انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۰

من چند سوال و درخواست داشتم شماره گذاری میکنم تا راحت تر بتونید بخونید
    1-چرا بیش از 90 سایت و وبلاگ به سایت من لینک دادن طی این دو ماه از راه اندازیش اما توی گوگل که میزنه فقط 6تاشون رو نشون میده؟
    2-چرا بعضی سایتها الکسای جهانیشون پایینه اما الکسای ایرانشون نا همگونه و چند هزار هست؟! با اینکه ایرانی و فارسی هم هستن؟
    3-اگه میشه یه کمی درباره برچسب زدن مطالب توضیح بدید روی یک نوع مطلب مثال بزنید و بگید چه کلمات کلیدی رو انتخاب کنیم مناسبتره و مخاطب بیشتر جستجوش میکنه؟

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    RahimY
  • M X 2

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۳

این ارور Sitemap یعنی چی ؟؟؟

There was a problem while notifying Bing

ask و google کاملا درسته ولی bing این مشکل رو داره !!!
    پرمیشن فایلها هم طبق دستورالعمل 666 قرار دادم !!!
    مرسی

RahimY
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۱

راستي آقاي مطهري يه چيز ديگه...
    ممكنه دليل اينكه برچسب هاي مطالبم ايندكس نميشن اين باشه كه من قسمت Keywords كه افزونه ي All in seo pack زير هر پست قرار ميده رو با دو يا سه تا كلمه پر ميكنم ؟ ممكنه اونايي كه تو قسمت Keywords هستن ايندكس بشن ولي اونايي كه ميزارم تو قسمت برچسب ها ايندكس نشن ؟ اصلا ميشه يه توضيح بدين كه چه تفاوتي بين كلمه هايي كه ما تو قسمت Keywords قرار ميديم با اونايي كه تو قسمت برچسب ها قرار ميديم وجود داره ؟
    يا ممكنه كلمه هاي انگليسي زودتر ايندكس بشن ؟
    ببينيد الآن من پست آخري كه زدم اين طوري بوده :
    عنوان : دانلود بازی فروشگاه سوشی اندروید Sushi Bar v1.0.0

كلمه هايي كه تو قسمت برچسب ها وارد كردم : Sushi Bar v1.0.0, اندروید, بازی, بازی آندروید, بازی اندروید, بازی فانتزی برای اندروید, بازی فروشگاه سوشی, بازی فروشگاه سوشی Sushi Bar v1.0.0, بازی فکری, دانلود, دانلود آندروید, دانلود اندروید, دانلود اندروید رایگان, دانلود بازی گرافیک بالا برای اندروید, دانلود رایگان بازی Android, دانلود رایگان بازی اندروید

كلمه اي كه تو قسمت Keywords گذاشتم : دانلود رایگان بازی اندروید

چيزي كه تو گوگل ايندكس شده :
    1- خود پست (عنوان)
    2- Sushi Bar v1.0.0 (يكي از كلمه هايي كه تو قسمت برچسب ها گذاشته بودم)

راستي ممكنه بعد از مدتي بقيه ي كلمه ها هم ايندكس بشه ؟
    اگه ميشه راهنماييم كنيد كه چيكار كنم چون بقيه سايت هايي كه ديدم همه ي برچسب هاشون ايندكس ميشه..
    با تشكر

• M.Abooali

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۱

نخست در مورد استاندارد بودن از نگاه w3c جهت مثال این سایت را خودم دیروز آماده کردم: http://itlog.ir/webmaster

اما برخی پرسش و پاسخ های دوستان:

1- چرا بیش از 90 سایت و وبلاگ به سایت من لینک دادن طی این دو ماه از راه اندازیش اما توی گوگل که میزنه فقط 6تاشون رو نشون میده؟

چند دلیل دارد، اما طبق تجربه من در حالت کلی ورود کاربر از اون لینک ها به سایت شما میتواند به فهرست شدنش کمک زیادی بکند. دلیل دیگرش مشکل دار بودن جایی که به شما لینک داده از نظر گوگل. وجود گزینه nofollow در لینک شما در اون سایت ها. پنهان بودن لینک شما از نظر bot ها در اون سایت ها و البته دلایل بسیار دیگر ...

2-چرا بعضی سایتها الکسای جهانیشون پایینه اما الکسای ایرانشون نا همگونه و چند هزار هست؟! با اینکه ایرانی و فارسی هم هستن؟

دقت کنید همانطور که قبلا گفتم بر خلاف تصور اکثر افراد. الکسا یک کیفیت سنج (رنک دهنده) نیست بلکه یک رتبه دهنده و مقایسه گر است. یکی از عوامل بالا بودن رتبه در بین سایت های ایرانی و رتبه پایین در سایت های بین المل بیانگر پایین بودن جایگاه کلی وب فارسی در اون مقطع نیز میتواند تلقی شود. اما در اکثر موارد این موضوع امری طبیعی است مگر برعکس آن باشد. مثلا یک سایت فارسی در جهان رتبه خوبی داشته باشد و در بین سایت های فارسی زبان رتبه پایین و کمی.

اینجا اگر اون سایت همه محتواش فارسی باشد و مخاطبینش هم با توجه به حوزه کاریش درون کشوری باشند، میتواند تردید کرد که از سیستم های رفرش خودکار، ربات های الکسا و ... استفاده کرده است. با توجه به اینکه این سیستم ها ip های تصادفی اتخاذ میکنند و اکثراً از روی هاست هایی اجرا میشوند که در خارج از ایران است، الکسا آنها را بازدیدکنندگانی غیر ایرانی ایندکس میکند و در نتیجه بازدید بین المل سایت به شکل غیر متعارفی بالا میرود.

-اگه میشه یه کمی درباره برچسب زدن مطالب توضیح بدید روی یک نوع مطلب مثال بزنید و بگید چه کلمات کلیدی رو انتخاب کنیم مناسبتره و مخاطب بیشتر جستجوش میکنه؟

به عقیده بنده، (میزان درست بودنش را دوستان دیگر تائید و سنجش خواهند کرد)

اگر سایت شما تازه تاسیس است، برای برچسب های خود:

1. از کلمات بزرگ و جزئی تر استفاده کنید. مثلا: "تعمیرات تخصصی سخت افزار" مناسب تر است تا "تعمیرات" " سخت افزار" "رایانه".

2. حتما عین برچسب در سطرهای ابتدایی و انتهایی مطلب به کار رفته باشد. اگر در عنوان هم به کار برود بسیار مطلوب تر است.

3. در موارد مقدر با چند املاء مثلا پیوسته و جدا از هم بنویسید. مثلا "آموزش چتربازی" و " آموزش چتر بازی"

4. از سایت های رقیب خود کمک بگیرید. سعی کنید هدف گذاری کنید روی جایگاه سایتتان برای یک کلید واژه خاص! در حقیقت از رقبای خود برای جستجوی آن برچسب جلو بزنید.

5. کلمات برچسب خود را به شکل رنگی یا بولد یا با سایز بزرگ تر در متن به کار ببرید.

6. کلمات کلیدی خود را متمرکز کنید. این را باید مفصل توضیح بدم که الان فرصت نیست.

