انجمن


thumbnail در قالب Flowhub  (۱۹ نوشته)

  • toospool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۲

    سلام خدمت دوستان
    میخواستم بدونم توی قالب flowhub سازندش برای هر پست از یک عکس بند انگشتی استفاده کرده (توی صفحه اصلی)این امکان برای ما چجوری فراهمه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohmon
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ مهر ۱۳۸۹ - ۰۱:۱۷

    قابلیت بندانگشتی رو در پوستتون فعال کنید. بعدش می تونید برای هر نوشته ای که خواستید بندانگشتی رو به عنوان تصویر شاخص قرار دهید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    toospool
  • mohmon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۷
    تشکر شده: ۱۶۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۶

    سلام
    من از قالب flowhub استفاده می کنم
    من وقتی در بخش افزودن نوشته میروم همیشه برای قالب هایی که تصویر بندانگشتی داشتند در پایین سمت چپ یک بخش برای آپلود تصویر شاخص داشت ولی وقتی flowhub رو نصب کردم اصلا بخشی باه این نام موجود نیست
    من قالب رو از اینجا دانلود کردم : http://dl.wordpress98.com/2011/06/Wordpress98_flowhub.zip

    اگه مشکل از قالب هست لطفا بگویید از کجا درستش کنم
    خیلی ممنون

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۷

    سلام، دستور زیر رو در function.php اضافه کنید:

    if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
    	  add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    	}
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohmon
  • mohmon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۷
    تشکر شده: ۱۶۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۹

    اسکریپت رو در function.php اضافه کردم و در بخش مدیرت > افزودن نوشته افزودن یک بخش به عنوان افزودن تصویر شاخص باز شد و لی وقتی آن را باز می کنیم یک صفحه مثل وقتی که قرار است تصویر آپلود کنیم باز می شود و وقتی یک تصویر را انخاب می کنیم و بعد آپلود می کند بعد در بخش گالری که می رویم و تصویر را به عنوان تصویر شاخص تنظیم می کنم و نوشته را ذخیره می کنم دو باره همون تصویر دیفالت می آید
    باید چی کار کنم ؟؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۴

    در اون برگه، استفاده از تصویر بعنوان شاخص رو بزنید.

  • solmaz200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۴

    تو راهنماش گفته از Custom field به نام "Thumbnail" استفاده شه. من هر دو روش را امتحان کردم ولی جواب نداد ؟؟؟؟ چرا؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۵

    solmaz200 گفت:
    تو راهنماش گفته از Custom field به نام "Thumbnail" استفاده شه. من هر دو روش را امتحان کردم ولی جواب نداد ؟؟؟؟ چرا؟

    محتویات یکی از فایل های پوسته را اینجا قرار بدین.
    index.php یا archive.php

  • solmaz200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۱

    index
    ---------------------------------------------
    <?php get_header(); ?>
    <div id="content_container">
    <div id="content_container_bg">
    <div id="content" class="search">
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <div id="postcontainer">
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="post">
    <hr />
    <div class="thumb_cont">" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>" class="thumb">
    <?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/thumbBigger.inc.php'); ?>
    <span class="hidden"> </span>
    /#comments"><?php comments_number('0', '1', '%') ?> </div>
    <div class="tida">
    <h1 class="title">" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?><span class="date"><?php the_time('d/m/y') ?></span></h1>
    <div class="right clear"> </div>
    </div>
    <p class="text"><?php echo trimText(get_the_excerpt(),525); ?></p>
    " rel="bookmark" title="Read more about <?php the_title(); ?>" class="more btn"><span>read more</span> </div>
    <?php endwhile; ?>
    <hr />
    <?php if(function_exists('wp_paginator')) {
    wp_paginator();
    }
    else {
    //plugin is not installed
    echo '<div id="pagination">';
    monk_previous_posts('Newer Entries',0,'older btn'); // older btn
    monk_next_posts('Older Entries',0,'newer btn'); //newer btn
    echo '</div>';
    } ?>
    <?php else : ?>
    <h2 class="results">No posts found. <span>Try a different search?</span></h2>
    <div id="postcontainer">
    <?php endif; ?>
    </div></div>
    <?php get_sidebar(); ?>
    </div>
    </div>
    <?php get_footer(); ?>

