نخست در مورد استاندارد بودن از نگاه w3c جهت مثال این سایت را خودم دیروز آماده کردم: http://itlog.ir/webmaster
اما برخی پرسش و پاسخ های دوستان:
1- چرا بیش از 90 سایت و وبلاگ به سایت من لینک دادن طی این دو ماه از راه اندازیش اما توی گوگل که میزنه فقط 6تاشون رو نشون میده؟
چند دلیل دارد، اما طبق تجربه من در حالت کلی ورود کاربر از اون لینک ها به سایت شما میتواند به فهرست شدنش کمک زیادی بکند. دلیل دیگرش مشکل دار بودن جایی که به شما لینک داده از نظر گوگل. وجود گزینه nofollow در لینک شما در اون سایت ها. پنهان بودن لینک شما از نظر bot ها در اون سایت ها و البته دلایل بسیار دیگر ...
2-چرا بعضی سایتها الکسای جهانیشون پایینه اما الکسای ایرانشون نا همگونه و چند هزار هست؟! با اینکه ایرانی و فارسی هم هستن؟
دقت کنید همانطور که قبلا گفتم بر خلاف تصور اکثر افراد. الکسا یک کیفیت سنج (رنک دهنده) نیست بلکه یک رتبه دهنده و مقایسه گر است. یکی از عوامل بالا بودن رتبه در بین سایت های ایرانی و رتبه پایین در سایت های بین المل بیانگر پایین بودن جایگاه کلی وب فارسی در اون مقطع نیز میتواند تلقی شود. اما در اکثر موارد این موضوع امری طبیعی است مگر برعکس آن باشد. مثلا یک سایت فارسی در جهان رتبه خوبی داشته باشد و در بین سایت های فارسی زبان رتبه پایین و کمی.
اینجا اگر اون سایت همه محتواش فارسی باشد و مخاطبینش هم با توجه به حوزه کاریش درون کشوری باشند، میتواند تردید کرد که از سیستم های رفرش خودکار، ربات های الکسا و ... استفاده کرده است. با توجه به اینکه این سیستم ها ip های تصادفی اتخاذ میکنند و اکثراً از روی هاست هایی اجرا میشوند که در خارج از ایران است، الکسا آنها را بازدیدکنندگانی غیر ایرانی ایندکس میکند و در نتیجه بازدید بین المل سایت به شکل غیر متعارفی بالا میرود.
-اگه میشه یه کمی درباره برچسب زدن مطالب توضیح بدید روی یک نوع مطلب مثال بزنید و بگید چه کلمات کلیدی رو انتخاب کنیم مناسبتره و مخاطب بیشتر جستجوش میکنه؟
به عقیده بنده، (میزان درست بودنش را دوستان دیگر تائید و سنجش خواهند کرد)
اگر سایت شما تازه تاسیس است، برای برچسب های خود:
1. از کلمات بزرگ و جزئی تر استفاده کنید. مثلا: "تعمیرات تخصصی سخت افزار" مناسب تر است تا "تعمیرات" " سخت افزار" "رایانه".
2. حتما عین برچسب در سطرهای ابتدایی و انتهایی مطلب به کار رفته باشد. اگر در عنوان هم به کار برود بسیار مطلوب تر است.
3. در موارد مقدر با چند املاء مثلا پیوسته و جدا از هم بنویسید. مثلا "آموزش چتربازی" و " آموزش چتر بازی"
4. از سایت های رقیب خود کمک بگیرید. سعی کنید هدف گذاری کنید روی جایگاه سایتتان برای یک کلید واژه خاص! در حقیقت از رقبای خود برای جستجوی آن برچسب جلو بزنید.
5. کلمات برچسب خود را به شکل رنگی یا بولد یا با سایز بزرگ تر در متن به کار ببرید.
6. کلمات کلیدی خود را متمرکز کنید. این را باید مفصل توضیح بدم که الان فرصت نیست.