انجمن

درخواست معرفي انواع پوسته هاي وردپرس  (۲ نوشته)

• mastermind

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۱۴ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۸

با سلام
    من توي جستوجوي قالب ها متوجه شدم كه اقلب اونها رو به دست هاي مختلف تقسيم كردند . مثلا براي بعضي نوستن Magazine و از اين قبيل . توي يك تاپيك هم در مورد يه قالب خاص سوال كردم كه يكي از دوستان لطف كردن اسم اون نوع از قالب رو نوشتن . حالا مي خواستم اگه بشه يه نفر ( يا چند نفر!) بيان اينجا انواع قالب هاي وردپرس رو با يك نمونه مثال براي هر كدوم معرفي كنن تا بقيه موقع جستوجوي قالب دلخواهشون بتونن سريع تر به جواب برسن.
    از همكاري همه دوستان هم پيشاپيش تشكر مي كنم.

• mastermind

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۱۴ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۹ - ۲۱:۰۹

من خودم شروع می کنم یک به یک شروع می کنم به معرفی . (البته هنوز خودم کامل نمی دونم چند دسته وجود داره ولی به تدریج هر دسته ای رو که کشف (!) کردم اینجا قرار می دم.)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اوین دسته از این استایل ها که من بش برخوردم این بود

قالب های ملقب به vCard
    موارد استفاده : جهت ایجاد پروفایل های شخصی که جهت معرفی و ارتباط با سایرین ایجاد می گردد.
    قابلیت گسترش : معمولا از یک برگه تشکیل شده اند که در اکثر موارد ظاهر زیبا و حجم کمی دارد . چون وظیفه ی این نوع قالب ها جلب مشتری در نگاه اول است .
    نمونه : 97 مورد از این قالب ها رو که البته شامل فروشی و رایگان هست می تونید در اینجا ببینید :
    http://iniwoo.net/web/single-page-vcard-templates/

درباره‌ی این موضوع