انجمن


مشکل با query posts  (۷ نوشته)

  • alvandi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۶

    سلام

    من برای نمایش مطالب یک دسته خاص، از query posts استفاده کردم ولی فقط با دسته 1 کار می کنه و دسته های دیگه نظیر 2 و 3 و ... رو نمیشناسه! این مشکل 2 روزه برام پیش اومده ولی هر کاری کردم به نتیجه ای نرسیدم

    من برای اینکه مطالب home page فقط از دسته 1 باشه کد زیر رو در index قرار دادم:

    <?php if (is_home()):?>
    
    <?php query_posts('showposts=10&cat=1'); ?>
    
            <?php endif; ?>

    که اگر به جای 1 در کد بالا عدد دسته ی دیگری وارد بشه، در صفحه اصلی چیزی نشون داده نمیشه
    ویا در ابزارک برای اینکه 5 مطلب آخر یک دسته رو در سایدبار نشون بده، کد زیر رو قرار دادم:

    <div style="direction:rtl; text-align:justify; ">
     	<?php query_posts('cat=1&showposts=5'); ?>
    	<ul>
    	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<li>
    	<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e(' '); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
    	</li>
    	<?php endwhile;?>
    	</ul>
    </div>

    ولی باز هم اگر عدد دیگری غیر از 1 قرار داده بشه، چیزی نمایش داده نمیشه. مشکل کجاست؟

  • طراح گرافیک سایت

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۵

    مطمئن شو ID اون دستت تغییر نکرده باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alvandi
  • alvandi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۴

    shikdl گفت:
    مطمئن شو ID اون دستت تغییر نکرده باشه.

    آی دی دسته، یعنی همونی که تو قسمت نامک وارد کردم و در آدرس دسته هم بصورت http://name.com/category/5 نشون داده میشه رو بارها چک کردم. مشکل نمیتونه از این موضوع باشه

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۰

    نه٬ نامک با شناسه فرق می‌کنه. شناسه اون عددی هست که وقتی وارد ویرایش دسته می‌شین توی نوار آدرس جلوی tag_ID نوشته می‌شه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alvandi
  • alvandi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۴

    Gonahkar گفت:
    نه٬ نامک با شناسه فرق می‌کنه. شناسه اون عددی هست که وقتی وارد ویرایش دسته می‌شین توی نوار آدرس جلوی tag_ID نوشته می‌شه.

    درسته دوست عزیز. اشتباه از من بود. ممنون از راهنماییتون

  • mln1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۵

    با سلام من یه مشکلی در موارد ذکر شده دارم و از دوستان ممنون می شم بهم کمک کنید
    من می خوام که برای نشون دادن پست هام در ایندکس که مربوط به یه دسته خاص هست کاری کنم که اگر پستی از اون دسته وجود داشت عنوان اون رو بزاره در غیر این صورت بگه که در حال حاضر در این دسته پستی وجود نداره
    باز تشکر از دوستانی که کمک می کنن

  • mln1368

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۱

    ممنون میشم کمک کنید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.