RahimY - saeli - motahharinasab - بهروز ازند - Mima
  • M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۹

دوستان عزیز
    من برای اکثر پستهای سایتم برچسب جداگانه میزنم !!!
    باید توی قسمت Tag posts که توی sitemap هستش مقدار daily رو باید انتخاب کنم ؟؟؟
    در ضمن اگه من برچسب مطلب رو با tag افزونه all in one یکی کنم مشکلی داره ؟ یعنی هم برچسب و هم tag افرونه رو یه چیز وارد کنم !!!
    RahimY
  • ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۷

M.Abooali ممنون از پاسختون اما لینکهایی که به بنده دادن اکثرا چک کردم nofollow ندارن و مشکلی ندارن نمیدونم چرا محاسبه نمیشه یکی گفت 6ماه طول میکشه تا محاسبه کنه و رنک بده نمیدونم درسته یا نه؟
    درضمن درباره کلمات کلیدی خود را متمرکز کنید. این را باید مفصل توضیح بدم که الان فرصت نیست. لطفا بیشتر توضیح بدید

RahimY
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۴

کجاش گفتم تبادل لینک کنید. میدونی چند هزار تا لینک خروجی در هر صفحت به بقیه سایتها میره...

حتي اگه لينك هاي خروجي nofollow باشن ؟

این nofollow برای زمانی هست که مجبورید لینک خروجی داشته باشین مثل لینک به سبد خرید سیستم پستی

3-اگه میشه یه کمی درباره برچسب زدن مطالب توضیح بدید روی یک نوع مطلب مثال بزنید و بگید چه کلمات کلیدی رو انتخاب کنیم مناسبتره و مخاطب بیشتر جستجوش میکنه؟

میتونید از ابزار گوگل برای اینکار استفاده کنید:
    https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
    بهتره توی سرچ گوگل ببینید گوگل چه کلماتی رو پیشنهاد میده و از اونها هم استفاده کنید چون این قسمت خیلی سریعتر آپدیت میشه.
    گرچه کلمات کلیدی در حالتی که خیلی عالی انتخاب بشن فقط 5 دهم درصد به سئوی پست کمک میکنن و وای به حالی که بد انتخاب بشن حالا روی این قسمت چند دقیقه وقت میزاری ولی روی عنوان و تایتل که 68 درصد تاثیر داره ...

راستي ممكنه بعد از مدتي بقيه ي كلمه ها هم ايندكس بشه ؟
    اگه ميشه راهنماييم كنيد كه چيكار كنم چون بقيه سايت هايي كه ديدم همه ي برچسب هاشون ايندكس ميشه..

توی همین تایپیک قبلا در مورد اولویتهای ایندکس صحبت شد که اگه هزاران پست و تگ موجود باشه اول تگهای کاملا انگلیسی بعد مخلوط فارسی و انگلیسی و دست آخر فارسی ایندکس میشن. این کار هم بدلیل استقبال از انگلیسی در گوگل هست. اگه توی سایتتون تگ چینی هم قرار بدید میبینید قبل از فارسی ایندکس میشه.

باید توی قسمت Tag posts که توی sitemap هستش مقدار daily رو باید انتخاب کنم ؟؟؟

بسته به زمانی که واقعا اون برچسب تعدادش بالا میره که فکر میکنم weakly خوب باشه.

در ضمن اگه من برچسب مطلب رو با tag افزونه all in one یکی کنم مشکلی داره ؟ یعنی هم برچسب و هم tag افرونه رو یه چیز وارد کنم !!!

مشکلی پیش نمیاد ولی لازم به اینکار نیست یکیشو وارد کنی بسه و ترجیحا قسمت برچسب خود وردپرس رو بجای افزونه all in one پر کن.

لینکهایی که به بنده دادن اکثرا چک کردم nofollow ندارن و مشکلی ندارن نمیدونم چرا محاسبه نمیشه یکی گفت 6ماه طول میکشه تا محاسبه کنه و رنک بده نمیدونم درسته یا نه؟

این مساله بسته به رنک اون صفحه هست و هر چه رنک صفحه بالاتر باشه کمتر لازمه که لینکتون پایدار باشه و بالعکس.

M.Abooali - RahimY - بهروز ازند
  • M.Abooali

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۴:۰۸

در مورد لینک ها، بازه زمانی به این شکل چند ماه و ... برقرار نیست. الان آدرس ITLOG.ir تنها چند ماه هست ثبت شده و در الکسا حدود 10 تا لینک براش ایندکس شده است.

اما منظور از تمرکز،

محوریت دادن یک واژه کلیدی بزرگ با واژه های دیگر که پس از مدتی خود اون واژه را هم میتونید به عنوان کلید واژه اصلی انتخاب کنید!
    مثلا :

نتایج کنکور امسال
    نتایج کنکور سراسری
    انتشار نتایج کنکور
    مشاهده نتایج کنکور

که نتایج کنکور محوریت کلیدواژه هاست و در آینده استعمال آن به عنوان یک کلید وازه پر مصرف در سایت شما از نگاه گوگل جدی تلقی خواهد شد چون قبلا در موردش زیاد کلید واژه داشته اید.

motahharinasab - RahimY - Mima
  • M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۴

تا چه مدت بعد از تاسیس سایت میشه تغییرات اعمال کرد !!!
    من سایتم رو تازه راه اندازی کردم و چون تکمیل نیست مجبورم یه تغییراتی اعمال کنم ، این تغییرات ممکنه باعث بشه که سایتم مشکل ایندکس پیدا کنه ؟؟؟ چون میگن زیاد سایت رو تغییر ندید !!!
    حالا نمیدونم برداشت من غلط بوده ؟؟؟
    لطفا یه کم توضیح یدید !!!

RahimY
  • M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۳

و یک سوال اینکه از چه زمانی بعد از راه اندازی سایت ، بازدیدکننده از گوگل و ... وارد سایت میشه ؟؟؟؟؟
    ممنون

RahimY
  • M.Abooali

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۰

خوب این بستگی به قدرت رقبا و جایگاه شما در رقابت با ایشان دارد. مثلا ممکن است بعد از 3 ماه شما برای چند کلیدواژه پر مصرف هم بتوانید حرفی برای گفتن داشته باشید.

در مورد تغییر ندادن سایت، منظور تغییراتی است که در سئو اثرگذار باشد، اگر نه تا جایی که بنده میدونم اساسا به روز کردن ساختار صفحات وب خودش در رنکیگ گوگل یک فاکتور است و به این ترتیب تغییر قالب سایت گاهی مفید هم است اما یک معقوله حساس است. مثلا از بین رفتن یکباره تعداد زیادی لینک در یک صفحه میتواند گوگل را به آن صفحه مشکوک کند و این خوب نیست.

M X 2 - motahharinasab - RahimY - بهروز ازند - Mima
  • ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

آقا من از این آدرس
    چیزی سر درنیاوردم چون یه کلمه کلیدی زدم آدرس سایت خود رو زدم چند کلمه معرفی کرد آدرس یه سایت دیگه هم دادم همونا رو گفت! چه طور باید باهاش کار کرد؟درضمن ایران نداشت!
    ....
    بله M.Abooali جان من به این موضوع رسیدم توی این 8 سال که کار میکنم متوجه شدم اگر روی یه کلمه کلیدی در پستهای مختلفت مانور بدی گوگل فکر میکنه شما توی اون کلمه به اصطلاح عددی هستی! و رتبه بهت میده البته اگه کلمه نامربوط باشه بدبخت میشی! باید کلمات کلیدی بر طبق متن و تیتر موضوع انتخاب بشن تا ضرر نکنی این نظر منه و چیزی که دیدم طی این چند سال کارم
    و ممنون از پاسخگوییتون

RahimY
  • M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۲

مرسی !!!
    میشه در مورد برنامه W3 Total Cache یه توضیحی بدید ؟ اصلا این برنامه خوب هست یا نه ؟
    چیز بهتری وجود داره ؟ این افزونه خیلی درهم برهمه !!!

