انجمن

قرار دادن تبلیغ بعد از چند پست؟؟  (۶ نوشته)

• طراحی قالب وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱۱
    # نوشته شده: ۱۴ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۱

با سلام میخواستم بدونم چه طور میشه مثلا بعد از 5 پست چند تا تبلیغ نشون داد و بعد ادامه پست های صفحه اصلی بیان اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم

یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که چرا گوگل به سایت من پیج رنک نمیده؟؟رتبه دادن گوگل از چه تاریخی دوباره شروع میشه؟

• بهروز ازند

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    ۱۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۴

یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که چرا گوگل به سایت من پیج رنک نمیده؟؟رتبه دادن گوگل از چه تاریخی دوباره شروع میشه؟

گوگل تازگی ها برای رنک دادن کمی سخت گیر شده در ضمن دقیقا مشخص نیست که در چه موئدی رنک جدید سایتها اعلام میشه در مواردی ظرف 4 ماه و در مواردی این فاصله بسیار بیشتر میشود
    نکته دیگه دامین شما حتی دو ماه نیست که ثبت شده چه انتظاری دارید که رنک هم بگیرید

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    طراحی قالب وردپرس
  • طراحی قالب وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۱۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۳

encaria جان چون دیدم که یه سایت همش ۵۰ تا مطلب داشت و تبادل لینکش هم کم بود و با سایتهایی تبادل لینک داشت که رتبه اونها ۱ و یا ۲ بود ولی رتبه سایته شده بود ۳ به خاطر همین گفتم ‍پس چرا من رنک ندارم که با کلی سایت که درای رتبه های 2 و 3 و4 هستند تبادل لینک دارم یکم نگران شدم دستت درد نکنه.

اقا کسی نمیتونه این سوال ما رو جواب بده:

با سلام میخواستم بدونم چه طور میشه مثلا بعد از 5 پست چند تا تبلیغ نشون داد و بعد ادامه  پست های صفحه اصلی بیان اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم
  • نگار موبايل

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    ۱۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۸

با سلام
    zarmob عزيز حتما"منظورتون از سايتي كه چندتا پست بيشتر نداشته و رنكش 3 شده اين سايته http://www.negar-mobile.ir
    ما قبلا" با هم تبادل لينك داشتيم مگه نه... ببين دوست عزيز درسته چندتا پست بيشتر ندارم ولي دامين من سال 87 ثبت شده قبلا" مديريت محتواي سايتم نيوك مشهد تيم بود دوسال با اين سيستم پست گذاشتم و سايتم روزانه بين 4000تا8000 بازديد كننده و بيش از 1800 عضو در انجمن و بيش از 1600 پست داشتم تا اينكه Cpanel ايران رو تحريم كرد و پشتيباني هاستم خيلي خوب نبود و از بك آپ هم خبري نبود تموم زحمات دوساله من دود شد رفت هوا...چند ماهي هم تنظيمات NSسرور رو با وبلاگم در ميهن بلاگwww.mobilha.mihanblog.com ست كرده بودم تا اينكه چند هفته پيش وردپرس رو نصب كردم...جريان اينه .
    در مورد رنك گرفتن هم خيلي عجول نباش اين روزها آلكسا بيشتر اهميت داره تا رنك آلكساي سايت شما215.149هستش كه خيلي خوب نيست... البته الكساي سايت خودم274.293 كه اصلا" خوب نيست اينو گفتم يه وقت فكر نكني ما زير هزاريم...هرچه تعداد پستهاي سايتت بيشتر و پر محتوا تر و به روزتر باشه گوگل اونوقت همه قواعد رو كنا ميزاره مياد بهت رنك ميده...
    مرسي

طراحی قالب وردپرس
  • طراحی قالب وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۸

اقا خدای نا کرده من قصد توهین نداشتم ببخشید اگه ناراحت شدید شرمنده واقعا وقتی فهمیدم 2 سال زحمات تون هیچ شده خیلی ناراحت شدم خدارا شکر که سرور من خودش هر روز بک اپ میگیره و نیازی به بک اپ گرفتن من نیست ممنون بازم شرمندتم

نگار موبايل
  • نگار موبايل

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    ۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۹

سپاس از احساس همدرديتون . دشمنتون شرمنده...فقط اين مطلب رو نوشتم تا دوستان عزيز گول ظاهر سرويسهاي هاستينگ رو نخورن به قول معروف هر چه قدر پول بدي آش مي خوري...حتما" مبالغ پايين و همينطور مبالغ بالا دلايلي دارند.
    ممنون

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.