hormozgan
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۹۰
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۱۵ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۰
با سلام خدمت دوستان عزیز
من از قالب Rhea 1.0 برای سایتم استفاده میکنم قالب نسبتا خوبیه و تقریبا همه احتیاجات را برآورده میکنه ولی دارای چند اشکال مهم است یکی رنگ بندی قالب است و دیگری اینکه صفحات از هم جدا سازی نشده این آدرس سایتم هست لطفا ببینید چه مشکلی دارم http://hormozganchess.com/
از دوستان عزیز که متخصص طراحی صفحات هستند میخوام اگر ممکنه این قالب را به رنگ و شکل ظاهری قالب ونوس در بیارن شبیه به این تصویر
http://www.takpsd.com/wp-content/uploads/2010/09/venus-wp.jpg
منتظر لطف دوستان هستم
ایــ افــ دانلود
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۲۲۵
#
۱۵ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۸
دوست عزیز بهتر هست خودتان دست به کار شوید .
در صورتی که یه خورده با سی اس اس آشنا باشید میتوانید قالبتون رو به شیوه دلخواه تغییر بدهید .
با ویرایش فایل style.css تغییرات مورد نظرتان را بر روی قالب اعمال کنید .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
hormozgan
hormozgan
آفلاین
عضو
#
۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۰
afdl گفت:
دوست عزیز بهتر هست خودتان دست به کار شوید .
در صورتی که یه خورده با سی اس اس آشنا باشید میتوانید قالبتون رو به شیوه دلخواه تغییر بدهید .
با ویرایش فایل style.css تغییرات مورد نظرتان را بر روی قالب اعمال کنید .
خیلی ممنون از لطفتان
مشکل اینه که من اصلا بلد نیستم و میترسم دست ببرم طوی قالب و دیگه نتونم درستش کنم یک قالب را قبلا دست بردم افتضاح شد جاوا کمی میدونم ولی این چیزا را اصلا بلد نیستم
hormozgan
آفلاین
عضو
#
۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۰
hormozgan گفت:
خیلی ممنون از لطفتان
مشکل اینه که من اصلا بلد نیستم و میترسم دست ببرم طوی قالب و دیگه نتونم درستش کنم یک قالب را قبلا دست بردم افتضاح شد جاوا کمی میدونم ولی این چیزا را اصلا بلد نیستم
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hormozgan
آفلاین
عضو
#
۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۴
انتظار کمک داشته باشم یا نه ؟
ایــ افــ دانلود
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۲۲۵
#
۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۹
قالب های وردپرس رایگان زیادی وجود داره که نیاز به دستکاری هم ندارد .
http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&q=%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=aab57177b5574cbd
hormozgan
آزاد
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۱۷
#
۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۳
مشکل اینه که من اصلا بلد نیستم و میترسم دست ببرم طوی قالب و دیگه نتونم درستش کنم
دوست گرامی ، برای ویرایش یک پوسته نیاز به دانش پی اچ پی و اچ تی ام ال دارید - اگر دانش مورد نیاز را نداشته باشید دیگر لازم نیست که پوسته مذکور را تغییر بدهید و می توانید از پوسته های پیش فرض استفاده کنید .
نکته : خواهشا اگر مشکلتان حل شده آن را به "حل شده" تغییر دهید .
hormozgan
hormozgan
آفلاین
عضو
#
۲۰ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۰
Azad گفت:
دوست گرامی ، برای ویرایش یک پوسته نیاز به دانش پی اچ پی و اچ تی ام ال دارید - اگر دانش مورد نیاز را نداشته باشید دیگر لازم نیست که پوسته مذکور را تغییر بدهید و می توانید از پوسته های پیش فرض استفاده کنید .
نکته : خواهشا اگر مشکلتان حل شده آن را به "حل شده" تغییر دهید .
دوست عزیز چون اینجانب این دانش را ندارم از دوستان عزیزی که این دانش را دارند درخواست کردم محبت کنند و این ویرایش را برام انجام بدن