RahimY
  • M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۱

در ضمن sitemap من الان 25.25MB از حافظه رو مصرف کرده !!! به نظر شما زیاد نیست ؟؟؟ سرعت ایجاد : 0.81s

RahimY
  • ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۱

اگه میشه بگید اگه بخوایم رنکینگ سایتمون 4 یا 5 باشه چند سایت با چه رنکینگهایی باید بهمون لینک بدن؟

RahimY
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۸

سلام اقای مطهری
    ببخشید الان حدود 7 - 8 پست هست
    که وقتی به افزونه yoast
    قسمت Focus Keyword
    SEO Title
    Meta Description

هر مقداری رو میدم همش اون پایین

Your focus keyword was found in:
    Article Heading: No
    Page title: No
    Page URL: No
    Content: Yes (1)
    Meta description: No

با تشکر

RahimY
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۱

آقا من از این آدرس
    چیزی سر درنیاوردم چون یه کلمه کلیدی زدم آدرس سایت خود رو زدم چند کلمه معرفی کرد آدرس یه سایت دیگه هم دادم همونا رو گفت! چه طور باید باهاش کار کرد؟درضمن ایران نداشت!

آدرس سایتتون رو وارد نکنید و فقط کلمه کلیدی رو وارد کنید و انتخابهای زیرش رو هم روی all قرار بدید.

بله M.Abooali جان من به این موضوع رسیدم توی این 8 سال که کار میکنم متوجه شدم اگر روی یه کلمه کلیدی در پستهای مختلفت مانور بدی گوگل فکر میکنه شما توی اون کلمه به اصطلاح عددی هستی!

تا وقتی سایتت با این کلمات بالا میاد که:
    1- بازدیدکننده زمان بیشتری از رقبات تو سایتت بمونه
    2- دوباره با اون آی پی همون کلمه سرچ نشه و بازدیدکننده روی نتیجه دیگه ای کلیک کنه.

میشه در مورد برنامه W3 Total Cache یه توضیحی بدید ؟ اصلا این برنامه خوب هست یا نه ؟
    چیز بهتری وجود داره ؟ این افزونه خیلی درهم برهمه !!!

این تقریبا بهترینه و در موردش توی همین تایپیک کامل توضیح داده شده.

در ضمن sitemap من الان 25.25MB از حافظه رو مصرف کرده !!! به نظر شما زیاد نیست ؟؟؟ سرعت ایجاد : 0.81s

طبیعیه دیگه احتمالا سایت مپتون هم تعداد زیادی لینک داره.

اگه میشه بگید اگه بخوایم رنکینگ سایتمون 4 یا 5 باشه چند سایت با چه رنکینگهایی باید بهمون لینک بدن؟

قبلا مطرح شده و جستجو کنید ولی الان گوگل روی این رنکها خیلی سخت گیری میکنه .

سلام اقای مطهری
    ببخشید الان حدود 7 - 8 پست هست
    که وقتی به افزونه yoast
    قسمت Focus Keyword
    SEO Title
    Meta Description

هر مقداری رو میدم همش اون پایین

Your focus keyword was found in:
    Article Heading: No
    Page title: No
    Page URL: No
    Content: Yes (1)
    Meta description: No

اون کلمه ای رو که داخل Focus Keyword وارد میکنید دقیقا همون کلمه رو داخل بقیه جاها چک میکنه.پس اگه پسوندی چیزی وارد بشه مسلمه جواب NO هست.

M.Abooali - python - بهروز ازند - Reza - RahimY
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵

پس آقاي مطهري من با اون 20 تا سايتي كه تاحالا تبادل لينك كردم لينك هاشون رو پاك كنم ؟
    اگه اونا هم لينك هاي منو بردارن رتبم پايين نمياد ؟ (البته من لينك هاشون رو nofollow قرار دادما)
    با تشكر

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۳

اون کلمه ای رو که داخل Focus Keyword وارد میکنید دقیقا همون کلمه رو داخل بقیه جاها چک میکنه.پس اگه پسوندی چیزی وارد بشه مسلمه جواب NO هست.

دوست عزیز من تمام کلمات رو دقیقا کپی پیس میکنم تو همه کادر ها
    ولی نمیدونم چرا جدیدا این طوری شده
    قبلا همه رو ok
    میداد الان همش no میشه

RahimY
  • M.Abooali

آفلاین
    عضو
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۰

تبادل لینک به هیچ وجه یک فاکتور منفی نیست، فقط باید با ظرافت این کار را کرد. به نظر من برای تبادل لینک چند فاکتور را در نظر بگیرید و از نظر فنی چند نکته را رعایت کنید اثر مثبتش را خواهید دید:

1. تنها با سایت هایی تبادل لینک کنید که:
    هم موضوع با شما هستند، همکار یا رقیب ...
    کاربران مشترک بین شما وجود دارد، مثلا شما یک وبلاگ با موضوع فوتبال دارید، میتوانید حتی با یک سایت که موضوعش بهداشت و پزشکی است تبادل لینک کنید یا مثلا یک وبلاگ با موضوع تغذیه گزینه بدی نیست!
    به عبارت ساده، خودتان را جای بازدید کننده سایتتان بزارید، هرکجا که ممکن هست اون برود را فهرست کنید و سعی کنید در اونجا لینکی داشته باشید!
    2. اسنیپ که دیگر این روزها همه معناش را میدوند، برای خود اسنیپ داشته باشید و تلاش کنید در همه جا اسنیپ شما قرار داده شود. نه در هر سایت با یک نام و شرح لینک بشوید!
    3. لینکتان را به هر طریق که شده از سایت / وبلاگ هایی که لینکستان و امثالهم هستند حذف کنید.
    4. لینک متنی بر خلاف تصور افراد آماتور ارزشش به مراتب بیشتر از یک بنر تصویری است، البته در SEO، اگر نه از نظر یک کاربر یک انیمیشن جذاب تر و موثرتر است.

اما شما بابت لینک هایی که طبق شرایط بالا دریافت کرده اید، چطور لینک بدهید؟

1. تا آنجا که ممکن است لینک ندهید!
    2. در صورت امکان لینک ها را در یک صفحه مجزا فهرست کنید و گوگل را از ایندکس کردن آن صفحه بازدارید!
    3. اگر لینک ها را در سایدبار نمایش میدهید تدبیری اندیشیده که تنها در صفحه نخست نمایش داده شوند و در صفحاتی مانند نتایج جستجو، موضوعات و نگ ها و از همه مهمتر خود پست ها چنین لینک های نمایش داده نشود.
    4. لینک را متنی بدهید، در صورت امکان زیر هر لینک یک خط شرح آن را (برابر همان خصیصه title در خود لینک) بنویسید. این کار ارزش زیادی دارد و گوگل را متوجه میکند لینک شما تنها یک تبادل لینک ساده نیست و ارتباطی مابین سایت شما و لینک گیرنده وجود دارد، حداقل به اندازه یک خط توضیح!
    5. لینک ها همیشگی نباشد! در بازه زمانی به لینک ها رسیدگی کنید، آنها را ارتقا دهید! توضیحاتش را به روز کنید، جایگاه هر لینک در فهرست را به نسبت ارزش تعیین کنید.

