انجمن


مشکل با نسخه 30.1  (۱۱ نوشته)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۴

    سلام من طبق معمول همیشه با پلاگین Automatic upgrade آپدیت کردم ولی اینبار نصفه آپدیت شد و دیگه نتونستم وارد صفحه wp-admin بشم و صفحه سفید میاد .
    به همین خاطر گفتم دستی آپدیت کنم .
    کل پوشه رو به غیر از wp-contet پاک کردم و فایل wp-config رو هم دانلود و توی فایل جدید مشخصات رو هم وارد کردم . الان دیتا بیس وصل شده ولی باز هم نمی تونم وارد پیج بشم - صفحه اصلی سایت هم باز نمی شه .
    از install هم که رفتم این رو نوشت :

    پیش از‌این راه‌اندازی شده است
    
    شما پیش از‌این وردپرس را برپا کرده‌اید. برای راه‌اندازی دوباره نخست جدول‌های کهنه‌ی پایگاه‌داده را پاک کنید.

    چطور باید پاک کنم این جداول رو ؟ دیتابیسم مال 3 سال هست می خوامش .
    این هم آدرس سایتم http://www.e85.ir
    توی پوشه new نصب هست

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۴

    پیشنهاد می کنم جدول های وردپرس رو بهینه کنید شاید مشکل حل بشه
    دستور زیر رو به wp-config.php اضافه کنید
    define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
    مسیر زیر رو هم اجرا کنید
    http://example.com/wp-admin/maint/repair.php

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - طراحان نوین
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۳

    mostafa1990 گفت:
    پیشنهاد می کنم جدول های وردپرس رو بهینه کنید شاید مشکل حل بشه
    دستور زیر رو به wp-config.php اضافه کنید
    define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
    مسیر زیر رو هم اجرا کنید
    http://example.com/wp-admin/maint/repair.php

    کارهایی که شما گفتید انجام دادم ولی مشکل همچنان پا بر جا هست
    البته لینک http://e85.ir/new/wp-admin/maint/repair.php هم صفحه سفید میاد.چه کار میشه کرد؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۸

    وردپرس رو روی یه دیتابیس جدید نصب کنید و بعد از phpMyAdmin جدول wp_post رو export کنید و در دیتابیس جدید همین تیبل رو import کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - طراحان نوین
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۶

    با تشکر از پاسخ شما
    این کار رو بکنم کل دیتا بیس انتقال پیدا می کنه ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۲

    بله می تونید موقع استخراج کردن جدول ها اونهارو انتخاب کنید که از کدوم هاشون export بگیرین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - طراحان نوین
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۱

    سلام من این کار رو کردم ولی گزینه wp-post که گفتید داخل صفحه export نبود که تیک بزنم . ولی کل sql رو دانلود کردم تا دوباره آپلود بشه واسه import

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۱

    چرا هست
    http://up.iranblog.com/Files/cdc48b114d334516919a.png

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - طراحان نوین
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۴

    با چه دردسری اوردمش بالا و لاگین کردم . رفته تو یشخوان ولی فونت ها همه نامفهوم شده . البته هنوز سایت رو هم صفحه سفید نشون می ده
    http://www.e85.ir/new

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۰

    فایل wp-config.php رو بررسی کنید ببینید ثابت
    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    هست یا نه.
    فایل های وردپرس رو از نو بارگزاری کنید.
    سعی کنید همه افزونه هارو غیرفعال کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    طراحان نوین
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۸

    همه کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد . کل هاست رو Del کردم اصلا نمیشه . الان توی پوشه new نصب هست ولی بهد از لاگین فونت ها بهم میریزه .

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.