انجمن


ایجاد کادر برای تصاویر  (۲۰ نوشته)

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۰۸:۲۸

    سلام
    چطور می شه یک کادر برای هر تصویر ایجاد کرد . به طور مثال : یک تصویر داریم ، وقتی این تصویر رو در صفحه ی وب قرار می دیم یک کادر به طور خودکار دورش ایجاد می شه .
    نمونه : http://p30design.net/ ( دور عکس ها یک کادر ایجاد شده )
    احتمال می دم که فقط مخصوص یک پوسته باشه ، ولی آیا کد خاصی داره ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۰۹:۵۸

    کد زیر رو به فایل style.css پوستتون اضافه کنید :

    img {
    	border:1px solid #CFCFCF;
    	padding:4px;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۱۰:۰۰

    در ضمن لطفا مکانی که موضوعاتتون رو باز می کنید رو درست انتخاب کنید. این سوال به همه چیز ربط داشت جز راه اندازی و نصب وردپرس !

    ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۲۰:۱۲

    سلام نوید جان
    تشکر از راهنمایی مفیدتان
    راستش من این موضوع رو با عنوان پوسته باز کردم نه راه اندازی و نصب ورد پرس .
    تشکر
    موفق باشید

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۲۰:۳۵

    سلام مجدد
    متاسفانه هر کاری کردم دور عکس کادر ایجاد نکرد
    حتی سعی کردم این کد رو در جاهای مختلفی از استایل قرار بدم ولی بازم کاری نکرد
    تشکر اگر بیشتر راهنمایی کنید
    @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۹

    آدرس بدید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • afsoongar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۲

    با سلام

    میدونم که تاپیک خیلی قدیمی هست ولی من هم در همین مورد سوال داشتم

    من از کد بالایی استفاده کردم ولی برای تمامی عکس های موجود در قالب کادر گذاشت

    در حالی که من فقط می خوام کادر برای عکس های داخل پست ها باشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • شروع وبلاگ نویسی با blogshen.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۳

    <ul id="aaa"><li>
    <center><a href="http://yoursite.com"><img src="http://address image.gif">

    باسلام.
    دوست عزیز میتونی از کد بالا استفاده کنی.
    فقط به جای yoursite ادرس سایتت رو بنویس و به جای address image لینک تصویر مورد نظرت رو قرار بده.

    پیروز باشید.
    یاحق.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • afsoongar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۴

    مرسی

    ولی امکانش نیست با Css این کار رو کرد که لازم نباشه به صورت دستی همه لینک ها رو انجام بدم

    شبیه همین کد باشه

    ولی فقط به عکس پست ها کادر رو اضافه بکنه

    img {
    	border:1px solid #CFCFCF;
    	padding:4px;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۷

    سلام از پست زیر بهره بگیرید ؛
    البته حالت دوم ؛

    http://www.wordpress.freeblog.ir/1389/09/27/آموزش-قرار-دادن-عکس-های-سایت-در-کادر/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - afsoongar - amirabar
  • Herogame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۹

    ببخشید نمیشه کاری کرد کادر فقط برای پست ها نمایش داده بشه ؟

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۷

    کد صفحه single.php و index.php رو بذارید تا بگم

  • Herogame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۹

    <?php get_header(); ?>

    <div id="content">
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/slide.php'); ?>

    <div class="clear"></div>
    <h3 class="mytitle"> آخرین مطالب </h3>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class="box" id="post-<?php the_ID(); ?>" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <?php asts_home_image();?>
    <div class="boxtitle">
    <h2>" rel="bookmark" title=" <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>

    </div>

    <div class="cover">
    <div class="entry">

    <p><?php the_content_rss('', TRUE, '', 30); ?> </p>

    </div>
    <div class="data">
    <span class="author"> ارسال شده توسط: <?php the_author(); ?></span>
    <span class="clock"> <?php the_time('F - j - Y'); ?></span>
    <span class="comm"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظرات'); ?></span>
    </div>

    </div>

    </div>

    <?php endwhile; ?>

    <div class="clear"></div>

    <div id="navigation">
    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) : ?>
    <?php wp_pagenavi() ?>
    <?php else : ?>
    <div class="alignleft"><?php next_posts_link(__('« Older Entries','arclite')) ?></div>
    <div class="alignright"><?php previous_posts_link(__('Newer Entries »','arclite')) ?></div>
    <div class="clear"></div>
    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php else : ?>
    <center><img src="http://www.4ax.ir/images/herogamesa.png" /> </center></br>
    <p>صفحه یا مطلب مورد نظر پیدا نشد</p>
    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_sidebar(); ?>

    <?php get_footer(); ?>

    ________________________________________________________________________________________
    <?php get_header(); ?>

    <div id="content">

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div <?php post_class('post') ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="title">
    <h2>" rel="bookmark" title=" <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
    </div>
    <div class="data">
    <span class="author"> ارسال شده توسط: <?php the_author(); ?></span> <span class="clock"> <?php the_time('F - j - Y'); ?></span>
    <span class="comm"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظرات'); ?></span>
    </div>
    <div class="cover">
    <div class="entry">

    <?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/ad1.php'); ?>
    <div class="clear"></div>
    <?php wp_link_pages(array('before' => '<p>صفحه ها: ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
    </div>

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۸

    این کدُ تست کن، نتیجه رو هم بگو؛

    #content img {
    	border:1px solid #CFCFCF;
    	padding:4px;
    }
  • Herogame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۱

    vahid1391 گفت:
    این کدُ تست کن، نتیجه رو هم بگو؛

    #content img {
    	border:1px solid #CFCFCF;
    	padding:4px;
    }

    خیلی ممنون درست شد فقط یه چیزی میشه این رو لبه ها رو گرد کرد ؟

  • Herogame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۶

    یه شمکلی هست به عکس های اسلایدشو هم کادر اضافه شده و اسلاید شو بهم ریخته

    تماشا کنید : http://www.herogame.info

    چکار کنم ؟

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۱

    این کدُ بذار ببین درست میشه

    #content img {
    	border:1px solid #CFCFCF;
    	padding:4px;
    }
    .slideshow img{
    	border:none;
    }
  • Herogame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۷

    نه درست نشد !

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۵

    دیگه اینیکی باید جواب بده

    .entry img {
    	border:1px solid #CFCFCF;
    	padding:4px;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Herogame
  • Herogame

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۵۷

    خیلی ممنون درست شد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها