انجمن


تم خاص متناسب با سرعت اینترنت کاربر  (۱۰ نوشته)

  • chapalmapal

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۲

    سلام

    یه سوال داشتم. شما افزونه ای سراغ دارید که تنظیم کنه مثلا اگر سرعت اینترنت کاربر از یه مقداری پایین تر بود سایت با این تم بیاد بالا و اگر مثلا adsl بود با یه تم دیگه؟

    افزونه هایی هستن که متناسب با مرورگر کاربر تم سایت رو مشخص می کنن ولی افزونه ای که برای سرعت اینکارو انجام بده پیدا نکردم.

    مرسی

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۹

    سلام,
    این تایپیک رو مشاهده کنید شاید مشکلتون حل شد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    chapalmapal
  • chapalmapal

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۲

    mostafa1990 گفت:
    سلام,
    این تایپیک رو مشاهده کنید شاید مشکلتون حل شد

    سلام. این افزونه کمک میکنه تا بر اساس دسترسی کاربرها تم سایت عوض شه و متناسب با سرعت کاری نمی کنه. ممنون از توجهتون.

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۱

    این کار رو به نظر بنده باید بذارین به انتخاب خود کاربر. چون امکان سرعت سنجی خودش زمان بر و وقت گیر هست و مدام کاربرها در حال رفت و آمد هستند و سنجش سرعت بار اضافی رو تحمیل می کنه.

    بهتره که همانند سرویس های گوگل که گزینه هایی برای ذخیره تنظیمات دارن، این ویژگی رو تعبیه کنید و در جایی گزینه هایی برای انتخاب کاربر درج کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    chapalmapal
  • chapalmapal

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۰

    درسته. منم تقریبا همینو می خوام. بشه با یه ابزارکی یا تولباری تم رو انتخاب کرد. چندتا پیدا کردم. یکی بود خیلی خوب بود ولی کار نکرد. به اسم Alternative Theme Switcher که یا تولبار می آوورد بالای بلاگ تا کاربر تم رو انتخاب کنه. یکی هم پیدا کردم به اسم AVH Themed By Browser که می تونید بگید طرف وقتی با یه مرورگر خاص اومد چه تمی براش باز شه. منم برای IE انتخاب کردم یه تم ساده. ولی هر تمی بخوای میشه اونم برای هر مرورگری که تویه دنیا هست!
    ولی باز چیزی که می خوام نشد!

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۰

    من در اين مورد كمي تحقيق كردم
    اگر تونستم براش يك افزونه مينويسم و ميزارم همين جا براي معرفي
    فعلا

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    chapalmapal
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۲

    يك ايراد بزرگ:
    سرعت گاهي اوقات متغيره و اين باعث ميشه ، قالب در حال تغيير باشه

    من با استفاده از اين كد سرعت بدست آوردم: كه دقيق نيست و تغيير زياد داره

    <?php
    function measure_kbps()
    {
      //Return the unix timestamp + microseconds
      function micro_time()
      {
        $timearray = explode(" ", microtime());
        return ($timearray[1] + $timearray[0]);
      }
    
      //Prepare a 1kB chunk to send
      for ($i=0; $i<1023; $i++) $chunk.='A';
      $chunk.='\n';
      //Hide what happens next
      echo "<!-- ";
      //Keep sending 1 kB chunks for 1 second
      flush();
      $count=0;
      $starttime = micro_time();
      do
      {
        echo $chunk;
        $count++;
        flush();
        $endtime = micro_time();
        $totaltime = $endtime - $starttime;
        $totaltime = round($totaltime,5);
      } while ($totaltime < 1);
      echo " -->\n";
      //Return how many kb were sent
      return ($count * 8);
    }
    $kbps=measure_kbps();
    $mbps=$kbps / 1024;
    if ($mbps > 1 ) echo "Your speed is $mbps Mbps.<br />";
      else echo "Your speed is $kbps Kbps.<br />";
    ?>

    راه حل؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    chapalmapal
  • chapalmapal

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۶

    خوب ببینید این خیلی خوبه. ما نیاز به سرعت دقیق نداریم. فقط اگه بتونیم با چند تا تابع if کار کنیم و دو سه تا قالب رو مشخص کنیم خوب میشه. من فکر کنم اگر این کد رو با مخزن چندتا افزونه انتخاب تم ترکیب کنیم موفق بشیم.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۰

    به يك مشكل برخوردم
    اين تابع اي كه براي سرعت ميخوام استفاده كنم
    بايد در header اجرا بشه
    و باعث ميشه تابع session_start() خطا بده
    دوستان راه حلي ديگري براي بدست آوردن سرعت دارند؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    chapalmapal
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۵

    http://forum.wp-persian.com/topic/8047

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    chapalmapal

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.