انجمن


یک انتقال دیتابیس و هزار و یک سودا  (۸ نوشته)

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۴

    سلام
    لازمه قبل از اینکه من این مشکلم رو با دوستان مطرح کنم بگم که من (طبق عادت همیشگبم) اول جستجو و جستجو کردم و حتی این جا هم جستجو کردم (چون واقعا کارم بدجور ضروری بود) وقتی به هیچ نتیجه ای نرسیدم تصمیم گرفتم که یک تایپیک ایجاد کنم بلکه دوستان عزیز که همیشه همراه ما بودند ما رو یاری کنند.
    خواستم افزونه UTF-8 Database Converter رو هم امتحان کنم ولی گفته بود فقط برای ورژن2.2 وردپرس کارائی داره.
    ماجرا اینه که من دیتابیس هاستم رو (از طریق آموزش های همین انجمن) اکپورت کردم و به درستی انجام شد. بعد رفتم توی هاست جدیدی که گرفتم و اونجا ایمپورتش کردم دیتابیس رو.
    تمام Collation های تمام افزونه ها و حتی خود دیتابیس هم به شکل utf8_general_ci هستش. حتی رفتم و توی wp_option و قسمت home و siteurl رو هم درست کردم. تا این جا که مشکلی نیست و سایت هم بدون هیچ خطایی بالا میاد ولی اون مشکل لعنتی "علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟" برای تمام مطالب، دسته ها، کاربرها، برچسب ها، مطالب موجود در انجمن مینگل فروم و ... ایجاد شده.
    این سایت منه توی هاست جدید.
    من خاضعانه از دوستانی که می تونن کمک کنن تقاضا می کنم که منو راهنمایی کنن. پیشاپیش دعاگوی خیر شما هستم
    امیدوارم دوستان حس کنن که اگه یه همچین مشکلی برای خودشون پیش میومد و به هر دری می زدن که حلش کنن اما نمیشده چیکار می کردن و حس کنن که الان من چه حالی دارم.
    امیدوارم دوستان راهنمائیم کنن.
    ممنون

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۲

    آقا من همیشه گفتم و میگم که " جستجو قبل از درمان"
    من حقیقتش صبر نکردم تا دوستان جواب بدن. برای همین اینقدر جستجو کردم تا آخرش "شانسی" یه افزونه پیدا کردم به اسم "Convert WP Database to UTF-8" و نصبش کردم و مشکل علامت سوال برای همیشه حل شد.
    با این کار فکر کنم دیگه مشکل "علامه سوال" برای همیشه به زباله دان تاریخ سپرده میشه. البته فکر میکنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۴

    البته فکر کنم تعمیر پایگاه داده هم نتیجه می داد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۱

    اونم سعی کردم ولی نتیجه نداد.

  • Alinn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۰

    سلام
    من Full Backup رو برگردوندم و به همین مشکل خوردم. هم این افزونه رو امتحان کردم و هم تعمیر کردم. ولی متاسفانه درست نشد:(

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۵

    Alinn گفت:
    سلام
    من Full Backup رو برگردوندم و به همین مشکل خوردم. هم این افزونه رو امتحان کردم و هم تعمیر کردم. ولی متاسفانه درست نشد:(

    مشکلتون علامت سوال است؟

  • Alinn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۷

    بله همین علامت سوال

  • Alinn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۷

    دوباره سلام:)
    عیدتون مبارک :D
    وردپرس رو به روز کرده بودم.دوباره رفتم دیدم راه اندازی مجدد داره. اونو زدم درست شد!
    متشکرم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa

درباره‌ی این موضوع