انجمن


درخواست دو تا تغییر کوچیک در پوسته Blog oh Blog  (۱۳ نوشته)

  • Abolfazl.E

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۷

    سلام به بچه های زحمت کش وردپرس فارسی
    راستش این پوسته Blog oh Blog که زحمت فارسی کردنشو کشیدین رو می خوام نصب کنم ولی ازتون درخواست دارم واسم توش دو تا تغییر بدید:

    1. فونت متن اصلی (مطالب) شو یه سایز بزرگتر کنید
    2. میشه مثل اکثر قالب ها مطالب جدید پشت سر هم تو صفحه اول باشه؟ آخه الان به این صورته که اولین مطلب بالا هست بقیه به صورت کوچیک و کنار هم پایینش و این مخصوصا تو مطالبی که تیترشو کوچیک نیست خیلی زشته و اذیت می کنه.

    اگه این دو کارو انجام بدین و پوسته جدید (یا فایل هایی که تغییر داین مثل css و ...) رو واسم بزارین واقعا ممنون میشم.
    امیدوارم ناامیدم نکنید.
    باتشکر - یاعلی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۰

    دوست من سلام. اینکاری که گفتین میشه شخصاً برای خودتون انجام بدین. آقای علی ایرانی همونطوری گذاشتن چون سبک قالب به همونطور هست. به هر حال اگه میخواین باید فقط برای خودتون شخصی سازی کنید. اگه نتوستین بگین من یا یکی از دوستای انجمنی کمکنون کنیم.

    شاد باشید @};-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Abolfazl.E
  • Abolfazl.E

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۴

    ممنون از شما دوست من
    البته منم منظورم شخصی سازی برای خودم نه اینکه صفحه خانگی پوسته بروز شه.
    از اونجایی که من php و css بلد نیست (css یکمی بلدم) کاری از خودم بر نمی اد برا همین اگه شما و یا سایر دوستان ین لطفو در حقم بکنید واقعا ممنون میشم. یا در نهایت خودمو راهنمایی کنید که چیکار کنم.
    بازم تشکر از شما وحیدجان

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۷

    Abolfazl.E گفت:
    ممنون از شما دوست من
    البته منم منظورم شخصی سازی برای خودم نه اینکه صفحه خانگی پوسته بروز شه.
    از اونجایی که من php و css بلد نیست (css یکمی بلدم) کاری از خودم بر نمی اد برا همین اگه شما و یا سایر دوستان ین لطفو در حقم بکنید واقعا ممنون میشم. یا در نهایت خودمو راهنمایی کنید که چیکار کنم.
    بازم تشکر از شما وحیدجان

    چشم. اگه بشه و وقت یه ذره پیش بیاد حتماْ براتون انجام میدم. فعلا خیلی گرفتارم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Abolfazl.E
  • Abolfazl.E

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۸

    سلام
    آقا وحید می دونم دارید رایگان این کارو می کنید و وقت هم ندارید ولی اگه یکم سریع تر زحمتشو بکشید ممنون میشم. اگه بخواین می تونین تبلیغ سایتتون و ... هم تو فوتر بزارین.
    باتشکر

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۶

    درود;
    برای نمایش پست‌ها بصورت پیاپی این مراحل رو انجام دهید:
    فایل index.php رو توسط یک ویرایشگر باز کنید و تمامی کدها رو پاک کنید و کدهای زیر رو جایگزین کنید.

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div id="content">
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/menu.php'); ?>
    
    <?php if(have_posts()): ?><?php while(have_posts()):the_post(); ?>
    
    <div class="entry">
    		<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    			<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e("Permanent Link to","bob"); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    			<small><?php _e("Written by","bob"); ?> <?php the_author() ?> <?php _e("on","bob"); ?> <abbr title="<?php the_time(__('Y-m-d\TH:i:sO',"bob")); ?>"><?php unset($previousday); printf(__('%1$s – %2$s'), the_date('', '', '', false), get_the_time()) ?></abbr> - <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </small>
    				<div class="line"></div>
    
    				<?php the_content(__('Read the rest of this entry »',"bob")); ?>
    
    			<div class="postinfo"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/i/cm.gif" alt="comment" /> <?php comments_popup_link(__('No Comments',"bob"), __('1 Comment',"bob"), __('% Comments',"bob")); ?> | <?php _e("Posted in","bob"); ?> » <?php the_category(', ') ?> <?php edit_post_link(__('| Edit',"bob"), '', ' | '); ?> </div>
    		</div>	
    
    </div>
    	<?php endwhile; ?>
    	<?php endif; ?>
    
    <div class="googleads1">
    <?php _e("put your ads here","bob"); ?>
    </div>
    
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link(__('« Previous Entries',"bob")) ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link(__('Next Entries »',"bob")) ?></div>
    		</div>
    
    	</div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    برای بزرگتر کردن اندازه فونت متن پست‌ها فایل style.css رو باز کنید. به دنبال :
    #content{width:525px;float:left;line-height:140%;margin:0 auto;padding:0;}
    بگردید. و کد زیر را جایگزین کد بالا کنید:
    #content{font-size:12px;width:525px;float:left;line-height:140%;margin:0 auto;padding:0;}
    اکنون با تغییر مقدار font-size میتونید اندازه فونت را به مقدار دلخواتون تغییر بدین.

