با سلام
من میخوام به سایت بخش دانلود اضافه کنم. ولی وقتی میخوام لینک دانلود رو با یه کد html بزارم و به جاش کلمه "دانلود " بیاد عمل نمیکنه..چه کار باید بکنم... چرا کد html عمل نمیکنه ....
ممنون میشم من را راهنمایی کنید
با سلام
من میخوام به سایت بخش دانلود اضافه کنم. ولی وقتی میخوام لینک دانلود رو با یه کد html بزارم و به جاش کلمه "دانلود " بیاد عمل نمیکنه..چه کار باید بکنم... چرا کد html عمل نمیکنه ....
ممنون میشم من را راهنمایی کنید
ببینید من میخوام یه بخش دانلود به سایتم اضافه کنم .... حالا می خوام به جای لینک دانلود یک کلمه بزارم که کاربر وقتی روی کلمه کلیک کنه فایل رو دانلود کنه...مثل بقیه سایتهای دانلود... یعنی به جای لینک کلمه مورد نظظر رو بزارم مثلا : "دانلود" یا "برای دانلود کلیک کنید" و غیره .....
خب من از این کد استفاده میکنم ولی عمل نمیکنه....
Name
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم....
کسی نیست جواب بده ......
mostafa1990 گفت:
افزونه wp-downloadmanager این توانایی رو داره.
میشه بیشتر توضیح بدید که چه جوری ازش استفاده کنم....
افزونه رو که نصب کردی میری به بخش مدیریتی خود افزونه "downloads" گوشه پایین سمت راست (وردپرس فارسی)
بعد روی add file کلیک می کنی آدرس لینکت رو می تونی تو Remote File بگذاری یا از همونجا آپلود کنی
بعد از زدن مشخصات فایل و ایجاد فایل
کد Id رو به خاطر میسپری میری به پست مورد نظرت اونجا یه آیکون به ویرایشگرت اضافه شده که وقتی روش کلاک می کنی یه پنجره کوچولو باز میشه کد ID رو که به خاطر سپرده بودی رو بهش میدی خودش کدی رو تو پستت میزاره که
لینک دانلود رو تو سایتت میبینی
اگه می خوای مثالی از توانایی این پلاگین ببینی این مطلب رو ببین ساختاره لینکش با این پلاگینه تازه تعداد دانلود و حجم فایل رو نشون میده
encaria گفت:
افزونه رو که نصب کردی میری به بخش مدیریتی خود افزونه "downloads" گوشه پایین سمت راست (وردپرس فارسی)
بعد روی add file کلیک می کنی آدرس لینکت رو می تونی تو Remote File بگذاری یا از همونجا آپلود کنی
بعد از زدن مشخصات فایل و ایجاد فایل
کد Id رو به خاطر میسپری میری به پست مورد نظرت اونجا یه آیکون به ویرایشگرت اضافه شده که وقتی روش کلاک می کنی یه پنجره کوچولو باز میشه کد ID رو که به خاطر سپرده بودی رو بهش میدی خودش کدی رو تو پستت میزاره که
لینک دانلود رو تو سایتت میبینی
اگه می خوای مثالی از توانایی این پلاگین ببینی این مطلب رو ببین ساختاره لینکش با این پلاگینه تازه تعداد دانلود و حجم فایل رو نشون میده
سلام
ممنون بابت توضیح کاملتون.... من همه کار ها رو که گفتید انجام دادم ولی آیکونی که به ویرایشگر اضافه شده عمل نمیکنه...هرچی روش کلیک میکنم عمل نمیکنه و چیزی باز نمیشه...
مشکل برطرف شد.. باتشکر از دوستان ....