سلام
می خواستم بدانم برنامه ای هست تا من بتوانم با استفاده از آن پوسته هایی را دانلود میکنم را ویرایش کنم
سلام
می خواستم بدانم برنامه ای هست تا من بتوانم با استفاده از آن پوسته هایی را دانلود میکنم را ویرایش کنم
hadisoft گفت:
سلام
درود;
دوست عزیز منظورتون برای ویرایش چه فایلی است؟؟ برای ویرایش فایلهای php از NotePad++ میتونید استفاده کنید.
نه منظورم اینکه کل فایل مثل دستورات و اشکال را در برنامهای باز کنم ویرایش کنم مثلArtisteer 2 اما Artisteer 2 انها رو باز نمیکنه فقط می سازه
hadisoft گفت:
نه منظورم اینکه کل فایل مثل دستورات و اشکال را در برنامهای باز کنم ویرایش کنم مثلArtisteer 2 اما Artisteer 2 انها رو باز نمیکنه فقط می سازه
بله، دقیقاً هیمنطوریه. شرمنده. من برنامهی خاصی برای ویراش پوستههای وردپرس نمیشناسم.
کسی نیست کمک کنه؟؟؟!!!
hadisoft گفت:
کسی نیست کمک کنه؟؟؟!!!
سلام. از نرم افزار Microsoft Expression Web و یا Adobe Dreamweaver CS5 استفاده کنید.
سلام
از قالب های وردپرس ساپرت میکنن
hadisoft گفت:
سلام
از قالب های وردپرس ساپرت میکنن
نه ، همونطور که گفتم من برنامهی خاصی نمیشناسم. این دو تا نرمافزار برای ویرایش فایلها میتونه بدردت بخوره.
Mr-vAhiD-DI گفت:
نه ، همونطور که گفتم من برنامهی خاصی نمیشناسم. این دو تا نرمافزار برای ویرایش فایلها میتونه بدردت بخوره.
خوب شما برنامه ای میشناسید که قالب وردپرس حرفه ای طراحی کنه به غیر ازArtisteer 2 چون خیلی مبتدی و امکاناتش کمه
hadisoft گفت:
خوب شما برنامه ای میشناسید که قالب وردپرس حرفه ای طراحی کنه به غیر ازArtisteer 2 چون خیلی مبتدی و امکاناتش کمه
شرمنده، من برنامهی خاصی نمیشناسم. شاید دوستان دیگه سراغ داشته باشن.
دوست عزیز چنین برنامهای وجود خارجی نداره. برای ویرایش پوستهها باید دستورات رو ویرایش کنین.
شما نمیتونی از یه نرم افزار توقع معجزه داشته باشی Artisteer 2 نرم افزار خوبیه که برای کارای دمه دستی به کار میاد و برای داشتن تمای پیچیده و به قول شما حرفه ای نیاز به دانش برنامه نویسی دارید و نرم افزارهایی مثل DreamWeaver و... فقط کار را راحتتر می کنند پست زیر را هم ببینید
http://forum.wp-persian.com/topic/9187