز"  href="http://blog.mehsha.com">MEHSHA</a>
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۳۹

    اینو تست کنید :

    <p class="cmeta"><?php bloginfo('description'); ?></p>
    <center>
    <a href="http://blog.mehsha.com/about/" target="_blank"><img src=http://blog.mehsha.com/wp-content/uploads/2008/01/13052007116-001.thumbnail.jpg></a></center>
       <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')  || !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php if (function_exists('wp_theme_switcher')) {
    // fixed formatting - ak
    ?>
    <h3><?php _e('Themes'); ?></h3>
    <?php wp_theme_switcher(); ?>
    <?php } ?>
    
    <!-- site related posts get listed here -->
    <h3>لیست صفحات</h3>
    <ul>
    <?php wp_list_pages('title_li='); ?>
    </ul>
    
       <!-- // <label for="s"><?php _e('Search:'); ?></label> --> <br />
       <form id="searchform" method="get" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
            <div>
                    <input type="text" name="s" id="s" size="15" />&nbsp;<input type="submit" value="<?php _e('جستجو'); ?>" />
            </div>
            </form>
    
                            <?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو دسته بندی شده مطالب در گروه <?php single_cat_title(''); ?> هستید.</p>
    
                            <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_day()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a> در روز <?php the_time('l,jS F, Y'); ?>.</p> هستید.
    
                            <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						در <?php the_time('F, Y'); ?>هستید.</p>
    
          <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال دیدن آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						در سال <?php the_time('Y'); ?>هستید.</p>
    
                     <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_search()) { ?>
                            <p class="cmeta">شما در حال جستجوی آرشیو <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						 برای <strong>'<?php echo wp_specialchars($s); ?>'</strong>هستید.
    						اگر در نتیجه جستجو مطلبی را که به دنبال آن هستید پیدا نمی کنید از لینکهای زیر استفاده کنید.</p>
    
                            <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
                            <p class="cmeta">You are currently browsing the <a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a>
    						weblog archives.</p>
    
                            <?php } ?>
    
      <h3>مطالب اخیر</h3>
        <ul>
          <?php get_archives('postbypost', 8); ?>
        </ul>
    
    <h3><?php _e('دسته بندی'); ?></h3>
        <ul>
            <?php list_cats(0, '', 'name', 'asc', '', 1, 0, 1, 1, 1, 1, 0,'','','','','') ?>
        </ul>
    
      <h3><?php _e('آرشیو ماهانه'); ?></h3>
        <ul>
          <?php wp_get_jarchives('type=monthly'); ?>
        </ul>
    
    <!-- start links -->
    
    <?php get_links_list(); ?>
    
    <!-- end links -->
    
     <h3><?php _e('بخش مدیریت'); ?></h3>
        <ul>
            <li><a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>/wp-login.php"><?php _e('ورود'); ?></a></li>
            <li><a href="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>/wp-register.php"><?php _e('ثبت نام'); ?></a></li>
        </ul>
    
    <h3><?php _e('جزئیات'); ?></h3>
        <ul>
            <li>
            <a href="http://wordpress.org/">وردپرس</a>
    	</li>
            <li>
            <a href="http://getfirefox.com/">فایرفاکس</a>
    	</li>
            <li>
            <a href="feed:<?php bloginfo('rss2_url'); ?>">مطالب(RSS)</a>
        </li>
            <li>
            <a href="feed:<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>">نظرات(RSS)</a>
        </li>
            <li>
            <a href="http://validator.w3.org/check/referer">XHTML</a>
        </li>
        </ul>
    <?php endif; ?>
            <p class="cmeta" style="text-align:center">
    	Power: <a href="http://www.wp-persian.com/" target=_blank">wordpress</a><br>
    	Support: <a href="http://www.persianservices.com/" target=_blank">Persianservices</a><br>
    	Tmplate Translation By: <a href="http://1irani.ir">1irani</a><br>
    	Copyright © 2004-2007 <a title="وب نوشت های مهدی شریف درباره همه چیز"  href="http://blog.mehsha.com">MEHSHA</a>

    اینم در اول فایل functions.php قرار بگیره :
    <?phpif ( function_exists('register_sidebar') ) register_sidebar(); ?>

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۴۶

    گذاشتم ولی بازم همون شد
    این ارور رو میده

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/mehsha/public_html/blog/wp-content/themes/plain-vanilla-fa/functions.php on line 1

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۵۲

    شما با چه برنامه ای این فایل رو می سازید و ذخیره می کنید ؟

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۵۴

    نوت پد استاندارد ویندوز ایکس پی

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۵۸

    توجه داشته باشید که فایل functions.php باید با انکودینگ ANSI ذخیره بشه نه UTF-8
    در غیر این صورت خطای بالا مشاهده می شه ...

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۵

    اونم درست کردم ولی بازم همون ارور رو میده ~X(

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۶

    تمام فاصله ها رو در فایل functions.php حذف کنید .

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۳:۲۸

    بازم همونه

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۶ - ۱۳:۲۴

    مشکلی نداره اگه با UTF-8 ذخیره کنی ، منتها باید برای رفع مشکلاتی که ممکنه بعداً به وجود بیاد سه بیت اول فایل رو حذف کنی...

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۲۰:۳۱

    نتونستم !!!!!!!!!!!!!!!

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۶:۵۷

    خودم حلش كردم

  • asandownload2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۹

    سلام .
    من از پوسته میهن دانلود استفاده می کنم و همانطور که در تصویر زیر آمده این پوسته ابزارک قبول می کنه .
    نشانی تصویر :
    http://s3.picofile.com/file/7513996769/untitled.jpg

    ولی وقتی مطلبی در داخل ابزارک می گذارم در سایت نشون نمی ده .
    نشانی سایت :
    http://download4u.fagig.com

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.