6. لینک ها را در یک کادر قرار دهید و برای آن شناسه (ID) مناسبی تعریف کنید. مثلاً myfriends یا usefulllinks این کار گوگل را در جریان علت وجود تعداد زیاد لینک در یک قسمت صفحه قرارخواهد داد.

البته در مورد تبادل لینک همانطور که گفتم ظرافت زیادی باید به خرج داد. در یک جمله خلاصه هم در مورد تبادل لینک باید گفت:
    همانطور که دوست تو به از تو باید در تبادل لینک هم همیشه با سایت های برتر از سایت خودتان تبادل لینک کنید!

python - بهروز ازند - RahimY - Mima
  • gelaris

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

سلام
    ممنون میشم 1 نگاه به این پست هم بندازید :
    با وجود 28000 ایندکس گوگل سایتم کاملا از نتایج جستجو برداشته شده

RahimY
  • python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۷

تبادل لینک به هیچ وجه یک فاکتور منفی نیست، فقط باید با ظرافت این کار را کرد. به نظر من برای تبادل لینک چند فاکتور را در نظر بگیرید و از نظر فنی چند نکته را رعایت کنید اثر مثبتش را خواهید دید

خیلی مننون از مطلبی که گفتین
    اما دوست من اگر همه بخوان لینک بگیرن و لینک ندن که نمیشه
    یعنی این کار اصلا درست نیست و اگرم بشه که همه میاین اولش لینک میکنن بعد که دیدن طرف لینک کرد لینکتو برمیدارن و پس نتیجه ایی جز وقت تلف کردن نداره....

RahimY
  • M.Abooali

آفلاین
    عضو
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۵

python،
    خیر، الزاما اینطور نیست. خیلی سایت ها هستند که آماده لینک دادن به شما هستند بدون آن که لینکی از شما دریافت کنند، کافی است هنر یافتن اونها را داشته باشید. البته بسته به موضوع باید گفت، من براتون چند مثال میزنم تا بهتر متوجه بشید:

طراحی یک قالب و لینک به سایت طراح در فوتر، اما در سایت طراح هیچ لینکی به هر وبلاگی که از قالب استفاده کند وجود نخواهد داشت!

لینک در انجمن ها، امضا شما در انجمن ها یک موقعیت خوب برای کسب لینک بدون دادن لینک می باشد.
    دادن نظر در وبلاگ ها مثل همین بلاگفا و ...
    مشارکت و دادن نظر در خبرگزاری ها و ... من 4 سال پیش تو ریانوستی یک نظری دادم، هنوز واسه بعضی کلید واژه ها برترین ورودی دهنده به یکی از سایت هام همون لینکی هست که تو نظرم به سایتم داده بودم!

دانشنامه ها از جمله ویکی پدیا که البته لینک از ویکی ارزش مضاعف دارد. نوشتن یک مطلب برای ویکی وقت زیادی نمیگیرد، کافی است محور یکی از مطالب سایت خودتان مطلبی بنویسید (چون در ویکی کپی مجاز نیست) بعد ضمن معرفی چند تا منبع سایت خودتون هم جزوش بزارید و لینک هم بدهید بهش! اگر هم حوصله داشته باشید تعداد بیشتری مقاله مینویسید!

شبکه های اجتماعی، سایت های اشتراک گذاری بوکمارک، وب مسنجر ها، سایت های سنجش گر، آمار گیر و ... همگی میتوانند گزینه های خوبی باشند برای گرفتن یک لینک بدون دادن لینک به اونها.

پس اگر دقت کنید، اصلا لازم نیست به اون شکل خیانت در اعتماد دوستان خودمان بکنیم. ضمنا من گفتم یکی از کارهای مهم در تبادل لینک بررسی اون در بازه زمانی و حذف لینک های غیر مفید است، البته این حذف باید با هماهنگی صورت بپذیرد!

مثلا خود من، درست پس از موافقت مدیر سایت مقابل با تبادل لینک بهش میگم به مدت ... ماه لینک شما در سایت ما خواهد بود و بعد از اون مجدد با هم هماهنگ میکنیم! شما هم این کار را بکنید بد نیست.

python - محسن غیاثی - Reza - RahimY - Mima
  • python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴

M.Abooali جان خیلی ممنون
    مفید بود
    دستت درد نکنه

M.Abooali - محسن غیاثی - RahimY
  • Reza

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۴

سلام چندتا سوال داشتم
    1- توی یک کتاب پی دی اف خارجی گفته بود لینک ادامه مطلب رو nofollow بزارین ، آیا درسته ؟
    2- من این افزونه ی کش (WP Super Cache) رو نصب کردم ولی مثل این که کش نمیکنه ، تو صفحه ی حذف کش :

Cache Contents

WP-Cache (0KB)
    0 Cached Pages
    0 Expired Pages

WP-Super-Cache (0KB)
    0 Cached Pages
    0 Expired Pages

List all cached files

Garbage Collection
    Last GC was 09:45 minutes ago
    Next GC in 00:15 minute

اینا بود و چرا 0 هستن؟ برای این که کش کنه کار دیگه ای هم لازمه؟
    3- قرار دادن برچسب ها توی بالای صفحه (قبل از متن مطلب) چه فایده ای داره؟
    ممنون

RahimY
  • M.Abooali

آفلاین
    عضو
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۷

پیشنهاد من قرار دادن برچسب ها زیر مطلب هست، اما به کار بردنشون در ابتدا و انتهای مطلب حیاتی هست به نظرم.

در مورد پلاگین کش، هم باید تنظیمات را اعمال کنید، در بخش مربوط ببینید آیا امکان کش برای سیستم فعال هست یا خیر (پیش نیاز های استفاده از این پلاگین منظورم هست)

Reza - RahimY - python - Mima
  • Reza

آفلاین
    عضو
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۶

ممنون دوست عزیز
    سوال 1 رو ، دلیلی ندارین واسش ؟
    الان کاربری جستجویی (مثل این) میکنه گوگل به جای لینک به مطلب به صفحه ی اصلی لینک میده . Priorities هم برای پست ها 100 درصده . از چی میتونه باشه ؟

RahimY
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۱

1- توی یک کتاب پی دی اف خارجی گفته بود لینک ادامه مطلب رو nofollow بزارین ، آیا درسته ؟

فقط در صورتی که میخواین صفحات هم ایندکس بشن چون اکثر تمها وقتی توی صفحه روی عنوان هم کلیک میکنی به پست مورد نظر هدایت میشی و قرار دادن ادامه مطلب هم فقط باعث میشه دو لینک در هر صفحه به اون مطلب داشته باشی.
    حالا اگه صفحات ایندکس نمیشن بهتره ادامه مطلب هم بصورت معمولی باشه.
    برای لینک ادامه مطلب هم عناوینی از قبیل "ادامه مطلب" ویا "برای دیدن ادامه مطلب کلیک کنید" و غیره باید برای سئو بهتر تمتون رو بهینه کنید تا عنوان بجای این عبارات قرار بگیره.

