انجمن


افزونه موضوعات درختی  (۲۳ نوشته)

  • lesarat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۰

    سلام
    دوستان من در انجمن جستجو کردم ولی تمامی افزونه های موجود یا با فارسی مشکل دارن یا با نسخه ی 3 .
    کسی افزونه ای نمیشناسه که هم با فارسی هم با ورژن 3 wp سازگار باشه ؟
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۶

    سلام,
    WP-dTree رو تست کردین؟
    این افزونه با فارسی مشکل نداره و فقط بعد از نصب باید موقعیت متن را در فایل style.php را راست چین کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lesarat - mummified
  • lesarat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۳

    mostafa1990 گفت:
    سلام,
    WP-dTree رو تست کردین؟
    این افزونه با فارسی مشکل نداره و فقط بعد از نصب باید موقعیت متن را در فایل style.php را راست چین کنید.

    ممنون
    آخرین نسخه رو تست نکرده بودم , الان تست کردم حل شد . فقط یه مشکل با این افزونه دارم . مثلا موضوعات رو به صورت زیر در نظر بگیرید :
    دانلود
    - نرم افزار
    - - اینترنت
    - - - سیستم مدیریت محتوا

    حالا تصور کنید که سیستم مدیریت محتوا از ستون موضوعات میزنه بیرون . من میخوام برای اینکه به طور کامل سیستم مدیریت محتوا دیده بشه شکسته بشه بیاد خط بعد :

    دانلود
    - نرم افزار
    - - اینترنت
    - - - سیستم مدیریت
    محتوا

    چطور باید این کارو بکنم ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۹

    یعنی می خواین بره خط بعدی ؟
    باز هم باید از فایل استایل عرض (width) متن رو کم کنید

  • lesarat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۲

    mostafa1990 گفت:
    یعنی می خواین بره خط بعدی ؟
    باز هم باید از فایل استایل عرض (width) متن رو کم کنید

    آره میخوام وقتی از اندازه ی ستونم بیشتر میشه شکسته بشه بره خط بعد ولی اینطوری نمیشه و از کادر میزنه بیرون وخط بعد نمیره . اون متغیر رو تغییر دادم ولی اگه کمش میکردم اصلا موضوعات رو نشون نمیداد فرض کنید روی 50 درصد نرم افزار رو به صورت نرم نشون میداد .

  • lesarat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۲

    دوستان کسی نمیدونه چطور این مشکل رو حل کنم ؟

  • حمید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۸

    lesarat گفت:
    دوستان کسی نمیدونه چطور این مشکل رو حل کنم ؟

    قطعا با دستورات CSS این مشکل قابل حله. منتها باید یک نمونه ببینم روش کار کنم بهت بگم. احتمالا یکی از دستورات زیر اعمال شده:
    overflow:hidden
    display:inline
    بازم باید باشه. ولی باید ببینم بگم دقیقا چیه مشکل.

  • lesarat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۹

    من افزونه WP-dTree رو نصب کردم , شما خودت توی فایل style.php ش نگاه کن ببین میتونی مشکلش رو حل کنی ؟
    دستوری که گفتی هم توش پیدا کردم :
    overflow: show;
    اینطوری بود .
    ببین میخوام وقتی روی + کنار موضوع میزنی و زیر مجموعش بزرگتر از کادر ستون هست بشکنه بره خط بعد که نمیره و قالب رو به هم میریزه .
    ممنون

  • R

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۵
    تشکر شده: ۸۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۲

    نیاز به افزونه نیست ها وقتی دسته انتخاب میکنی رده بندی بزنی خودش دسته بندی میکنه

  • حمید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۰

    من افزونه را چک کردم. مشکل از قالب سایت شماست. توی تنظیمات افزونه پارامتر زیر
    Characters to display
    تعیین می کنه که تا چند کاراکتر نمایش داده بشه و بیشتر از اون ... می گذاره.
    شما بایستی css قالبتون رو چک کنید.

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۳:۱۷

    این افزونه رتبه سایت رو به دلیل حجیم بودن کد های جاوا به شدت میاره پایین
    به این نکته هم دقت کنید !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حمید - ثاني عشر
  • lesarat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۸

    mer30hamid گفت:
    من افزونه را چک کردم. مشکل از قالب سایت شماست. توی تنظیمات افزونه پارامتر زیر
    Characters to display
    تعیین می کنه که تا چند کاراکتر نمایش داده بشه و بیشتر از اون ... می گذاره.
    شما بایستی css قالبتون رو چک کنید.

    من افزونه http://wordpress.org/extend/plugins/enhanced-categories/ رو نصب کردم .
    مشکلی توی شکستن لینکها و انتقال اونها به خط بعد نداشت , اگه قالب من مشکل می داشت این افزونه هم باید مشکل دار می بود ولی وقتی لینک از کادر ستون بزرگتر بود اون رو می شکست و می برد خط بعد . ولی یه مشکل دیگه داره که WP-dTree بهتر از اون هستش برای همین اگر بشه همین کار رو با WP-dTree هم کرد خیلی خوب میشه .

