mjt10063 گفت:
<?php define('WP_CACHE', true); ?>
این کد رو اول فایل کانفیگ وردپرس ذخیره کن همه چی درست میشه.
هیچ تغییری نکرد
mjt10063 گفت:
هیچ تغییری نکرد
mjt10063 گفت:
هیچ تغیری نکرد
سایت مپم رو که به گوگل معرفی کردم الآن دچار مشکل شده اول که کلا نمیتونم باز کنم داخل رو ببینم وقتی میزنی فقط لود میکنه صفحه سایت مپ رو
بعد هم گوگل میگه تعداد ادرسهای داخل سایت مپ خیلی زیادتر از حد مجاز هست و خطا میده درصورتی که بنده داخل افزونه تعیین کردم 20 آدرس رو فقط داخلش قرار بده! الآن باید چیکار کنم؟
zarmob گفت:
هیچ تغیری نکرد
هنوز که هنوزه زده
No gzip اقا ی مطهری نسب عزیز کد گوگل انالیزر رو بردام چون اینطور که دیدم الان سایت شما یعنی ساب دانلود هم صغحه اصلیش کش نمیشه
سایت مپ رو به این شکل میده
http://www.domain.com/wp-content/plugins/sitemap-index/gen_sitemap.php
به گوگل میدی میگه شما دسترسی به پوشه wp-conternt رو در robot.txt ممنوع کردید من نمیدونم باید چیکار کنم که اجازه بدم روبوت فقط همین یه فایل رو بهش دسترسی پیدا کنه و بقیه ممنوع کنم در این فولدر فقط میتونم کل فولدر رو نوفالو کنم پرسیدم کسی پاسخ نداد
لطفا راهنماییم کنید
برای ساخت سایت مپ از افزونه yoast seo استفاده کن.
نمیدونم چطور میگه ولی https://apis.google.com/js/plusone.js نمیذاره gzip فعال بشه.
برای اینکه بطونم gzip رو فعال کنم میشه راهنماییم کنید
این ادرسی که گذاشتین چی هست
این فایل جاوا اسکریپت پلاس وان گوگل رو فراخوانی میکنه که باید یکم حرفه ای تر برای کش کردنش عمل کنید. میتونید اینجا رو بخونید و فقط این برای گوگل آنالیتیک هست ولی شما برای پلاس وان بسازیدش:
http://www.askapache.com/linux-unix/ga-urchin-speed.html
با اضافه کردن rel="nofollow" به تگ A اینکار رو راحت انجام بدی
برا بخش نظرات باید چه کار منم ؟؟
این بستگی به تمت داره.
اینکارو برای css هات که برای سایتت 15 تا خطاست انجام ندی.
این 15 خطا css v رو باید از کدوم سایت دید یعنی مثل html ساتی هست که به آدم بگه کجا خطا داره ؟؟
http://jigsaw.w3.org/css-validator/
باید فایل های css افزونه ها رو هم مرتب کنم
یا خود افزونه کش این کار رو انجام میده
افزونه ای مثل w3 total توی بخش minify فقط میتونه css ها رو فشرده کنه ولی برای درست کردنش باید قبل از کش کردن اینکار رو بکنید.
چرا با وجود اینکه افزونه کش نصب هست و فعاله سایت وو رنک gzip رو گفته فعال نیست و زمان بالا اومدن سایت خیلی طولانی هست؟ از وقتی کدهای جاوا گوگل انالیزر رو گزاشتم اینطوری شده
شما هم اینجا رو بخون :
http://www.askapache.com/linux-unix/ga-urchin-speed.html
سلام خدمت همه دوستان
دنبال ابزاری هستم که میزان استفاده از css را که در هر صفحه استفاده می شود را پیدا کرد؟؟؟ چنین ابزاری را سراغ دارید؟؟
عبارت "unused css checker" را در گوگل سرچ کنین سایتهای زیادی هستند.
سایت مپم رو که به گوگل معرفی کردم الآن دچار مشکل شده اول که کلا نمیتونم باز کنم داخل رو ببینم وقتی میزنی فقط لود میکنه صفحه سایت مپ رو
بعد هم گوگل میگه تعداد ادرسهای داخل سایت مپ خیلی زیادتر از حد مجاز هست و خطا میده درصورتی که بنده داخل افزونه تعیین کردم 20 آدرس رو فقط داخلش قرار بده! الآن باید چیکار کنم؟
گوگل وبمستر هیچوقت نمیگه آدرسهای داخل سایت مپ زیاد هستند احتمالا ربوت تکست داره جلوی ایندکس کردنشو میگیره
سلام دوست عزیز
من چند سوال داشتم ازتون
1-برای ایندکس شدن سریع تر مطالب چه باید کرد؟(از چه افزونه هایی در این زمینه استفاده کنیم؟)
2-استفاده از فزونه ی My robot چه اندازه مفید هست؟
3-برای فشرده سازی سایت افزونه ی w3total کافی هست؟
4-افزونه ی مفید وکارا در زمینه سئو چه افزونه ای است؟
yoast مگه مثل افزونه all seo one عمل نمیکنه؟ من اون all one seo رو دارم اما میخوام یه افزونه نقشه سایت داشته باشم که این خطا که گفتمو نده البته افزونه نقشه سایتم قبلا همون 20 تا که بهش میدادی میزد اما جدیدا مشکل پیدا کرده!
اقای مطهری نصب الان افزونه کش برای سایت ساب دانلود شما فعال هست؟ اگر بله پس چرا تو صفحه اصلی کدش نیست????
این فایل جاوا اسکریپت پلاس وان گوگل رو فراخوانی میکنه که باید یکم حرفه ای تر برای کش کردنش عمل کنید. میتونید اینجا رو بخونید و فقط این برای گوگل آنالیتیک هست ولی شما برای پلاس وان بسازیدش:
دوست عزیز من توجه این صفحه نشدم
چطور میتونم این رو برای گوگل پلاس وان استفاده کنم
من اون خط رو پاک کردم و با استفاده از افزونه این پلاسوان رو گذاشتم.
