انجمن


چگونه میشه برای نویسنده های پست , لینک جدا درست کرد؟  (۳۱ نوشته)

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۶ - ۱۳:۰۷

    ببینید من توی وبلاگم اعضای زیادی دارم که هر کدومشون پستهایی را ارسال کردن. با چه پلاگینی میشه autor را لینک زد که وقتی کلیک کنیم روش تمام پستهای ارسالی اون نویسنده لیست بشن.
    مثلا:
    http://www.example.com/autor/nima

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۴

    نیاز به افزونه نیست . شما باید تگ های پوستتون رو ویرایش کنید. الان صفحه نویسنده های شما کار می کنه و همه مطالب رو نشون می ده ؟

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۰۲:۰۵

    نه اسم نویسنده ها لینک نمیشه.
    به این شکل هست:
    ارسال کننده khashayar در قسمت عمومی که کلمه khashayar لینک نمیشه که بشه کلیک کرد تا مطالبی که khashayar پست کرده را دید.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۰۹:۲۰

    می دونم لینک نیست . منظورم اینه که با فرمول http://yourblog/author/userlogin
    مطالب کاربر به نمایش در میاد ؟!

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۱۳:۵۹

    نه نوید جان Eroor 404= Not Found میده

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۳

    پس شما اول باید یک پوسته author.php براساس دیگر فایل های پوستتون بسازید. بعد اسم نویسنده هاتون رو لینک کنید .

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۸۶ - ۱۸:۵۴

    مثلا بیام single.php رو کپی کنم و به اسم author.php ذخیره کرده آپلود کنم. همین؟؟ :?

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۸۶ - ۲۰:۲۴

    نه . اینطوری ممکنه بشه و ممکنه نشه .

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ دی ۱۳۸۶ - ۱۸:۲۸

    نوید جان ممنون ولی نشد. ممکنه تو کدهای author.php خودتو اینجا بزاری ؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ دی ۱۳۸۶ - ۲۳:۱۶

    هر قالبی ۱۰۰٪ فایل های خودش رو داره . نمی شه از یکی برای یکی دیگه استفاده کرد .

  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۵

    به بخشید ولی فکر می کنم این فرمول جواب بده:
    http://example.com/index.php/author/nima/

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۶ - ۱۲:۲۹

    نه با این فرمول هم ریدایرکت میشه به http://example.com/author/nima
    من از قالب استاندارد فارسی شده همینجا (کوبیریک) استفاده میکنم.
    احتمالا باید بگردم توی قالبهای دیگه ببینم کدومیکی این فایل توشه :-?

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۶ - ۱۲:۵۲

    کوبریک خودش باید داشته باشه پوسته نویسنده رو . آدرس بدید ...

  • ospeyman

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۴:۵۱

    این صفحه را چرا این قدر بد ساختید . من کلی وقته دارم میگردم دنبال ایحاد تاپیک جدید . تازه یه بار قبلا تاپیک ردم دوباره گمش کردم . از این بدتر دیگه نمیشد . یه لینک گنده بالا بزارید به اسم ورود . یه لینک هم بزارید ایجاد تاپیک جدید . گنده باشه لطفا

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۷:۴۱

    حق با شماست. منم متوجه شدم که اصلا تو چشم نیست :D

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۳:۵۵

    navid گفت:
    کوبریک خودش باید داشته باشه پوسته نویسنده رو . آدرس بدید ...

    http://www.irani.ch

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۹:۲۱

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div id="content" class="narrowcolumn">
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    		<div class="post">
    				<h3 id="post-<?php the_ID(); ?>"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
    				<small><?php the_time('l, F jS, Y') ?></small>
    
    				<div class="entry">
    					<?php the_content() ?>
    				</div>
    
    				<p class="postmetadata"><?php the_tags('Tags: ', ', ', '<br />'); ?> Posted in <?php the_category(', ') ?> | <?php edit_post_link('Edit', '', ' | '); ?>  <?php comments_popup_link('No Comments »', '1 Comment »', '% Comments »'); ?></p>
    
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; Older Entries') ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Newer Entries &raquo;') ?></div>
    		</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center">Not Found</h2>
    		<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    یک فایل با نام author.php بسازید و محتویات بالارو توش قرار بدید و توی پوشه پوستتون بزارید. ببینید درست می شه یا نه ...

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۳:۳۳

    ممنون نوید جان, من این کدها رو هم آپلود کردم ولی بازم نمیشه!!
    http://www.irani.ch/author/admin
    not found!¨error 404 ~X(
    فکر کنم بعد از اضافه کردن این صفحه باید کدهای index.php رو هم ویرایش کنم تا اسم نویسنده لینک بشه به این صفحه
    اینشکلی:
    <a href="author/<?php the_author() ?>"><?php the_author() ?></a>
    ولی اینم جواب نداد.
    :-?

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۳:۴۰

    یک پرمالینک ها را آپدیت کنید ببینید نتیجه میگیرید .

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۳:۴۴

    underline گفت:
    یک پرمالینک ها را آپدیت کنید ببینید نتیجه میگیرید .

