سلام .. رتبه ام بازگشت
گفتم شاید برای شما هم جالب باشه این مطلبو بشنوید
یادتون دو روز پیش گفتم که رتبه ام رو در گوگل از دست دادم و دیگه تو صفحاتی که سرچ میکنم سایتم نیست
من از اون موقع تا حالا دارم یه سره بررسی میکنم و کلمات کلیدی رو در سایت گوگل سرچ میکنم
الان که دارم این پیام رو میدم .. متوجه شدم که دوباره سایتم در خطهای اول در صفحه اول قرار گرفته و دوباره بازدید کننده ها به سایتم سر سرکی میزنن
حالا دلیلش چی بوده .... ؟؟؟؟ نمیدنم .. اگه شما میدونید ... حتما بگید
اها .... راستی ... طی این چند روز من حتی یه پستم ندادم .. چه برسه به ایجاد افزونه و اینا .....
من که گفتم گوگل باید مطمئن بشه که سرورتون دیگه داون نمیشه و اگه داون شدن دفعه دوم با همون زمانی که داون شده بود باشه ایندفعه زمان بیشتری طول میکشه تا دوباره بیاین سر جاتون.
اینکه گوگل اصلا ری ایندکس میکنه برای همینه که ببینه کسی رو که به سایت شما میفرسته ، اون سرچ با اطلاعات سایت شما بدرد بخور بوده یانه . حالا مشکل سرور دیگه از اون مشکلاته.
وقتی که گوگل تشخیص بده سرورتون در دسترس نیست حتی در صفحه 50 هم مطالب شما رو ایندکس نمیکنه و چند روزی این مشکل پیش میاد .
اگه داون بودن همیشه اتفاق بیفته انوقت گوگل هم در زمان داون بودن مطالبتون رو ایندکس نمیکنه و هم از رنک سایتتون کم میکنه.
گفتید که تعداد برچسب های پستها رو کم کنم ، این کار رو انجام دادم(چند روز پیش) و اکثر پست ها سه تا برچسب دارند. اما با این کار باز هم گوگل برچسبهای قدیمی سایت رو مورد جستجو قرار میده و بازدید کنندگان میان و با صفحه 404 روبرو میشوند و سریع از سایت میرن!
خب اصل اینکار از اول اشتباه بوده اما صفحه 404 یه اشتباه بزرگتره.
اینهمه افزونه هست یکی رو نصب کن تا وقتی با اون تگ وارد سایتت میشن مطالب مرتبط رو نشون بده.
افزونه search on search هم توی این مواقع خیلی بدرد میخوره چون میاد و بر اساس کلمه ای که توی گوگل جستجو کرده توی سایتت میگرده و مطالب مرتبط رو نشون میده .
بعد از نصب این افزونه باید ویدجت افزونه رو فعال کنی ولی در حالت عادی چیزی نشون نمیده و فقط زمانی فعاله که کسی از موتور جستجو وارد بشه.
به همین افزونه هم بسنده نکن و کلا برای صفحات 404 یک افزونه نصب کن که صفحات مشابه رو در جایی بغییر از ساید بار هم نمایش بده. مثلا این بد نیست
بنظر شما کی این مشکل برطرف میشه؟
بستگی به رنک داره ولی نهایتا بیشتر از یک ماه طول نمیکشه
سایت من روزانه بطور مداوم بروز میشه (البته فکر میکنم حدود دو هفته ای است که این روند شروع شده) ، متاسفانه با جستجوی همون کلمه کلیدی که گفته بودید یعنی : عکس ، سایت من در بین 30 صفحه گوگل جای نداره...با اینکه مطالبش به نظر من خیلی بهتر از یک سایتی هست که تو صفحه دهم قرار گرفته!
چقدر زمان میبره و آیا شدنی هست که سایت من حداقل در صفحه 30 گوگل بیاد من ببینمش؟! (خودم احساس میکنم گوگل صفحات من رو جستجو نمی کنه! شاید اشتباه می کنم)
اگه توی گوگل یک سرچ 7 یا 8 کلمه ای بکنی که خیلی هم رقابتی روش نیست به سایتهایی میرسی که بعضی وقتا به ساعت هم نمیرسه که مطلب رو نوشتن ولی توی تبلیغات گوگل هم یه فرمولی رو گوگل داره بنام تک کلمه ای ها و اگه برای کلمه کلیدی 2 کلمه ای ازت 5 سنت بگیره برای تک کلمه ای 25 سنت میگیره.
بهت گفتم :"عکس" هم خیلی سایت براش هست و هم خیلی رقابت ولی نشد نیست که توی صفحه اول باشی.
روی صفحه 30ام رو برای مثال گفتم ولی کارهایی رو که گفتم درست انجام بده و برای کلمه عکس در همه پستهات به صفحه اصلیت لینک بده.
"خرید" رو توی گوگل سرچ کن ، از 33 میلیون نتیجه یکی از سایتهای من اوله.مگه من چیکار کردم بغیر از لینک از صفحات داخلی به صفحه اصلی و قرار دادن عنوان سایت به خرید.
برای خودت بزرگش نکن برای همین کلمه هم توی سایت من یکماه طول کشید تا از صفحه 150ام به صدر نتایج رسید.
الی ماشاءالله توی وردپرس افزونه هست که یکجورایی گوگل توی شرشون گیر کرده و کاری میکنند که برای گوگل را برگشت نمیذارن.
افزونه Automatic SEO Links رو نصب کن و برای عکس به صفحه اصلیت لینک بدن البته بدون nofollow و external
شما گفتید تبادل لینک تاثیری در گرفتن پیج رنک موثر نیست ، اینطور که پیداست کلا" منسوخ شده ، چطور سایت نوپایی مثل سایت من و سایتهای مشابه از گوگل رنک میگیرند؟ فقط با بروز کردن سایتشون ؟ و ...؟ یعنی راههای میانبر برای گرفتن رنک مثل تبادل لینک نیست؟
لینک بگیر ولی از داخل سایت خودت و یا سایتهای خودت. برای گوگل لینک داخلی با خارجی خیلی اندک فرق داره.
میشه یک سایت یک دفعه 2تا پیج رنک بگیره؟ (از صفر یهو بیاد 2)
برای گرفتن رنک 5 هم رنک 4 پیش شرط نیست و زمانی که گوگل نتیجه های رنک رو اعمال میکنه براش مهم نیست یه سایت قبلا چه رنکی داشته.
درمورد سایت الکسا هم سوال داشتم ، فقط بازدید بالا باعث بالا رفتن رتبه الکسا میشه یا موضوعات دیگری هم هست؟ (چون رتبه ی من خیلی نوسان داره پرسیدم!)
الکسا سایتی هست که الان دیگه میشه گفت که واقعا هک شده.
رتبه الکسا اصلا مهم نیست و از طرفی اگه میخوای رتبت بالاتر بیاد یک وریفای هم الکسا داره که باید یک فایل رو ازش (بعد از ثبت نام) بگیری و داخل سایتت بذاری.
الان رتبه ای که میده فقط از روی نوار ابزار الکسا و یا افزونه هایی هست که روی مرورگرها نصب میشه.
سایت من http://shop.s-arm.com
میخواستم بدونم این که هیچ تگی از سایت من در گوگل ایندکس نمیشه آیا به خاطر اینه که قالب تگ ها را نشون نمیده؟
مرسی
جالبه.
اینقدر گفتم تگ اضافی نذارید و صفحتون رو با تگهای اضافی زیاد پر نکنید ولی کو گوش شنوا.
متاسفانه این دومین توی بلک لیست گوگل رفته.