انجمن


بهم ریختگی مطالب در افزونه تاریخ جلالی  (۱۱ نوشته)

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۳

    با سلام
    افزونه جلالی رو فعال کردم. مثلا امروز من 4 تا مطلب زدم تو سایت، بعدش وقتی 21 شهریورماه رو توی افزونه می زنم مطالب کاملا به هم میریزن و سایدبار به صورت کلی نابود میشه. یا مثلا وقتی که یکی از ماه های آرشیو ماهیانه رو میزنم دقیقا همین تکرار میشه
    می خواستم ببینم مشکل از چیه. جستجو هم کردم چیزی پیدا نکردم.
    ممنون

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۰

    از پست کردن این جفنگ عذر میخام ولی خواهش می کنم دوستان اگر پاسخش رو می دونن راهنمائی کنن.
    ممنون

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۷

    خودم به شخصه از جفنگ متنفرم اما از اون جا که مطمئنم برای این سوال یه جوابی وجود داره برای همین این جفنگ رو ارسال کردم و شدیدا عذر خواهی میکنم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۹

    سلام, اگر یه نمونه بدید بهتر به نتیجه می رسیم

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۵

    آقا Mostafa جان این نمونه ای که من میخام بهت بدم هنوز افتتاح نشده و باید به هاست جدید منتقل بشه و حتی من به جستجوگرهای گوگل و یاهو و ... اجازه ورود به سایت رو ندادم تا وقتی که کامل افتتاح بشه. چون من دارم از هاست یه بنده خدای دیگه - که از سر محبت این کارو واسم کرده - استفاده میکنم و ممکنه به اعتبارش لطمه بخوره.
    این مقدمه واسه اینه که اگه من نمونه رو به شما دادم لطف کنید بعد از مشاهده ی لینک، این پست منو اینجا حذف کنید تا در معرض دید عموم قرار نگیره.
    ویرایش شد
    من هم تقویم افزونه جلالی رو قرار دادم و هم آرشیو ماهیانه اش رو که هر دو سایدبار منو خراب می کنن.
    با تشکر و سپاس

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۸

    دوستانی که اخطار می فرستن برای

    شما در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ به‌دلیل فرستادن نوشته غیرمفید
    در این نوشته اخطار دریافت کردید.

    لطف کنن مطلب رو تا آخر بخونن بعد اخطار بفرستن
    اخطار فرستادن که هنر نیست. لطف کنید تا آخر مطالعه کنید بعد اخطارتون روی دو تا چشم ما.
    خوب بود به جای اخطار فرستادن پاسخی هم می دادید به این سوال. اگه بلد نبودید حداقل می کشیدید کنار خودتونو نه این که دستتونو بزارین رو دکه ی اخطار!!!

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۷

    اسکرین شات هم کافی بود.
    خب می شه با تغییر css پوسته درستش کرد.
    کافیه عرض یکی از کلاس هایی که برای sidebar.php تعریف شده رو کم کنید
    بایگانی میلادیش مشکل نداره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۶

    یه چیزی که فهمیدم اینه که با آرشیو سالیانه شمسی هم مشکلی نداره
    با آرشیو ماهیانه ی میلادی هم مشکلی نداره.
    فقط با آرشیو ماهیانه ی شمسی مشکل داره.
    توی css هم رفتم ولی تو قسمت سایدبار چیزی کلاسی نبود که زیادش کنم:
    اینم کد بخش سایدبار توی فایل css قالب:

    /*******************
    *	SIDEBAR		   *
    ********************/
    #sidebar {
    	background: #FFFFFF;
    	float: right;
    	width: 300px;
    	margin: 15px 0px 0px 0px;
    	padding: 0px 0px 0px 10px;
    	border-left: 1px solid #E0E0E0;
    	}
    
    #sidebar .box {
    	margin: 10px 0px 10px 0px;
    	padding: 0px;
    	background: #FFFFFF;
    	color: #333333;
    	line-height: 18px;
    	}
    
    #sidebar .box h2 {
    	margin: 0px 0px 15px 0px;
    	padding: 5px 0px 10px 0px;
    	font-weight: bold;
    	border-bottom: 1px dotted #CCCCCC;
    	}
    
    #sidebar .box h2 a:hover {
    	color: #CC0000;
    	}
    
    #sidebar .widget {
    	margin: 0px;
    	padding: 0px;
    	}
    
    #sidebar .leftwidget {
    	float: left;
    	width: 138px;
    	margin: 0px;
    	padding: 0px 10px 0px 0px;
    	border-right: 1px solid #DDDDDD;
    	}
    
    #sidebar .rightwidget {
    	float: right;
    	width: 138px;
    	margin: 0px;
    	padding: 0px;
    	}
    
    .widget ul, .leftwidget ul, .rightwidget ul {
    	margin: 0px;
    	padding: 0px;
    	}
    
    .widget ul li, .leftwidget ul li, .rightwidget ul li{
    	list-style: none;
    	margin: 0px;
    	background: #FFFFFF;
    	padding: 5px 0px 5px 0px;
    	border-bottom: 1px dotted #CCCCCC;
    	}
    
    #sidebar li ul {
    
    	}
    
    #sidebar li li {
    
    	}
    
    #sidebar h3 {
    	margin: 0px;
    	padding: 5px 5px 5px 0px;
    	background: #FFFFFF;
    	font-size: 14px;
    	font-weight: bold;
    	border-bottom: 3px solid #CC0000;
    	}
    
    .ad300x250 {
    	background: #FFFFFF;
    	width: 300px;
    	height: 250px;
    	margin: 0px 0px 15px 0px;
    	padding: 0px;
    	}
    
    .ad300x250 img {
    	border: none;
    	}
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۶

    class هم برای css تعریف نشده!
    افزونه فایرفاکس Web Developer رو نصب کن و مطمئن بشو که مشکل از عرض یکی از ابزارهای سایدباره
    css خط 91 از فایل widgets-core.php افزونه جلالی هم یه بررسی کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۷

    افزونه فایرفاکس Web Developer رو نصب کن و مطمئن بشو که مشکل از عرض یکی از ابزارهای سایدباره

    چه طوری باید مطمئن بشم؟

    css خط 91 از فایل widgets-core.php افزونه جلالی هم یه بررسی کنید

    خط 91 از فایل widgets-core.php افزونه جلالی رو باید چیکارش کنم؟
    اینم خط 91:
    <p style="text-align:right"><label for="jarchive_title">عنوان: <input style="width: 200px;" id="jarchive_title" name="jarchive_title" type="text" value="<?php echo $title; ?>" /></label></p>

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۹ - ۰۲:۱۱

    1. بعد از نصب اون افزونه از ابزار CSS کمک بگیرید
    2. ویرایشش کنید, حذفش کنید.
    نویسنده افزونه بیشتر در این مورد اطلاع داره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.