انجمن


ویرایش قالب blue light،چیکار کنم که ویرایشش کنم؟  (۱۹ نوشته)

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۳:۰۴

    میخوام قالب سایتمو ویرایش کنم،میخوام وسط صفحه زیر هدر تبلیغ بذارم،باید چیکار کنم؟
    باید کد تبلغاتو کجا بذارم؟
    یکی کمکم کنه خواهشا!!
    من خودم ویرایش کردم اما تبلیغ میره زیر مطالب!!
    کمک کنیییییییییییییییییدددد
    آدرس سایتم:

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۱

    کدتون رو در header.php قرار دهید

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۳

    مصطفی جان میدونم داخل header.php باید قرار بدم اما نمیدونم کجاش!
    نمیشه آدرس دقیق بدی؟
    دقیق کجا بذارم؟
    منتظرم

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۸

    يكي كمك كنه ديگه!!!
    اه

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۱

    محتویات header.php رو بگزارید اینجا

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehrdadvs
  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۹

    كجا؟
    مصطفي؟
    اينجا كجاست؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۹

    محتویات فایل header.php رو توی این موضوع در یک پست قرار دهید
    نمونه:
    code

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۲۵

    به جون خودم نفهمیدم مصطفی!!!
    یعنی قبل از header.php بنویسم code؟؟؟؟؟
    جون مصفی یه ذره بیشتر توضیح بدی میفهمما!!!
    انقدرم گیج نیستم!
    D:

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۱

    نه!
    فایل header.php رو یه جا بارگزاری کن و لینکش رو بزار اینجا
    یا هرچی توی اون فایل بود بزار اینجا تا واستون مشخص کنم کجاش کدتبلیغ بگذارید!

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۳

    آهان

    <?php get_header(); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/leftsbar.php'); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rightsbar.php'); ?>
    	<div id="centermenu">
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<div id="post">
    	<div id="posttitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to ','dnld'); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
    <div class="postinformation">
    <img alt="category" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/category.gif" width="15" border="0" height="10">دسته: <a  rel="category tag" <?php _e('Posted in','dnld'); ?> <?php the_category(__(', ','dnld')); ?>
    				</div>
    				<div id="posttextbox">
    					<?php the_content(__('Read the rest of this entry &raquo;','dnld')); ?>
    					<?php the_tags(__('Tags: ','dnld'), __(', ','dnld'), __('<br />','dnld')); ?>
    </div>
    <div id="post-buttom-block">
    <img border= "0" alt="author" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/poster.gif"/>نوشته: <?php the_author_nickname(); ?>
    <img border= "0" alt="date" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/calendar.gif"/>تاریخ : <?php the_time('F jS, Y') ?>
    <img border= "0" alt="comment" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif"/> <?php comments_popup_link(__('No Comments »','dnld'), __('1 Comment »','dnld'), __('% Comments »','dnld')); ?></div>
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    	<?php endif; ?>
    				</div>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۲

    منتظريم داش مصطفي

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۳

    داش مصطفي حالا كه شما داريد كمك ميكنيد ميشه يه كمكم در رابطه با آمارگير ميكنيد؟؟؟
    من ميخوام آمارگير سايتم كامل باشه..
    مثلا ميخوام ورودي گوگل و ياهو داشته باشه...
    يا از اين جور چيزا!!
    اگه كدش رو محبت كنيد كه بنده يه دنيا ممنون ميشم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۶

    مطمئن هستید اون کدمربوط به header.php است؟
    اینو تست کنید:

    <?php get_header(); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/leftsbar.php'); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rightsbar.php'); ?>
    <div align="center">
    
    Ads Content
    
    </div>
        <div id="centermenu">
        <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
        <div id="post">
        <div id="posttitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to ','dnld'); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
    <div class="postinformation">
    <img alt="category" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/category.gif" width="15" border="0" height="10">دسته: <a  rel="category tag" <?php _e('Posted in','dnld'); ?> <?php the_category(__(', ','dnld')); ?>
                    </div>
                    <div id="posttextbox">
                        <?php the_content(__('Read the rest of this entry »','dnld')); ?>
                        <?php the_tags(__('Tags: ','dnld'), __(', ','dnld'), __('<br />','dnld')); ?>
    </div>
    <div id="post-buttom-block">
    <img border= "0" alt="author" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/poster.gif"/>نوشته: <?php the_author_nickname(); ?>
    <img border= "0" alt="date" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/calendar.gif"/>تاریخ : <?php the_time('F jS, Y') ?>
    <img border= "0" alt="comment" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif"/> <?php comments_popup_link(__('No Comments »','dnld'), __('1 Comment »','dnld'), __('% Comments »','dnld')); ?></div>
                </div>
    
            <?php endwhile; ?>
        <?php endif; ?>
                    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    در مورد سوال دومتون, قبلا مطرح شده
    آمارگیر
    کدهاش

