انجمن


نیاز وردپرس به دیتاسنتر اختصاصی! بخاطر مصرف بالای رم  (۲۴ نوشته)

  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۳

    سلام دوستان ... شاید موضوع یکمی تکراری باشه ولی باید یک چاره ای اندیشید و یک تغییرات اساسی در سورس اصلی وردپرس ایجاد و یا مکاتبه ای با نویسنده اصلی این سی ام اس داشته باشیم .

    شاید فقط افرادی که بالای 5.6 هزار بازدید در روز دارند متوجه حرف های من شوند . من سال های قبل از مامبو و جوملا استفاده میکردم و اصلا نمیدونستم سرور اختصاصی چی هست و سرور مجازی برای چیه و ...
    30 تا 40 تومن میدادم و برای یک سال یک هاست خوب و پرسرعت خریداری میکردم و بازدیدم هم بین 10 تا 20 هزار در روز بود و یکبار هم اکانتم ساسپند نمیشد .
    اما در سایت جدیدم به پیشنهاد یکی از دوستان از وردپرس استفاده کردم که اون موقع توی انجمن ها سوال کردم برای یک سایت عمومی و تفریحی چه سیستمی مناسب هست؟ اکثرا گفتند وردپرس ...
    همه چیز خوب بود تا اینکه کم کم بازدیدم رسید به بالای 5 . 6 هزار! اولین بار اکانتم ساسپند شد . من گفتم شاید قالبم مشکل داره و از پوسته های استاندارد استفاده کردم . فرقی نکرد . با هاستینگم به مشکل جدی برخوردم به حدی که اصلا گفت دیگه اکانت رو باز نمیکنم و بک آپ هم نمیدم! بلاخره بک آپ رو با هزار مصیبت گرفتم و رفتم یه هاستی که مدعی بود چندین سایت سنگین رو همزمان میتونه پشتیبانی کنه .
    این هم یک ماه گذشت و وقتی بازدیدم رسید بالای 10 هزار ، اکانت رو بست .خلاصه 2.3 تا هاست دیگه هم تست کردم و همگی گفتند بیش از حد رم و سی پی یو مصرف میکنی و اکانت رو میبستند .

    گفتم یک اکانت وی پی اس بگیرم با رم 512 و سی پی یو بالا .
    یک مدتی خوب بود ولی هر ساعتی در روز تعداد یوزر های آنلاین به بالای 50 نفر میرسید ، به یکباره رم میرفت روی 100 درصد و در حالت عادی هم همیشه بالای 50 . 60 درصد رم سرور رو اشغال میکرد .
    لود سرور هم همینطور ، زمانی که آنلاین ها بالا بودند ، اون هم بالا میرفت ولی نه به اندازه رم .

    خلاصه سرور رو ارتقا دادم و رم 1024 + Core 2 Couad گرفتم که خیلی بهتر بود .اینبار در حالت عادی 30 تا 35 درصد رم سرور اشغال میشد و الان که 80 . 90 نفر انلاین دارم و حدود 15 هزار بازدید روزانه باز هم دائما سرور دائون میشه . یعنی به محض آنلاین شدن بالای 80 . 90 نفر ريال به شکل عجیبی رم میره روی 100 درصد .

    موارد و توصیه هایی که خیلی شنیدم و در صدها انجمن خوندم و رعایت کردم:استفاده از پوسته استاندارد و حتی پوسته پیشفرض بدون تبلیغ و پلاگین و ...
    استفاده از برچسب های کم و حتی پوسته های بدون نمایش برچسب
    حذف پلاگین های اضافه
    حذف رونوشت پست ها
    نصب انواع پلاگین ها و تست بصورت تک تک و یا با هم (برای دیدن تاثیر):
    wp-cache
    wp-super cache
    wp-optimize
    db-cahche
    cb-optimize
    Delet-revision
    db-cache relouded
    و انواع و اقسام توصیه ها و ترفند ها . از جمله ریپیر و اوپتیمایز و چک دیتابیس

    حذف همه پلاگین های آمار گیری

    آپدیت آخرین ورژن های جدید وردپرس

    خلاصه همه این کارها نهایتا ، فقط 2 تا 5 درصد باعث کم شدن مصرف رم شدند . و عملا تاثیر خاصی نداشتند

    در نهایت با توجه به اینکه الان هم باز سایتم دائون هست ، به این نتیجه رسیدم که ای کاش هیچ وقت از وردپرس استفاده نمیکردم .شاید وردپرس برای وبلاگ نویسی راحت و ساده باشه ، اما برای سایت های خبری و تفریحی با بازدید بالای 5 هزار به هیچ عنوان مناسب نیست و اینجا از همه دوستان که تازه قصد راه اندازی سایت دارند ، توصیه میکنم به هیچ وجه از وردپرس برای سایت خودشون استفاده نکنند گرنه مجبور به اجاره یک دیتاسنتر اختصاصی برای سایتشون خواهند شد!

    این رو هم بگم که کافیه جمله مصرف رم در وردپرس رو در گوگل سرچ کنید تا مشکل صدها نفر مثل من برسید .

    در پایان امیدوارم طراحان اصلی این CMS یک فکری به حال این مصرف عجیب و نامتعارف آن داشته باشند.

    البته تاجایی که من اطلاع دارم ورژن های اولیه وردپرس چنین مشکلی نداشتند و اگر از افرادی که 2.3 سال قبل از وردپرس استفاده میکردند و هنوز اپدیت نکردند ، بپرسید ، چنین مشکلی رو یا ندارند و یا کمتر دارند.

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۷

    سلام دوست عزیز
    هاست فوق تخصصی
    افزونه کش خوب
    CDN
    این سه تا رو داشته باشین هیچوقت به مشکلی برنمی‌خورین. با ۴۰ تومن و این رقما نمیشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - googlepc
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۷

    به نظرم افزونه های کش رو غیرفعال کن!
    دستور زیر رو هم به wp-config.php اضافه کن:
    define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۲:۳۲

    mohsengham گفت:
    سلام دوست عزیز
    هاست فوق تخصصی
    افزونه کش خوب
    CDN
    این سه تا رو داشته باشین هیچوقت به مشکلی برنمی‌خورین. با ۴۰ تومن و این رقما نمیشه.

    من الان VPS گرفتم با رم 1024 . یعنی ماهی 40 تومن به نظر شما کم هست؟؟؟
    همه افزونه های کش رو تست کردم . وقتی یوزر آنلاین بالای 70 . 80میرسه ، رم میره روی 100 درصد ...
    CDN چی هست؟

  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۲:۳۷

    mostafa1990 گفت:
    به نظرم افزونه های کش رو غیرفعال کن!
    دستور زیر رو هم به wp-config.php اضافه کن:
    define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

    اون کار رو هم کردم ، تاثیری نداره ... اتفاقا کش یک مقداری میاره پایین ولی کمتر از 5 درصد تاثیر داره .

    اون کدی که نوشتی کارش چی هست؟ فکر کنم فقط محدودیت رم رو از سرور برداره . میگم نکنه صاحب سرور بیاد اکانتم رو مسدود کنه؟

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۳:۵۱

    من الان VPS گرفتم با رم 1024 . یعنی ماهی 40 تومن به نظر شما کم هست؟؟؟

    نه اتفاقا زیاده.

    وقتی یوزر آنلاین بالای 70 . 80میرسه ، رم میره روی 100 درصد

    اصلا طبیعی نیست. اگه اینجوری باشه که فاتحه سایتهای بزرگی که با وردپرس ساخته شدن رو باید خوند.

    CDN چی هست؟

    Content Delivery Network فایلهاتون از سرور جداگانه لود میشه. باعث صرفه‌جویی در پهنای باند میشه و سرعت بارگزاری سایت بیشتر میشه.

    ضمنا اگر سایتتون اینه: http://www.googlepc.ir
    ابزارکی که برای دسته‌ها گذاشتین پدر سرور رو در میاره. خیلی دسته دارین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۶

    mohsengham گفت:

    نه اتفاقا زیاده.

    اصلا طبیعی نیست. اگه اینجوری باشه که فاتحه سایتهای بزرگی که با وردپرس ساخته شدن رو باید خوند.

    Content Delivery Network فایلهاتون از سرور جداگانه لود میشه. باعث صرفه‌جویی در پهنای باند میشه و سرعت بارگزاری سایت بیشتر میشه.

    ضمنا اگر سایتتون اینه: http://www.googlepc.ir
    ابزارکی که برای دسته‌ها گذاشتین پدر سرور رو در میاره. خیلی دسته دارین.

    سلام . ممنون از پاسخ هایی که دادین .
    پهنای باند مشکلی ندارم و شاید 5 درصد هم در پایان ماه از پهنای باند استفاده نمیکنم .
    سایتم همونه . بله .
    من گفتم تمام دسته و ... رو غیر فعال هم کردم برای چند روز ولی تاثیری نداشت .
    دسته ها همون ابزارک طبیعی خودشون هستند و من فقط طراحی CSS رو براشون انجام دادم ولی میگم با قالب پیشفرض . بدون برچسب و دسته هم هیچ فرقی نداره .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۶

    احتمالا مشکلی تو کانفیگ سرورتون باشه. سرور مجازیتون منیج شده یا نه؟ تو این انجمن هم مشکلتونو مطرح کنین: http://www.webhostingtalk.ir/ چون شک دارم مشکل کلا از وردپرس باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۰:۴۰

