انجمن


تغییر تگ بندی موضوعات - تو رو قرآن جواب بدین !  (۱۵ نوشته)

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۱

    با سلام خدمت همه.
    دوستان من میخوام هر موضوع رو توی تگ جداگانه ای نمایش بدم ؛ باید چیکار کنم ؟
    مثلا پیشفرض موضوعات اینطوریه :

    <li class="cat-item cat-item-1"><a href="http://localhost/wordpress2/archives/category/%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c%e2%80%8c%d9%86%d8%b4%d8%af%d9%87" title="نمایش ‌همه‌یی نوشته‌ها درباره موضوع دسته‌بندی نشده">دسته‌بندی نشده
    
    	<li class="cat-item cat-item-3"><a  ... href="http://localhost/wordpress2/archives/category/%d8%aa%d8%b3%d8%aa-2" title="تست 2">تست ۲

    یعنی با تگ li نمایش داده میشه که Class خاصی هم برای هر موضوع به وجود میاد.
    حالا من میخوام تگ رو به <DIV> تغییر بدم و یه Class ثابت برای تمام موضوعات بذارم که از استایل قالب لود میشه.
    توی خود قالب هم از <?php wp_list_categories('title_li&orderby=id&hide_empty=0'); ?> استفاده کردم ولی نمی دونم چطوری تغییرش بدم.اگه فایل سیستم رو باید تغییر بدم بفرمایید تا اقدام کنم.
    شما رو به قرآن جواب بدین که بد جوری گیر کردم.
    ممنون.

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۲

    چرا می‌خواهید تگ های li رو به div تغییر بدید؟؟ o.O
    بعد هم هر li دو تا کلاس داره . یکی متغیره یکی هم ثابت که ثابته اینه cat-item
    در ضمن برای گرفتن پاسخ لازم نیست توی وبلاگ کامنت بزارید!!! فقط کافیه کمی صبر کنید.

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۲

    عذر میخوام علی جان ولی چون عجله دارم به وبلاگتون اومدم.
    در مورد تعویض تگ هم چون قالب من وقتی تگ li میذارم خراب میشه ( توی استایل li رو تعریف کردم ولی با توجه به سایز هایی که توی قالب هست و برای تغییرش باید کل قالب عوض بشه ، قالب به هم میریزه ) ولی وقتی از تگ DIV با همون تعریف استفاده می کنم مشکلی توی سایز بندی و طرح اصلی قالب پیش نمیاد.برای همین مجبورم عوضش کنم.حالا لطف می کنین بگین چطوری این کارو انجام بدم ؟
    بازم ممنون علی جان که جواب دادی ، منتظر جوابت هستم ...

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۸

    خب شما راهی که انتخاب کردید اشتباه هست اصلا!
    شما باید از css تگ li رو سازگار کنید نه اینکه بیاید صورت مساله رو عوض کنید!
    حالا اگر بگید میخواهید چه جوری نمایش داده بشه و مشکلتون با استایل فعلی چیه؟ شاید بتونم کمکتون کنم؟

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۹

    من li رو توی css اینطوری تعریف کردم :

    ul,li {
    margin:0; WIDTH: 180px; PADDING-TOP: 4px; BORDER-BOTTOM: 1px solid #cccccc; HEIGHT: 20px; direction:rtl; list-style-type:none

    برای نمایش ندادن • که یه سایز (اندازه) خاص داره ( و برای li به صورت پیش فرض میاد) list-style-type:none رو قرار دادم.ولی مشکل اینجاست که وقتی من میذارم WIDTH: 180px توی قالب 200px در نظر گرفته میشه و قالب به هم میریزه ! ولی وقتی همین اطلاعات با تگ DIV داده میشه ، همون اندازه میشه که میدی و اون اضافه آوردن اندازه پیش نمیاد.برای اینکه چاره ای پیدا نکردم خواستم صورت مسئله رو تغییر بدم.حالا راه حل مناسبی دارید بفرمایید من سراپا چشمم !
    بازم ممنون که جواب دادی.منتظر راه حلتونم ...

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۳

    نا گفته نماند بخش www\wp-includes\category-template.php رو خواستم ویرایش کنم شاید درست بشه ولی نتونستم منبع کد رو پیدا کنم.حالا علی جان بهمون کمک کن که گیر کردیم !

