سلام دوستان
اگه امکانش هست چند تا افزونه برای rel nofollow کردم معرفی کنید.
سلام دوستان
آقاي مطهري اگه خدا بخواد ميخوام تا چند روز آينده يه سايت جديد راه بندازم كه مطالبش رو خودم بزنم و آموزش هايي رو كه شما لطف كرديد و در اختيار ما قرار داديد رو توش پياده كنم .
فقط چند تا سوال داشتم كه تو همين چند روز ميپرسم و اينم بگم كه من تمام صفحات اين تايپيك رو 2 بار خوندم و سوالاتي كه ميپرسم رو شايد شما فكر كنيد كه بايد تا الآن ديگه ميدونستم ولي خب واقعيتش اينه كه چون ميخوام يه سايت جديد بزنم ميخوام ازتون بپرسم تا مطمئن بشم و ديگه اشتباهتم رو تكرار نكنم .
يكي از سوالام اينه كه همونطور كه شما فرموديد ميخوام نزارم تگ ها ايندكس بشن و ميخوام بدونم الآن كه من مثلا نميزارم ايندكس بشن , پس ديگه كلا وقتي ميخوام پست بدم قسمت برچسب هاي نوشته و keywords رو خالي بزارم ديگه ؟
با تشكر
راستي آقاي مطهري ميخواستم در مورد انتخاب قالب ازتون مشورت بگيرم ... ميخوام بپرسم كه اگه ميشه نه نگاهي به http://www.alamto.com و http://bebinin.com بندازين .. من ميخوام قالب اين دو تا سايت رو (كه فكر كنم دو تاش مثل همه) واسه سايتم انتخاب كنم . ميترسم دوباره به خاطر قالب ناجور بريم تو ليست سياه گوگل .
اگه ميشه يه چك بكنيد ببينيد قالبشون مشكلي داره ؟
با تشكر
جدیدا سایتی با وردپرس زدم به گوگل معرفی کردم اما هر صفحه که ایندکس میکنه چه صفحات استاتیک چه مطالب همه رو یه تیتر میزنه فقط عنوان سایت رو میزنه اما آدرس صفحات مشکلی نداره فقط تیتر رو نمیزنه و همه یه تیتر اونم عنوان سایت هست باید چیکار کنم؟
پاسخ ندادید؟!
راستي آقاي مطهري يه مشكلي در رابطه با گوگل هست كه زيادي عجيبه !!!
اگه سايتم (همين فعليه) رفته بود تو ليست اسپم خب ديگه مطالبم ايندكس نميشد ديگه ؟ درسته ؟ يا حداقل از ايندكس ها كم ميشد يا تو گوگل وبمسترز يه پيغامي ميومد ...... ولي هيچ كدوم از اينا اتفاق نيافتاده !!!
مثلا شما تو گوگل بزنيد site:www.reledownload.com خب حالا اگه بريد صفحه ي سوم ..
ميبينيد كه مطلبي با عنوان "سلیمان جعفرزاده از رياست كميسيون اجتماعي مجلس كنار رفت" با آدرس خودش (نه آدرس صفحه ي اصلي) ايندكس شده !!!
ولي وقتي تو گوگل بزنيد "سلیمان جعفرزاده از رياست كميسيون اجتماعي مجلس كنار رفت" ميبينيد كه صفحه ي اصلي مياد !!!
جريانش چيه ؟ آخه تقريبا 15 تا پست اخر اين سايت من اينطوري شده ..
با تشكر
ه نظر شما سایت من این دفعه رنک میگیره چون دفعه قبل رنک نگرفت و از زمان تاسیس به بعد هیچ رنکی از گوگل نگرفته با وجود اینکه بازدید خوبی داره و وردی روزانه گوگل بین 1900 تا 2500 هست
احتمالا رنک میگیری ولی چندین دلیل هم هست که باعث میشه یک سایت رنک نگیره از قبیل خطاهای 404 فراوان و یا عوض کردن بیش از حد مطالب و غیره.
http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=NoFollow+External+Links&sort=
يكي از سوالام اينه كه همونطور كه شما فرموديد ميخوام نزارم تگ ها ايندكس بشن و ميخوام بدونم الآن كه من مثلا نميزارم ايندكس بشن , پس ديگه كلا وقتي ميخوام پست بدم قسمت برچسب هاي نوشته و keywords رو خالي بزارم ديگه
نه اونها رو پر کنید فقط نزارید ایندکس بشن. بهتر هم هست که در نوشتتون این تگ ها دیده بشن.
راستي آقاي مطهري ميخواستم در مورد انتخاب قالب ازتون مشورت بگيرم ... ميخوام بپرسم كه اگه ميشه نه نگاهي به http://www.alamto.com و http://bebinin.com بندازين .. من ميخوام قالب اين دو تا سايت رو (كه فكر كنم دو تاش مثل همه) واسه سايتم انتخاب كنم . ميترسم دوباره به خاطر قالب ناجور بريم تو ليست سياه گوگل .
اگه ميشه يه چك بكنيد ببينيد قالبشون مشكلي داره ؟
قالب http://www.alamto.com بهتره گرچه یک مشکلات کوچولویی هم داره.
جدیدا سایتی با وردپرس زدم به گوگل معرفی کردم اما هر صفحه که ایندکس میکنه چه صفحات استاتیک چه مطالب همه رو یه تیتر میزنه فقط عنوان سایت رو میزنه اما آدرس صفحات مشکلی نداره فقط تیتر رو نمیزنه و همه یه تیتر اونم عنوان سایت هست باید چیکار کنم؟
پاسخ ندادید؟!
اگه آدرس سایتتون رو میدادید بهتر بود در هر صورت گوگل تگ تایتل رو برمیداره و بعنوان عنوان سرچ میذاره که به احتمال قوی تمتون دستکاری شده و برای همه صفحات داره یک عنوان میسازه.
ميبينيد كه مطلبي با عنوان "سلیمان جعفرزاده از رياست كميسيون اجتماعي مجلس كنار رفت" با آدرس خودش (نه آدرس صفحه ي اصلي) ايندكس شده !!!
ولي وقتي تو گوگل بزنيد "سلیمان جعفرزاده از رياست كميسيون اجتماعي مجلس كنار رفت" ميبينيد كه صفحه ي اصلي مياد !!!
جريانش چيه ؟ آخه تقريبا 15 تا پست اخر اين سايت من اينطوري شده ..
گفتم توی صفحه پیش این راهکاری هست که الگوریتم گوگل برای سایتهایی که از علامتهای متفرقه برای سئو استفاده میکنند جدیدا استفاده میکنه.
مثلا توی سایت 3تا کد هست که یکیش اینه:
- رو از بین کد بردار
<p>&-nbsp-;</p>
گفتم توی صفحه پیش این راهکاری هست که الگوریتم گوگل برای سایتهایی که از علامتهای متفرقه برای سئو استفاده میکنند جدیدا استفاده میکنه.
مثلا توی سایت 3تا کد هست که یکیش اینه:
- رو از بین کد بردار
خيلي ممنون آقاي مطهري .
ولي در مورد اون كدي كه گفتيد من هرچي گشتم به اون صورت كه شما فرموديد نبود . اينطوري بود :
<p> </p>
لطفا اگه كد ديگه اي هم هست كه خطا رو ايجاد ميكنه بگيد تا از تو سايت بردارم.
احتمالا همونطور كه شما گفتيد واسه اين كدها تو اين 3 روز وروديم از نصف هم كمتر شده.
با تشكر
راستي ميخواستم بپرسم گذاشتن صفحات پاپ آپ (تو بعضي سايت ها كه برين اولين كليك رو كه هر جاي صفحه ميكنيد يه صفحه ي جديد هم باز ميشه كه معمولا فروشگاهشون هست) واسه سئو ضرر داره ؟
ممنون
واکنش گوگل به تگ تایتل طولانیتر از حد مجاز
تگ تایتل شما که باید کمتر از 60 کاراکتر باشه از تگهایی هست که سهمش در سئو از همه چیز بالاتره. هر چه این تگ کوتاهتر باشه رقابت هم سختر میشه.
یه مشکلی در استفاده از تایتل طولانی وجود داره اونهم ساپورت نکردن موتورهای جستجو از تایتل های طولانیه.
بیشتر موتورهای جستجو حداکثر تگ تایتل رو 60 در نظر گرفتند که این مساله در گوگل به 68 کاراکتر میرسه ولی عملا 70 کاراکتر رو هم حساب میکنه. اما اگه تایتل طولانی باشه چطوری میشه؟
اصل قضیه
بحث اینجا با تایتل های فارسی و از طرفی روی موتور جستجوی گوگل هست وبه بینگ و یاهو! کاری نداریم.
اگه تایتل شما طولانی باشه گوگل اون رو بصورت ... نشون میده که اکثرا فکر میکنن یعنی گوگل همه تگ تایتل رو ایندکس کرده ولی اینطور نیست.
گوگل از سمت راست تگ تایتل فارسی شروع میکنه و تا 68 کاراکتر رو میشماره و اگه هنوز تگ تایتل ادامه داشت کلمه بعدی رو هم ثبت میکنه اما بجای این کلمه در سرچ گوگل ... رو میذاره و کلمات بعدی اصلا شمرده و ثبت نمیشن.
بحث تموم شد ولی یک مثال برای پایان این مبحث:
این تگ تایتل رو در نظر بگیرید:
"وردپرس1 وردپرس2 وردپرس3 وردپرس4 وردپرس5 وردپرس6 وردپرس7 وردپرس8 وردپرس9 وردپرس10 وردپرس11"
طول کل این رشته 89 کاراکتره:
حالا عکس العمل گوگل:
از وردپرس1 تا وردپرس9 رو کامل ایندکس میکنه ولی بجای وردپرس9 سهنقطه رو در سرچش قرار میده.
بعد از وردپرس9 که عبارتند از وردپرس10 و وردپرس11 اصلا ثبت نمیشن و فقط پیغام خطایی به وبستر میفرسته که شما باید این تایتل طولانی رو اصلاح کنین.
اگه همین پست ایندکس بشه و کسی توی گوگل سرچ کنه:
intitle:"وردپرس8 وردپرس9"
اونوقته که این پست شما هم به این صورت نمایش داده میشه:
وردپرس1 وردپرس2 وردپرس3 وردپرس4 وردپرس5 وردپرس6 وردپرس7 وردپرس8 ...
چون منظور از سهنقطه همون وردپرس9 هست.
اگه این سرچ بشه:
intitle:"وردپرس9 وردپرس10"
اینجاست که نوشته ای وجود نداره چون اصلا اون قستمها ایندکس نشده.
موفق باشید.
اقای مطهری نمی دونم چرا هر چی به پنل و پیشخوان مراجعه می کنم ربات گوگل مثلا در صفحاتی با این عنوان هست:
persianstart.com » /page/190?manufacturers_id=6&sort=4a&filter_id=17&page=2
توی تنظیمات xml sitemap هم قسمت آرشیو و تگ و ... رو صفر دادم ولی home page و پست ها رو صد درصد دارم
به نظرتون مشکل از چیه
ضمنا تا یک هفته قبل به محض گذاشتن مطلب هر چند کپی صدر گوگل بود
الان کاهش پیدا کرده
رنک سایت دو هست
http://persianstart.com
محبت کنید از هر لحاظ که لازم هست سایت رو بررسی کنید مشکلی بود بفرمائید و از لحاظ سئو هم همچنین
در ضمن من از تگ و برچسب اصلا استفاده نمی کنم
با تشکر
ولي در مورد اون كدي كه گفتيد من هرچي گشتم به اون صورت كه شما فرموديد نبود . اينطوري بود :
<p> </p>لطفا اگه كد ديگه اي هم هست كه خطا رو ايجاد ميكنه بگيد تا از تو سايت بردارم.
آره خوب منم منظورم همون بود گفتم که - رو ازبین کد برداین.
2 تا کد دیگه هم مثل همین هست که اونها رو هم بردار.
احتمالا همونطور كه شما گفتيد واسه اين كدها تو اين 3 روز وروديم از نصف هم كمتر شده.
یکی از دلایلش اینه که احتمالا یه چند وقتی طول میکشه که این مشکل رفع بشه.
راستي ميخواستم بپرسم گذاشتن صفحات پاپ آپ (تو بعضي سايت ها كه برين اولين كليك رو كه هر جاي صفحه ميكنيد يه صفحه ي جديد هم باز ميشه كه معمولا فروشگاهشون هست) واسه سئو ضرر داره ؟
قبلا گفتم که گوگل روی این کارها حساسه و رفته رفته امتیاز سایت رو کم میکنه.
اقای مطهری نمی دونم چرا هر چی به پنل و پیشخوان مراجعه می کنم ربات گوگل مثلا در صفحاتی با این عنوان هست:
persianstart.com » /page/190?manufacturers_id=6&sort=4a&filter_id=17&page=2
توی تنظیمات xml sitemap هم قسمت آرشیو و تگ و ... رو صفر دادم ولی home page و پست ها رو صد درصد دارم
به نظرتون مشکل از چیه
داره اون صفحات رو هم چک میکنه که میتونی با همون فایل Robots.txt جلوی اینکار رو بگیری در ضمن باید این صفحات سایتت یک تایتل برای صفحات 404 داشته باشه.
می دونید کاری کردم که وقتی صفحه ای پیدا نشه یعنی 404 باشه اتوماتیک سابت باز بشه مثلا شما برید به سایت به آدرس:
حالا پشت دامنه هر چیزی خواستید تایپ کنید مثلا:
http://persianstart.com/asdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfsadf46454465878
سلام آقای مطهری نصب
لطفا سایت من رو برسی کنید ببینید قالبش مشکلی نداره واسه ی ایندکس گوگل می گم.
خودم زیاد برای برسی وارد نیستم.
لینک سایت
می دونید کاری کردم که وقتی صفحه ای پیدا نشه یعنی 404 باشه اتوماتیک سابت باز بشه مثلا شما برید به سایت به آدرس:
حالا پشت دامنه هر چیزی خواستید تایپ کنید مثلا:
http://persianstart.com/asdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfsadf46454465878
این کار کاملا اشتباهه.
اولا توی تایتل حتما بزنه 404 چون گوگل بفهمه خطای 404 رخ داده.
دوما با این کارت رتبه صفحه اصلیت رو کاهش میدی بهتره یکسری جستجوهای مرتبط با صفحه خطا قرار بگیره.
حالت کلی اینجوری میشه که تعداد خطای 404 سایتت در گوگل وبمستر اگر زیاد هم بشه بهتر از صفحات تکراریه.
سلام آقای مطهری نصب
لطفا سایت من رو برسی کنید ببینید قالبش مشکلی نداره واسه ی ایندکس گوگل می گم.
خودم زیاد برای برسی وارد نیستم.
یکم صبر کنین ببینین که گوگل برای سایت شما خطاهای سرچ هم میگیره مثلا همه جستجوها به صفحه اصلی بره و غیره که احتمالا اینطوری خواهد شد بعد تمت رو از کاراکترهای خاص خالی کن که فکر میکنم افزونه text control اینکار رو میتونه اتومات انجام بده.
سلام
نشون ندادن کلمات کلیدی (برچسب ها) تو صفحه ی اول و به جاش اونا رو توی برگه ی نوشته ( single.php ) نشون بدیم چقدر میتونه مفید باشه و فایدش چیه ؟ ممنون
بعنی فقط برچسب ها رو تو single.php نشون بدیم
motahharinasab گفت:
این کار کاملا اشتباهه.
اولا توی تایتل حتما بزنه 404 چون گوگل بفهمه خطای 404 رخ داده.
دوما با این کارت رتبه صفحه اصلیت رو کاهش میدی بهتره یکسری جستجوهای مرتبط با صفحه خطا قرار بگیره.
حالت کلی اینجوری میشه که تعداد خطای 404 سایتت در گوگل وبمستر اگر زیاد هم بشه بهتر از صفحات تکراریه.
سلام
اقای مطهری محبت کن ببین مشکل چیه من کدهای اضافی مربوط به ارور 404 و ارور 500 رو از فایل htaccess برداشتم
ErrorDocument 404 /index.php
ErrorDocument 500 /index.php
ولی نمی دونم الان باید چیکار کنم لطفا سایت رو لینک ها رو چک کنید ببینید این صفحه 404 چه طور باید ایجاد بشه
من سایت رو با هر آدرسی می زنم باز بالا می یاد:
یا این مطلب رو که من لینک اش رو به هم ریختم ببینید اینطوری می یاد:
http://persianstart.com/%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA-%DB%B3-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D9%841111111%D8%B2%D9%84%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D8%A7.html
با تشکر
به نظر شما كدوم يكي از اين عنوان ها بهتره ؟
1- رضازاده و ساعی در مجلس / عكس
2- رضازاده و ساعی در مجلس + عكس
كلا ميشه يه توضيحي درباره ي استفاده از علامت هاي ()+=:./ تو عنوان مطالب بديد ؟
با تشكر
سلام آقای مطهری
من به تازگی سایت زدم و چیز زیادی از کد نویسی نمیدونم اگه امکانش هست قالب سایت بنده رو چک کنید ببینید مشکلی در رابطه با ایندکس در گوگل وجود داره یا نه.
آدرس: http://pesarkhale.ir
اقای مطهری محبت کن ببین مشکل چیه من کدهای اضافی مربوط به ارور 404 و ارور 500 رو از فایل htaccess برداشتم
ErrorDocument 404 /index.php
ErrorDocument 500 /index.php
ولی نمی دونم الان باید چیکار کنم لطفا سایت رو لینک ها رو چک کنید ببینید این صفحه 404 چه طور باید ایجاد بشه
من سایت رو با هر آدرسی می زنم باز بالا می یاد
احتیاج به تغییر توی فایل htaccess نیست وردپرس قابلیت ساخت صفحات 404 رو داره فقط قالبت رو بهم ریختی.
صفحات 404 باید توی تایتلشون عدد 404 اومده باشه و از طرفی نباید صفحه اصلیتو بجای این صفحات لود کنی پیشنهادم اینه که همون صفحه 404 اصلی تمت رو قرار بده.
به نظر شما كدوم يكي از اين عنوان ها بهتره ؟
1- رضازاده و ساعی در مجلس / عكس
2- رضازاده و ساعی در مجلس + عكس
حسین رضازاده و هادی ساعی در مجلس - بهمراه عکس
كلا ميشه يه توضيحي درباره ي استفاده از علامت هاي ()+=:./ تو عنوان مطالب بديد ؟
از این علامتها تا چند هفته پیش بعنوان یه اسپم برای گوگل استفاده میکردند البته بیشتر در انگلیسی چون خود زبان فارسی بیشتر کاراکترهاش کاراکترهای خاص هست.
علامت - بهترین علامتی هست که میتونید در تایتل ازش استفاده کنید بغیر از این علامت میتونید از () و یا ؟ هم استفاده کنین البته الان با تغییرات الگوریتم گوگل برای امتیاز دهی کاربرد این علامتها هم کم میشه.
یه نکته ای هست که توی تایتل از - استفاده کنید نه –
من به تازگی سایت زدم و چیز زیادی از کد نویسی نمیدونم اگه امکانش هست قالب سایت بنده رو چک کنید ببینید مشکلی در رابطه با ایندکس در گوگل وجود داره یا نه.
داره باز این انجمن پر میشه از درخواست چک کردن
خواهشا دیگه از این نوع سوالات نپرسید.
بعنوان آخرین دفعه کدهای زیر رو از تمت بردار:
<p> </div>
|
ممنون آقاي مطهري.
فقط يه چيزي من درست متوجه نشدم حتي اين كد ها رو :
يا :
<p style="text-align: center;"> </p>
رو هم برداريم ؟
ممنون
بله دقیقا و بجای این کد یک فاصله خالی بزار مثلا کد:
تبدیل بشه به :
ممنون آقاي مطهري منم الآن همين كار رو كردم ولي خب اون فاصله جبران نميشه .
يعني من
رو برداشتم و
رو جايگزين كردم ولي خب اون فاصله اي كه مثلا بين دو تا خط بود از بين رفت .
و چيز ديگه اين كه وقتي ميخوايم مطلب ارسال كنيم هر بار كه اينتر رو ميزنيم (يعني ميخوايم بين دو خط يا عكس فاصله ايجاد بشه)
به طور خودكار كد :
يا :
يا
<p> </p>
ايجاد ميشه ...
يعني تو همه ي مطالبي كه تا حالا زديم و در نتيجه تو همه ي صفحات اين كد وجود داره .. حالا بايد همه ي مطالب رو ويرايش كرد ؟ از اين به بعد هم كه ميخوايم مطلب ارسال كنيم بايد اون كد رو قبل از ارسال از طريق قسمت ويرايش html از تو صفحه برداريم ؟ كه البته بازم همون مشكل كه فاصله از بين ميره وجود داره..
با تشكر
سلام به آقای مطهری و دیگر استید محترم یه مشگل برام پیش اومده امیدوارم کمک کنید
یه دو سه روزی هست آمار بازدید سایتم کم شده نمی دونم چرا اگه میشه یه نگاهی بهش بندارپزین و بگین چه مشگلی داره تا با کمک خودتون حلش کنم ممنون
اینم آدرس سایتم
http://www.p30mobile.net
آقاي مطهري ميخواستم بپرسم كه اگه بخوايم تو سايت هاي رنك بالا تبليغ متني بديم و از طريق اون در واقع به سايت خودمون لينك بديم , اگه يدفعه مثلا به 5 تا از اين سايت ها تبليغ بديم ممكنه گوگل شك كنه يا همچين چيزي ؟
با تشكر
با سلام خدمت اساتید سئو.
من با مشکل کم شدن سرعت ایندکس گوگل برخورد کرده ام.
تا 4 روز گوگل با سرغت بالایی مطالب و تگ ها را از روی site map ایندکس میکرد ولی اکنون تقریبا دیگر مطالب را ایندکس نمیکند.
در جایی خواندم این در مورد هاستینگ است. ولی پس چطور تا 4 روز پیش این مشکل وجود نداشت؟!
لطفا من را راهنمایی کنید.
با تشکر.
http://www.DLsoftware.ir
با سلام
آقای مطهری من اونطور که شنیدم میگن گوگل الگوریتمشو عوض کرده و از این به بعد سایتهایی که مطالبشون رو از یه سایت دیگه ایی کپی میکنن وارد لیست سیاه گوگل میشن و مطالبشون دیگه ایندکس نمیشه
آیا این خبر حقیقت داره و یا راه حلی برای این کار وجود داره که بشه باهاش مقابله کرد؟
یکیم اینکه من الان از یه قالبی استفاده میکنم و وقتی سایتمو با یکی از سایتهای سنجش میزان سئو تست میکنم درصد سئو رو 88 میده اما یه قالب دیگه دارم که وقتی با اون تستش میکنم میده 91
میخواستم ببینم اگه قالبمو عوض کنم و 91 رو بذارم خوبه یا برای یه مدت ورودی گوگلم کم میشه؟
ممنون
مطهری عزیز نمی دونم از وبگذر استفاده کردید یا نه ولی ورودی گوگل را به دو صورت نشون میده یکی در قسمت موتورهای جستجو که مثلا تعداد را 50 تا نشون میده
یکی دیگه در قسمت بازدید صفحات و ورودی گوگل را همیشه چند برابر قسمت قبلی مثلا 150 نشون میده
فرقشون چیه؟
ضمنا بیشتر مواقع وقتی در قسمت نمایش زنده امار و بر روی لینک ورودی گوگل کلیک می کنی صفحه 404 گوگل را نشون میده و بعضی مواقع دیگر صفحه ای که جستجو شده را نشون میده
RahimY گفت:
ممنون آقاي مطهري منم الآن همين كار رو كردم ولي خب اون فاصله جبران نميشه .
يعني من
رو برداشتم و
رو جايگزين كردم ولي خب اون فاصله اي كه مثلا بين دو تا خط بود از بين رفت .و چيز ديگه اين كه وقتي ميخوايم مطلب ارسال كنيم هر بار كه اينتر رو ميزنيم (يعني ميخوايم بين دو خط يا عكس فاصله ايجاد بشه)
به طور خودكار كد :
يا :
يا
<p> </p>
ايجاد ميشه ...
يعني تو همه ي مطالبي كه تا حالا زديم و در نتيجه تو همه ي صفحات اين كد وجود داره .. حالا بايد همه ي مطالب رو ويرايش كرد ؟ از اين به بعد هم كه ميخوايم مطلب ارسال كنيم بايد اون كد رو قبل از ارسال از طريق قسمت ويرايش html از تو صفحه برداريم ؟ كه البته بازم همون مشكل كه فاصله از بين ميره وجود داره..
با تشكر
جناب مطهری بنده هم دقیقا همین مشکلو دارم
سلام دوستان ببخشید من افزونه w3 cache رو به روز کردم یه همچین خطای ظاهر شده
Recently an error occurred while creating the CSS / JS minify cache: Some files were unavailable, please check the settings to ensure the site is working as intended.
ممنون میشم کمکم کنید.
آقای مطهری این کد رو من از سایت یکی از بچه های ورد پرسی دیدم
آیا این کد کار nofollow رو انجام میده یا نه
add_filter('the_content', 'my_nofollow');
add_filter('the_excerpt', 'my_nofollow');
function my_nofollow($content) {
return preg_replace_callback('/<a[^>]+/', 'my_nofollow_callback', $content);
}
function my_nofollow_callback($matches) {
$link = $matches[0];
$site_link = get_bloginfo('url');
if (strpos($link, 'rel') === false) {
$link = preg_replace("%(href=\S(?!$site_link))%i", 'rel="nofollow" $1', $link);
} elseif (preg_match("%href=\S(?!$site_link)%i", $link)) {
$link = preg_replace('/rel=\S(?!nofollow)\S*/i', 'rel="nofollow"', $link);
}
return $link;
}
این کد رو توی فایل
functions.php
باید قرار بدیم
اولا مشکل با کد وسطش بود مثلا بجای:
<p> </p>
بزارید:
<p> </p>
و اگه بازم فاصله حذف شد بزارید:
<p> </p>
دوما اول از بانک اطلاعاتیتون پشتیبان بگیرین بعد با افزونه search and replace میتونید داخل نوشته هاتون رو بصورت کلی عوض کنین.
آقاي مطهري ميخواستم بپرسم كه اگه بخوايم تو سايت هاي رنك بالا تبليغ متني بديم و از طريق اون در واقع به سايت خودمون لينك بديم , اگه يدفعه مثلا به 5 تا از اين سايت ها تبليغ بديم ممكنه گوگل شك كنه يا همچين چيزي ؟
نه دیگه اگه مساله تبلیغ متنی هست یعنی لینک یک طرفه و اینکار خیلی هم خوبه.
من با مشکل کم شدن سرعت ایندکس گوگل برخورد کرده ام.
تا 4 روز گوگل با سرغت بالایی مطالب و تگ ها را از روی site map ایندکس میکرد ولی اکنون تقریبا دیگر مطالب را ایندکس نمیکند.در جایی خواندم این در مورد هاستینگ است. ولی پس چطور تا 4 روز پیش این مشکل وجود نداشت؟!
لطفا من را راهنمایی کنید.
نه واقعا چند روزی هست که سرعت کم شده و این بخاطر پردازش بالای گوگل توی این هفته بود کمی صبور باشید.
آقای مطهری من اونطور که شنیدم میگن گوگل الگوریتمشو عوض کرده و از این به بعد سایتهایی که مطالبشون رو از یه سایت دیگه ایی کپی میکنن وارد لیست سیاه گوگل میشن و مطالبشون دیگه ایندکس نمیشه
آیا این خبر حقیقت داره و یا راه حلی برای این کار وجود داره که بشه باهاش مقابله کرد؟
نه گوگل نمیتونه کپی کردن مطالب رو زیاد تشخیص بده چون تمهای مختلف فرق میکنن واز طرفی گوگل نمیخواد از هر مطلب فقط یکی داشته باشه و اگه هاست اون مطلب دچار مشکل شد کلا ...
یکیم اینکه من الان از یه قالبی استفاده میکنم و وقتی سایتمو با یکی از سایتهای سنجش میزان سئو تست میکنم درصد سئو رو 88 میده اما یه قالب دیگه دارم که وقتی با اون تستش میکنم میده 91
میخواستم ببینم اگه قالبمو عوض کنم و 91 رو بذارم خوبه یا برای یه مدت ورودی گوگلم کم میشه؟
خوب بودنش که آره ولی سعی کن همین قالبی رو که الان داری درستش کنی تا امتیاز سئو بالاتر بره.
مطهری عزیز نمی دونم از وبگذر استفاده کردید یا نه ولی ورودی گوگل را به دو صورت نشون میده یکی در قسمت موتورهای جستجو که مثلا تعداد را 50 تا نشون میده
یکی دیگه در قسمت بازدید صفحات و ورودی گوگل را همیشه چند برابر قسمت قبلی مثلا 150 نشون میده
فرقشون چیه؟
ضمنا بیشتر مواقع وقتی در قسمت نمایش زنده امار و بر روی لینک ورودی گوگل کلیک می کنی صفحه 404 گوگل را نشون میده و بعضی مواقع دیگر صفحه ای که جستجو شده را نشون میده
من اطلاعات دقیقی ندارم اگه دوستان میدونن کمک کنن.
آقای مطهری این کد رو من از سایت یکی از بچه های ورد پرسی دیدم
آیا این کد کار nofollow رو انجام میده یا نه
از روی کد که احتمالا درسته خودتون امتحانش نکردین؟؟
نه گوگل نمیتونه کپی کردن مطالب رو زیاد تشخیص بده چون تمهای مختلف فرق میکنن واز طرفی گوگل نمیخواد از هر مطلب فقط یکی داشته باشه و اگه هاست اون مطلب دچار مشکل شد کلا ...
آقاي مطهري من حدود 1000 تا مطلب رو عينا كپي كردم ...
به نظر شما الآن عنوان هاشون رو تغيير بدم فايده اي داره ؟
يه سوال ديگه هم داشتم :
الآن تو گوگل وبمسترز من تو قسمت زير :
Diagnostics > HTML suggestions > Duplicate title tags
حدود 650 تا خطا وجود داره ...
با هاشون چه كنم ؟
ممنون
lordvoldemort گفت:
سلام به آقای مطهری و دیگر اساتید محترم یه مشگل برام پیش اومده امیدوارم کمک کنید
یه دو سه روزی هست آمار بازدید سایتم کم شده نمی دونم چرا اگه میشه یه نگاهی بهش بندارپزین و بگین چه مشگلی داره تا با کمک خودتون حلش کنم ممنون
اینم آدرس سایتم
http://www.p30mobile.net
کسی نبود منو کمک کنه
سلام
در قالب سایت من برچسب ها در پست ها و یا صفحه اصلی نمایان نمی شود ولی در سورس صفحات برچسب ها در افزونه all in one نمایش داده می شود
سوال من این است که نمایش علنی برچسب ها برای بهبود سئو لازم است؟آخه از وقتی که قالب سایتم را عوض کردم تعداد ایندکس هایم تقریبا نصب شده است ولی بازدیدهام دو تا سه برابر شده است(در قالب قبلی برچسب ها نمایان بود) و هم چنین الان سرعت ایندکس شدن برچسب ها نسبت به قبل بسیار کمتر شده است
/اگر پیشنهاد شما گذاشتن برچسب ها در پست هاست کد لازم را ذکر کنید و هم چنین به نظر شما بهترین مکان برای بر چسب ها کجای مطلب می تواند باشد
با تشکر فراوان
saeli گفت:
فرقشون چیه؟
در بخش موتورهای جستجو (احتمالا) فقط ورودی هایی را نشان می دهد که از سایت google.com وارد سایت شده اند و ورودی هایی که از گوگل فارسی و یا به زبان های دیگر را نمی شمارد.در حالی که بسیاری از کاربران فارسی از گوگل فاسی استفاده می کنند
سلام اقا مطهری
اقای مطهری سایت من ۱۲۰۰۰ ایندکس گوگل داره ولی تمامی صفحات اول همشون تگ هستند
باید چی کار کنم ؟
اقاي مطهري شما فرموديد سايت هايي مثل سايت من كه وقتي پست ميزنيم ديگه ويرايشش نميكنيم بايد تو تنظيمات سايت مپ Priority پست هامون رو روي never قرار بديم ؟ درسته ؟
من فقط موندم چرا تقريبا همه سايت هايي كه من ديدم اون رو روي Always يا Daily يا همچين چيزي گذاشتن ...
چه دليلي ميتونه داشته باشه ؟ مگه واسه سئو ضرر نداره ؟ پس واسه چي اين كار رو كردن ؟
ممنون
آقاي مطهري من حدود 1000 تا مطلب رو عينا كپي كردم ...
به نظر شما الآن عنوان هاشون رو تغيير بدم فايده اي داره ؟
اگه عنوان رو خوب انتخاب کنین بدک نیست تغییر کنن...
يه سوال ديگه هم داشتم :
الآن تو گوگل وبمسترز من تو قسمت زير :
Diagnostics > HTML suggestions > Duplicate title tagsحدود 650 تا خطا وجود داره ...
با هاشون چه كنم ؟
خوب داشتن تایتل های تکراری باعث میشه گوگل از هر دو مطلب برای ایندکس صرف نظر کنه و از طرفی وقتی تعداد بالاتر بره باعث میشه توی بلک لیست قرار بگیرید.
اینم آدرس سایتم
http://www.p30mobile.netکسی نبود منو کمک کنه
فقط یه مورد رو میگم توی صفحه اصلیت چند تا لینک داری؟؟
در قالب سایت من برچسب ها در پست ها و یا صفحه اصلی نمایان نمی شود ولی در سورس صفحات برچسب ها در افزونه all in one نمایش داده می شود
این حالت که خوبه.
سوال من این است که نمایش علنی برچسب ها برای بهبود سئو لازم است؟آخه از وقتی که قالب سایتم را عوض کردم تعداد ایندکس هایم تقریبا نصب شده است ولی بازدیدهام دو تا سه برابر شده است(در قالب قبلی برچسب ها نمایان بود) و هم چنین الان سرعت ایندکس شدن برچسب ها نسبت به قبل بسیار کمتر شده است
این بسته به تمتون داره امکان داره نمایش تگ ها برای تمت خوب باشه و بالعکس که اگه قراره تگ ها نشون داده بشن بهتره قبل از پست باشه.
در ضمن ایندکس کمتر = صفحات تکراری کمتر = بازدید بالاتر
اقای مطهری سایت من ۱۲۰۰۰ ایندکس گوگل داره ولی تمامی صفحات اول همشون تگ هستند
باید چی کار کنم ؟
خوب معذرت ولی من منظورتون رو نفهمیدم.
اقاي مطهري شما فرموديد سايت هايي مثل سايت من كه وقتي پست ميزنيم ديگه ويرايشش نميكنيم بايد تو تنظيمات سايت مپ Priority پست هامون رو روي never قرار بديم ؟ درسته ؟
من فقط موندم چرا تقريبا همه سايت هايي كه من ديدم اون رو روي Always يا Daily يا همچين چيزي گذاشتن ...
چه دليلي ميتونه داشته باشه ؟ مگه واسه سئو ضرر نداره ؟ پس واسه چي اين كار رو كردن ؟
در صورتی که سایتتون تغییر نمیکنه مثلا اگه توی نوشته هاتون وقتی لود میشه تمتون لیست آخرین مطالب رو میاره و یا دسته جدیدی میسازین خوب این مساله سازگار نیست. ولی always هم اقراقه که فقط توی سایتهایی هست که هر لحظه این حالت برای پستها بوجود میاد.
در مورد سایتهایی که اینکار رو میکنن من که نمیفهمم حتما فکر میکنن یجوری به گوگل بفهمونن پستها هر لحظه در حال آپدیت هستند.
خوب داشتن تایتل های تکراری باعث میشه گوگل از هر دو مطلب برای ایندکس صرف نظر کنه و از طرفی وقتی تعداد بالاتر بره باعث میشه توی بلک لیست قرار بگیرید.
ممنون ولي من الآن بايد چيكار كنم ؟
پاكشون كنم ؟ تغيير بدم ؟ اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين.
در صورتی که سایتتون تغییر نمیکنه مثلا اگه توی نوشته هاتون وقتی لود میشه تمتون لیست آخرین مطالب رو میاره و یا دسته جدیدی میسازین خوب این مساله سازگار نیست. ولی always هم اقراقه که فقط توی سایتهایی هست که هر لحظه این حالت برای پستها بوجود میاد.
در مورد سایتهایی که اینکار رو میکنن من که نمیفهمم حتما فکر میکنن یجوری به گوگل بفهمونن پستها هر لحظه در حال آپدیت هستند.
آقاي مطهري من تو سايتم قسمت آخرين مطالب ندارم ... و پست هام رو هم بعد ارسال تغيير نميدم ... پس الآن روي never قرار بدم ديگه ؟
با تشكر
سلام آقای مطهری یعنی شما میگید تبادل لینک کنم یه سوال خوب اوایل هم لینک زیاد نداشتم چرا اوایل آمار بازدید کننده هام بیشتر بود
ممنون
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1 یکی از دوستان در نظرات سایت من چنین نوشته بود: دوست عزیز به شما یه نصیحت میکنم تا بلایی که به سرمن اومد برای شما اتفاق نیفته کد وبگذر رو از سایتت بردار چون گوگل وبگذررو به عنوان ویروس میشناسه و شما رو اسپم تلقی میکنه برای من وچند تا از دوستام این اتفاق افتاد و سایتمون از دست رفت.
»می خواستم نظرتان را درباره ی این موضوع بدونم.خود من زیاد اعتقادی به این حرف ندارم.مثلا سایت http://www.p30day.com از کد وبگذر استفاده می کنه و روزانه 60 هزار بازدید داره.
2 نظرتان درباره ی افزونه GD Press Tools و استفاده از تنظیمات پیش فرض چیه؟ از نظر سئو و بحث های دیگر
3 به نظر ما گذاشتن برچسب ها در افزونه all in one میتونه تاثیر بیشتری در سئو داشته باشه یا خوده بخش برچسب ها در وردپرس.من به دلیل نمایش برچسب ها در قالب از برچسب های خود وردپرس استفاده میکنم.
4 درباره ی تنظیمات Priority در افزونه نقشه سایت یه سوال داشتم.مطالب سایت من پس از ارسال آپدیت نمی شود.ولی ممکن است کسی با نظر مطلب را آپدیت کند.در این وضیعت کدام گزینه مناسب تر است.
5 .درباره ی آمار سایتم به یک نکته پی بدم.آمار سایتم به طور ناگهانی یک پیشرفتی می کند و سپس متوقف می شود.مثلا امرو امار سایت 200 بازدید است.این آمار تا 2 هفته تقربا یکسان است و در هفته سوم ناگهان به عدد 400 بازدید می رسد.دوباره تا دو هفته متوقف شده و در هفته بعد به طور ناگهان به عدد 600 می رسد.به نظر شما علت این افزایش ناگهانی چیست؟آیا الگو ریتم گوگل در این زمان ها تغییراتی پیدا میکنه
6 چرا در بعضی از نتایج گوگل به تعداد ستاره به مطلب امتیاز می دهد.مثلا با سایت download.cnet.com من بار ها این نشانه را دیدم.برای مثال شما GetData Recover My Files 4.7.2 را در گوگل انگلیسی سرچ کنید
و درآخر یک درخواست داشتم. می خواستم اگر امکان دارد نکاتی پیشرفته تر درباره ی بهبود سئو همانند پست های اول این تایپیک بیان کنید
ببخشید که طولانی شد
با تشکر فراوان از اقای مطهری نسب
ممنون ولي من الآن بايد چيكار كنم ؟
پاكشون كنم ؟ تغيير بدم ؟ اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين.
نه دیگه یکی یکی برید و تغییرشون بدید نه اینکه پاکشون کنید.
آقاي مطهري من تو سايتم قسمت آخرين مطالب ندارم ... و پست هام رو هم بعد ارسال تغيير نميدم ... پس الآن روي never قرار بدم ديگه ؟
نه دیگه الان مطالب تصادفی هم داری.
منظورم اینه که یک پستت اصلا تغییر نکنه برای سایتت روی تغییر ماهانه قرارشون بده.
سلام آقای مطهری یعنی شما میگید تبادل لینک کنم یه سوال خوب اوایل هم لینک زیاد نداشتم چرا اوایل آمار بازدید کننده هام بیشتر بود
نخیر من میگم تعداد لینکهای داخل هر صفحه رو کم کنم برای شروع میتونی از برچسب ها که داخل سایدبارت لود میشه شروع کنی و برشون داری.
1 یکی از دوستان در نظرات سایت من چنین نوشته بود: دوست عزیز به شما یه نصیحت میکنم تا بلایی که به سرمن اومد برای شما اتفاق نیفته کد وبگذر رو از سایتت بردار چون گوگل وبگذررو به عنوان ویروس میشناسه و شما رو اسپم تلقی میکنه برای من وچند تا از دوستام این اتفاق افتاد و سایتمون از دست رفت.
من اونقدر اطلاعات ندارم ولی بهتره اصلا از خیرش بگذری و برای آمارگیری از افزونه های وردپرس و گوگل آنالیتیک استفاده کنی.
2 نظرتان درباره ی افزونه GD Press Tools و استفاده از تنظیمات پیش فرض چیه؟ از نظر سئو و بحث های دیگر
خوب این افزونه اطلاعات زیادی رو میتونه در اختیارتون قرار بده که بهترینش حذف پیش نوشته ها از وردپرسه در ضمن میتونی با این افزونه متا تگ ربوت رو برای صفحات مختلف تنظیم کنی و غیره که بهتره اطلاعات این افزونه رو توی مخزن افزونه های وردپرس ببینی.
3 به نظر ما گذاشتن برچسب ها در افزونه all in one میتونه تاثیر بیشتری در سئو داشته باشه یا خوده بخش برچسب ها در وردپرس.من به دلیل نمایش برچسب ها در قالب از برچسب های خود وردپرس استفاده میکنم.
خوب خود وردپرس برای اینکار خوبه دیگه.
5 .درباره ی آمار سایتم به یک نکته پی بدم.آمار سایتم به طور ناگهانی یک پیشرفتی می کند و سپس متوقف می شود.مثلا امرو امار سایت 200 بازدید است.این آمار تا 2 هفته تقربا یکسان است و در هفته سوم ناگهان به عدد 400 بازدید می رسد.دوباره تا دو هفته متوقف شده و در هفته بعد به طور ناگهان به عدد 600 می رسد.به نظر شما علت این افزایش ناگهانی چیست؟آیا الگو ریتم گوگل در این زمان ها تغییراتی پیدا میکنه
نه ctr خوبی توی اون ساعت و روزها کسب میکنین.
6 چرا در بعضی از نتایج گوگل به تعداد ستاره به مطلب امتیاز می دهد.مثلا با سایت download.cnet.com من بار ها این نشانه را دیدم.برای مثال شما GetData Recover My Files 4.7.2 را در گوگل انگلیسی سرچ کنید
وقتی امتیاز دهی مطابق با گوگل باشه اون امتیاز دهی نشون داده میشه البته این برای سایتهایی صادقه که تعداد بازدیدشون بالا هم باشه.
و درآخر یک درخواست داشتم. می خواستم اگر امکان دارد نکاتی پیشرفته تر درباره ی بهبود سئو همانند پست های اول این تایپیک بیان کنید
به روی چشم اگه دوستان بذارن.
سلام محمد جان درسته کد وبگذر برای من هم مشگل ایجاد کرده قبلا بهتره از پرشین استت یا آمار گیرهای دیگه استفاده کنی به نفعته البته شاید هم شانس بیاری و مشگل ایجاد نکنه اما عقل میگه ریسک نکن این همه آمار گیر چرا ریسک کنی
سلام اقای مطهری
چند هفته ای هست که تو بعضی از مطالب که تو سایت گذاشتم صفحه اول اومدم
ولی تو خیلی از مطالب به صفحات قبل و یا اصلا تا صفحه 10 هم نیستم و یا کلا نیست
کمی بررسی کردم
متوجه شدم که وبمستر گوگل دوباره پیشنهاد داده که سایت رو وریفای کنم در صورتی که از افزونه یواست استفاده کرده ام . قبلا مشکلی نداشتم ولی الان ....
ایا به همین دلیل هست؟
ایا افزونه مشکلی داره یا سایت مشکل داره یا وبمستر گوگل؟
با تشکر صالحی
msalehinet گفت:
سلام اقای مطهری
چند هفته ای هست که تو بعضی از مطالب که تو سایت گذاشتم صفحه اول اومدم
ولی تو خیلی از مطالب به صفحات قبل و یا اصلا تا صفحه 10 هم نیستم و یا کلا نیستکمی بررسی کردم
متوجه شدم که وبمستر گوگل دوباره پیشنهاد داده که سایت رو وریفای کنم در صورتی که از افزونه یواست استفاده کرده ام . قبلا مشکلی نداشتم ولی الان ....ایا به همین دلیل هست؟
ایا افزونه مشکلی داره یا سایت مشکل داره یا وبمستر گوگل؟با تشکر صالحی
ببین بعضی از زمانها هست که وبمستر میخواد بفهمه که مالکیت سایت هنوز تغییری نکرده برای همین دوباره کد وریفای گوگل رو چک میکنه این وسط اگه همون لحظه سایتت در دسترس نباشه کد وریفای از سایتت لود نمیشه و راهکارشم اینه که دوباره وریفای رو بزنی تا دوباره شناسایی بشه.
بچه ها دوباره گوگل معدش درد گرفته معلوم نیست میخواد دوباره چه بلایی سر سایتها بیاره الان تو woorank چک کردم رتبه سایتم از 69 رسیده به 65 فکر کنم باز میخواد یه کارایی بکنه
شاید هم رنک ها ابدیت شن
تو woorank چک کردم رتبه سایتم از 69 رسیده به 65 فکر کنم باز میخواد یه کارایی بکنه
این تغییر نتیجه هیچ ربطی به رنک گوگل نداره دوست عزیز.
سلام آقای مطهری ابر واژه ها رو برداشتم اما آمارم داره هی پایین میاد چند تا رهنمایی بهم بکنیین تازه نقشه سایت رو هم درست کردم و سایت رو در گوگل دیروز ورفای کردم اما هی آمارم پایین میاد
سلام آقای مطهری و دیگر دوستان چند تا سوال داشتم
۱- چطوری کد مدیریت وبمستر بینگ و یاهو رو بگیرم
۲- غیر از گوگل و یاهو و بینگ سایتم را در کجا ثبت کنم
من از افزونه XML Sitemap Generator for WordPress 3.2.4 برای ساخت نقشه سایت استفاده میکنم وقتی وارد تنظیماتش میشی خطای زیر رو نوشته
The last run didn't finish! Maybe you can raise the memory or time limit for PHP scripts.
قبلا این خطا رو نمیداد و درست کار میکرد رم هم زیاد کردم باز هم همین خطا رو میده در صورتی که من فقط 20 لینک برای بودن در سایت مپ انتخاب کردم اما سایت مپ من حجمش بسیار زیاد هست به قدری که وقتی آدرس سایت مپ رو میزنی اصلا باز نمیشه گوگل هم میگه ادرس رو نمیتونم بخونم
وقتی روی لینک rebuild the sitemap میزنی میگه
Your sitemap was last built on June 27, 2011 11:22 am.
Google was successfully notified about changes.
YAHOO was successfully notified about changes.
There was a problem while notifying Bing. View result
Ask.com was successfully notified about changes.
The building process took about 13.57 seconds to complete and used 156.5 MB of memory.
آیا الان نقشه سایت من درست ساخته شده؟ دیگه نیاز نیست داخل وبمستر تولز بدم باز؟یه راهنمایی لطفا بکنید
فکر کنم گوگل رنک ها رو آپدیت کرده . وب من توی مدت تقریباً 3 ماه فعالیت رسمی و 6 ماه قدمت دومین رنک 2 گرفت .
همین الان این اتفاق افتاد . دوستان چک کنن ببینن رنک اونها هم تغییر کرده یا نه .
http://www.mohandesyar.com