  • M.A.H.D.Y

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۰

    با سلام
    یک مشکلی توی این افزونه درختی دارم
    توی تنظیمات حروف و کلمات فارس رو به صورت جدا جدا می تونیشه مثل

    س ب ک ب ا ز و ب س ت ه ش دن

    یعنی جروف از هم جدا هستن برای رفع این مشکل باید چی کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

    البته این مشکل به هم ریختگی الان توی کل پنل مدیریت به صورت پراکنده مشخص میشه

    مشکل از چیه میشه ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۴

    با سلام
    یک مشکلی توی این افزونه درختی دارم
    توی تنظیمات حروف و کلمات فارس رو به صورت جدا جدا می تونیشه مثل

    س ب ک ب ا ز و ب س ت ه ش دن

    یعنی جروف از هم جدا هستن برای رفع این مشکل باید چی کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

    البته این مشکل به هم ریختگی الان توی کل پنل مدیریت به صورت پراکنده مشخص میشه

    مشکل از چیه میشه ؟

    اگر در پوستتون مشکلی نداره اشکال در وردپرسه. فایل هاشو دوباره بارگزاری کنین!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - M.A.H.D.Y
  • M.A.H.D.Y

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۶:۵۶

    چطوری میشه ترتیب فایل ها درست کرد
    من برگه ها متعددی درست کردم که به قسمت منوی درختی پیوند قرار دادم
    حالا میخوام این سر فصل ها به اون ترتیبی که خودم میخوام قرار بگیره
    در صورتی که الان به صورت ترتیب حروف الفبا هستش

    ایا میشه کاری کرد که به صورت دستی این ترتیب رو درست کرد
    به فرض
    فکر کنید
    ترتیب الان به این شکل هستش
    اقوام
    تاپیک ها
    ساختمان ها
    راهنمای کلی

    حالا من میخوام به این صورت قرار بگیره
    راهنمای کلی
    اقوام
    ساختمان ها
    تاپیک ها

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    افزونه من فارسی هستش یعنی همین منوی درختی فارسی شده

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۱

    M.A.H.D.Y گفت:
    چطوری میشه ترتیب فایل ها درست کرد
    من برگه ها متعددی درست کردم که به قسمت منوی درختی پیوند قرار دادم
    حالا میخوام این سر فصل ها به اون ترتیبی که خودم میخوام قرار بگیره
    در صورتی که الان به صورت ترتیب حروف الفبا هستش

    ایا میشه کاری کرد که به صورت دستی این ترتیب رو درست کرد
    به فرض
    فکر کنید
    ترتیب الان به این شکل هستش
    اقوام
    تاپیک ها
    ساختمان ها
    راهنمای کلی

    حالا من میخوام به این صورت قرار بگیره
    راهنمای کلی
    اقوام
    ساختمان ها
    تاپیک ها

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    افزونه من فارسی هستش یعنی همین منوی درختی فارسی شده

    فکر کنم این افزونه ترتیب هارو براساس ID مرتب می کنه. ویرایش سریع برگه هارو کلیک کنید و اونها رو براساس چیدمان مرتب کنید. (شاید اینطوری باشه)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M.A.H.D.Y
  • M.A.H.D.Y

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۲۱

    من الان با هر 2 دسته مشکل دارم

    هم با ترتیب برگه ها و هم ترتیبت دسته های پیوند

    این الان هر طور که خودش بخواد ترتیب رو چیدمان میکنه و معمولا بر اساس نام هستش و در صورتی که من میخوام به صورت دستی این کارو بکنم و خیلی مشکل به وجود اورده این مشکل برای من

    نمیدونم الات ترتیبت دسته های پنود رو چطور به اون حالت که خودم میخوام چینش کنم

    یا برگه ها رو هم به همین صورت نمیدونم چظرو ردیف کنم حتی در برگه ها من در قسمت چیدمان عدد هم میزرام و ترتیب رو میزارم به فرض باز هم به همون حالت ترتیب نام ها ردیف میکنه برگه ها رو

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مهر ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۹

    تنظیمات افزونه قسمت Sort by رو می تونید تغییر بدید
    اگر روی ID بگذاریدشون, مثل بالا که گفتم می شه مرتب کرد
    البته این افزونه کش هم داره تغییرات بعد از مدتی اعمال می شه!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M.A.H.D.Y
  • zoheir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۹

    سلام اقا این افزونه فارسی بهد از نصب به درستی کار میده اما ارور صفحه سفید دارم مثلا بعد کامنت یا اپدیت یا هر کاری صفحه سفید میشه اما عملیات انجام میشه تمام فایل ها php هم چک شد قبل <
    انگلیسیش هم بعد نصب قسمت تنظیمات رو نداره دیگه موندم چه کنم
    هرچه هم گشنم افزونه به زیبایی و جمع و جوری این پیدا نکرم کمک کنید

  • zoheir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۹

    یا خدا اصلا کسی اینجا وجود نداره سایت رو جمع کنید که بهتره

  • zoheir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۱

    من 4 روزه متظرم

  • zoheir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۷

    کسی نیست سال ها بعد

  • حمید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۶

    به نظر من اینکه کسی جواب شما رو نمی ده دو دلیل داره :
    1.شما منظورتون رو بدرستی بیان نکردید. دقیقا کدوم افزونه منظورتون هست؟
    2.برای اینکه زودتر به جواب برسید مشکلتون رو توی انجمن جستجو کنید و اگر نتیجه ای نگرفتید موضوع رو بصورت جداگانه باز کنید و مشکلتون رو واضح بیان کنید نه اینکه بیاید به یک موضوع قدیمی پاسخ بدید. هیچ به تاریخ این موضوع نگاه کردید؟

    به هر حال به احتمال زیاد دلیل مشکل شما محدودیت حافظه پایین (مثلا 32) برای پی اچ پی لحاظ شده. اون رو افزایش بدید.
    روش های این کار رو هم توی این سایت نوشته:
    http://www.dailyblogging.org/wordpress/increase-wordpress-memory-limit/

    موفق باشید.

درباره‌ی این موضوع