انجمن


اشکال در تگ ها  (۱۶ نوشته)

  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۳:۴۷

    من یه مشکلی توی تگ های وبم دارم
    اونم اینه که با کلیک روشون فقط قسمت ابتدایی متن و اون پست نشون داده میشه
    چه جوری میتونم کاری کنم که کل اون پست هایی که با تگ مربوط هستند نمایش داده بشن؟؟؟

    ضمنا قالب وبلاگ من albeo هست (از قالبهای همین سایت وردپرس فارسی)، و فایلی به نام tag هم نداره.

    من میخواستم کل اون پستی که اون تگ نشون میده بیاد نه فقط قسمتی از اون نوشته....

    ممنون

  • MobPersia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۰

    دوست عزيز فايل tag.php رو توي قالبتون ايجاد كنيد و هر طوري كه خاستي اونو تغيير بده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehdiweblog
  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۴:۱۶

    MobPersia گفت:
    دوست عزيز فايل tag.php رو توي قالبتون ايجاد كنيد و هر طوري كه خاستي اونو تغيير بده.

    ممنون.
    ولی نمیدونم چه تغییری رو باید انجام بدم
    میخوام تموم پست های مرطبت به اون تگ، همشون رو کامل نشون بده (نه اینکه خلاصه از اون -چند خط از اون پست- رو نشون بده.

    میشه کدی رو که باید بزارم رو بگی؟

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۲

    شما اصلا tag.php دارید یا نه ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehdiweblog
  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۱:۳۶

    mehdiweblog گفت:
    من یه مشکلی توی تگ های وبم دارم
    اونم اینه که با کلیک روشون فقط قسمت ابتدایی متن و اون پست نشون داده میشه
    چه جوری میتونم کاری کنم که کل اون پست هایی که با تگ مربوط هستند نمایش داده بشن؟؟؟

    ضمنا قالب وبلاگ من albeo هست (از قالبهای همین سایت وردپرس فارسی)، و فایلی به نام tag هم نداره.

    من میخواستم کل اون پستی که اون تگ نشون میده بیاد نه فقط قسمتی از اون نوشته....

    ممنون

    ضمنا قالب وبلاگ من albeo هست (از قالبهای همین سایت وردپرس فارسی)، و فایلی به نام tag هم نداره.

    ممنون بابت جواب
    اما
    من که گفتم نداره !!!!!!!!!
    چرا کسی درست حسابی جواب نمیده؟
    تا اینجایی که جپاب دادین رو خودم هم میدونستم!!
    من کامل توضیح میدم اما جواب کامل نمی بینم
    مرسی از دوستان

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۵

    به احتمال قوی یک لیمیتی برای نمایش تعداد کلمات گذاشته شده ،
    امکانش هست محتویات فایل های index.php , single.php رو اینجا قرار بدید ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehdiweblog
  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۴

    ؟؟؟
    واقعا این موضوع اینقدر سخت بود؟؟؟
    یا اینکه مدیران بخش فروم دیگه حال و حوصله ندارن !!؟؟؟

  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۷

    Azad گفت:
    به احتمال قوی یک لیمیتی برای نمایش تعداد کلمات گذاشته شده ،
    امکانش هست محتویات فایل های index.php , single.php رو اینجا قرار بدید ؟

    ممنون آزاد جان

    ایندکس

    <?php get_header(); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <!--Start Post-->
    <div style="margin-bottom: 20px;">
    
    <div class="p-head">
    <h2><a>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','albeo'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <p class="p-who-date"><?php _e('Posted by:','albeo'); ?> <?php the_author() ?> <?php _e(' on:','albeo'); ?> <?php the_time('d') ?> <?php the_time('M') ?> <?php the_time('Y') ?></p>
    </div>
    
    <div class="p-det">
    
    <ul>
      <li class="p-cat"><?php _e('In:','albeo'); ?> <?php the_category('|') ?>
      <li class="p-com"><?php comments_popup_link(__('No Comments','albeo'), __('<strong>1</strong> Comment','albeo'),__( '<strong>%</strong> Comments','albeo')); ?>
     </ul>
    </div>
    
    <div class="p-con">
    <?php the_content(__('Read the rest of this entry »','albeo')); ?>
    </div>
    
    <?php if (function_exists('the_tags')) { ?> <?php the_tags(__('<div class="p-tag">Tags: ','albeo'), ', ', '</div>'); ?> <?php } ?>
    
