انجمن


استفاده از php در css  (۹ نوشته)

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۱:۱۶

    می خوام توی تنظیمات css قالبم از کد های php استفاده کنم.
    تو خود فایل style.css نتونستم ازش استفاده کنم. تو header.php هم، بعد از لینک فراخوانی style.css تگ style ساختم و از کد php توش استفاده کردم. ولی باز هم عملی نشد.

    حتی نمی تونم از فرمان معمولی echo استفاده کنم.
    چه کار می تونم بکنم. اصلاً عملی هست؟ :-?

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۱:۲۳

    به نظر من بهتر شما بیای در کد هات شرط کلاس یا آی دی استایل بزاری با استفاده از php . اینطوری تقریبا همونی می شه که می خوای.
    البته من چون با استفاده php استایل ننوشتم واسه همین در مورد راه و روشش تحقیق نکردم و نمی تونم راهنماییت کنم :-)

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۱:۳۸

    من تو php یه تازه کارم :D بگذار بگم ببینی درست فهمیده م یا نه.
    توی header.php از فرمان php استفاده کنم که ID اون style باشه؟ چطوری برای یه فرمان می شه id معین کرد؟

    می دونی می خوام چیکار کنم؟
    می خوام کدی بگذارم که بطور رندوم یک عدد صحیح رو توی آدرس یه فایل قرار بده. مثل این: image/bg3.gif

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۲:۰۳

    یه روش . تست نکردمش :
    به آدرس زیر برید:
    http://alistapart.com/d/randomizer/rotate.txt
    متن درونش رو در یک فایل با نام rotator.php ذخیره کنید.
    یک پوشه بسازید. مثلا random
    تصاویری رو که می خواهید در این پوشه قرار بدید به همراه فایل rotator.php
    اینارو آپلود کنید رو سایتتون . مثلا پوشه random داخل پوشه image باشه.
    حالا برید در اونجایی که می خواهید تصویر اتفاقی نمایش داده بشه یه آی دی یا کلا بدید . مثلا :
    <div class="random-image">&nbsp;</div>
    حالا داخل فایل استایلتون یه چیزی مثل این رو وارد کنید :

    div.random-image {
    	background: transparent url(image/random/rotator.php) no-repeat center top;
    	width: 600px;
    	height: 200px;
    }
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۷

    ایول بابا! ظاهراْ که خیلی هوشمندانه ست. در اولین فرصت تستش می کنم ببینم جواب میده یا نه. @},-

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۲:۵۸

    یه روش دیگه اینه که CSS رو توی PHP بنویسید . میتونید برای اطلاعات بیشتر به پوسته ی durable به آدرس زیر مراجعه کنید :
    http://www.blazenewmedia.com/

    (به بخش Projects بروید...)

    می بینید که CSS در یک فایل php ذخیره شده و در اونجا از کد های اون هم به راحتی استفاده کرده... ;-)

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۱

    Mizsia گفت:
    یه روش دیگه اینه که CSS رو توی PHP بنویسید . میتونید برای اطلاعات بیشتر به پوسته ی durable به آدرس زیر مراجعه کنید :
    http://www.blazenewmedia.com/
    (به بخش Projects بروید...)
    می بینید که CSS در یک فایل php ذخیره شده و در اونجا از کد های اون هم به راحتی استفاده کرده... ;-)

    چنین بخشی اونجا نیست که! نکنه باید عضو بشم؟

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۸:۵۵

    garfield گفت:

    Mizsia گفت:
    یه روش دیگه اینه که CSS رو توی PHP بنویسید . میتونید برای اطلاعات بیشتر به پوسته ی durable به آدرس زیر مراجعه کنید :
    http://www.blazenewmedia.com/
    (به بخش Projects بروید...)
    می بینید که CSS در یک فایل php ذخیره شده و در اونجا از کد های اون هم به راحتی استفاده کرده... ;-)

    چنین بخشی اونجا نیست که! نکنه باید عضو بشم؟

    http://blazenewmedia.com/articles/updating-durable-to-v023/
    برای یادگرفتن پیشنهاد خوبیه .... .

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۰:۳۶

    مشکل حل شد.
    جالب بود. @},-
    برای دوستایی که دوست دارن بدونن می نویسم. تمام استایل ها رو مثل یک فایل style.css معمولی نوشته توی style.php و هر کجا لازم بوده از فرمانهای php استفاده کرده. برای سادگی کار گرفته رنگها رو توی چند تا متغیر گذاشته تا هر وقت لازم شد عوضشون کنه زیاد دنبالشون نگرده! :))

    کل کار ساده ست. منتها چند جا رو باید دست ببرید:

      در اولین سطر فایل style.php این دستور رو باید اضافه کنید:
      <?php header("content-type: text/css"); ?>

      حالا این دستور رو از توی فایل header.php پیدا کنید:
      <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />

      و به جاش این رو بنویسید:
      <link rel="stylesheet" href="<?php echo bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/style.php" type="text/css" media="screen" />

    ممنون underline جان. @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.