آیا هنوزم gzip غیر فعال
1-برای ایندکس شدن سریع تر مطالب چه باید کرد؟(از چه افزونه هایی در این زمینه استفاده کنیم؟)
http://forum.wp-persian.com/topic/9213#post-54909
2-استفاده از فزونه ی My robot چه اندازه مفید هست؟
به هیچ اندازه ای مفید نیست چون کلمات نامربوط رو برای شما لیست میکنه و تراکم کلمات کلیدی رو بهم میزنه.
3-برای فشرده سازی سایت افزونه ی w3total کافی هست؟
آره چون تمامی کارهایی رو که برای کش کردن لازمه انجام میده.
4-افزونه ی مفید وکارا در زمینه سئو چه افزونه ای است؟
سئو هزار ویک دریچه داره پس بستگی به این داره که شما میخواید چیکار کنید.
yoast مگه مثل افزونه all seo one عمل نمیکنه؟ من اون all one seo رو دارم اما میخوام یه افزونه نقشه سایت داشته باشم که این خطا که گفتمو نده البته افزونه نقشه سایتم قبلا همون 20 تا که بهش میدادی میزد اما جدیدا مشکل پیدا کرده!
افزونه yoast خودش امکان ساخت سایت مپ رو برای سایت شما داره ولی all in one seo pack نمیتونه اینکار رو انجام بده.
اقای مطهری نصب الان افزونه کش برای سایت ساب دانلود شما فعال هست؟ اگر بله پس چرا تو صفحه اصلی کدش نیست????
من افزونه کش رو نصب نکردم ولی منظورتون رو نفهمیدم یعنی چی توی صفحه اصلی کدش نیست.
دوست عزیز من توجه این صفحه نشدم
چطور میتونم این رو برای گوگل پلاس وان استفاده کنم
من اون خط رو پاک کردم و با استفاده از افزونه این پلاسوان رو گذاشتم.
آیا هنوزم gzip غیر فعال
نه هنوزم فعال نیست ولی لطفا دیگه مورد سایتتون رو بیشتر از این توی انجمن دنبال نکنین.
سلام به اساتید محترم من یه چهار روزی میشه که سایتم رو راه انداختم وبلاگ زیاد داشتم اما خیلی فرق میکنه و من کلا چیزهای زیادی سر در نم آوردم اگه میشه به سوالاتم پاسخ دهید
1- من میخوام تو مدیریت گوگل ثبت کنم سایتم رو این ارور رو میده
Verification failed for http://www.p30mobile.net/ using the HTML file method (less than a minute ago). Your verification file was not found.
There are several ways to prove to Google that you own http://www.p30mobile.net/. Select the option that is easiest for you.
اگه میشه بگید چیکار کنم
2- من بلد نیستم نقشه سایت بسازم اگه افزونه ای هست معرفی کنید و تنظیماتش هم توضیح بدید
3-چیکار کنم یکمی آمار بازدیدم زیاد بشه
4- برای نصب افزونه ها البته فارسی اگه اونها رو در پوشه پلاگین آپلود کنم تمومه و فقط باید فعالش کنم
5- اینم ادرس سایتم لطفا یه نگاه بندازین بگین چیکار کنم و مشگلش کجاست http://www.p30mobile.net
یه دنبا ممنون میشم جواب بدید
میشه یه لینک دانلود معتبر از افزونه yoast معرفی کنید؟
درضمن سوال داشتم :
بنده وقتی داخل کانتر وب گذر سایتم میبینم یه نفر از گوگل اومده روی لینک گوگلش کلیک میکنم تا بره به صفحه گوگل ببینم اون کلمه که زده در صفحه چندم منو دیده؟ گاهی اوقات دقیقا همون صفحه که میاد نتیجه من داخلش هست گاهی اوقات وقتی صفحه گوگل میاد مثلا صفحه اول رو به من نمایش میده اما تا چندین صفحه باید جلو برم تا سایت خودم رو در نتایج ببینم!! دلیلش چیه؟
من افزونه کش رو نصب نکردم ولی منظورتون رو نفهمیدم یعنی چی توی صفحه اصلی کدش نیست.
وقتی افزونه فعال باشه یه کد داخل صفحات سایت میزار که در فلان تاریخ فلان ساعت سایت کش شده
ahangha88 گفت:
درضمن سوال داشتم :
بنده وقتی داخل کانتر وب گذر سایتم میبینم یه نفر از گوگل اومده روی لینک گوگلش کلیک میکنم تا بره به صفحه گوگل ببینم اون کلمه که زده در صفحه چندم منو دیده؟ گاهی اوقات دقیقا همون صفحه که میاد نتیجه من داخلش هست گاهی اوقات وقتی صفحه گوگل میاد مثلا صفحه اول رو به من نمایش میده اما تا چندین صفحه باید جلو برم تا سایت خودم رو در نتایج ببینم!! دلیلش چیه؟
تا اونجایی که من به تجربه فهمیدم نتایج گوگل بر حسب موقعیت جغرافیایی و مرورگر کاربر و ساعات جستجو و موارد دیگر دارای نتایج متفاوتی است
یادمه یه مدت پیش این تایپیک پاکسازی شد اگر باز هم این کار را انجام دهید خیلی خوب میشه
ضمنا این تایپیک داره از موضوع اصلی خارج میشه و بعضا سوال ها تکراری شده
1- من میخوام تو مدیریت گوگل ثبت کنم سایتم رو این ارور رو میده
Verification failed for http://www.p30mobile.net/ using the HTML file method (less than a minute ago). Your verification file was not found.
There are several ways to prove to Google that you own http://www.p30mobile.net/. Select the option that is easiest for you.
سایتتون رو برای گوگل وبمستر وریفای کنید تا گوگل بفهمه سایت مذکور مال شماست برای اینکار چند روش هم داره که یکی از اونها قرار دادن یک متا تگ هست که میتونید اون رو توی هدر سایتتون قرار بدید.
2- من بلد نیستم نقشه سایت بسازم اگه افزونه ای هست معرفی کنید و تنظیماتش هم توضیح بدید
افزونه google xml sitemap رو نصب کنید و برای تنظیماتش روی لینک زیر کلیک کنید:
http://forum.wp-persian.com/topic/9213/page/8#post-64008
3-چیکار کنم یکمی آمار بازدیدم زیاد بشه
بخدا تمام این تایپیک برای همینه باید یکمی کار کنید تا مهارتتون بالاتر بره بعد تغییراتی رو که توی این تایپیک توضیح دادم اعمال کنید.