الان کاربری جستجویی (مثل این) میکنه گوگل به جای لینک به مطلب به صفحه ی اصلی لینک میده . Priorities هم برای پست ها 100 درصده . از چی میتونه باشه ؟

خب اینم به چندین و چند علته:
    1- سایت مپ دارای تعداد زیادی رکورد باشه و در این حالت موتورهای جستجو از چک کردن سایت مپ برای پستهای جدید رد میشن و ترجیح میدن ربوت پستها رو پیدا کنه.
    2- استفاده ناصحیح از تگ H که اصلی ترین علت هم همیشه همینه و استفاده از تگ h1 برای عنوان پستها
    3- تغییرات دقیقا بعد از انتشار مطلب و فرستادن دو پینگ به گوگل با برگشت خروجیهای متفاوت به ربوت که باعث میشه گوگل از خیر ایندکس سریع پست بگذره.
    4- تنظیمات ناصیحیح Priority سایت مپ.
    5- لینکهای متعدد از داخل پستها به صفحه اصلی مخصوصا اینکه سایتهای دانلود این کار رو هم بصورت نوشتاری برای پسورد گذاری و هم بصورت لینک منبع که هر دوتاشون لینک به صفحه اصلی هست و بدتر از اون بلد کردن پسورد.
    6- استفاده از هکهای گوگلی که فکر میکنم خیلی سریع شما رو به لیست اسپم اضافه کنه. قبلا در مورد مقابله گوگل با این سایتها توضیح دادم که متاسفانه ...

Reza - بهروز ازند - M.Abooali - python
  • Reza

آفلاین
    عضو
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۴

ممنون
    1 - منظور از رکورد رو نفهمیدم یعنی چی !؟
    2 - از تگ h1 استفاده میشه که خیلی ها برای عنوان مطالب از این تگ استفاده میکنن
    3 - تغییری در پست بعد از انتشار صورت نمیگیره و به جاهای زیادی هم پینگ میدم
    4 - پست ها صد ، تگ ها هم 100 ، صفحه اصلی 50 درصد ، و ...
    5 - تو پست های جدید دیگه این کارو نمیکنیم
    6 - این گزینه هم اصلا اطلاعاتی ندارم راجع بش
    الان با این تنظیمات و اوضاع مشکل از ایناست !؟

ببخشید این سوالمو قبلآ هم پرسیدم ولی ... میشه تنظیماتی رو که برای ایندکس شدن سریع تگ ها و مطالب هست رو به طور مختصر و مفید یک اشاره ای کنی ؟
    یک چیزه دیگه ، این شرکت های سئو وقتی گفتم سئو از افزونه all in seo و سایت مپ و دیگر افزونه هاست راستش گفت اصلا سئو به این چیزا نیست ! مبناشون برای سئو چیه ؟ میگن بیشتر رو کلمات کلیدی کار میکنن ، درسته ؟

متاسفانه ...

نمی خونیم صفحات قبل رو ! باور کن این تاپیک خیلی شلوغه اگه برای آموزش ها یک تاپیک و برای سوالات یک تاپیک دیگه میشد خیلی بهتر بود . الان یکی که برای اولین بار میاد تو این تاپیک باید بشینه یک ساعت دنبال آموزش ها بگرده که میاد همون صفحات اول رو میخونه بقیش رو هم ...

• internet

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۸

لطفا راهنمایی کنید عکس هم در زیر گذاشتم برای سایتی که هر ساعت مطالب زیادی توش درج میشه بهترین حالت کدوم هست سایت من مرتب مطلب جدید توش درج می شه شاید در ساعت بیش از 50 مطلب شاید هم بیشتر
    این تصویر سایت مپ هست لطفا اساتید راهنمایی کنند
    http://www.novinupload.com/do.php?img=6367

یادم رفت بگم من نه توی سایت ام تگ دارم نه برچسب یعنی مطالبم فقط عنوان هست و متن پست
    پلاگین هم برای سئو فقط all in one seo pack نصب هست اش

در مورد ایندکس سایتم عالی هست اش و مطالبم در صدر گوگل قرار داره حالا اگه این تنظیمات رو دست بزنم به نظرتون ایندکسم چه تغییری می کنه الان خیلی خوبه یعنی بعد از چند ثانیه و شاید یکی دو دقیقه مطالبم صدر گوگل هست ولی برخی شاخه ها نمی دونم حالا چرا دیرتر می ره تو ایندکس گوگل

• M.Abooali

آفلاین
    عضو
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۲

برای لینک ادامه مطلب هم عناوینی از قبیل "ادامه مطلب" ویا "برای دیدن ادامه مطلب کلیک کنید" و غیره باید برای سئو بهتر تمتون رو بهینه کنید تا عنوان بجای این عبارات قرار بگیره.

در تائید و شاید ارائه راهکار مشابه:

یک تصویر بزارید و alt تصویر را برابر عنوان اون پست قرار بدهید. اینطور کاربر همان کلمه ادامه مطلب را مشاهده میکند اما ربات ها یک عکس با متن جانشینی برابر عنوان مطلب را خواهند یافت. تصویر هم یکبار لود بشه زیر همه پست ها نمایش داده خواهد شد و سرعت صفحه نمایش صفحات را خیلی پایین نخواهد آورد.

motahharinasab - بهروز ازند - python - Mima
  • internet

آفلاین
    عضو
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۵

لطفا راهنمایی کنید عکس هم در زیر گذاشتم برای سایتی که هر ساعت مطالب زیادی توش درج میشه بهترین حالت کدوم هست سایت من مرتب مطلب جدید توش درج می شه شاید در ساعت بیش از 50 مطلب شاید هم بیشتر

یادم رفت بگم من نه توی سایت ام تگ دارم نه برچسب یعنی مطالبم فقط عنوان هست و متن پست

در مورد ایندکس سایتم عالی هست اش و مطالبم در صدر گوگل قرار داره حالا اگه این تنظیمات رو دست بزنم به نظرتون ایندکسم چه تغییری می کنه الان خیلی خوبه یعنی بعد از چند ثانیه و شاید یکی دو دقیقه مطالبم صدر گوگل هست ولی برخی شاخه ها نمی دونم حالا چرا دیرتر می ره تو ایندکس گوگل

