از آنجا که در وردپرس شخصی بر خلاف وردپرس دات کام آمارگیر وجود ندارد کاربران مجبور به استفاده از آمارگیرهای مختلف و رایگان دیگر می شوند .که معمولا آمار کامل و دقیقی را در اختیار نمی گذارند همچنین بعضی افزونه ها هم برای وردپرس این کار را در سطحی بسیار ضعیف انجام می دهند به جز پلاگینی که آن را فارسی کرده ام و قصد معرفی آن را دارم . این افزونه استت تراک نام دارد و توسط مورف برای وردپرس نوشته شده . از ویزگی های آن می توان به :
۱- بارگذاری در هر بازدید از وردپرس و ثبت اطلاعات که نتیجه ی آن آماری کاملا بی نقص می باشد.
۲- شناسایی مرورگر و یا فید خوان کاربر
۳- ارائه ی نمودار آمار
۴-تشخیص وضعیت شما در موتورهای جستجو (تعداد صفحات ایندکس شده و… )
۵- شمارش افرادی که از طریق خوراک وارد وبلاگ می شوند
۶- نمایش آمار به صورت همگانی
اشاره کرد . برای نصب این پلاگین نیز به این روش عمل کنید :
پس از دانلود دو پوشه موجود در فایل فشرده را در شاخه ی اصلی بارگذاری کنید و پس از آن این آدرس را پیگیری کنید : http://YourDomain/wp-stattraq/stattraq-install.php و سپس بر روی گزینه اول یعنی ” ساختن برد اطلاعات استت تراک نسخه ی ۱.۱ ” و بعد از داخل پنل مدیریت وردپرس بخش افزونه ها این افزونه را فعال کنید توجه داشته باشید که بعد از فعال سازی فایلی که در بالا به آن رجوع کردید را پاک کنید تا مشکل زا نشود .
این اولین افزونه ای هست که من به روش استاندارد فارسی سازی کرده ام و طبیعتا بی مشکل نیست خوشحال می شوم که مشکلات را به من اطلاع دهید . در ضمن در بخش عبارات جستجو عبارات فارسی به شکل ؟ داده می شود که مشکل از کد نویسی افزونه هست و من بی تقصیرم اگر کسی روشی برای رفع این مشکل داره ممنون میشم کمکم کنه .
بارگذاری افزونه استت تراک