4- برای نصب افزونه ها البته فارسی اگه اونها رو در پوشه پلاگین آپلود کنم تمومه و فقط باید فعالش کنم
آره دیگه برای همینه که کار با وردپرس خیلی راحته
http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/
وقتی افزونه فعال باشه یه کد داخل صفحات سایت میزار که در فلان تاریخ فلان ساعت سایت کش شده
برای ساب دانلود با htaccess کشها کنترل میشن.
سلام
خسته نباشید
راستش دیگه بحث های این تاپیک خیلی تکراری شده هااا
آقای مطهری نسب میخواستم یه سوال در مورد افزونه Google +1 بپرسم و اونم اینکه برای سئو و افزایش رتبه خوبه یا اصلا ربطی نداره و زیاد مهم نیست؟
ممنون
سلام آقای مطهری
بنده یک سوال داشتم
وقتی من میخوام از طریق نتایج جست و جوی گوگل وارد سایتی بشم در بعضی مواقع ( یه مدته خیلی زیاد شده ) با چنین صفحه ای http://up.iranblog.com/images/kr4f95qjm8z7cy6yk2k.png مواجه میشم.
میخواستم بدونم این مشکل در چه مواقعی بوجود میاد؟
چطوری میشه ازش جلوگیری کرد؟
در پناه حق
راستش دیگه بحث های این تاپیک خیلی تکراری شده هااا
منم موافقم. شما سوالات جدید بپرسید و پاسخ های جدید هم بگیرید.
آقای مطهری نسب میخواستم یه سوال در مورد افزونه Google +1 بپرسم و اونم اینکه برای سئو و افزایش رتبه خوبه یا اصلا ربطی نداره و زیاد مهم نیست؟
پلاس وان گوگل امکان جدیدی هست که گوگل برای رتبه دادن به سایتها داره از اون استفاده میکنه به این معنی که اون نوشته از نظر خوانندگان چقدر محبوب هست.
اگر نصب بشه و احیانا امتیازی بگیرید خوبه گرچه بدلیل مشکلات فراوان کمتر رغبت میکنند امتیاز بدن.
abolfazl-yakuza گفت:
سلام آقای مطهریبنده یک سوال داشتم
وقتی من میخوام از طریق نتایج جست و جوی گوگل وارد سایتی بشم در بعضی مواقع ( یه مدته خیلی زیاد شده ) با چنین صفحه ای http://up.iranblog.com/images/kr4f95qjm8z7cy6yk2k.png مواجه میشم.میخواستم بدونم این مشکل در چه مواقعی بوجود میاد؟
چطوری میشه ازش جلوگیری کرد؟در پناه حق
راستش من اصلا متوجه نشدم یعنی چطوری میشه.
سلام
میخواستم بدونم تا چه حد میشه به این شرکت های سئو اعتماد کرد ، من چند جایی خوندم وردپرس هستش با گوگل و موتورهای جستجو کاملا هماهنگه و زیاد نیاز به بهینه سازی نداره و این شرکت ها فقط چندتا افزونه نصب میکنن و روی کلمات کلیدی کار میکنن و به طور کلی وردپرس نیاز به بهینه سازی نداره . اینو تایید میکنید؟
motahharinasab گفت:
جناب مطهری امکانش هست در اختیار عموم بگذارید ؟
دوست عزیز، مطهری جان چه مدت هست سایت ساب دانلود را ایجاد کرده اید؟ و تعداد پست هاتون چند تاست؟
البته اگر امکانش هست...
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی هاتون من از روش گرفتن فایل از گوگل رفتم برای وبمستر میگم و یه لینکی داد دانلود کردم و دوستان میگن باید توی روت سایت آپلودش کنم منم بگید این روت سایت کجاست تا آپلودش کنم ممنون
چه طوری باید سایت رو تو dmoz ثبت کرد چند بار امتحان کردم قبول نکرده هنوز
منم اونجا آپلو
zarmob گفت:
روت سایت پوشه public_htmblockqu
zarmob گفت:
روت سایت پوشه public_html هستمنم
zarmob گفت:
روت سایت پوشه public_html هستاونجا آپلودش کردم بعد وقتی ورفای رو میزنم بازم ارور میده
سلام
میخواستم بدونم تا چه حد میشه به این شرکت های سئو اعتماد کرد ، من چند جایی خوندم وردپرس هستش با گوگل و موتورهای جستجو کاملا هماهنگه و زیاد نیاز به بهینه سازی نداره و این شرکت ها فقط چندتا افزونه نصب میکنن و روی کلمات کلیدی کار میکنن و به طور کلی وردپرس نیاز به بهینه سازی نداره . اینو تایید میکنید؟
سایتهایی که میگن ما سئو انجام میدیم اگه ازشون تعریف دقیق seo و serp رو بپرسی نمیتونن یک تعریف مشخص بگن. قصدم از این حرف خراب کردن هیچ سایتی نیست ولی واقعا چه کاری انجام میدن؟؟؟
جوابش فقط و فقط اینه که هر کدومشون چند تا معیار هک بلدن نه سئو. فرق این دوتا خیلی زیاده چون نمیتونی بگی هک هم یکی از کارهایی هست که میتونی برای سئو انجام بدی.
دلیلش اینه که اونی که میاد با معیارهای خودش سایت شما رو برای گوگل هک میکنه از لحاظ وجدانی سایت شما رو بالا نیاورده ، در این حالت با عوض شدن الگوریتم گوگل سایت شما نتنها رتبش رو از دست میده بلکه بدلیل بکار بردن الگوریتمهای خاص برای شناسایی هکها ، به اسپم لیست گوگل میره.
در این حالت شما دو معیار بزرگ اونهم مدت زمان ساخت دامین و مدت زمان بالا بودن سایت رو براحتی از دست میدید.
وردپرس زیاد که نه اصلا به سئو نیاز نداره و در حالت طبیعی اگه یکسری از اسپمرها رو کنار بزنیم میبینیم همیشه صدر نتایج گوگل رو از آن خودش کرده.
حالا این وسط افزونه های وردپرس و تنظیم دقیقشون برای رقابت شما با سیستمهای مدیریت محتوای دیگه نیست. هدف رقابت سایتهای وردپرسی با هم هست.
زوم کردن روی یک کلمه کلیدی معلومه که سایت شما رو روی اون کلمه کلیدی کلی شما بالا میاره خواه این کلمه وردپرس باشه یا سئو.
حتی کارمندای خود گوگل هم ادعا نمیکنند که سئو رو بلدن چون هر کدوم از اونها مسئول بخشی از الگوریتم بزرگ گوگل هستن.
یک مساله مهم دیگه رو هم باید در نظر گرفت اونهم اینکه واقعا هدف از سئو چیه؟؟ آزار کاربر با اسپم کردن در گوگل که اگه اینطوریه باید بهتون بگم جز ضرر چیزی عایدتون نمیشه. برای مثالش وقتی یک کلمه رو در گوگل جستجو میکنید و به سایتی میرید که فقط داره اسپم میکنه چه حالی بهتون دست میده. شاید یکی فقط ناراحت بشه یکی هم فحش بده اما یه رفیقی دارم که میگه زمانی که به این سایتها میرسم حتما بدنبال لینک خرید پستی محصولی که داره تبلیغ میکنه میگردم و یک فرم الکی با یک آدرس اشتباه پر میکنم تا بفهمه ضرر مالیش از ضرری هست که به وقت مردم میزنه!!!
جناب مطهری امکانش هست در اختیار عموم بگذارید ؟
کد رو میذارم ولی برای سایتهای مختلف فرق میکنه. در ضمن افزونه کش بهتره و اگه من نذاشتم چون هاستم از w3 total cache پشتیبانی نمیکنه وگرنه سرعت سایت با اینکار بالا نمیره:
<ifModule mod_gzip.c>
mod_gzip_on Yes
mod_gzip_dechunk Yes
mod_gzip_item_include file \.(html?|txt|css|js|php|pl)$
mod_gzip_item_include handler ^cgi-script$
mod_gzip_item_include mime ^text/.*
mod_gzip_item_include mime ^application/x-javascript.*
mod_gzip_item_exclude mime ^image/.*
mod_gzip_item_exclude rspheader ^Content-Encoding:.*gzip.*
</ifModule>
<FilesMatch "\.(ico|pdf|flv)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, public"
</FilesMatch>
<FilesMatch "\.(jpg|jpeg|png|gif|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, public"
</FilesMatch>
<FilesMatch "\.(xml|txt|css|js)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, proxy-revalidate"
</FilesMatch>
<FilesMatch "\.(html|htm|php)$">
Header set Cache-Control "max-age=60, private, proxy-revalidate"
</FilesMatch>
دوست عزیز، مطهری جان چه مدت هست سایت ساب دانلود را ایجاد کرده اید؟ و تعداد پست هاتون چند تاست؟
البته اگر امکانش هست...
خواهش میکنم.
ساب دانلود نزدیک به دوسال و نیمه قرار بود یک سایت گروهی بزنیم که نشد تعداد نوشته هاشم 700 تاست که خیلی دیر آپدیتش میکنم.
روت سایت پوشه public_html هست
بله
چه طوری باید سایت رو تو dmoz ثبت کرد چند بار امتحان کردم قبول نکرده هنوز
بسته به اینه که ویراستارهاش چه زمانهایی کار کنند و چقدر سرشون شلوغ باشه قبلنا 2 روزه تائید میکردن ولی الان به ماه هم میکشه باید صبر کنید.
اونجا آپلودش کردم بعد وقتی ورفای رو میزنم بازم ارور میده
اگه منظورت وریفای گوگل هست که باید مشخص کنی از چه روشی برای وریفای استفاده کردی؟
اما بهترین راه برای وبلاگها همون استفاده از متا تگ هست که یه چیزی تو این مایه هاست:
<meta name="google-site-verification" content="ObUyH3lu8KzkBfFdxRtPUET-YUyzjZAIFr7FAnk9qc" />
چند روش برای جاسازی این کد هم وجود داره:
1- میتونی توی هدر تمت کنار کدهای META این کد رو قرار بدی:
<?php if (is_home()){
echo '<meta name="google-site-verification" content="کد گوگل خودتو اینجا قرار بده" />';
}
?>
2- توی افزونه All in One SEO در قسمت Additional Home Headers کد متا تگ وریفای گوگل رو قرار بده.
3- توی افزونه yoast در تب dashboard به قسمت webmaster tools برو و متا تگ وریفای گوگل رو در قسمت Google Webmaster Tools قرار بده.