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۷

منوی موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو
    راهکارهای ایندکس سریعتر سایت در موتورهای جستجو
    سئوی کردن سایت با توضیح مختصر
    ربوت تکست پیشفرض وردپرس و افزونه ها
    پینگ به گوگل برای وردپرس
    افزونه ساخت صفحات 404 دینامیک برای وردپرس
    آموزش افزونه all in one seo pack
    نکاتی در مورد افزونه های مطالب مرتبط
    نکته هایی در مورد تنظیم سایت مپ
    معرفی چند سایت چک کردن سئو
    نکاتی در مورد رنک
    نکاتی در مورد nofollow در سئو
    هدفگیری رتبه اول سرچ گوگل
    روش ایجاد لینک صفحه ای و تاثیر در سئو
    پوسته ها در سئو
    اولویت در ایندکس برای گوگل
    لینکهای داخلی یا لینکهای خارجی و تاثیر روی رنکینگ
    سرعت ایندکس سریعتر با شبکه های اجتماعی
    تگ GEO
    مراقب افزونه های وردپرس باشید
    چک کردن یک سایت
    معنی لغات seo , Serp , redirect
    سئوی عکسها
    ابزارهای گوگل برای کلمات کلیدی
    سایتهای بهینه سازی وب سایت
    دیگر آموزشها برای سئو:
    هاستینگ
    با www یا بدون www
    دفاع از وردپرس
    تاثیر Meta Description بر CTR گوگل
    معرفی افزونه هایی برای all ine one seo pack
    حجم صفحه
    فلسفه تگها
    تنظیمات صحیح برای W3 Total Cache بخش اول
    تنظیمات صحیح برای W3 Total Cache بخش دوم
    بالا بردن سرعت سایت برای کاربران
    تنظیمات Google XML Sitemap
    لینک به پستها با کلمات جستجو شده در گوگل
    تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast
    کلمات کلیدی
    مناسبتها در گوگل
    ناگفته هایی از بک لینکها
    سایت چسبناک و موندگار
    استراتژیهای جدید
    کوتاه کننده های لینک
    تایتل در افزونه yoast seo
    جاوا اسکریپتها

محسن غیاثی - تورتک - M.Abooali - بهروز ازند - python - DigiTirTash - saeli - Reza - M.Online
  • تورتک

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۶
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۷

internet گفت:

در صدر گوگل؟ نه دوست عزیز اون جستجویی که شما انجام می دی مربوطه به Google customize search و دلیلش اینه که با حساب کاربری خود در گوگل جستجو می کنید ...

M.Abooali - internet - بهروز ازند
  • internet

آفلاین
    عضو
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۴

itgasht گفت:

در صدر گوگل؟ نه دوست عزیز اون جستجویی که شما انجام می دی مربوطه به Google customize search و دلیلش اینه که با حساب کاربری خود در گوگل جستجو می کنید ...

دوست عزیز خودم همه این قضایا که شما فرمودید اطلاع دارم گوگل انگلیسی استفاده می کنم
    همیشه علامت sign in کنار صفحه نمایش داده می شه
    و مطالب در کمتر از چند لحظه در گوگل هست و در صدر
    اگه مطلبی رو از جایی هم کپی کنم باز هم از سایت اصلی پیشی می گیره
    رنک سایت هم زیاد نیست دو
    راستی از تگ و برچسب هم اصلا استفاده نمی کنم ابر برچسبی هم نزاشتم تو سایت
    با تشکر

• M.Abooali

آفلاین
    عضو
    ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰

فراموش نکنید جستجو گوگل از هر مرورگر، هر محل جغرافیای، هر زبان و هر زمان نتیجه متفاوتی ارائه خواهد کرد!

اگر بخواهید صدر گوگل را برای یک کلید واژه داشته باشید و بتونید بگید در صدر هستید، به این شکل جستجو کنید:

1. در حساب کاربری خودتان نباشید!

2. دقت کنید گوگل فارسی هست یا انگلیسی! اگر قصد شما مشاهده جایگاه خودتان در جستجوی فارسی زبانان است که بهتره فارسی باشد. (منظور جستجو در صفحات فارسی نیست بلکه کل اینترفیس سایت گوگل مد نظر است).

3. اگر با مرورگری مثل فایرفاکس، اپرا و ... دارید جستجو میکنید. وارد آدرس http://www.google.com بشید و اونجا جستجو را دنبال کنید نه از طریق تولبار مرورگر.

4. با وجود مرحله 3، پس از جستجو اگر در آدرس بار خودتون متغییری مشاهده کردین که مربوط به نوع مرورگرتون بود اون را حذف کنید و صفحه را مجدد باز کنید.

5. دقت کنید که گوگل نسخه ذخیره شده از آدرس صفحه شما دارد یا خیر. اگر نداشت یعنی جایگاه شما بسیار متزلزل و موقت است و گوگل به علت تازگی مطلب اون را در صدر قرار داده و ممکنه پس از چند ساعت به صفحات دو رقمی گوگل سقوط کند! پس بزارید پس از وجود داشتن نسخه کش از صفحه در مورد جایگاهش تحقیق کنید. البته قرار گرفتن در صدر به محض ارسال پست اهمیت زیادی دارد.

6. میتونید از برخی ابزار های seo هم که ویژه این کار هستند از جمله خود گوگل وب مستر استفاده کنید که برای هر کلید واژه آمار دقیق از جایگاه شما، تعداد بار کلیک شده روی لینک شما و ... نمایش خواهد داد.

مثلا برای " نصب همزمان ویندوز 7 و xp " میتوان گفت ITLOG در صدر جستجو قرار دارد. چون با تمام مرورگرها یا با فیلد خالی مرورگر همواره در صدر فهرست قرار دارد.

البته همانطور که گفتم شما با وب مستر گوگل به راحتی میتونی برترین صفحات سایت خودت را پیدا کنی و ...

بهروز ازند - Mima - تورتک
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۱

دوست عزی آقای مطهری خواهشن این بار رو به طور کامل به سوالاتم جواب بدین

شما توی این پست
    چک کردن یک سایت

گفتید که بخش نظرات لینک به بیرون از سایت داده
    و گفتید که افزونه های زیادی هم هست برای جلو گیری از این کار
    من یه سرچی کردم و به این دو تا تاپیک رسیدم
    افزونه اي براي nofollow لينك ها داخل مطالب
    توی این تاپیک سوال من اینه که ایا لینک های که به خود سایت بنده یعنی عکس ها و فایل های که دانلود هستن باید Nofollow بشن

تاپیک بعدی
    قرار دادن Nofolow در نظرات

توی این تاپیک هم کدی که داده بودن عمل نمی کنه شما گفتید افزونه های زیادی هست
    خواهشن یه افزونه با لینک دانلود که خودتون هم ازش استفاده میکنید یا حد اقل می شناسید پیشنهاد بدین.

سوال بعدیم اینه که از وقتی توی افزونه seo گفتم تگ هام ایندکس نشن
    و طبق اونچه شما گفتید درصد پست های ارسالی روزانه به طور یک میزان باشه
    من در هر روز سعی می کنم 2 پست یا یک پست بفرستم
    وقتی توی سایت گوگل عبارت

site:rastgarworld.ir

رو سرچ کردم قدیم حدودا 5000 الان 3310 ایندکس وجود داره
    نمی دونم ولی الان روند کار از نظر شما چطور

سوال بعدی
    که چند بار هم تکرار کردم و شما ازش گذشتین
    اگر میشه یه نگاهی به سایت من بندازید و نظر خودتون رو در موردش بگین
    با تشکر فراوان

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۱

توی این تاپیک سوال من اینه که ایا لینک های که به خود سایت بنده یعنی عکس ها و فایل های که دانلود هستن باید Nofollow بشن

لینک دانلود که حتما باید دنبال نشه ولی عکسها اگه توی گوگل قراره ایندکس نشن Nofollow شون کنید وگرنه هیچ.

تاپیک بعدی
    قرار دادن Nofolow در نظرات

توی این تاپیک هم کدی که داده بودن عمل نمی کنه شما گفتید افزونه های زیادی هست
    خواهشن یه افزونه با لینک دانلود که خودتون هم ازش استفاده میکنید یا حد اقل می شناسید پیشنهاد بدین.

