چگونه می تونم از نظر جدید به وسیله ی ایمیل با خبر بشم. یعنی نظرات جدیدی که داده می شود به امیلم ارسال بشه متنش.
چگونه می تونم از نظر جدید به وسیله ی ایمیل با خبر بشم. یعنی نظرات جدیدی که داده می شود به امیلم ارسال بشه متنش.
مراجعه به این صفحه : wp-admin/options-discussion.php
تیک گزینه Anyone posts a comment
( از بالا گزینه چهارمی )
خوب این تیک خورده بود ولی ایمیل نمی کنه. چرا
به احتمال قوی مشکل از هاستت هست. توابع میلش رو چک کن. ببین با بقیه برنامه ها ایمیل می کنه . ایمیل ادمین رو چک کن ببین جلوی دسترسیش گرفته نشده ( در هاست ). و قسمت اسپم ایمیلت رو هم چک کن :-)
به نام حق
مشکل از هاست شما است که از توابع PHP درست پشتیبانی نیمکنه یا اینکه آدرس های مجازی که از طرف وردپرس استفاده میشود را به رسمست نمیشناسه ( برای مبازه خوفناک با جفنگ ها !! ) و .... ، راه حل این که شما بری روی هاست یک اکانت ایمیل برای خودت در cpanel درست کنید بعد بیایی افزونه wp-mail-smtp را روی وردپرس فعال کنی ، بعد داخل تنظیمات افزونه بروی و نام کاربری و کلمه عبور اکانت ایملت را که روی هاست ایجاد کردی به افزونه بدی . حال کار تمومه و میتوانی از محیط خود افزون هم یک ایمل ازمایشی بزنی ببینی اوضاع چه جور !!!!
موفق باشی مشکلی داشته مطرح کن .
اخه من سرورم ویندوزه Cpanel ندارم. مشکل از این نیست من فکر می کنم همونی که نوید گفت درسته
الان که به ایمیلم نگاه می کنم می بینم فبلنا میومده الان نمی یاد.
به بخشید توی هرزنامه (اسپم) یا مزخرفنامه ایمیلتون نمی فرسته!؟