سلام
من می خواستم بدونم امکان اتصال سیستم بانکی به وردپرس وجود داره یا نه؟ اگر امکان پذیر هست چطوری میشه
سلام
من می خواستم بدونم امکان اتصال سیستم بانکی به وردپرس وجود داره یا نه؟ اگر امکان پذیر هست چطوری میشه
اتصال به سیستم بانکی ربطی به وردپرس نداره. شما باید لینک (یا درگاه) رو از بانک بگیرید و در سایتتون قرار بدید (ربطی به مدیریت محتوا نداره) و برای این کار هم باید شرکت ثبت شده داشته باشید.
سلام
من دارم کارای درگاه بانک تجارت رو انجام میدم و مراحلش رو دارم تمام میکنم گفتن یک کد پذیرنده بهت میدیم که توی سایتت قرار بدی .اینکار نیاز به دیتابیز خاصی توی وردپرس دراه . چون جایی که من سایت طراحی کردم گفته 450-500 تومان هزینه داره نصبش همینطوره ؟
سلام
شما باید بکمک فرم مقادیر رو از کاربر به بانک و بعدش از بانک به سایت انتقال و در نهایت توی بانکتون ذخیره کنید.
قیمت و مدت برنامه نویسی این سیستم هم بسته به شخص مقابل یا شرکت مقابل شما داره و در نهایت :
هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع میباشد.
amirhafezi گفت:
سلاممن می خواستم بدونم امکان اتصال سیستم بانکی به وردپرس وجود داره یا نه؟ اگر امکان پذیر هست چطوری میشه
به نظر من اصلا نیاز به اینهمه پول دادن نیست چون کار خیلی ساده تر از این حرف هاست.کلا برنامه نویس ها یاد گرفتن پول مفت از مردم بگیرن واسه دو سه تا خط کد نوشتن و اصلا هم انصاف ندارن.
onala گفت:
به نظر من اصلا نیاز به اینهمه پول دادن نیست چون کار خیلی ساده تر از این حرف هاست.کلا برنامه نویس ها یاد گرفتن پول مفت از مردم بگیرن واسه دو سه تا خط کد نوشتن و اصلا هم انصاف ندارن.
خب شما هم لطف کن و اگه راهش رو میشه به رایگان بگو تا دیگران هم استفاده کنن ( ذکات علم به نشر اون هست )