آیا وقتی متا تگ های صفحات سایت عوض بشه روی سایت تاثیر داره؟
آره امکان داره بهتر بشه یا بدتر باید سعی کنید از این کار پرهیز کنید مگر در مواردی که عنوان سایتتون اصلا ربطی به سایت شما نداشته باشه.
این سوال رو برای این پرسیدم که، اگه بخوایم افزونه سئو رو عوض کنیم مشکلی پیش نمییاد؟
یعنی متا تگ ها با عوض کردن افزونه های سئو همونجور باقی می مونن، یا اینکه پاک میشن...
این مساله فرق داره بعضی افزونه ها از بعضی دیگه از افزونه های سئو حمایت میکنن و میتونید ایمپورت کنید. در غیر اینصورت میتونید تنظیماتتون رو جایی یادداشت کنید و بعد از افزونه سئوی جدید دوباره بر اساس افزونه قبلی تنظیمات رو درست کنید.
سلام. اقای مطهری... من سایتم رو داده بودم سئو که چند روز اولی که سئو کرده بودن ورودی گوگلم رسیده بود به 100 ولی بعد از چند روز یهو اومد پایین و الان به زور به 40 تا میرسه.....نمیدونم مال چیه ...البته باید بگم که روزی یه محصول اضاف میکنم به سایت که اونم متنش کپیه....
وقتی میگید داده بودید سئوش کنن باید بگم اگه 100 هزار تا بود یه چیزی ولی 100 تا عددی هست که طرف میتونه بدون سئو هم برای شما آمار درست کنه.
من ديروز يه مطلبي رو خوندم كه گفتم اينجا با ذكر منبع بنويسم ببينيم درسته نه ؟
ميخواستم نظر شما اساتيد رو بدونم چون اگه درست باشه كه خيلي افتضاح ميشه...
من که چون خودم از تگها استفاده نمیکنم به این مشکلم برنخوردم ولی توی فرمهای خارجی چیزی از این قضیه به چشمم نخورده.
پس جناب مطهری من داخل سایت مپم تیک Include tag pages را نزدم و در All in one تیک Use noindex for Tag Archives این گزینه هم نزدم آیا این تضاد هست یا دقیقا درسته ؟
نه دقیقا درسته
کسی میتونه تفاوت "کلمات کلیدی هر پست " رو با "توضیحات هر پست" برام بگه ؟!
دوست عزیز شما تایپیک رو نخوندید:
کلمه کلیدی هر پست: به کلمه یا کلماتی گفته میشود که حدود ماهیت پست را برای موتورهای جستجو مشخص میکنند. این کلمات کلیدی را با , یا همان کاما از هم جدا میکنیم. خود وردپرس اگر در قسمت کلمات کلیدی چیزی را اضافه کنید و یا از افزونه های سئو کمک بگیرید تگ مربوطه را میسازد.
شکل قرار گیری به صورت زیر است:
<meta name="keywords" content="keyword1,keyword2,keyword3" />
متا تگ توضیحات همان چیزی است که در زمان جستجو باید برای نتیجه سایت شما بعنوان توضیحات نشان داده شود:
<meta name="description" content="tosihat baraye post" />
"کلمات کلیدی سایت" چیه ؟! فرقش با بالاییا چیه ؟!
به کلمات کلیدی برای صفحه اصلی کلمات کلیدی سایت میگن.
میتونیم اسم دسته هامونو به عنوان کلمات کلیدی سایت قرار بدیم ؟!
بله اکثر افزونه های سئو این امکان رو هم دارن.
ایا افزونه all in one seo عنوان سایت را h1 به گوگل معرفی می کنه ؟؟در سایت http://www.woorank.com که چیز دیگری رو نشون می ده .هم چنین در رابطه با عنوان مطالب(h2)
خیر اینکار رو تمتون انجام میده و مشخص میکنه کجاها h1 هست و کجاها h2 و غیره....
3 -در هدر قالب من بخشی با نام <meta name="description" content=" وجود داره. می خواستم بدونم ایا در این بخش چند تا برچسب بنویسیم بهتره یا فقط همین all in one بسه؟؟؟؟البته الان چند تا وارد کرده ام
در همون افزونه بنویسید