سایت من هک شده و امید دارم با استفاده از بک اپ بتونم برگردونمش فقط یه سوال برام پیش اومده و اون اینه که تعداد بازدید کننده های سایتم که از گوگل وارد سایت میشدن بعد از برگردوندن سایت و خارج کردن از حالت هک به حالت عادیش برمیگرده یا نه؟؟
هر چی دیرتر برگردونیش دیرتر بحالت اول برمیگرده ولی در مجموع رتبه سئوی سایتت بخاطر در دسترس نبودن کم میشه.
الان تو گوگل وبمستر تعداد صفحات نات فاند سایتم 150 تا بود که فکر کنم هک کردن سایت باعث افزایش صفحات نات فاند نشده و مشگلی از اونجا نیست.
متاسفانه این قسمت دیر آپدیت میشه و باید در ماه آینده منتظر صفحات خطای زیادی باشی.
حالا کلا هک شدن چقدر برای گوگل مهمه؟؟؟؟؟؟وایا بعد از برگردوندن سایت صفحات ایندکس شده تغییری نمیکنن؟؟؟یهنی کم نمیشن؟؟؟؟
برای گوگل هک و NOT FOUND و در دسترس نبودن سرور یکی حساب میشه و در مجموع چون به اعتبار گوگل برای هدایت یوزر به یه سایت لطمه میزنه از اعتبار اون سایت کم میشه. فقط باید سریع عمل کنی حتی 1 دقیقه.
در ضمن من رتبه ی الکسای .co.cc در ایران 1900 بود و com در ایران 8000 بود اما اززمانی که آدرس وردپزسی رو به .com تغییر دادم .co.cc شده 3800 و .com شده 3400 دلیلش چیه؟
روی رتبه الکسا خیلی نمیشه حساب کرد و جدیدن برای گوگل هم اهمیتی نداره چون که میدونی هم میشه الکسا رو هک کرد و هم باید نوار ابزار روی مرورگر و یا وبسایت نصب باشه.
خوب .co.cc دامنه ای هست که مربوط به ایران نمیشه و .com ورودی بیشتری برای ایران میگیره.
برای دقیق تر فهمیدن این مساله به بحث GEO تگ در همین تایپیک مراجعه کن ولی اگه سربسته بگم فاکتوری که گوگل تصمیم میگیره یوزر رو به یه سایت بفرسته در حالتی که دو تاسایت دقیقا مثل هم وجود دارن بعد از بحث رنک تگ GEO و نام دامنه سایت هست که مسلما توی وبمستر گوگل در صورتی که دامنه محلی باشه ثبتش میکنه ولی اگه دامنه مربوط به .com .net .org و غیره باشه ازتون میخواد تا محل رو مشخص کنید.
تعداد صفحه های ایندکس شده در گوگل co.cc بیشتر از .com هست حال آیا پس از تغییر آدرس بازدیدمم کم میشه؟(العان 6000 تا هست)
در وبمستر گوگل مشخص کن که دامنه .co رو به .com بچسبونه.
چرا در بعضی کامنت ها در اول و آخرش [...] دانلود کلیپ تصادف و چراغ قرمز با لینک مستقیم [...] این جوریه؟
دلیل چیست؟
احتمالا چون کپی شده از جای دیگست میخوان به گوگل بفهمونن که این فرق داره البته یکی از علامتهایی که در سئو نقش داره ][ هست