    </div>
    <!--End Post-->
    
    <?php endwhile; ?>
    <?php include("nav.php"); ?>
    <?php else : ?>
    
    <?php include("404.php"); ?>
    <?php endif; ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    سینگل

    <?php get_header(); ?>
    
    <div class="navigation">
    	<div class="previous alignleft"><?php next_post_link('%link') ?></div>
    	<div class="next alignright"><?php previous_post_link('%link') ?></div>
    </div>
    
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div id="post-<?php the_ID(); ?>" style="margin-bottom: 20px;">
    
    <div class="p-head">
    <h1><?php the_title(); ?></h1>
    <p class="p-who-date"><?php _e('Posted by:','albeo'); ?> <?php the_author() ?> <?php _e('on:','albeo'); ?> <?php the_time('d') ?> <?php the_time('M') ?> <?php the_time('Y') ?></p>
    </div>
    
    <div class="p-det">
    
    <ul>
      <li class="p-cat"><?php _e('In:','albeo'); ?> <?php the_category('|') ?>
      <li class="p-com"><a>#respond" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','albeo'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"><?php _e('Comment!','albeo'); ?></a>
     </ul>
    </div>
    
    <div class="p-con">
    <?php the_content(__('Read the rest of this entry »','albeo')); ?>
    </div>
    
    <?php if (function_exists('the_tags')) { ?> <?php the_tags(__('<div class="p-tag">Tags: ','albeo'), ', ', '</div>'); ?> <?php } ?>
    
    </div>	
    
    <?php comments_template(); ?>
    
    <?php endwhile; else: ?>
    
    <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.','albeo'); ?></p>
    
    <?php endif; ?>
    <?php get_footer(); ?>

    توی هر دو تگ وجود داره.
    اما من محدودیتی واسه تعداد کلماتش ندیدم‌؟؟؟!

    بازم ممنون/

  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۹

    یعنی من جفنگ فرستادم؟؟؟؟؟؟؟
    چرا مدیران این انجمن، به جای رسیدگی به موضوعات و فعال بودن، فقط بلدن با دو تا کلیک اعضا رو جفنگ کنن؟
    من توی سایت خود ورد پرس و فروم اونجا هم وقتی دیر میشه مینویسم کسی بلد نیست؟ یا چرا جواب نمیدین! (به انگلیسی!)

    و هیچوقت وردپرس جفنگ نکرده !
    لابد اینجا از خود وردپرس مهمتره!!!

    آقای گناهکار عزیز هم، اگر دنبال یک جفنگ نویس حرفه ای و گناهکار! میگردی که تعطیلی انجمن و از زیر بار شونه الی کردنت رو گردن این گناهکارهای جفنگ نویس بندازی، اون دیگه بحثش جداست.

    شما وقتی مجوز رو از وردپرس گرفتین و توی همه ی وبلاگ ها لینک شدین و حتی خود وردپرس فایل ترجمه شده ی شما رو قرار میده، در قبال این هم مسئولید.
    وگرنه هیچوقت نمیومدیم وبلاگ آقای گناهکار به زور کمک بخوایم!

    موفق باشید!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۳

    مدیران انجمن فقط مسئول حفظ نظم انجمن هستند و هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی به مشکلات کاربران ندارند. اعضای انجمن٬ خود باید به یکدیگر کمک کنند.

    شما وقتی مجوز رو از وردپرس گرفتین و توی همه ی وبلاگ ها لینک شدین و حتی خود وردپرس فایل ترجمه شده ی شما رو قرار میده، در قبال این هم مسئولید.

    ما مسئول ترجمه‌ی وردپرس هستیم٬ نه برپایی انجمن پشتیبانی و ناسزا شنیدن از کاربران محترم.

    همه باید تابع قوانین انجمن باشند.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی
  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۲

    ما مسئول ترجمه‌ی وردپرس هستیم٬ نه برپایی انجمن شتیبانی و ناسزا شنیدن از کاربران محترم.

    همه باید تابع قوانین انجمن باشند.

    جناب گناهکار من ناسزا نگفتم
    درسته که خودمون به هم کمک می کنیم.
    اما من واقعا جفنگ نفرستادم!
    فکر نمی کنین کمی زیادی سخت گیری می کنین؟
    شایدم من اشتباه می کنم. اما به نظرم یه پست دادن که چرا کسی جواب نمیده و این حرفا اسپم هست؟
    عذر میخوام وقتتون رو گرفتم!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۳

    شایدم من اشتباه می کنم. اما به نظرم یه پست دادن که چرا کسی جواب نمیده و این حرفا اسپم هست؟

    بله٬ از نظر ما این‌گونه نوشته‌ها که فقط برای بالا آوردن موضوعات در فهرست استفاده می‌شه مصداق بارز جفنگ هست.

