سلام دوستان یکی به من کمک کنه تا من بتونم مشکلمو حل کنم وقتی من قالب های فارسی رو دانلود میکنم وقتی اونارو نصب میکنم به جای نوشته های فارسی مثل صفحه نخست،تبلیغات،ارتباط با ما،یامنو های دیگه علامت سوال ظاهر میشه لطفا یکی به من کمک کنه لنگم مرسی
سلام دوستان یکی به من کمک کنه تا من بتونم مشکلمو حل کنم وقتی من قالب های فارسی رو دانلود میکنم وقتی اونارو نصب میکنم به جای نوشته های فارسی مثل صفحه نخست،تبلیغات،ارتباط با ما،یامنو های دیگه علامت سوال ظاهر میشه لطفا یکی به من کمک کنه لنگم مرسی
این سوال بارها مطرح شده ، خواهشا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA+%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84
آقا خواهشا به منم کمک کنین منم همین مشکل رو دارم تو انجمن هم که میگردم راه حل هایی که گذاشتن کار ساز نبود
نگاه کنید:
http://Www.dl.7saw.com
مشکل شما از تمه ، تم پیشفرض رو امتحان کن
حرف شما درسته تم پیشفرض درسته اما خیلی از تم هایی که میذارم مثل تم سایت دانلودها تک موب و... همین مشکل رو دارن آیا واقعا مشکل از قالبه؟؟
این پست رو نگاه کنید ببینید به دردتون می خوره
najeekurd گفت:
این پست رو نگاه کنید ببینید به دردتون می خوره
این افزونه Convert WP Database to UTF-8 فعال نمیشه موقع فعال سازی این ارور رو میده
بهدلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.
Fatal error: Cannot redeclare utf8_db_converter_menu_add() (previously declared in /home/sawcom/dl.7saw.com/wp-content/plugins/utf-8-database-converter/UTF8_DB_Converter.php:22) in /home/sawcom/dl.7saw.com/wp-content/plugins/utf-8-db-converter/UTF8_DB_Converter.php on line 36
واسه ی نسخه سوم وردپرس وجود نداره؟؟
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو تو دیتابیس خودت دستی collation ها رو تغییر بده دیگه
آقا من هیچی حالیم نیست زیر دیپلم بگید بفهمیم
دوست من سلام. شما از یه ویراشگر کدهای هگز و باینری استفاده کن. مثل notepad++. اول قالب رو به UTF8 با نرم افزار تبدیل کن. سپس توی پوشه آپلود کن. کار سختی نیست. از پسش بر میای.
Notepad2 هم چیز ساده و خوبیه. پیشنهاد میکنم اول از این استفاده کن.
لینک دانلود
برای درست کردن فارسی، بعد از Open کردن فایل مورد نظر این کار را انجام دهید:
File -> Encoding -> UTF8
شاد باشید @};-
ممنون دوست عزیر
البته تصمیم گرفتم از خود وردپرس زبان اصلی استفاده کنم وقتی اونو نصب کردم از این مشکلا نداشت