سلام خدمت جناب مطهری و دیگر دوستان
می خواستم بدونم اگر بنده یک ساب دامین ایجاد کنم و یک سایت مجزا با سیستم وردپرس ران کنم و بعد به گوگل معرفی کنم و سایت مپی براش دست کنم مشکلاتی نظیر اسپم شناخته شدن و چیز های دیگه براش به وجود نمیاد ؟
http://www.naghsh-negar.ir/
http://fun.naghsh-negar.ir/
naghsh-negar گفت:
سلام خدمت جناب مطهری و دیگر دوستان
می خواستم بدونم اگر بنده یک ساب دامین ایجاد کنم و یک سایت مجزا با سیستم وردپرس ران کنم و بعد به گوگل معرفی کنم و سایت مپی براش دست کنم مشکلاتی نظیر اسپم شناخته شدن و چیز های دیگه براش به وجود نمیاد ؟http://www.naghsh-negar.ir/
http://fun.naghsh-negar.ir/
سلام
چرا باید مشگلی پیش بیاد؟؟ خیلی از سایتها ساب دامنه فروشگاه shop.yoursite و کلی ساب دامنه دیگه درست میکنن و مشگلی هم پیش نمیاد
سلام
اساتید محترم خوبید ان شاااله
یه سوال حیاتی برام پیش اومده من از قالب استفاده میکنم که عنوان اصلی سایت رو در تمام مطالب میاره مثلا این طوری میشه
عنوان سایت = دانلود موبایل
حالا یه مطلب دارم به عنوان =دانلود تم زیبا موبایل
اینطوری نشون میده
دانلود تم زیبای موبایل-دانلود موبایل
حالا اگه من بیام و عنوان سایت رو از نوشته ها حذف کنم و فقط بنویسه دانلود تم زیبای موبایل ایندکس های گوگل میپره؟؟و صفحات نات فاند نشون میده؟؟؟لطفا دقیق و به درستی توضیح بدید خیلی حیاتی هست ممنون از شما دوستان
اصلا این موضوع برای سئو سایت خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟
zarmob گفت:
سلام
اساتید محترم خوبید ان شاااله
یه سوال حیاتی برام پیش اومده من از قالب استفاده میکنم که عنوان اصلی سایت رو در تمام مطالب میاره مثلا این طوری میشه
عنوان سایت = دانلود موبایل
حالا یه مطلب دارم به عنوان =دانلود تم زیبا موبایل
اینطوری نشون میده
دانلود تم زیبای موبایل-دانلود موبایل
حالا اگه من بیام و عنوان سایت رو از نوشته ها حذف کنم و فقط بنویسه دانلود تم زیبای موبایل ایندکس های گوگل میپره؟؟و صفحات نات فاند نشون میده؟؟؟لطفا دقیق و به درستی توضیح بدید خیلی حیاتی هست ممنون از شما دوستاناصلا این موضوع برای سئو سایت خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟
سلام طی تجربه شخصیم عرض میکنم بنده این کارو انجام دادم البته دو کار دیگه هم همزمان انجام دادم که فکر می کنم تاثیر اصلی مال این بود منجر به ایجاد 4000 نات فاند شد کار های دیگه عوض کردن توضیحات سایت و کیورد های صفحه اصلی بود
motahharinasab گفت:
تا زمانی که آدرس url ها تغییر نکنه not found هم بوجود نمیاد پس میتونید تایتل عنوان و غیره رو عوض کنید ولی به پیوند یکتای نوشته کاری نداشته باشین.
آخه آقای مطهری من برای سایتم فقط متن "نقــــــش نگـــــــار |بزرگترین بانک اطلاعاتی معماری و عمران" تغییر دادم و این تعداد نات فاند به وجود اومد اصلا پیوند های یکتارو به هیچ وجه تغییر ندادم !! مشکل پس می تونسته از کجا باشه ؟
و یک سوال آیا نکات و توضیحات gtmetrix.com پس از آنالیز الزاما درست هست یا احتمال خطا و اشتباه هم وجود داره ؟
آخه آقای مطهری من برای سایتم فقط متن "نقــــــش نگـــــــار |بزرگترین بانک اطلاعاتی معماری و عمران" تغییر دادم و این تعداد نات فاند به وجود اومد اصلا پیوند های یکتارو به هیچ وجه تغییر ندادم !! مشکل پس می تونسته از کجا باشه ؟
فقط یک دلیلش میتونه این باشه که شما پیوند یکتا رو تغییر دادید وگرنه اگه سرور سایتتون در دسترس نباشه ویا سرعتش خیلی کند باشه هم این مشکل NOTFOUND بوجود میاد.
و یک سوال آیا نکات و توضیحات gtmetrix.com پس از آنالیز الزاما درست هست یا احتمال خطا و اشتباه هم وجود داره ؟
به طور 90 درصدی درسته و تنها اشکالاتی که ممکنه بوجود بیاد بخاطر سرعت اینترنت در لحظه چک کردن از طرف هاست gtmetrix و هاست سایت ماست.
افزونه W3 Total Cache رو نصب کردم و تنظیماتش رو هم مثل آموزشی که تو صفحات قبل این تاپیک بود انجام دادم ، ولی هیچ تغییری حس نشد ! سرعت سایت پایین هم اومد و قبلا که با پلاگین سوپرکش بود برای اعمال تغییرات در قالب باید چندبار ریفلش میکردی ولی دیگه الان همون دفعه ی اول حل میشه و تغییر پیدا میکنه . از چی میتونه باشه ؟ این هم به پیشخوان اضافه شده و مثل اینکه میگه گوگل پیچ اسپید فعال نیست و برای فعال سازی ... برای رفعش چیکار کنم ؟
اینم متنه کاملش :
oogle Page Speed score is not available. Please follow the directions found in the Miscellanous settings box on the General Settings tab.
و سوال آخرم اینه گوگل برای ایندکس کردن سریع چه فاکتورهایی رو لازم داره ؟ و تگ ها از سایت مپ ایندکس بشن سرعتش بیشتره یا با All in seo Pack و اصلا چه فرقی دارن ؟ چیکار کنیم با هم در یک راستا تنظیم بشن ؟
تیک Use noindex for Tag Archives رو برداریم و تیک nclude tag pages (سایت مپ) بزنیم ، درست هستن این تنظیمات و با این ربوت تکس :
User-agent: *
Disallow:
Sitemap: http://www.center4dl.com/sitemap.xml
این تنظیمات برای سریع ایندکس شدن مطالب و تگ ها موثره ؟
افزونه W3 Total Cache رو نصب کردم و تنظیماتش رو هم مثل آموزشی که تو صفحات قبل این تاپیک بود انجام دادم ، ولی هیچ تغییری حس نشد ! سرعت سایت پایین هم اومد و قبلا که با پلاگین سوپرکش بود برای اعمال تغییرات در قالب باید چندبار ریفلش میکردی ولی دیگه الان همون دفعه ی اول حل میشه و تغییر پیدا میکنه . از چی میتونه باشه ؟
کش برای کسی که ادمین هست و وارد پنجره مدیریت شده فعال نیست میتونید تیک Don't cache pages for logged in users رو در صفحه page cache افزونه بردارید.
این هم به پیشخوان اضافه شده و مثل اینکه میگه گوگل پیچ اسپید فعال نیست و برای فعال سازی ... برای رفعش چیکار کنم ؟
اینم متنه کاملش :
oogle Page Speed score is not available. Please follow the directions found in the Miscellanous settings box on the General Settings tab.
