سلام. می خواستم ببینم که چگونه میشه تو ورد پرس ادامه ی مطلب رو فقط برای کاربرای سایت مقدور کرد . اگه افزونه و ... هست لطفا راهنمایی کنید ممنون ( فوری )
سلام. می خواستم ببینم که چگونه میشه تو ورد پرس ادامه ی مطلب رو فقط برای کاربرای سایت مقدور کرد . اگه افزونه و ... هست لطفا راهنمایی کنید ممنون ( فوری )
وقتی شما میخوای مطلبت در ادامه نمایش داده بشه خواه یا نا خواه میره به single.php یعنی صفحه مطالب کافیه اونجا یک شرط بزاری که اگر کاربر لاگین بود نشون بده نبودم که هیچی ... . ;-)
چه طوری مثلا ؟
<?php
if ($user_ID):
?>
کدهای نمایش مطلب
<?php endif; ?>
البته افزونه هایی هم هست که قسمتی از مطلب رو برای عده معدودی محدود می کنه دیدنش رو. قبلا در این انجمن معرفی شده. با یه جستجو فکر کنم پیدا کنیش ;-)
ممنون از یه افزونه استفاده کردم
خب این افزونه ها رو یه بذارید یا معرفی کنید ... این طوری فقط کار شخصی اینجا انجام میشه ~X(
uma گفت:
خب این افزونه ها رو یه بذارید یا معرفی کنید ... این طوری فقط کار شخصی اینجا انجام میشه ~X(
اگه انجمن رو یک جستوجو می کردید می دیدید دو تا تاپیک پایین تر همین بحث مطرح شده بود و پلاگینی هم معرفی شده به نام members only . @},- ~O)
اگه انجمن رو یک جستوجو می کردید می دیدید دو تا تاپیک پایین تر همین بحث مطرح شده بود و پلاگینی هم معرفی شده به نام members only . @},- ~O)
این افزونه که فقط برای محدود کردن دسترسی به کل وبلاگ هست در کدوم قسمت میشه این کار را کرد من ندیدمتشکر
mahdi1368 گفت:
این افزونه که فقط برای محدود کردن دسترسی به کل وبلاگ هست در کدوم قسمت میشه این کار را کرد من ندیدم