انجمن


مشكل در تصویر شاخص  (۱۰ نوشته)

  • milad01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۸

    سلام دوستان من ميخوام واسه پست ها سايتم از تصوير شاخص استفاده كنم ولي از روش" ادرس " مثل روش "از رايانه"
    در نمياد.تو روش اول عس پايين تر مياد ولي تو روش دوم عكس دقيقا روبروي عنوان ميمونه داخل كادر خيليم قشگتره.روش ادرس بهتره چون عكسو ميشه رايگان اپلود كرد و كلا راحت تره.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nimanima2011
  • Hossein.S

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۶

    با چه کدی میشه تصویر شاخص هر پست رو توی قالب آورد ؟؟؟؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۲

    بعید می دونم بشه این کار رو کرد
    قرار دادن تصویر از آدرس, تصویر شاخص + ویرایش تصویر و بندانگشتی هم نداره!

    با چه کدی میشه تصویر شاخص هر پست رو توی قالب آورد ؟؟؟؟

    اگر تابع فعال سازی اش رو در functions.php قرار دادید, دستور زیر در حلقه شاخص رو فراخوانی می کنه!
    <?php echo get_the_post_thumbnail( $id, $size, $attr ); ?>

  • Hossein.S

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۲

    خوب یکدفعه تابغ فعال سازیش هم بگید دیگه

    ببخشیدا من تازه تو وردپرس اومدم

  • saeidgi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۰

    این کد رو کجای functions.php اضافه کنیم خوب هست ؟ ممنون می شوم راهنمایی بفرماید

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۵

    saeidgi گفت:
    این کد رو کجای functions.php اضافه کنیم خوب هست ؟ ممنون می شوم راهنمایی بفرماید

    این تابع رو فراخوانی می‌کنه. باید در هرفایل پوسته به جز functions.php قرار بگیره.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeidgi
  • saeidgi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۹

    mostafa1990 گفت:

    این تابع رو فراخوانی می‌کنه. باید در هرفایل پوسته به جز functions.php قرار بگیره.

    مصطفی جان ممنون ولی یک مثله ای هست که من تو هرجا تو نت می گردم میگن کد ها رو تو فایل functions.php اضافه کنم اگر لطف کنید یک توضیح مرحله ای بدید ؟ یا امکان هست من فایل تم رو برای شما ارسال کنم؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۴

    ببینید فایل functions.php پوسته شبیه به افزونه عمل می کنه. فقط دستوراتی مثل (فعال کردن ابزارک, فهرست, شاخص, ساختن تابع و ...) درون این فایل چسبانده می شه و برای فراخوانی اون در پوسته چسبانده می شه!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeidgi
  • ammargraph

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۲
    تشکر شده: ۱۳۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۵

    سلام دوستان
    من دنبال یه کوئری هستم که تصاویر شاخص رو برام ایجاد کنه ...
    منظورم مطالب قبلیه ...
    واسه مطالب جدید خودم میذارم ... اما واسه قبلی ها نمیتونم بذارم یعنی وقت میگیره ...
    کسی میدونه چجوری میشه تِیبِلش رو ایجاد کرد؟
    منتظرم
    ممنون
    یا علی

  • محمد درویشی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

    سلام دوستان
    سلام موقعه آپلود تصویر شاخص خطا میزنه
    http://my.mihanwebhost.com/dl.php?type=a&id=231098&i=0

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.