    شما باید صبر کنین تا کسی که پاسخ سوال‌تون رو می‌دونه بیاد و بهتون کمک کنه.

  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۴

    mehdiweblog گفت:

    ممنون آزاد جان

    ایندکس

    <?php get_header(); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <!--Start Post-->
    <div style="margin-bottom: 20px;">
    
    <div class="p-head">
    <h2><a>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','albeo'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <p class="p-who-date"><?php _e('Posted by:','albeo'); ?> <?php the_author() ?> <?php _e(' on:','albeo'); ?> <?php the_time('d') ?> <?php the_time('M') ?> <?php the_time('Y') ?></p>
    </div>
    
    <div class="p-det">
    
    <ul>
      <li class="p-cat"><?php _e('In:','albeo'); ?> <?php the_category('|') ?>
      <li class="p-com"><?php comments_popup_link(__('No Comments','albeo'), __('<strong>1</strong> Comment','albeo'),__( '<strong>%</strong> Comments','albeo')); ?>
     </ul>
    </div>
    
    <div class="p-con">
    <?php the_content(__('Read the rest of this entry »','albeo')); ?>
    </div>
    
    <?php if (function_exists('the_tags')) { ?> <?php the_tags(__('<div class="p-tag">Tags: ','albeo'), ', ', '</div>'); ?> <?php } ?>
    
    </div>
    <!--End Post-->
    
    <?php endwhile; ?>
    <?php include("nav.php"); ?>
    <?php else : ?>
    
    <?php include("404.php"); ?>
    <?php endif; ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    سینگل

    <?php get_header(); ?>
    
    <div class="navigation">
    	<div class="previous alignleft"><?php next_post_link('%link') ?></div>
    	<div class="next alignright"><?php previous_post_link('%link') ?></div>
    </div>
    
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div id="post-<?php the_ID(); ?>" style="margin-bottom: 20px;">
    
    <div class="p-head">
    <h1><?php the_title(); ?></h1>
    <p class="p-who-date"><?php _e('Posted by:','albeo'); ?> <?php the_author() ?> <?php _e('on:','albeo'); ?> <?php the_time('d') ?> <?php the_time('M') ?> <?php the_time('Y') ?></p>
    </div>
    
    <div class="p-det">
    
    <ul>
      <li class="p-cat"><?php _e('In:','albeo'); ?> <?php the_category('|') ?>
      <li class="p-com"><a>#respond" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','albeo'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"><?php _e('Comment!','albeo'); ?></a>
     </ul>
    </div>
    
    <div class="p-con">
    <?php the_content(__('Read the rest of this entry »','albeo')); ?>
    </div>
    
    <?php if (function_exists('the_tags')) { ?> <?php the_tags(__('<div class="p-tag">Tags: ','albeo'), ', ', '</div>'); ?> <?php } ?>
    
    </div>	
    
    <?php comments_template(); ?>
    
    <?php endwhile; else: ?>
    
    <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.','albeo'); ?></p>
    
    <?php endif; ?>
    <?php get_footer(); ?>

    توی هر دو تگ وجود داره.
    اما من محدودیتی واسه تعداد کلماتش ندیدم‌؟؟؟!

    بازم ممنون/

    خب حالا من هر دو فایلی رو که گفتید فرستادم.
    اگه جفنگ نفرستم کسی هست کمک کنه یا اصلا جواب بده ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۵

    توی پرونده‌های پوسته‌تون بگردین و هرجا the_excerpt دیدین با the_content جایگزین‌ش کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehdiweblog - آزاد
  • mehdiweblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۰

    Gonahkar گفت:
    توی پرونده‌های پوسته‌تون بگردین و هرجا the_excerpt دیدین با the_content جایگزین‌ش کنین.

    ممنوووووون!
    فایل archive.php همینو داشت که عوض کردم
    آقا شما که بلدی چرا زودتر نمیگی؟‌ :D

    دستتون درد نکنه.
    واقعا لطف کردین.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۶

    اگه مشکل‌تون حل شده٬ وضعیت موضوع رو به «حل شده» تغییر بدین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehdiweblog

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها