انجمن


مشکل نصب در لوکال  (۶ نوشته)

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۳

    سلام دوستان
    من میخوام با wamp وردپرس رو نصب كنم اما وقتي ميخواد بره به مرحله دوم حدودا 10 دقيقه طول ميكشه و بعد هم يه صفحه سفيد نشون ميده. البته صفحه اول وبلاگ نشون داده ميشه. لطفا كمك كنيد. @},-

    یه مشکل دیگه هم که الآن دیدم: از طریق fantastico سيستم رو نصب كردم حالا پستي كه دادم تمام كلماتش به صورت علامت سؤال نشون داده ميشه حتي بعد از ريختن فايلهاي فارسي ساز.
    ممنون

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۶ - ۰۷:۳۶

    مرحله دوم نصب خود وردپرس ؟

    بله. این یک مشکل اسکریپت نصب فنتستیکو هست که با فارسی داره باید دستی نصب کنید

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۰:۵۶

    سلام
    بله مرحله دوم یعنی جایی که باید نام کاربری و رمز رو بده.
    در مورد مشکل دوم ممنون.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۱:۰۵

    دسترسی ها رو چک کنید. دسترسی ها رو روی ۷۵۵ قرار بدید .

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۲:۴۲

    ببخشید. الان دوباره خوندم متوجه شدم. با xampp نصب کردید ؟
    نمی دونم مشکل از کجاست ولی پیشنهاد می کنم یک دیتابیس جدید بسازید و یه بار دیگه تست کنید .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۶ - ۲۳:۲۱

    بازم سلام
    با حذف خطهای ۷ و ۸ از فایل p-config.php مشکل حل شد.
    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    define('DB_COLLATE', '');

    ممنون از اینکه سریع جواب میدین. @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.