fabris
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۷
سلام دوستان... كسي ميتونه كمك كنه شماره صفحات پايين قالبمو به يه شكل بهتر در بيارم...ميخوام بدونم ميشه كدهايي رو تو قالب به كار برد كه بهتر نشون بده اگه هست بهم بگيد... راستي من از افزونه ي WP-PageNavi استفاده ميكنم... از WP-PageNumber هم استفاده كردم كه اصلاً تو قالب خوب نشد و بهم ريخت قالبم....
منتظرم.
اين لينك سايته
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۹۲۷
#
۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۵
سلام دوست عزیز
باید رو استایل کار کنین تا به شکل دلخواهتون در بیاد. من WP-PageNumber رو برای وبلاگ خودم ادیت کردم بد نشد.
fabris
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۵
سلام ..محسن جان..درسته بايد روي استايل كار كنم ... ولي روي index.php هم بايد كار كنم يعني به غير از اين كد در ايندكس <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?> بايد كدهاي ديگري هم اضافه كنم؟ چون فقط الان اين كد توي ايندكس هست كه صفحات به اين شكل در اومده .... ميخوام بدونم اين افزونه مثه cystat كه كدهايي مثله افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?> و... داره اين افزونه هم اين كدها رو داره؟؟
اميدوارم مفهوم رو رسونده باشم.
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۹۲۷
#
۱۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۵
فایلهای استایل افزونه WP-PageNumber تو خود پوشه پلاگینشه. در مورد pagenavi هم همینطوره. اونا رو باید ویرایش کنین.
در ضمن اگر از pagenavi استفاده کردیم میتونین فایل pagenavi-css.css رو بزارین تو پوشهی پوسته تا زمان ارتقا افزونه استایلتون از بین نره.