با سلام و خسته نباشید
به سایت تک موب بنگرید ...www.takmob.net
به قسمت پایین رفته و ابر برچسب ها رو ببینید
....
کدی رو می خواهم که قسمت ابر برچسب ها مثل تک موب رنگی باشه و سایزش هم همین طور باشه متعادل
منتظر کمکتان هستم
با سلام و خسته نباشید
به سایت تک موب بنگرید ...www.takmob.net
به قسمت پایین رفته و ابر برچسب ها رو ببینید
....
کدی رو می خواهم که قسمت ابر برچسب ها مثل تک موب رنگی باشه و سایزش هم همین طور باشه متعادل
منتظر کمکتان هستم
دوست عزیز سایت تک موب از سیستم مویبل تایپ استفاده می کنه
شما می تونی از پلاگین های زیادی که در این مورد هست استفاده کنید و یا با استفاده از css به شکل اون سایت در بیارید
http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=tag&sort=
modaser گفت:
دوست عزیز سایت تک موب از سیستم مویبل تایپ استفاده می کنهشما می تونی از پلاگین های زیادی که در این مورد هست استفاده کنید و یا با استفاده از css به شکل اون سایت در بیارید
http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=tag&sort=
بله خوب میدونم ولی من پلاگین ابر برچسب رو دارم و ازش دارم استفاده میکنم فقط مدل اونرو میخواستم تغییر بدم که بشه مثل تک موب
حالت برچسب و رنگ و سایزش مثل اون بشه
نیازی به پلاگین نیست ، فقط از css استفاده کنید.
bartareen1 گفت:
نیازی به پلاگین نیست ، فقط از css استفاده کنید.
چجوری باید از css استفاده کنم تا مثل اون شه
کسی نیست کمک کنه ؟
از این افزونه استفاده کن
نمونه نصب شده
دوستان خیلی ممنون ولی می خواهم دقیقا مثل این سایت موبایل بشه باید چیکار کنم؟؟
بیا بگیر بزار هر جا که دوززززززززز داری./
<div id=footer>
<div id=tags>
<h3><span>ابر واژه</span></h3>
<div class=tags-content>
miladansari22 گفت:
بیا بگیر بزار هر جا که دوززززززززز داری./<div id=footer>
<div id=tags>
<h3><span>ابر واژه</span></h3>
<div class=tags-content>
اینی که شما دادی کد html هستش. باید از طریق css ویرایش بشه. من قبلن یه بار اینکارو کرده بودم. ولی الان هرچی فکر میکنم یادم نمیاد. D:
من یه تحقیقی انجام دادم، شکر خدا به نتیجه هم رسیدم. اون راهی هم که گفته بودم دوباره پیداش کردم. با css میشه همچین کاری کرد. ولی من css رو پیشنهاد نمیکنم و یه افزونه ساده و در عین حال انعطاف پذیر رو بهتون معرفی میکنم که میتونید استفاده کنید و لذت ببرید.
» برای دانلود افزونه کلیک کنید «
در ضمن اینو هم بگم افزونه چیز سختی نداره. وقتی فعالش کردین از بخش ابزارک، ابزارک مخصوصش رو درجش کنید. برای تنظیمات اینکه هر سایز تگ چه رنگی داشته باشه هم میتونین از بخش تنظیمات اعمال کنید.
امیدوارم راضی باشین :)
شاد باشید و دیگران را نیز شاد کنید @};-
Mr-vAhiD-DI گفت:
من یه تحقیقی انجام دادم، شکر خدا به نتیجه هم رسیدم. اون راهی هم که گفته بودم دوباره پیداش کردم. با css میشه همچین کاری کرد. ولی من css رو پیشنهاد نمیکنم و یه افزونه ساده و در عین حال انعطاف پذیر رو بهتون معرفی میکنم که میتونید استفاده کنید و لذت ببرید.
» برای دانلود افزونه کلیک کنید «
در ضمن اینو هم بگم افزونه چیز سختی نداره. وقتی فعالش کردین از بخش ابزارک، ابزارک مخصوصش رو درجش کنید. برای تنظیمات اینکه هر سایز تگ چه رنگی داشته باشه هم میتونین از بخش تنظیمات اعمال کنید.
امیدوارم راضی باشین :)شاد باشید و دیگران را نیز شاد کنید @};-
خیلی ممنون افزوده کارایی میباشد
ولی قالب بنده ابزارک پشتیبانی نمیکنه ایا امکان داره کدی بدهید که روی همون قسمت ابر برچسب های اصلی سایت این رو اجرا کنم