میتونی بسته به تمت کدش رو خودت قرار بدی یا از این افزونه استفاده کن:
    http://wordpress.org/extend/plugins/nofollow-external-links/
    ویا این افزونه ها رو ببین:
    http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=nofollow+external&sort=

سوال بعدیم اینه که از وقتی توی افزونه seo گفتم تگ هام ایندکس نشن
    و طبق اونچه شما گفتید درصد پست های ارسالی روزانه به طور یک میزان باشه
    من در هر روز سعی می کنم 2 پست یا یک پست بفرستم
    وقتی توی سایت گوگل عبارت

site:rastgarworld.ir
    رو سرچ کردم قدیم حدودا 5000 الان 3310 ایندکس وجود داره
    نمی دونم ولی الان روند کار از نظر شما چطور

سوال بعدی
    که چند بار هم تکرار کردم و شما ازش گذشتین
    اگر میشه یه نگاهی به سایت من بندازید و نظر خودتون رو در موردش بگین
    با تشکر فراوان

ببین الان که چک کردم 65 صفحه داری که هر کدومشون 4 تا مطلب دارن پس میشه کلا مطالب سایتت 260 تاست حالا که میگی ایندکسم از 5000 شده 3300 این یه قدم مثبته چون قبلا احتمالا داشته صفحات تکراری ایندکس میشده. یکی از هنرهای سئو اینه که نذاریم صفحات تکراری ایندکس بشه تا حداکثر رنک رو بگیریم.
    این که میگی سایتت رو تست نمیکنیم خوب فرقی بین شما و بقیه دوستان نیست اوایل اینکار رو میکردیم که بقیه هم با مشکلات آشنا بشن ولی تایپیک توی چند صفحه داشت میشد تست سایتهای مختلف و خودم منتظر یه جرقه بودم که encaria این کار رو کرد و گفت دیگه تست سایت رو نکنیم حالا فقط و فقط برای آخرین بار توی این تایپیک:
    مشکلات کش تو سایتت داری مثل فعال نبودن Gzip و استفاده از 10 تا جاوا اسکریپت و CSS که بهینه نشدن.
    10 تا عکس توی صفحه اصلیت که طول و عرض ندارن.
    42 درصد از فایل های لود شده برای صفحه CSS در صفحه اصلیت بکار نمیرن.
    اینا مشکلات عمده بود که باید حل بشه و یه زمانی رو هم به درست کردن تمت اختصاص بده کار سختی نیست.

python - بهروز ازند - DigiTirTash
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۶

خیلی متشکرم دوست عزیز

لینک دانلود که حتما باید دنبال نشه

من لینک های دانلودم یعنی فایل های که برای دانلود هستن رو توی یک
    subdomain قرار دادم به نام
    http://dll.rastgarworld.ir
    چطور باید کاری کنم که دنبال نشد
    آیا با این افزونه های که معرفی کردین این کار عملی میشه

مشکلات کش تو سایتت داری مثل فعال نبودن Gzip و استفاده از 10 تا جاوا اسکریپت و CSS که بهینه نشدن.
    اینا مشکلات عمده بود که باید حل بشه و یه زمانی رو هم به درست کردن تمت اختصاص بده کار سختی نیست.

من از این افزونه و طبق تنظیمات صحیح برای W3 Total Cache بخش اول
    این آموزش عمل کردم و این کد
    <?php define('WP_CACHE', true); ?>
    رو او خط فایل کانفیگ وردپرس قرار دادم
    وقتی توی سایت woorank چک کردم گفت gizip فعال و سرعت لود سایت 4 ثانیه

این 10 جاوا و CSS ها رو هم با minifay افزونه باید بهینه کنم درسته

این دوتا خط رو هم متوجه نشدم

و یه زمانی رو هم به درست کردن تمت اختصاص بده کار سختی نیست.

ببخشید زیاد سوال می کنم
    تمم از چه نظر مورد داره
    من که توی سایت http://validator.w3.org
    کل تمم رو چک کردم و ok گرفتم.

ممنون میشم اگر بازم کمک کنید با تشکر فراوان.

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۰

من لینک های دانلودم یعنی فایل های که برای دانلود هستن رو توی یک
    subdomain قرار دادم به نام
    http://dll.rastgarworld.ir
    چطور باید کاری کنم که دنبال نشد
    آیا با این افزونه های که معرفی کردین این کار عملی میشه

اصلا چرا گیر دادی به افزونه به راحتی میتونی با اضافه کردن rel="nofollow" به تگ A اینکار رو راحت انجام بدی از طرفی چون یه بخش از پستهای دانلودت مثل هم هستند میتونی یکی رو کامل کنی و بعدش همیشه اصلی رو کپی کنی و بعد مقدارها رو تغییر بدی.

وقتی توی سایت woorank چک کردم گفت gizip فعال و سرعت لود سایت 4 ثانیه

نمیدونم چطور میگه ولی https://apis.google.com/js/plusone.js نمیذاره gzip فعال بشه.

این 10 جاوا و CSS ها رو هم با minifay افزونه باید بهینه کنم درسته

آره با همون minify افزونه w3 cache میشه درستشون کرد.

این دوتا خط رو هم متوجه نشدم

طول و عرض عکسها برای گوگل مهمه که میتونی با height="" و width="" در تگ img به عکسهات طول وعرض بدی اینکار مخصوصا زمانی که قراره عکسها هم در گوگل ایندکس بشن به اوج اهمیتش میرسه.
    اما در مورد Css هات باید طوری ساماندهی بشن که فایلهای css در هر صفحه ای که لود میشن و اون صفحه در گوگل ایندکس میشه همه کدهاشون کاربرد داشته باشه.
    البته این مبحث یکم پیچیدست ولی امتیازات خوبی داره از جمله اینکه هم سئوی سایتت بالاتر میره و هم سرعت لود صفحات.
    برای اینکار میتونی چند css تهیه کنی و زمانی که مثلا تو صفحه single هستی یک css و صفحه اصلیت یک css دیگه لود بشه. یکم سخته ولی اینکار هم جزو موارد سئو هست.
    برای مثال سایتت توی صفحه اصلی فایل styles.css و styles-rtl.css رو لود میکنه که 100 درصد کاربرد ندارن و در قدم اول باید جلوی لود شدن این فایلها برای صفحه اصلیت گرفته بشه و فقط جاهایی که کاربرد دارن لود بشن.
    ویا فایل style.css که 35 درصدش توی صفحه اصلیت بکار نمیره :

#Welcome
    #Time
    #HeaderMenuArrow.UP
    #HeaderMenuArrow.DOWN
    #HeaderSearch input.Search
    #HeaderNewsTicker
    #TickerLink
    #HeaderFontSize
    #HeaderFontSize a
    #HeaderFontSize #Small
    #HeaderFontSize #Medium
    #HeaderFontSize #Large
    .Table .Contents
    #FooterMain a
    .NewsDetails .Counter
    .NewsDetails .info
    .NewsDetails .More
    #container
    .static
    #my-related-post
    .clear
    .commentlist li, #commentform input, #commentform textarea
    .commentlist li
    .commentlist li .avatar
    .commentlist cite, .commentlist cite a
    .commentlist p
    #commentform p

اینا نباید توی صفحه اصلیت لود بشن که به تبع توی بعضی دیگه از صفحات کاربرد دارن پس باید این تیکه جدا بشه و توی یک css دیگه ذخیره بشه بعدش توی صفحاتی که کاربرد دارن اون فایل css جدید لود بشه.

