دوستان در نصب ورد پرس چند سوال برایم پیش آمده که می خواهم بدانم.اگر کسی می داند لطفآ جواب بدهد
.مهم ترین سوال من این هست که چه جوری می شه آدرس وبلاگت همون آدرس سایتت باشه!.فکر کنم که خوب مطلبم رو ذکر نکردم.ببینید برای نصب ورد پرس,بعد از آپلود همه فایل ها روی هاست, وارد صفحه ای مثل این می شید.در بالای این صفحه کادری هست که باید نامی رو وارد کنید که آدرس سایتتون می شه.مثلآ اگر نام هاستتانwww.yoursite.com باشه آدرس سایتتان در اونجا میشه http://www.yoursite.com/dir.این dir همن آدرسی هست که در بالای کادر می نویسد.اگر هم ننویسی که اصلآ قبول نمی کنه.یعنی باید این آدرس رو نوشت.حالا شما بفرمایید که من باید چه کار کنم؟
2.دومین سوال من این هست که اگر بخواهم که این وردپرس(یا هر cms دیگری که نصب کرده ام) که الان نصب کرده ام را پاک کنم باید چکار کنم؟
3.سوال بعدی من این هست : ببینید من می خواهم مثلآ در آدرس سایتم علاوه بر صفحه ی اصلیwww.example.com که مدام به روز می شه,تحت همین دامین یک و cms دیگر(خواه وردپرس خواه هرچیز دیگری) را نصب کنم که بتوان آن را مثل صفحه ی اول به روز رسانی کرد.مثل 1pezashk.com که علاوه بر آدرس سایت اصلی در آدرسwww.1pezeshk.com/library هم مطالب رو به صورت پست های پشت سرهم ارسال می کنه.آیا باید دامین جدید بخرم ؟ نمی دونم آیا این کار اصلآ با ورد پرس شدنی هست؟
4.در ضمن سوال دیگه ام این هست که وقتی قالب رو عوض می کنم فقط صفحه ی اول تغییر می کنه.و روی هر لینکی که کلیک می کنید به آدرس هاستم ریدایرکت می شه.حتی نمیشه نظر داد.می شه بهم بگید که چطوری میشه جلوی این کار رو گرفت؟