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۹

    فایل includes/thumbBigger.inc.php اینکلود شده. توی این فایل مشخص میکنه که چی رو ازتون میخواد.
    اگر میخواین از بندانگشتی وردپرس استفاده کنید. از این تابع استفاده کنید:
    <?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>
    و اگرهم زمینه دلخواه:
    <img src="<?php echo get_post_meta($post->ID, "thumbnail", true); ?>" />

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sina1415
  • solmaz200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۱

    حوصله ام را سر برد رفتم این دو تا فایل را به شکل زیر تغییر دادم (نمیدونم کارم درسته یا نه) ولی خب درست شد
    بعد Custom Field به نام "Thumbnail" و مقدار مثلا "wp-content/uploads/2011/10/diabetes.jpg" تعریف کردم و نمایش داد :)

    thumb.inc.php
    -----------------------------------------------------
    <?php
    $thumb = get_post_meta($post->ID, 'Thumbnail', $single = true);
    if($thumb !== '') { ?>
    <img src="<?php bloginfo('url'); ?>/<?php echo $thumb; ?>" alt="<?php the_title();?>"/>
    <?php } else {?>
    <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/thumbnail.jpg" alt="<?php the_title();?>" />
    <?php } ?>
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    thumbBigger.inc.php
    -------------------------------------------------------
    <?php
    $thumb = get_post_meta($post->ID, 'Thumbnail', $single = true);
    if($thumb !== '') { ?>
    <img src="<?php bloginfo('url'); ?>/<?php echo $thumb; ?>" alt="<?php the_title();?>"/>
    <?php } else {?>
    <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/thumbnail.jpg" alt="<?php the_title();?>" />
    <?php } ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sina1415
  • sina1415

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۴

    سلام
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم البته با یه قالب دیگه
    تصاویر بند انگشتی نشون داده نمیشن ..
    این کد رو هم اضاف کردم:`
    `if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
    add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    }
    و اضاف کردن تصویر شاخص اومد و تصاویر شاخص رو انتخاب می کنم ولی باز تو سایت تصاویر نشون داده نمیشه و همون تصویر دیفالت هست ..
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

  • sina1415

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۸

    این کد مربوط به بندانگشتی در باکس های مربوطه هست:

    <div class="midthumb">
    <?php $values = get_post_custom_values("Thumbnail"); if (isset($values[0])) { ?>
    	<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank"><img height="106px" width="80px" src="<?php echo get_post_meta($post->ID, "Thumbnail", true); ?>"></a>
    	<?php } else {?>
    		<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank"><img height="106px" width="80px" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/nopic.jpg"></a>
    		<?php } ?>
        </div>

    وقتی این کد رو
    <?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>
    که مصطفی جان دادن در کد های بالا قرار بدم تصاویر شاخص میان در کنار تصویر دیفالت قرار می گیره ..چیکار کنم تا به جای تصویر دیفالت قرار بگیره .. هر کار کردم نشد ...
    خواهش می کنم یه کار کنین داره دیوونم می کنه

  • sina1415

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۵

    این پوشه index:

    <?php get_header();  ?>
    
    <div id="col1">
    	<?php include('content-top.php'); ?>
    	<?php include('content-left.php'); ?>
     	<?php include('content-right.php'); ?>
    	<?php   ?>
    </div>
    <!--end: col1-->
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

    این پوشه content-right.php که قشمت مربوط به بند انگشتی رو پررنگ کردم:

    <div id="rightcol">
      <div id="postbox">
        <?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=20"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
        <h2><img class="dot" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/4dot.gif" /><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" target="_blank">
          <?php the_title(); ?>
          </a></h2>
    
     <strong>   <div class="midthumb">
    <?php $values = get_post_custom_values("Thumbnail"); if (isset($values[0])) { ?>
    
    	<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank"><img height="106px" width="80px" src="<?php echo get_post_meta($post->ID, "Thumbnail", true); ?>"></a>
    	<?php } else {?>
    		<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank"><img height="106px" width="80px" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/nopic.jpg"></a>
    		<?php } ?>
        </div></strong>
    