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۹

    راستش توی پوسته سایت خودتون رو من دیدم که مشکلی نداشت؟!
    ولی شما باید دقیق تر آدرس دهی کنید مثلا اگر تگ li زیر مجموعه یه آی دی right هست اینجوری آدرس بدید:
    #right li { }
    ولی شما میتونید به صورت زیر هم دستورتون رو نسبت به کدهای دیگه در اولویت بزارید:
    li { width: 200px!important;}

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۹

    ببخشید علی جان این کی که میگم اصلا ارتباطی به قالب سایت خودم نداره ، مربوط به یه قالب دیگه اس !
    در ضمن عرض کردم که مشکل اصلا از اندازه شدن width: 200px نیست.ببین مثلا من li میزنم و میذارم 180PX توی قالب به اندازه ی 200PX جا میگیره ؛ همینو با تگ DIV میزنم 180PX که زدم جا اشغال میکنه.
    من خودم طراح هستم و میدونم این یه ثابت هستش که برای تگهای li اضافه میشه و واسه همینم از اول خواستم صورت مسئله رو عوض کنم.
    حالا لطف می کنی بگی من چطور تگ li رو توی موضوعات کلا به یه تگ DIV و با یه class خاص و یکسان تبدیل کنم ؟
    ممنونتم و منتظرم ...

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۶

    کلاس ثابت که گفتم cat-item هست و به div هم نمیشه تبدیل کرد یعنی با این تگ نمیشه و باید براش کد نوشت.
    و اینکه li رو به div تبدیل کنید اصلا درست و valid نیست!!! و یه کار کاملا اشتباه هست.
    مشکل شما با css هست که باید اونجا دنبال راه حل باشید.
    اگر یه پیش نمایشی از پوسته تون داشتید شاید بهتر میتونستم کمک کنم.

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۲

    علی جان دقیقا میدونم چی میگی و آگاهم که این تغییر غیر استاندارد و اشتباهه ولی چون یه چیزی هست که روی قالب و با CSS درست نمیشه باید این کارو بکنم ؛ ممنون که جواب دادی ؛ یکی از دوستان فایل حامل این مورد رو بهم معرفی کرد و مشکلش رو حل کردم.واقعا ممنونم علی جان.یا حق.

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰

    از هر کسی هم میپرسم همه میگن این کار غیر استاندارده.واسه همین عکسی از چیزی که روی قالب میخوام پیاده کنم گرفتم و گذاشتم ، شاید تونستی منو راهنمایی کنی. اینم عکس :
    http://www.myup.ir/image-33A1_4B9FE751.jpg
    من میخوام اون خط خاکستری که زیر لینک هاست وسط باشه نه چپ که زشت به نمایش در میاد.
    منتظرم ....

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۳

    Admin_tak2net گفت:
    از هر کسی هم میپرسم همه میگن این کار غیر استاندارده.واسه همین عکسی از چیزی که روی قالب میخوام پیاده کنم گرفتم و گذاشتم ، شاید تونستی منو راهنمایی کنی. اینم عکس :
    http://www.myup.ir/image-33A1_4B9FE751.jpg
    من میخوام اون خط خاکستری که زیر لینک هاست وسط باشه نه چپ که زشت به نمایش در میاد.
    منتظرم ....

    از چپ یه مارجین به li بده شاید مشکلت حل بشه ولی برای پاسخ دقیق باید کد رو ببینم.
    اگر هم مشکلتون حل شد موضوع رو به حل شده تغییر بدم؟؟

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۳

    والا من نگرفتم چی گفتی علی جان ؛ کد من روی استایل همینه :

    ul,li {
    margin:0; WIDTH: 180px; PADDING-TOP: 4px; BORDER-BOTTOM: 1px solid #cccccc; HEIGHT: 20px; direction:rtl; list-style-type:none

    حالا می فرمایید چی اضافه کنم ؟ (یا اگه میگین روی قالب اصلی بازم بگین چی ؟ )
    منتظرم ...

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۷

    li {
         margin-left:5px;
    }

    مثلا یه همچین کدی اضافه کنی

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۶

    آهان منظورت فاصله از صفحه بود ، اوکی ، ممنون علی جان ، حل شد .... تاپیک رو حل شده کردیم

درباره‌ی این موضوع