سلام
میخواستم بدون که چه طوری میتونم دسته هایی که هنوز نوشته ندارند را در صفحه سایت نمایش دهم؟
سلام
میخواستم بدون که چه طوری میتونم دسته هایی که هنوز نوشته ندارند را در صفحه سایت نمایش دهم؟
از این کد می تونی استفاده کنی
<?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?>
تو این صفحه هم میتونی پارامترای دیگشو ببینی
http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_categories
سلام
می شه بگید کد رو باید کجابگذارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
hadisoft گفت:
سلام
درود;
من قصد دخالت و نقض گفتهی استاد encaria رو ندارم ولی قبلنا ما یه پست میزدیم و به اون پست هر چی کتگوریه اختصاص میدادیم. اینجوری همش نمایش داده میشد.
hadisoft گفت:
سلام
خب هادی جان همون جا که میخواین نمایش داده بشه دیگه، یعنی توی سایدبار. البته من میتونم از سوالتون این رو برداشت کنم که از ابزارک برای پوستهی مورد نظرتون استفاده میکنید، درست میگم؟؟
بله چطور میتونم همه ی دسته ها را نمایش بدم
گفتم که اون کد رو تو سایدبار یا هر جای دیگه که می خوای مثلا اگه تو هدر تمت بود با اون جایگزین کن در ضمن پارامترای دیگه ای هم داره
توضیح : این پارامتر
hide_empty=0
یهنی همه دسته ها از جمله آنها که پستی ندارند را نمایش بده
encaria گفت:
گفتم که اون کد رو تو سایدبار یا هر جای دیگه که می خوای مثلا اگه تو هدر تمت بود با اون جایگزین کن در ضمن پارامترای دیگه ای هم داره
توضیح : این پارامتر
hide_empty=0
یهنی همه دسته ها از جمله آنها که پستی ندارند را نمایش بده
راستش استاد منظور این دوست خوبمون این بود که از ابزارک استفاده میکنه. سوالشون مربوط به ایزارک هست. البته من راهی تابحال ندیدم.
خوب پس از ابزارک فهرست استفاده کنید خیلی اسون میشه هرچی رو که می خواهید در تم نشان دهید
سلام
ممنون که پیگیر هستید من از ابزارک دسته ها استفاده میکنم نمیتوان فیلی را ویرایش کرد تا تمام دسته ها را نمایش دهد مثل استایل پوسته را
hadisoft گفت:
سلام
ممنون که پیگیر هستید من از ابزارک دسته ها استفاده میکنم نمیتوان فیلی را ویرایش کرد تا تمام دسته ها را نمایش دهد مثل استایل پوسته را
فایل style که مربوط به این کار نیست. خب شما چرا یه پست مقدمه نمیذارین و همهی دسته ها رو به اون اختصاص نمیدین؟ اینطوری همش نمایش داده میشه دیگه.
آخه دسته ها به اون صورتی که من میخوام نمایش داده نمیشوند اما من افزونهای نصب کرده ام که آن ها را به ترتیبی که من مخوام میتونم بچینم فقط اگه ابزارک دسته ها رو بزارم عمل میکنه به غیر از این اگه کد بزارم دسته ها نا مرتبن
سلام چی شد
hadisoft گفت:
آخه دسته ها به اون صورتی که من میخوام نمایش داده نمیشوند اما من افزونهای نصب کرده ام که آن ها را به ترتیبی که من مخوام میتونم بچینم فقط اگه ابزارک دسته ها رو بزارم عمل میکنه به غیر از این اگه کد بزارم دسته ها نا مرتبن
راستش من از این افزونه تا بحال استفاده نکردم. نمیدونم چطوری میشه. شما آدرس دریافت افزونه رو اینجا بذارین تا تست کنم. صبر داشته باشین. شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنند.
My Category Order
آدرسشو نمیدونم یادم رفته
hadisoft گفت:
My Category Order
آدرسشو نمیدونم یادم رفته
درود;
شما وقتی افزونه My Category Order رو فعال کردین در بخش پیشخوان در قسمت نوشتهها وارد بخش My Category Order بشین. سپس هر طوری که مایلید موضوعات رو بچینین. اگه از ابزارک استفاده میکنید وارد بخش ابزارکها شوید و ابزارک دستهها رو حذف کنید و بجاش از ابزارک My Category Order استفاده کنید. با اینکار به راحتی میتونید از دستهبندی دلخواهتون استفاده کنید. اگه هم از کد استفاده میکنید باید کدش رو درج کنید.
مشکلی بود در خدمتم
شاد باشید و دیگران را نیز شاد کنید @};-
Mr-vAhiD-DI گفت:
درود;
شما وقتی افزونه My Category Order رو فعال کردین در بخش پیشخوان در قسمت نوشتهها وارد بخش My Category Order بشین. سپس هر طوری که مایلید موضوعات رو بچینین. اگه از ابزارک استفاده میکنید وارد بخش ابزارکها شوید و ابزارک دستهها رو حذف کنید و بجاش از ابزارک My Category Order استفاده کنید. با اینکار به راحتی میتونید از دستهبندی دلخواهتون استفاده کنید. اگه هم از کد استفاده میکنید باید کدش رو درج کنید.
مشکلی بود در خدمتم
شاد باشید و دیگران را نیز شاد کنید @};-
تشکر و سپاس فراوان باز هم شما مشکل من را حل کردید واقعا ممنون