          <?php the_content_limit('500'); ?>
        <div class="clear"></div>
        <?php endwhile; ?>
        <div class="more"><?php _e('ادامه خبرها', 'themejunkie'); ?></div>
    
            <ul>
          <?php $recent = new WP_Query("cat=1&offset=20&showposts=10"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
        <li><h2><img class="dot" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/4dot.gif" /><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" target="_blank">
             <?php the_title(); ?>
            </a></h2></li>
            <div style="height:3px;"></div>
    
          <?php endwhile; ?>
        </ul>
    
        <div class="clear"></div>
      </div>
      <!--end: postbox-->
      <?php   ?>
    </div>
    <!--end: rightcol-->

    خب چیکار کنم .... تو پست بالا هم توضیح دادم

    ممنون می شم

  • solmaz200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۱

    این از کار من http://nasrteb.isun-co.com/ با اینکه منو اش به دلم نچسبیده ولی فکر کنم بد نشد :) با اصلاحی از http://www.wordpress98.com/wordpress/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-flow-hub-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/ (این مشکل داره اصلاحش کردم تا حدودی) و فایل های انگلیسی اصلیش.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۴

    سلام
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم البته با یه قالب دیگه
    تصاویر بند انگشتی نشون داده نمیشن ..
    این کد رو هم اضاف کردم:

    سلام،
    بعدش از تابع زیر برای فراخوانی تابع یا تصویر شاخص استفاده کنید.
    <?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

    به جای کد زیر هم:

    <div class="midthumb">
    <?php $values = get_post_custom_values("Thumbnail"); if (isset($values[0])) { ?>
    	<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank"><img height="106px" width="80px" src="<?php echo get_post_meta($post->ID, "Thumbnail", true); ?>"></a>
    	<?php } else {?>
    		<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank"><img height="106px" width="80px" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/nopic.jpg"></a>
    		<?php } ?>
        </div>

    اینطور به کار ببرید:

    <div class="midthumb">
    <?php if(get_the_post_thumbnail()) {?>
    	<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank">
    		<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>
    	</a>
    	<?php } else {?>
    		<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"target="_blank"><img height="106px" width="80px" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/nopic.jpg"></a>
    		<?php } ?>
        </div>

    کد زیر رو هم به css بیفزایید:

    div.midthumb img {
    	width: 80px;
    	height: 106px;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sina1415
  • sina1415

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۳

    ممنون درست شد:
    الان باید تصاویر رو به صورت دستی اضاف کنم چیکار کنم که خودش تصویر اول رو اتوماتیک به عنوان شاخص در نظر بگیره
    اخه دستی دردسر داره..

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۶

    sina1415 گفت:
    ممنون درست شد:
    الان باید تصاویر رو به صورت دستی اضاف کنم چیکار کنم که خودش تصویر اول رو اتوماتیک به عنوان شاخص در نظر بگیره
    اخه دستی دردسر داره..

    چیزی در این موردم ندیدم! اما شاید بشه با اکشن این کار رو انجام داد.

  • pedrammm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۳

    سلام، میخواستم یه کمک به من بکنید
    من قالبی رو روی وردپرسم نصب کردم، و تا جایی که تونستم تغییراتشو دادم، حالا یک راه حل میخواستم
    در قسمت انتخاب عکس برای تصویر شاخص
    من میخوام تصویر شاخص از آدرسی که عکسی رو آپلود کردم خوانده بشه، نه از آپلود در هاستم
    به دلیل کمبود فضای هاستم من نمیخوام عکس هایی که برای پست هام گذاشته میشه رو در هاستم آپ کنم
    وقتی هم که به روی انتخاب تصویر شاخص کلیک میکنم و میره به صفحه مربوطه، در قسمت "از نشانی" فقط گذاشتن در قالب رو داره و هیچ گزینه ای منوط بر اینکه برای تصویر شاخص انتخاب بشه رو نداره و باز مجبورم در هاستم آپ کنم
    آیا راهی هست که بشه تصاویر شاخصم از آدرسی که خودم آپلود کردم بالا بیاد؟
    ممنون میشم کمکم کنید

درباره‌ی این موضوع