pasargadteam
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۳
با درود
من به روی سرورم اجازه استفاده از سیستم نیوک رو ممنوع کردم به دلیل مشکلاتی که این سیستم از نظر امنیتی به صورت یکی دوتا هم نه ده تا ده تا داره .
حال یکی از کاربرانم میخواهد از نیوک به وردپرس کوچ کند این چگونه میسر است؟
یک ماژول پیدا کردم در نت که 995 بایت بود و کارش انتقال پست نیوک به وردپرس بود فقط اما جداول کاربران و فروم میماند.
اونها رو باید چه کرد؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدید.
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۶
وردپرس به خودیه خود فاقد انجمن است٬ در نتیجه کاربران و انجمن رو باید به سیستمی غیر از وردپرس منتقل کنید و از وردپرس برای بخش اخبار و... استفاده کنید.
البته افزونههایی برای ایجاد انجمن در وردپرس وجود داره که میتونین با جستجو توی همین انجمن اونها رو پیدا کنید.
pasargadteam
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶
#
۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۴
اولاً واقعاً متأسفم اگر عنوانم نا مناسب بوده. نمیدونم کجاش ولی بوده که این انجمن اخطار داده امیدوارم خدا بینشی بهم بده که بفهمم کجاش ایراد داشته. جز اینکه خواستم افراد متخصص وردپرس جواب بدهند سریع.
اما در مورد مشکلم , به طور مثال سایت persianscript.ir بدون اینکه مشکلی پیش بیاد از نیوک به وردپرس اومده و حتی کاربرانشم موجود است و انجمن هم پی اچ پی بی بی وصل کرده.
این چطور انجام داده؟
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۵
عنوانی که انتخاب کردین این قانون رو نقض میکنه:
در انتخاب عنوان موضوع از کلمات و عباراتی استفاده کنید که نشاندهندهی محتوای موضوع و مرتبط با آن باشد و از بهکار بردن عبارات کلی مانند «کمک کنید»٬ «مشکل فوری» و... خودداری کنید.
اون سایتی که گفتین رو دیدم٬ سایت فوق همونطور که گفته بودم از وردپرس برای نمایش اخبار استفاده میکنن و کاربران و مباحث موجود توی نوک رو به phpbb منتقل کردن. یعنی هیچ ارتباطی بین وردپرس و phpbbشون نیست.
البته شما با چند خط کد که توی همین انجمن بارها گفته شده٬ میتونین آخرین موضوعات ارسالی (RSS) هر انجمنی رو توی وردپرس خودتون نمایش بدین. فرقی هم نمیکنه phpbb باشه یا vbulletin یا...