    Abolfazl.E گفت:
    اگه بخواین می تونین تبلیغ سایتتون و ... هم تو فوتر بزارین.

    لطف کنید دیگه این حرفو نزنید. ما برای مردم کار انجام میدیم تا مشکلاتشون حل بشه و هیچ توقعی از هیچکسی نداریم. :-)

    به هر حال شرمنده که یکم دیر شد. بازم مشکلی بود در خدمتم.

    شاد باشید @};-

  • Abolfazl.E

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۹

    آقا واقعا دستت درد نکنه.
    درست شده. فقط در مورد بزرگتر شدن سایز فکر کنم یادتون رفت. باید چیکار کنم دقیقا؟ راستی یه سوال: تو این پوسته یه سری از لینک با رنگ زرد مایل به ... نشون میده یه سری رو همون رنگ متن! (می تونید تو وبلاگم ببینید) مشکل چیه؟ چه جوری باید همرو یدست کرد؟
    وحید جان خیلی آقایی :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۳

    Abolfazl.E گفت:
    آقا واقعا دستت درد نکنه.
    درست شده. فقط در مورد بزرگتر شدن سایز فکر کنم یادتون رفت. باید چیکار کنم دقیقا؟ راستی یه سوال: تو این پوسته یه سری از لینک با رنگ زرد مایل به ... نشون میده یه سری رو همون رنگ متن! (می تونید تو وبلاگم ببینید) مشکل چیه؟ چه جوری باید همرو یدست کرد؟
    وحید جان خیلی آقایی :)

    راستش آره ، اونو یادم رفت D: ولی بعدش سریع اضافه کردم. الان اگه پست رو کامل بینین اضافه شده. و اما در رابطه با لینک‌هایی که میگین زرده باید عرض کنم که توی این قالب قسمتی تعیین شده که وقتی از لینکی بازدید کردین اون لینک بازدید شده به این رنگ در بیاد. در واقع همون خاصیت visited هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Abolfazl.E
  • Abolfazl.E

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۶

    آقا وحید گویا یه اشتباه کردین! نباید فایل rtl.css رو ویرایش کنم؟ با ویرایش style.css تغییری ایجاد نشد و تو rtl.css اون خط وجود نداشت. البته چیزهای مربوط به سایز زیاد بود. حالا چیکار کنم؟

    اما در رابطه با لینک‌هایی که میگین زرده باید عرض کنم که توی این قالب قسمتی تعیین شده که وقتی از لینکی بازدید کردین اون لینک بازدید شده به این رنگ در بیاد. در واقع همون خاصیت visited هست.

    به نظرت بهتر نیست کلا همه لینک همین زرد رنگ باشه؟ چه ویزیت شده چه عادی؟ قشنگ تر نیست؟ اخه بی رنگ جالب نیست. برای اینکه کلا همه لینک ها یرنگ باشه چیکار کنم؟

    ببخشید دیگه دارم خیلی زحمت میدم. @};

  • Abolfazl.E

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۵

    آقا نه مشکل از کش مرورگر بود. درست شده. پس فقط در مورد رنگ لینک لطفا.

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۷

    درود;

    Abolfazl.E گفت:
    آقا وحید گویا یه اشتباه کردین! نباید فایل rtl.css رو ویرایش کنم؟ با ویرایش style.css تغییری ایجاد نشد و تو rtl.css اون خط وجود نداشت. البته چیزهای مربوط به سایز زیاد بود. حالا چیکار کنم؟
    به نظرت بهتر نیست کلا همه لینک همین زرد رنگ باشه؟ چه ویزیت شده چه عادی؟ قشنگ تر نیست؟ اخه بی رنگ جالب نیست. برای اینکه کلا همه لینک ها یرنگ باشه چیکار کنم؟
    ببخشید دیگه دارم خیلی زحمت میدم. @};

    Abolfazl.E گفت:
    آقا نه مشکل از کش مرورگر بود. درست شده. پس فقط در مورد رنگ لینک لطفا.

    در مورد حذف رنگ لینک‌های بازدید شده این کارها رو انجام بدین:
    فایل style.css رو باز کنید. بگردید و توی خط 167 این کد رو پیدا کنید و اونو پاک کنید.
    a:visited {color:#666600; text-decoration:none;}

    بازهم مشکلی بود در خدمتم.

    شاد باشید @};-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Abolfazl.E
  • Abolfazl.E

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۴

    آقا وحید البته من منظورم برعکس بود یعنی کلا همه زرد بشن؟ خودم یکم ور رفتم هیچی نشد :D برای اینکه همه زرد بشن حتی ویزیت نشده ها چیکار کنم؟

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۲

    Abolfazl.E گفت:
    آقا وحید البته من منظورم برعکس بود یعنی کلا همه زرد بشن؟ خودم یکم ور رفتم هیچی نشد :D برای اینکه همه زرد بشن حتی ویزیت نشده ها چیکار کنم؟

    درود;

    برای اینکار علاوه بر کارهای بالا این کارها رو هم انجام بدین.
    در فایل style.css به دنبال کد زیر در خط 166 بگردید.
    a:link, a:visited { color:#666600; font-weight:normal; text-decoration:none; }
    به جای مقدار color مقدار مورد نظرتون رو قرار بدین.

    شاد باشید @};-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Abolfazl.E

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.