به نام حق
++ افزونه فارسی SMTP برای اصلاح کارکرد وردپرس .
اگر شما در هنگام دریافت یک نظر جدید ، ایمیل جهت مدیریت آن دریافت نمیکنید ...
اگر شما هنگام گم کردن کلمه عبور خود ، نمیتوانید کلمه عبور جدید را دریافت کنید ...
اگر شما ...
به صورت خلاصه میتوانم بگویم ، این افزونه به درد کسانی میخورد که به صورت طبیعی سیستم وردپرس آنها توانای ارسال ایمیل را ندارد ، این اتفاق هنگامی رخ میدهد که شما بر روی یک هاست از نوع ویندوز و یا یک هاست با تنظیمات امنیتی خیلی سخت گیرانه ، یا در بعضی مواقع میزبان شما برای مقابله با جفنگ ها (Spam) و ...
این افزونه هم با تابع PHP mail و هم با پروتکل SMTP میتواند کار کند ( شما میتوانید یک از این دو را انتخاب کنید ) و آنرا به گونه ای پیکربندی خواهد کرد تا وردپرس و افزونه های نصب شده آن بتوانند به راحتی امکان ارسال ایمیل را داشته باشند ... این افزونه به اینصورت کار میکند که ، تمامی ایمیل های شما را توسط یک آدرس حقیقی که شما آنرا ایجاد کردید ارسال میکند ، با این کار در 99% موارد ایمیل ها با موفقیت ارسال میشود و توسط فیلترهای هاست شما گرفتار نخواهد شد .
شیوه کار با این افزونه به اینصورت است که اول افزونه را نصب و بعد فعال میکنید ، آنگاه به بخش "گزینه ها" میروید ، در این قسمت شاهد اضافه شدن بخشی با عنوان " تنظیمات ایمیل " خواهید بود . قبل از انجام تنظیمات برای افزونه ، شما باید بر روی هاست خود یک اکانت ایمیل ایجاد کنید ( میتوانید از بخش پشتیبانی سایت خود کمک بگیرید ، یا به بخش آموزش ها آنها مراجعه کنید ) ، تا بتوانید با نام کاربری و کلمه عبور آن اکانت ، افزونه بتواند کار خود را به درستی انجام دهد . بعد از ایجاد اکانت ایمیل در کنترل پنل هاست خویش به محیط کاری افزونه بروید ، و نام کاربری ایمیل و کلمه عبوری را که ایجاد کردید وارد کنید و بخش احراز هویت را هم "بله" قرار دهید ، حالا با توجه به شرایط یکی از دو نوع ارسال ( SMTP یا PHP mail ) را انتخاب کنید ، و بعد یک نامه آزمایشی ارسال کنید ، در صورت موفقیت در ارسال پیغامی با همین مضموم برای شما ارسال خواهد شد ، در صورت شکست در ارسال نامه از نوع دیگر ارسال ایمیل استفاده کنید ، بالاخره و حتما یکی از این دو مشکل شما را حل خواهد کرد.
ضمنا شما میتوانید از اکانت های Gmail و یا Yahoo و ... هم استفاده کنید (اما توصیه نمیکنم) .
افزونه را میتوانید از اینجا دریافت کنید .
http://ouo.ir/?p=101
افاضهات + پ.ن : این افزونه نسخه اصلاح و تکمیل شده و فارسی شده افزونه مشابه انگلیسی است اما چون آن افزونه انگلیسی بر روی هاست من خوب جواب نمیداد و غیر استاندار بود برروی خود wordpress.com هم نبود و من افزونه با کارکرد مشابه دیگری پیدا نکردم ، مجبور شدم افزونه را از نو بازنویسی و استاندار سازی و تکمیل و اشکال زدایی کنم چون خیلی برای درست جواب دادن این افزونه وقت گذاشتم ، و ... کلا افزونه را به نام خودم زدم ! ضمنا یک افزونه فارسی هم برای ایجاد فروشگاه با وردپرس .... با کلی امکانات و ... که با سیستم پرداخت و ... بخوبی هم کار میکند ، موجود است !!
ضمنا اگر امکان دارد اعضای ورد\رس فارسی این افزونه را به بخش افزونه ها اضافه کنند