راستش توی یکی از سایتهام که w3 total cache فعال هست همچین پیغامی نیومده ولی سرویس پیج اسپید گوگل قبلا یه افزونه در فایرفاکس داشت که میومد سرعت بارگذاری یه سایت رو محاسبه میکرد و خطاها رو نشون میداد و از طرفی یه زمان هم به گوگل میفرستاد تا گوگل بفهمه یه سایت از جاهای مختلف با چه زمانهایی بالا میاد و چقدر تاخیر داره البته قبلا این سرویس برای ایران تحریم بود ولی الانش رو نمیدونم.
و سوال آخرم اینه گوگل برای ایندکس کردن سریع چه فاکتورهایی رو لازم داره ؟ و تگ ها از سایت مپ ایندکس بشن سرعتش بیشتره یا با All in seo Pack و اصلا چه فرقی دارن ؟ چیکار کنیم با هم در یک راستا تنظیم بشن ؟
ببین آقا رضا این قسمت سوالت رو درست متوجه نشدم اگه منظورت اینه که بمحض این که پستی بزنی سریع بره توی گوگل باید هم پینگ بفرستی و هم اینکه رنک بگیری. اگرم منظورت یه سایت با هزاران صفحه هست که هنوز توی گوگل ایندکس نشده باید بگم باید لینک از سایتهای دیگه بهش وارد کنی و توی شبکه های اجتماعی و ویکیپدیا لینک قرار بدی تا سرعت ایندکست بالاتر بره.
در حالت طبیعی و بدون گرفتن هیچ لینکی اگه توی وبمستر گوگل بالاترین سرعت رو برای ایندکس سایتت قرار بدی بعد از 2 روز گذشت کارهای اولیه گوگل برای ایندکس یک سایت میانگین روزی 800 صفحه ایندکس میشه که میشه با گرفتن لینک خوب از سایتهایی با رنک بالا این تعداد رو به 500 هزار تا افزایش داد.
تیک Use noindex for Tag Archives رو برداریم و تیک nclude tag pages (سایت مپ) بزنیم ، درست هستن این تنظیمات و با این ربوت تکس :
Disallow:Sitemap: http://www.center4dl.com/sitemap.xml
این تنظیمات برای سریع ایندکس شدن مطالب و تگ ها موثره ؟
اون تیکهات درسته.
در مورد ربوت تکست باید صفحه های تکراری رو محدود کنی و در مورد لینک سایت مپ داخل ربوت تکست بهتره سایت مپ فشرده رو قرار بدی و اون رو در داخل گوگل وبمستر هم اعمال کنی اینطوری خیلی سریعتر گوگل سایت مپت رو دانلود میکنه.
قدرت فایل ربوت تکست (Robots.txt)
در مورد ربوت تکست باید بگم کنترل اولیه همه موتوهای جستجوی معروف رو میشه از طریق همین ربوت تکست محدود کرد ویا آزادشون گذاشت و این اولین جایی هست که موتورهای جستجو به اون نگاه میکنن.
برای مثال با اضافه کردن یک / به آخر هر Disallow: برای موتور جستجویی که قبلش آورده شده میگیم کل سایت ما رو ایندکس نکن البته یادتون باشه بهتره توی سایت مپ اون قسمتهایی از سایت که قراره توسط موتورهای جستجو ایندکس نشن رو هم قرار بدیم تا سرعت ایندکس موتورهای جستجو صرف اون قسمتهایی بشه که باید ایندکس بشن.
برای اینکه یکم حرفه ای تر به موضوع نگاه بشه باید بگم که موتورهای جستجو رو وقتی با متا تگ محدود میکنیم اون موتورهای جستجو اون صفحه رو اول ایندکس میکنن و وقتی که به متا تگ ربوتی میرسن که گفته این صفحه رو ایندکس نکن اونوقته که اون صفحه رو حذف میکنن. پس در این حالت قدرت ایندکس سایتمون رو خودمون گرفتیم، حالا اگه با ربوت تکست این کار رو انجام بدیم، موتورهای جستجو اصلا به اون صفحه ها سر نمیزنن و اینطوری قدرت بیشتری به ایندکس صفحاتی دادیم که باید ایندکس بشن.
فایل Robots.txt که روی ریشه سایتمون قرار میگیره میتونه کارهای دیگه ای هم انجام بده، برای مثال میفهمیم که توی سئو، گوگل روی تگها حساسه ولی یاهو اینطوری نیست، پس با این فرض میتونیم در ربوت تکست مشخص کنیم که تگها رو گوگل ایندکس نکنه ولی یاهو ایندکس کنه:
User-agent: Googlebot
Disallow:
Disallow: /tag
User-agent: Slurp
Disallow:
Disallow:
Sitemap: http://www.name site shoma.com/sitemap.xml
حالا بیاین به مثال بالا اضافه کنید که عکسهای داخل سایتمون در یاهو ایندکس نشن:
Disallow:
Disallow: /tag
Disallow:
User-agent: yahoo-mmcrawler
Disallow: /
Disallow:
میبینید اینطوری میشه براحتی مشخص کرد هر موتور جستجو چه قسمتهایی رو ایندکس کنه و چه قسمتهایی رو ایندکس نکنه.
وقتی توی ربوت تکست مینویسیم User-agent منظورمون دقیقا اون موتور جستجویی هست که میخواد به سایت ما وارد بشه و تا زمانی که به User-agent بعدی نرسیدیم طرف حسابمون اون موتور جستجو هست و وقتی User-agent: * رو میزنیم منظورمون همه موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان سایتمونه که قبلا با یک User-agent دیگه مشخصشون نکردیم.
پس اگه نمیخوایم موتور جستجویی رو محدود کنیم و همه موتورهای جستجو برای ما یکی هستند باید از همون User-agent: * استفاده کنیم.
این مثال رو ببینید:
Disallow:
این فایل Robots.txt چون محدود نشده و گفتیم همه رو ایندکس کن با فایل Robots.txt زیر هیچ فرقی نداره:
Disallow:
User-agent: googlebot-image
Disallow:
User-agent: googlebot-mobile
Disallow:
User-agent: MSNBot
Disallow:
Disallow:
User-agent: Teoma
Disallow:
User-agent: twiceler
Disallow:
User-agent: Gigabot
Disallow:
User-agent: Scrubby
Disallow:
User-agent: Robozilla
Disallow:
User-agent: Nutch
Disallow:
User-agent: ia_archiver
Disallow:
User-agent: baiduspider
Disallow:
User-agent: naverbot
Disallow:
User-agent: yeti
Disallow:
User-agent: yahoo-mmcrawler
Disallow:
User-agent: psbot
Disallow:
User-agent: asterias
Disallow:
User-agent: yahoo-blogs/v3.9
Disallow:
Disallow:
خوب یه دستور دیگه هم هست:
Crawl-delay: 5
این دستور هم مشخص میکنه که موتور جستجو برای سایت شما هر چند ثانیه بعد از ایندکس کردن (زمانی که آخرین ایندکسش تموم میشه)، میتونه دوباره به سایتتون سر بزنه که میتونه اعداد 5و 10 و 20و 60 و 120 باشه که اینکار رو برای گوگل نکنید ولی میتونید برای بقیه موتورهای جستجو مشخص کنید. اینکارم برای زمانی خوبه بخواین پهنای باند هاستتون با ایندکس موتورهای جستجو تموم نشه.
برای سایتهای دانلود
چون بعضی دوستان اینجا سایتهای دانلود دارن اینو هم بگم:
موتورهای جستجو هر لینکی رو از سایت شما دنبال میکنن پس برای اینگونه سایتها لازمه که جلوی دنبال کردن فایلها گرفته بشه.
برای اینکار در فایل ربوت تکست از دستور زیر استفاده میشه:
Disallow: /*.[پسوند فایل]$
$ توی دستور بالا مشخص میکنه این یک فایل هست:
برای مثال توی دستور زیر به موتور جستجوی Cuil میگیم که فایلهایی که پسوندشون rar و zip و exe هست رو دنبال نکن:
User-agent: twiceler
Disallow:
Disallow: /*.zip$
Disallow: /*.rar$
Disallow: /*.exe$
Disallow:
Disallow: /cgi-bin/
این کار زمانی به اوج خودش میرسه که طرف حساب ما فایلهای متنی مثل pdf و txt هست که گوگل اونها رو هم بصورت نوشتاری درآورده و ایندکس میکنه، دستور زیر جلوی ایندکس این فایلها رو در موتور جستجوی msn میگیره:
User-agent: MSNBot
Disallow:
Disallow: /*.PDF$
Disallow: /*.txt$
Disallow:
Disallow: /cgi-bin/
ستاره هم که در دستورات اینچنینی مشخص میکنه هر اسمی که باشه. مثلا اگه بخوایم بگیم هر فایلی که با t شروع میشه و با پسوند pdf ختم میشه میزاریم:
Disallow: /t*.PDF$
در مثال زیر مشخص میکنیم که ربوت گوگل برای تصاویر، فایلهای png تصویر درون سایت ما رو ایندکس نکنه:
User-agent: Googlebot-Image
Disallow: /*.png$
سلام آقاي مطهري ..
ميخواستم بگم نميدونم چرا اين حدودا 10 تا مطلب آخرم ايندكس نشدن !!
من هيچ كاري هم نكردم و هيچ تغييري تو تنظيمات افزونه ها و .. ندادم ولي يه دفعه از ديشب اينطوري شده در صورتي كه قبلا مطالب بعد 1 دقيقه تو گوگل بود البته الآن هم برچسب هاي مطالبم ايندكس ميشه ولي از خودشون خبري نيست.
مثلا اينو تو گوگل بزنيد : باشگاه پاس ۲۰ میلیون جریمه نقدی شد !
اين خبر تو سايت ديگه اي نيست پس مطلب من بايد اولين نتيجه باشه ولي اصلا ايندكس نشده.
بايد چيكار كنم ؟ البته من مطالب اين تايپيك رو خوندم و مشكل احتمالا از جاي ديگه ايه چون يه دفعه اينطوري شده...
با تشكر
r.j گفت:
افزونه W3 Total Cache رو نصب کردم و تنظیماتش رو هم مثل آموزشی که تو صفحات قبل این تاپیک بود انجام دادم ، ولی هیچ تغییری حس نشد ! سرعت سایت پایین هم اومد و قبلا که با پلاگین سوپرکش بود برای اعمال تغییرات در قالب باید چندبار ریفلش میکردی ولی دیگه الان همون دفعه ی اول حل میشه و تغییر پیدا میکنه . از چی میتونه باشه ؟ این هم به پیشخوان اضافه شده و مثل اینکه میگه گوگل پیچ اسپید فعال نیست و برای فعال سازی ... برای رفعش چیکار کنم ؟
اینم متنه کاملش :
فکر کنم اینجا مشکل رو حل کرده ببینید:
http://hellboundbloggers.com/2011/05/10/get-google-page-speed-report-in-w3-total-cache/
جدیدا سایتی با وردپرس زدم به گوگل معرفی کردم اما هر صفحه که ایندکس میکنه چه صفحات استاتیک چه مطالب همه رو یه تیتر میزنه فقط عنوان سایت رو میزنه اما آدرس صفحات مشکلی نداره فقط تیتر رو نمیزنه و همه یه تیتر اونم عنوان سایت هست باید چیکار کنم؟
سلام آقاي مطهري ..
ميخواستم بگم نميدونم چرا اين حدودا 10 تا مطلب آخرم ايندكس نشدن !!
من هيچ كاري هم نكردم و هيچ تغييري تو تنظيمات افزونه ها و .. ندادم ولي يه دفعه از ديشب اينطوري شده در صورتي كه قبلا مطالب بعد 1 دقيقه تو گوگل بود البته الآن هم برچسب هاي مطالبم ايندكس ميشه ولي از خودشون خبري نيست.
مثلا اينو تو گوگل بزنيد : باشگاه پاس ۲۰ میلیون جریمه نقدی شد !
اين خبر تو سايت ديگه اي نيست پس مطلب من بايد اولين نتيجه باشه ولي اصلا ايندكس نشده.
بايد چيكار كنم ؟ البته من مطالب اين تايپيك رو خوندم و مشكل احتمالا از جاي ديگه ايه چون يه دفعه اينطوري شده...
با تشكر
یادتونه توی همین انجمن از استفاده از علامتهای یونیکد توی صفحه ها برای هک گوگل حرف زدم. حالا چند روزی هست که گوگل داره با عوض کردن تدریجی الگوریتم امتیاز دهیش هم روش امتیاز دهیش رو عوض میکنه و هم اون صفحاتی که میان از این علامتها استفاده میکنند رو توی لیست سیاه گوگل قرار میده.
مشکل سایت شما هم همینجاست که باید با قرار دادن یک تم سالم این مشکلت رو حل کنی.
سلام آقای مطهری
شاید سوالم تکراری باشه ولی شرمنده
من برام سایتم به نظرتون از چه افزونه کشی استفاده کنم؟؟؟
من برای افزایش بازدید میخوام تبادل لینک کنم البته اصولی و با سایت های هم موضوع
به نظرتون چجوری تبادل لینک کنم که گوگل هم خوشش بیاد؟؟؟
البته بک لینک های یک طرفه ام هم زیاد هست ولی از صفحات رتبه پایینه معمولا
در پناه خدا
abolfazl-yakuza گفت:
سلام آقای مطهری
شاید سوالم تکراری باشه ولی شرمنده
من برام سایتم به نظرتون از چه افزونه کشی استفاده کنم؟؟؟
من برای افزایش بازدید میخوام تبادل لینک کنم البته اصولی و با سایت های هم موضوع
به نظرتون چجوری تبادل لینک کنم که گوگل هم خوشش بیاد؟؟؟
البته بک لینک های یک طرفه ام هم زیاد هست ولی از صفحات رتبه پایینه معمولادر پناه خدا
روی صحبتتون با جناب مطهری بود اما چون این تاپیکو خیلی مطالعه کردم فکر می کنم جواب جناب مطهری در مورد افزونه کش W3 Total Cache باشه و آموزش هاشم از لینک های زیر می تونید استفاده کنید.
تنظیمات صحیح برای W3 Total Cache بخش اول
تنظیمات صحیح برای W3 Total Cache بخش دوم
در مورد تبادل لینکتون هم نظر شخصیمو میدم : به نظر من سعی کنید با جایی تبادل لینک کنید که لینک nofollow نده !! متاسفانه یا خوشبختانه برخی از دوستان این کارو انجام میدن البته گفتم نظر شخصیمه شاید از نظر اهل فن کاملا غلط باشه
اقاي مطهري همون طور كه گفتيد ميخوام پوست جديد نصب كنم ولي نميدونم كدوم پوسته سالمه و مشكلي نداره ..
اگه ميشه يه نگاه به پوسته اي كه تو لينك زير هست بندازين و بفرماييد اگه مشكلي نداره نصبش كنم ؟
پوسته
راستي الآن خيلي اوضام خرابه آقاي مطهري سايتم فكر كنم رفته تو ليست اسپم گوگل و بازديدكننده هام از 3 روز پيش كه حدود 700 تا بودن الآن شدن كمتر از 100 تا اگه ميشه بازم يه نگاه ديگه اي بندازين مشكلي بود بگيد تا برطرف كنم
ممنون
راستي يادم رفت بپرسم آقاي مطهري كه ميشه اين مشكل علامتهای یونیکد رو تو همين قالب درست كنم ؟ و ديگه نيازي به تعويض قالب نباشه ؟
در ضمن ميخواستم بپرسم ممكنه اين اسپم شدن واسه مطالب كپي باشه ؟
لطفا كمك كنيد
با تشكر
RahimY عزیز
پوسته ها رو خودت باید فعال و چکشون کنی.
در مورد اسپم گوگل باید بگم که اگه سایتت بره توی بلک لیست گوگل دیگه بازدید کننده از گوگل به سایتت نمیاد و یکدفعه تمام ایندکسهای سایتت رو پاک میکنه.
در مورد کپی مطالب هم باید بگم که امکان داره یه مطلبی هم از باینری ها استفاده کنه و شما دقیقا همون رو کپی کنین.
البته اینو هم بگم که این مشکل برای شما تنها نیست و اکثر سایتها که متاسفانه سایتهای پربازدید هم جزو اونها هستند هم در این دو هفته گذشته از این رقص گوگل صدمه خوردند که البته بد هم نشد چون فضای اینترنت بازهم داشت به طرف چند وقت پیش (اسکریپت میهن ربوت) کشیده میشد.
مطالبت رو خودت بنویس اونهم با توضیحات کامل.
اقای مطهری به نظر شما الان رقص گوگل یا همون گوگل دنس تموم شده و گوگل بزودی رنک ها رو ابدیت میکنه؟؟
چون با توجه به تجربه افزارد و وبمسترهای دیگه همیشه چند روز بعد از گوگال دنس رنک ها ابدیت میشده
با سلام به تمامی دوستان
یک سوال هم بنده در مورد لینک های nofollow داشتم ! ممنون میشم راهنمائیم کنید
میخواستم بدونم nofollow کردن پیوند های سایت در سئو و افزایش رنک تاثیر داره و آیا باید تمامی لینک های خروجی را nofollow کرد ؟
با تشکر فراوان
اقای مطهری به نظر شما الان رقص گوگل یا همون گوگل دنس تموم شده و گوگل بزودی رنک ها رو ابدیت میکنه؟؟
چون با توجه به تجربه افزارد و وبمسترهای دیگه همیشه چند روز بعد از گوگال دنس رنک ها ابدیت میشد
یکم این حرف درسته ولی نه سریع ،چون گوگل باید ببینه بعد از عوض کردن الگوریتم مشکلی برای لیست کردن بهترین نتایج بوجود نیاد. در ضمن من فکر میکنم این دفعه رنکها همه با هم آپدیت نشه چونکه حجم اطلاعات این دفعه خیلی بالاست.
میخواستم بدونم nofollow کردن پیوند های سایت در سئو و افزایش رنک تاثیر داره و آیا باید تمامی لینک های خروجی را nofollow کرد ؟
تاثیرش زیاده و از nofollow کردن ضرر نمیکنین.
به نظر شما سایت من این دفعه رنک میگیره چون دفعه قبل رنک نگرفت و از زمان تاسیس به بعد هیچ رنکی از گوگل نگرفته با وجود اینکه بازدید خوبی داره و وردی روزانه گوگل بین 1900 تا 2500 هست