    از کجا این کارو انجام بدم؟
    منظورتون اینه که یه پست جدید بفرستم؟

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۴:۲۷

    به بخش لینک های ثابت بروید و از آنجا آن را آپدیت کنید ،

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۵:۰۱

    underline گفت:
    به بخش لینک های ثابت بروید و از آنجا آن را آپدیت کنید ،

    به روزرسانیشم کردم حتی مدلشم تغییر دادم ولی
    بازم erroor 404
    :?

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۵:۱۰

    - شما میخواهید وقتی روی اسم نویسنده کلیک شد بره به یک صفحه دیگر و در آن مطالبی که توسط آن نویسنده نوشته شده است را نمایش بدهد ، درسته ؟
    - در صفحه author.php از کدهایی که نوید گذاشته استفاده کردید ؟
    - فایل author.php را کجا بارگذاری کرده اید ؟

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۲

    بله درسته.
    بله فایل نوید را هم درست کرده و
    این فایل را به فایلهای قالبی که الان فعاله اضافه کردم.

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۸

    omid2222 گفت:
    بله درسته.
    بله فایل نوید را هم درست کرده و
    این فایل را به فایلهای قالبی که الان فعاله اضافه کردم.

    ببینید چیزی که من از صفحه نویسندگان میدونم این هست که در آن صفحه باید شرطی باشد که نام نویسنده را بررسی کند و سپس پست های او را نمایش دهد ، شما کد زیر را تست کنید و نتیجه را اعلام کنید :

    <?php get_header(); ?>
       <div id="content" class="narrowcolumn">
          <!-- This sets the $curauth variable -->
    <?php
    if(isset($_GET['author_name'])) :
    $curauth = get_userdatabylogin($author_name);
    else :
    $curauth = get_userdata(intval($author));
    endif;
    ?>
    
    <h2>About: <?php echo $curauth->nickname; ?></h2>
    <dl>
    <dt>Website</dt>
    <dd><a href="<?php echo $curauth->user_url; ?>"><?php echo $curauth->user_url; ?></a></dd>
    <dt>Profile</dt>
    <dd><?php echo $curauth->user_description; ?></dd>
    </dl>
    
    <h2>Posts by <?php echo $curauth->nickname; ?>:</h2>
    
    <ul>
    <!-- The Loop -->
    <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
      <li>
    <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link: <?php the_title(); ?>">
    <?php the_title(); ?></a>,
    <?php the_time('d M Y'); ?> in <?php the_category('&');?>
      </li>
    
      <?php endwhile; else: ?>
         <p><?php _e('No posts by this author.'); ?></p>
    
    	<?php endif; ?>
    <!-- End Loop -->
    </ul>
    </div>
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>
  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۷:۱۱

    سلام و ممنون
    من این کدها رو به اسم author.php ذخیره کرده و در پوشه قالب فعال سایت گذاشتم ولی هیچ تغییری حاصل نشد.
    الان با کلیک روی اسم کاربر این فرمول هستش که not found می ده
    http://www.irani.ch/author/ARYA
    وقتی هم این صفحه را در پوشه اصلی وردپرس بریزم یک صفحه سفید خالی بهم میده. :-(

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۷:۲۳

    اینجا رو ببینید :
    http://www.irani.ch/archives/author/ARYA
    حالا برای اینکه مشکلتون حل بشه باید کد زیر را به زیریش تغییر بدید :
    <a href="author/<?php the_author() ?>"><?php the_author() ?></a>
    به این تغییر بدید :
    <a href="archives/author/<?php the_author() ?>"><?php the_author() ?></a>

    موفق باشید .... . ;-)

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۷:۳۶

    underline عزیز ممنون از پیگیری و راهنماییتان.
    دقیقا مشکل از نبودن کد
    <a href="archives/author/<?php the_author() ?>"><?php the_author() ?></a>
    در قالب بودش و بدون author.php هم تنها با این کد میشد مشکلو حل کرد.
    ولی این کدشما هم جالبه و آرشیو نوشته ها را سریعتر نشون میده.
    من ترجیح میدم کد شما را هم جداگانه استفاده کنم.
    باز هم ممنون. :-)

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۷:۴۷

    omid2222 گفت:
    underline عزیز ممنون از پیگیری و راهنماییتان.
    دقیقا مشکل از نبودن کد
    "><?php the_author() ?>
    در قالب بودش و بدون author.php هم تنها با این کد میشد مشکلو حل کرد.
    ولی این کدشما هم جالبه و آرشیو نوشته ها را سریعتر نشون میده.
    من ترجیح میدم کد شما را هم جداگانه استفاده کنم.
    باز هم ممنون. :-)

    خواهش میکنم ، موفق باشید

  • agape

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۵

    سلام
    کار نمی کنه :-(
    همین که تمام نوشته های یک نویسنده رو نشون بده
    من از این فرمول استقاده میکنم
    http://myblog/?author=۱
    اینجوری تمام نوشته ها ی نویستده با آی دی 1 رو نشون میده ولی اگه بخوام به جای آیدی نام نویسنده ییشه چی مثلا اگه ینویسنم
    ttp://myblog/?author=admin
    کار نمیکه راهی هیست ؟ :-?

  • agape

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۴

    کسی نمیخواد چیزی یگه 8-|

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.