garfield
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۹۲
#
نوشته شده: ۱۶ سال پیش
۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۸
من روی بلاگفا که بودم، پستهای چند روز آیندهم رو پیشنویس میکردم و هر روز می رفتم اونها رو از حالت پیشنویس در میآوردم. حالا روی لوکال هاست وردپرسم رو راه اندازی کردهم و بصورت دستی تمام پستهام رو واردش کردم و میخوام بفرستمشون رو سرور. الان چند تا سوال برام پیش اومده:
-
به فکرم رسیده که پستهام رو روی لوکال هاست بنویسم و فقط پستهای جدیدی که اضافه میشن رو مستقیماً از دیتابیس export کنم و بفرستمش رو دیتابیس روی سرورم. (این کار رو میکنم که زمان کمتری آنلاین بمونم). حالا می خوام ببینم این راه عملی هست یا نه.
-
اگه این راه عملی باشه آیا این امکان وجود داره که پستها رو تو لوکال هاست ویرایش کنم و از اونها از طریق همون دیتابیس خروجی بگیرم و بفرستمشون رو سرور؟ آیا اون پست های فرستاده شده بازنویسی می شن یا اینکه یه ID جدید براشون تعریف می شه؟
navid
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۲۷۱۸
#
۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۵۹
چرا از برنامه ای مثل windows live writer استفاده نمی کنید ؟!
garfield
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۹۲
#
۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۶
فکر خوبی بود. ممنون. از دفعه ی بعد، یعنی بعد از فرستادن محتویات فعلی دیتابیسم، به اون هم می رسم. :D
حالا با اون می شه مطالب قبلی رو ویرایش کرد؟
navid
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۲۷۱۸
#
۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۸:۵۵
فکر میکنم با اون می شه همه کاری کرد. وردپرس هماهنگیش با این برنامه از سرویس وبلاگ خود مایکروسافت هم خیلی بیشتره ! کلا یه پروژه بزرگ شده که وردپرس تماما با این برنامه کنترل بشه و ...