    آقا مصطفی این کد چه نقشی ایفا میکنه؟

    define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

    این برای همه خوبه یا نه فقط برای کسایی که سرور اختصاصی دارن؟ منم سایتم خبری هست و رم بسیار زیادی رو اشغال میکنه. دیروز حدود 98 % شده بود . اگر روی سرور معمولی بودم الان ساسپند شده بودم. خدا رو شکر روی سرور اختصاصی هستم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۰

    NiMa.N گفت:
    آقا مصطفی این کد چه نقشی ایفا میکنه؟

    define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

    این برای همه خوبه یا نه فقط برای کسایی که سرور اختصاصی دارن؟ منم سایتم خبری هست و رم بسیار زیادی رو اشغال میکنه. دیروز حدود 98 % شده بود . اگر روی سرور معمولی بودم الان ساسپند شده بودم. خدا رو شکر روی سرور اختصاصی هستم.

    این دستور استفاده از منابع سرور رو تا حداکثر 64 مگابایت دسترسی می ده که خودتون هم می تونین به 128 هم تغییرش بدین
    برای کسانی که از وردپرس نسخه 3.0 استفاده می کنن استفاده از این دستور مناسبه! فرقی هم نداره چه نوع هاستی باشه
    از این دستور هم می تونین توی اچ تی اکسز استفاده کنین
    php_value memory_limit 64M

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NiMa.N - googlepc
  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۲

    مصطفی جان این کد باعث کند شدن سرعت سایت نمیشه یا کلا" معایب داره یا نه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • امین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۷
    تشکر شده: ۶۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۶

    آیا مطالب نوشته شده در اینجا در مورد وردپرس صحت داره؟
    سایتهای بزرگی مثل همین سایت ورد پرس فارسی معمولا چند تا کاربر همزمان داره و مصرف منابع سرورش به چه صورت هست؟
    دوستانی که سایتشون به دلیل بازدید زیاد با مشکل مواجه شده چه کار کردند و یا اصولا چه کار باید بکنن
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۵

    یک سوال حیاتی و خیلی ضروری خواهشا" جواب بدین.
    اینکه آخر آدرس ها رو html کردم توی وردپرس این باعث فشار روی سرور میشه؟ مدیر سرور میگه فشار میاره که html هست. مانیتورینگ سرور نشون میده که نصف فشار روی سرور از همونجا هست.

    خواهشا" جواب بدین

    و اینکه من از افزونه Automatic SEO Links هم استفاده میکنم که توی هر پست تقریبا" 2 تا کلمه رو لینک میکنه به سایت. اینم فشار میاره یا نه؟

    خواهشا" زودتر جواب بدین.
    ممنون از همه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۱۲

    NiMa.N گفت:
    یک سوال حیاتی و خیلی ضروری خواهشا" جواب بدین.
    اینکه آخر آدرس ها رو html کردم توی وردپرس این باعث فشار روی سرور میشه؟ مدیر سرور میگه فشار میاره که html هست. خواهشا" جواب بدین

    فکر نمیکنم تاثیر خاصی داشته باشه. تا دوباره ساسپندتون نکردن افزونه‌ی W3 Total Cache رو نصب و تنظیم کنین. خیلی فشار وردپرس رو روس سرور کم میکنه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۸

    mohsengham گفت:

    فکر نمیکنم تاثیر خاصی داشته باشه. تا دوباره ساسپندتون نکردن افزونه‌ی W3 Total Cache رو نصب و تنظیم کنین. خیلی فشار وردپرس رو روس سرور کم میکنه.

    ممنون محسن جان الان نصبش میکنم.
    دوستان اگر در این مورد نظر دیگری دارد بگن خیلی مهمه./

    اینکه آخر آدرس ها رو html کردم توی وردپرس این باعث فشار روی سرور میشه؟ مدیر سرور میگه فشار میاره که html هست. مانیتورینگ سرور نشون میده که نصف فشار روی سرور از همونجا هست.

    و اینکه من از افزونه Automatic SEO Links هم استفاده میکنم که توی هر پست تقریبا" 2 تا کلمه رو لینک میکنه به سایت. اینم فشار میاره یا نه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    googlepc
  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۰

    سلام . ممنون . من پنجمین باریه که دارم سرور عوض میکنم . همه همین مشکل رو داشتند .
    ببینید مشکل فقط زمانی ایجاد میشه که آنلاین هام بالای 200 نفر میشن . انگار به یکباره یک سونامی رخ میده روی سرور که مصرف همه چیز چند برابر میشه.

  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۴

    سلام . من درست متوجه نشدم !
    یعنی این کد محدودیت رم رو از روی سرور برمیداره و در اصل از سرور بیش از حد مجاز استفاده میشه کرد بدون اینکه صاحب سرور متوجه بشه؟‌
    یا نه برعکس ، سایت ما رو محدود میکنه که مثلا بیشتر از 64 مگ مصرف نکنیم؟

    با این حساب خب مثلا من که رم 1024 دارم ، بهتر نیست بجای 64 یا 128 ، مقدار رم رو روی 800 یا 900 مگ بزارم تا بالاتر از اون نره؟

    این کار رو برای سی پی یو هم میشه انجام داد؟؟؟

  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۸

    سلام یک جستجو در گوگل و یا در همین فروم درباره مصرف بالای رم در ورد پرس انجام بدید . حتی در فروم های خارجی هم من دیدم که از مصرف بالای رم و ارور fatal error همه شاکی بودند .
    البته باز هم میگم که در نسخه های اولیه وردپرس این مشکل کمتر وجود داشت .

  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۹

    من که هرچی افزونه مربوط به cache بوده تست کردم . البته این رو هنوز تست نکردم ولی در مجموع کمتر از 5 درصد تاثیر داشته اند.

  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۴

    NiMa.N گفت:

    ممنون محسن جان الان نصبش میکنم.
    دوستان اگر در این مورد نظر دیگری دارد بگن خیلی مهمه./

    کلا افزونه ها کمی فشار بر سرور رو زیادتر میکنند اما مشکل اصلی نیستند . من به صورت لحظه ای مانیتور میکنم سرورم رو ولی مثلا اگر کل افزونه ها و ابزارک ها و ... رو فعال کنم ، شاید نهایتا 7.8 درصد فشار بر روی سرور بیشتر بشه . اما وقتی کاربران آنلاین از 100 نفر بالاتر میره به شکل تصاعدی مصرف رم و سی پی یو میره بالا ، و وقتی به 200 نفر بالاتر برسه . سرور دائون میشه . برای من که رم 1024 و سی پی یو core 2 cuad 2.4 دارم . که اینطور بوده .
    البته 5 بار سرور عوض کردم و اول اکانت معمولی . بعد با ساسپند شدن مکرر . اکانت وی پی اس بار رم 512 و در نهایت رم 1024
    و الان هم 70 . 80 درصد رم داره مصرف میشه در حالت عادی ...
    حالا بمر اون افزونه کش جدید رو کخه دوستمون گفتند . نصب کنم ببینم تاثیری داره؟

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۸

    مسلما تفاوت داره. حساب کنین بجای اینکه ۲۰۰ نفر همزمان تعداد زیادی کوئری به دیتابیس بفرستن دارن صفحات کش شده رو میبینن. درخواست کمتر از دیتابیس=فشار کمتر به سرور

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NiMa.N
  • googlepc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۷

    مژده بدید!
    یکی از دوستان (اگر اشتباه نکنم آقای محسن غیاثی عزیز) اینجا افزونه W3 Total Cache رو معرفی کردند:

    من دیروز هرچی افزونه کش از قبیل:
    wp-cache
    wp-super cache
    hyper cahce

    نصب کرده بودم رو حذف کردم ، این افزونه W3 Total Cache رو بصورت صحیح و بار برطرف کردن همه ارورهای مربوط به پرمیشن ، نصب کردم و از قسمت تنظیماتش گزینه DB cache رو هم فعال کردم ، الان با وجودی که یوزرهای انلاینم نسبت به دیروز 3 برابر شدند ولی میزان مصرف رم حدود 30 درصد و میزان مصرف سی پی یو حدود 50 درصد کاهش پیدا کرده ...

    البته باز هم کمی زیاد هست ولی شاید اولین روزی بود که بازدید بالای 10000 تا قبل از ساعت 12 ظهر داشتم ولی سرور داون نشده و هیچ هشداری مبنی بر مصرف بالا ، ثبت نشده و گراف ها پایین تر از روزهای قبل هستند!

    از این بابت از همه دوستان تشکر میکنم ، دیگران هم تست کنند این افزونه رو و بعد دیتابیس رو اوپتیمایز کنند .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - NiMa.N
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۲

    الان با وجودی که یوزرهای انلاینم نسبت به دیروز 3 برابر شدند ولی میزان مصرف رم حدود 30 درصد و میزان مصرف سی پی یو حدود 50 درصد کاهش پیدا کرده ...

    خدا رو شکر. دوستان این افزونه رو هم از طریق وردپرس سرچ و نصب کنین:
    use google libraries

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NiMa.N - googlepc - امین
  • امین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۷
    تشکر شده: ۶۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۶

    mohsengham گفت:

    خدا رو شکر. دوستان این افزونه رو هم از طریق وردپرس سرچ و نصب کنین:
    use google libraries

    سلام
    ممنون محسن جان
    میشه راجع بهش توضیح بدین که کارش چیه؟
    متشکرم

درباره‌ی این موضوع