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۱:۳۱

    مصطفی جان مرسی که این کدو ویرایش کردی اما تو منظورمو نفهمیدی..
    من میخوام مثلا کد یک بنر رو بذارم بالای پست اول!!
    یعنی یه جورایی یه table بسازم،یعنی ساختما میخوام کدشو بذارم اونجا،چند بار سعی کردم اما بنر میره زیر پست،یعنی نصفش میزنه بیرون ،بقیه شم میره زیر پست!
    در رابطه با کد مرسی،اما فارسی بود خیلی خوب بودا،فارسیشو نداری مصطفی؟؟؟
    ببخشیدا ما زیاد زحمتت میدیم
    واقعا ممنون

  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۲۸

    فکر کنم سوتی دادم مصطفی..
    کد header.php این پاینی هستش!!

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    
    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; Blog Archive <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    
    <?php wp_head(); ?>
    <body> 
    
    <div id="warpper">
      <div class="upblock">
      </div>
      <div class="mainbody">
      <div id="partsblock" style="width: 800px; height: 33px">
        <div id="fa-date"><a title="تماس با ما" href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/?page_id=11">
    <img border= "0" alt="تماس با ما" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/contact.gif"/></a>
    <a href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/feed" title="مشترك خوراك شويد">
    <img border="0" alt="اضافه کردن به علاقه مندي ها" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/feed22.png"/></a>
    <a onclick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('<?php bloginfo('siteurl'); ?>/');return false;" href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/" target="_blank" title="صفحه خانگي">
    <img width="23" height="23" border= "0" alt="اين سايت را صفحه خانگي خود کنيد" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/home.gif"/></a></div>
    
       <div class="parts" style="width: 440px; height: 14px">
               <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
    
           <a href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/">صفحه اصلي</a>
                      <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
        <a href="mailto:info@mehrdadclub.com">ايميل</a>
        <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
        <a href="http://www.MehrdadClub.com">طراح قالب</a>
            <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
    		<a href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/?page_id=11">تماس با ما</a>
    
       </div><form method="get" action="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/">
    </form> </div>
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۴

    اون کد اولی که گذاشتم هم می شه ولی طول بنر باید کم باشه, شما اول گفتید زیر هدر!
    اگر بنر بزرگ می خواین بگذارید که طولش اندازه صفحه باشه اینطوری هم می شه:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    
    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; Blog Archive <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    
    <?php wp_head(); ?>
    <body> 
    
    <div id="warpper">
      <div class="upblock">
      </div>
      <div class="mainbody">
    <div id="partsblock" style="width: 800px; height: 33px">
        <div id="fa-date"><a title="تماس با ما" href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/?page_id=11">
    <img border= "0" alt="تماس با ما" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/contact.gif"/></a>
    <a href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/feed" title="مشترك خوراك شويد">
    <img border="0" alt="اضافه کردن به علاقه مندي ها" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/feed22.png"/></a>
    <a onclick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('<?php bloginfo('siteurl'); ?>/');return false;" href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/" target="_blank" title="صفحه خانگي">
    <img width="23" height="23" border= "0" alt="اين سايت را صفحه خانگي خود کنيد" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/home.gif"/></a></div>
    
       <div class="parts" style="width: 440px; height: 14px">
               <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
    
           <a href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/">صفحه اصلي</a>
                      <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
        <a href="mailto:info@mehrdadclub.com">ايميل</a>
        <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
        <a href="http://www.MehrdadClub.com">طراح قالب</a>
            <img width="15" height="9"  src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menuarrow.gif"/>
            <a href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/?page_id=11">تماس با ما</a>
    
       </div><form method="get" action="<?php bloginfo('siteurl'); ?>/">
    </form>
       <table width="100%" border="0">
      <tr>
        <td><div align="center">
          <p>محل تبلیغات<br />
            <br />
            <a href="#" target="_blank"><img src="#" border="0"/></a> </p>
          </div></td>
      </tr>
    </table>
      </div>
  • mehrdadvs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۳

    مصطفي جان مرسي...
    ولي فعلا بدبخت شدم!!
    سايتم ويروووسي شده،اين كدشه،مصطفي جان ببين نميتوني بفهمي مشكل از پوسته هست يا كلا سايتو هاستم ويروسي شده؟؟؟
    http://s4.aks98.com/images/97751402256104022006.zip

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۴

    برای سایت های ویروسی راهکارهای زیادی توی انجمن هست
    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3

  • mosafer91

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۱

    چطور میشه عکسهای یک مطلب رو طوری لینک کرد که در صفحه جدید باز بشه ؟ !
    البته چطوریشو میدونم !
    ولی اینکه در کدوم فایل وردپرس باید تغییرات انجام بشه ! نمیدونم !
    این کد خودش کل مطلب رو فراخوانی میکنه:
    <?php the_content(__('')); ?>
    و من نمیدونم باید از کجا نخوه فراخوانیش رو تغییر بدم !
    ممنون

درباره‌ی این موضوع