ببخشید زیاد سوال می کنم
    تمم از چه نظر مورد داره
    من که توی سایت http://validator.w3.org
    کل تمم رو چک کردم و ok گرفتم.

خوب منم برای css هات گفتم چون وقتی برای html ولیدیت میگیری خیلی حیفه اینکارو برای css هات که برای سایتت 15 تا خطاست انجام ندی.

DigiTirTash
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰

سایت مپ برای سایتهای با آپدیت بالا
    بعضی وقتا آپدیت سایتتون بالاست و یا چندین هزار مطلب رو نوشتید ویا تغییر دامین دادید و میخواید سایت مپ رو بسازید.
    در این مواقع تعداد 20 یا 25 رکورد (رکورد = تعداد خطهای آدرس درون سایت مپ) خیلی کمه. البته بعد از اینکه ایندکستون طبیعی شد میتونید تعداد رو 20 تا قرار بدید و اگه آپدیتتون منظم باشه هیچ لینکی از زیر دست گوگل در نمیره.
    توی این مواقع نباید یه سایت مپ بسازید که چندین هزار تا رکورد داشته باشه.
    راه حل
    استفاده از چندین سایت مپ
    یادتونه بهتون گفتم از سایتتون به سایت مپ لینک بدید تا رنک بگیره.
    حالا میتونید به یه سایت مپی لینک بدید که خودش چندین سایت مپ زیر مجموعش داره. هر چی سلسله مراتب رعایت بشه بهتر.
    برای مثال یه سایت که ده هزار تا مطلب داره میتونه یه سایت مپ اصلی داشته باشه که 20 تا زیر مجموعه داره و هر کدوم از این زیر مجموعه ها هم 20 تا زیر مجموعه سایت مپ دارن و هر کدوم از سایت مپهای زیر مجموعش 25 رکورد داره.
    البته افزونه google xml sitemap هنوز اینکار رو نکرده ولی فعلا yoast داره تا 2 مرحله رو ساپورت میکنه.
    فقط اینکار رو زمانی انجام بدید که آپدیتهای روزانتون بالای هزار تاست و یا هزاران مطلب دارید که هنوز توی گوگل ایندکس نشدن.

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۹

آقا افزونه سایت پ من این خطا رو میده
    Learn more
    The last known memory usage of the script was 46MB, the limit of your server is 64M.
    The last known execution time of the script was 14.29 seconds, the limit of your server is 120 seconds.
    The script stopped around post number 10099 (+/- 10
    باید چیکار کنم؟ هاستینگ میگه دست ما نیست مشکل از خودتونه
    بعد افزونه sitemap Index رو نصب کردم
    سایت مپ رو به این شکل میده
    http://www.domain.com/wp-content/plugins/sitemap-index/gen_sitemap.php
    به گوگل میدی میگه شما دسترسی به پوشه wp-conternt رو در robot.txt ممنوع کردید من نمیدونم باید چیکار کنم که اجازه بدم روبوت فقط همین یه فایل رو بهش دسترسی پیدا کنه و بقیه ممنوع کنم در این فولدر فقط میتونم کل فولدر رو نوفالو کنم پرسیدم کسی پاسخ نداد
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۱

دوست عزیز آقای مطهری کلا مثل لامپ 500 روشن شدم
    ولی فقط یه مشکل یگه هست

نمیدونم چطور میگه ولی https://apis.google.com/js/plusone.js نمیذاره gzip فعال بشه.

برای اینکه بطونم gzip رو فعال کنم میشه راهنماییم کنید
    این ادرسی که گذاشتین چی هست

با اضافه کردن rel="nofollow" به تگ A اینکار رو راحت انجام بدی

برا بخش نظرات باید چه کار منم ؟؟

اینکارو برای css هات که برای سایتت 15 تا خطاست انجام ندی.

این 15 خطا css v رو باید از کدوم سایت دید یعنی مثل html ساتی هست که به آدم بگه کجا خطا داره ؟؟

با تشکر فراوان.

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۳

برای مثال سایتت توی صفحه اصلی فایل styles.css و styles-rtl.css رو لود میکنه

دوست عزیز یه سوال دیگه ای هم برام پیش اومده
    من توی تمم فقط یه فایل styles.css دارم
    styles-rtl.css میتونه از افزونه های باشه که نصب شده ؟؟
    یعنی منظورم اینه که وقتی من با کمک افزونه cache بخش minify
    لینک عکس :
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/i6j500fpff97mk5d0cf.jpg

باید فایل های css افزونه ها رو هم مرتب کنم
    یا خود افزونه کش این کار رو انجام میده

با تشکر فراوان.

• طراحی قالب وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱۱
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۶

چرا با وجود اینکه افزونه کش نصب هست و فعاله سایت وو رنک gzip رو گفته فعال نیست و زمان بالا اومدن سایت خیلی طولانی هست؟ از وقتی کدهای جاوا گوگل انالیزر رو گزاشتم اینطوری شده

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۴

سلام خدمت همه دوستان
    دنبال ابزاری هستم که میزان استفاده از css را که در هر صفحه استفاده می شود را پیدا کرد؟؟؟ چنین ابزاری را سراغ دارید؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۶

سلام خدمت همه دوستان
    دنبال ابزاری هستم که میزان استفاده از css را که در هر صفحه استفاده می شود را پیدا کرد؟؟؟ چنین ابزاری را سراغ دارید؟؟

• محسن غیاثی

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۱

دنبال ابزاری هستم که میزان استفاده از css را که در هر صفحه استفاده می شود را پیدا کرد

دوست عزیز روی این مسئله زیاد حساس نشین. شما فقط css رو minify کنین و نگران درصد اضافه اون نباشین. اکثر فایلهای استایل پوسته‌ها حجمی بین ۱۱ تا ۱۷ کیلوبایت دارن و از اونجایی که اغلب اوقات بصورت gzip به مرورگر بازدیدکننده منتقل میشن از ۵ کیلوبایت تجاوز نمی‌کنه سایزشون. داشتن یک استایل (البته در صورتی که حجمش خیلی زیاد نشه) نکته‌ای هست که تو وبسایت‌های معروف وردپرسی روش تاکید شد. در ضمن فاکتور css نسبت به بقیه آیتمها تو سرعت سایت اهمیت کمتری داره.

python
  • محسن غیاثی

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۴

سند بنده برای مطلب قبل:
    http://gtmetrix.com/reports/www.newbie.ir/2gn8Gr69

Saeed Fard
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۳

چرا با وجود اینکه افزونه کش نصب هست و فعاله سایت وو رنک gzip رو گفته فعال نیست و زمان بالا اومدن سایت خیلی طولانی هست؟ از وقتی کدهای جاوا گوگل انالیزر رو گزاشتم اینطوری شده

<?php define('WP_CACHE', true); ?>

این کد رو اول فایل کانفیگ وردپرس ذخیره کن همه چی درست میشه.

python

درباره‌ی این موضوع