انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۹
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵

بله امروز ساعت 15 رنکها آپدیت شد وسایت من رنک3گرفت.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    نوین ادمین - amirabar
  • طراحی قالب وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱۱
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۲

اوهای نفــــــــــــس کـــــــــــــــش
    محسن کجایی بیا ببین من راست میگم حالشو ببر دید گفتم وورنک قاطی کرده گوگل همین روزا رنک ها رو ابدیت میکنه پس کجایی داداش بیا ببین من خودم این کارم
    من از 0 شدم 3
    خدارا شکر ولی انتظار 4 داشتم

نوین ادمین
  • محسن غیاثی

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۰

محسن کجایی بیا ببین من راست میگم حالشو ببر دید گفتم وورنک قاطی کرده

اول که تبریک میگم بایت ارتقا. بعدشم همونجور که میدونین وورنک یه سری معیار برای اون عدد نهایی داره که کاملا مشخصه.
    من اون وقتی که صفر بودم امتیازم از الان که رنکم چهار شده تو وورنک بیشتر بود.

نوین ادمین - Saeed Fard - python - بهروز ازند
  • نوین ادمین

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۶
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۰

پس گوگل به همه یه حالی داده . . .
    جالب برای من اینجاست که من اصلاً تبادل لینک ندارم . فکر میکنم رنکی که به صفحه اولم تعلق گرفته مربوط به این میشه که از صفحات داخلی به صفحات هم موضوع و همچنین صفحه اصلی زیاد لینک دادم (طبق چیزایی که همینجا یاد گرفتم) و کپی شدن مطالب پر لینک در وبلاگ ها(و بالطبع بک لینک یک طرفه) بوده .
    فکر میکنم اگر سایر دوستان هم اونچه که فکر میکنن توی رنک گرفتنشون موثر بوده اینجا بگن میتونه به سایر دوستان هم کمک کنه .

محسن غیاثی - Saeed Fard
  • Saeed Fard

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۴

شهاب جان ممنون بابت این خبره خوبت ..خیلی خوشحالمون کردی ..
    وب سایت منم رنک 3 گرفت ،، ولی به نظرم خیلی چیزه عجیبیه ،، در کل درمه گوگل گرم ..
    باید یه بررسی ای بکنم ..

موفق باشید ../.

نوین ادمین
  • نوین ادمین

آفلاین
    عضو
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۹

خواهش می کنم سعید جان . گوگل ثابت کرده واقعاً مزد کسایی که زحمت میکشن برای سایتشون رو میده . منم باور نمیکردم یهو تو 3 ماه بدون تبادل لینک 2 بشم .

Saeed Fard
  • Saeed Fard

آفلاین
    ناظم
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۲

درود ;
    تا اینجا که من دیدم بیشتر وب سایت هایی که بیشتر از 2 ماه فعالیت داشتند رنک گرفتند ، که بین 1 تا 3 متغییر بوده .. البته من سایتهایی که روی وردپرس بودن رو چک کردم و سیستم های دیگه و وبلاگ هارو بررسی نکردم ..
    و متاسفانه Wp-Persian.com با یه پله نزول به رتبه ی قبلی خودش ، 5 برگرشت :(

حالا من بازم بررسی میکنم ..

آقا محسن بیزحمت بررسی میکنی که چه اتفاقی افتاده ؟؟ ممنون ..

موفق باشید ../.

نوین ادمین - محسن غیاثی
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۴

سلام دوستان
    پیج رنک سایت های من هم افزایش یافت
    http://downloadsazan.ir از صفر به یک با قدمت 3 ماه
    http://dlerha.co.cc از صفر به دو با قدمت 6ماه
    http://www.setarehayedl.gigfa.com از صفر به یک با قدمت 9 ماه
    از سایت اولم توقع بیشتری داشتم.فکر کنم به خاطر ارور های فراوان 404 در گوگل وبمستر(1046)و تغییر قالب سایت باعث شده تا پیشرفت خوبی نداشته باشم.به هر حال از هیچی بهتره.حداقل راحت تر می تونم تبادل لینک کنم

نوین ادمین
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۵

سلام آقای مطهری ابر واژه ها رو برداشتم اما آمارم داره هی پایین میاد چند تا رهنمایی بهم بکنیین تازه نقشه سایت رو هم درست کردم و سایت رو در گوگل دیروز ورفای کردم اما هی آمارم پایین میاد

اولا یکم صبر کنین.
    بزرگترین مشکلت فکر میکنم همین تمت باشه که مثلا برای دکمه های شبکه های اجتماعی داره بد کدهایی رو لود میکنه.
    از طرفی مشکل بعدی استفاده نکردن از افزونه کش هست که باید جاوا اسکریپتها و Css ها رو مینیفای کنی و بعدش یک کشی هم برای مرورگر بسازی.
    برای آمارگیر هم بجای آمارگیرهای متفرقه از گوگل آنالیتیک استفاده کن.
    از طرفی فقط توی صفحه اصلیت از 87 درصد از css هایی که لود میشه استفاده نمیشه که باید فکری بحالشون بکنی.

۱- چطوری کد مدیریت وبمستر بینگ و یاهو رو بگیرم

https://siteexplorer.search.yahoo.com/mysites
    http://www.bing.com/webmaster/?rfp=1#/Dashboard/?url=adresssiteshoma
    در دومی بجای adresssiteshoma آدرس سایتت رو همونطوری که لود میشه با www و یا بدون www بزن.

۲- غیر از گوگل و یاهو و بینگ سایتم را در کجا ثبت کنم

توی دایرکتوریهای یاهو! و dmoz

من از افزونه XML Sitemap Generator for WordPress 3.2.4 برای ساخت نقشه سایت استفاده میکنم وقتی وارد تنظیماتش میشی خطای زیر رو نوشته
    The last run didn't finish! Maybe you can raise the memory or time limit for PHP scripts.

تگ ها رو لازم نیست توی سایت مپ قرار بدی.
    تنظیمات سایت مپ رو قبلا توضیح دادم.

فکر کنم گوگل رنک ها رو آپدیت کرده . وب من توی مدت تقریباً 3 ماه فعالیت رسمی و 6 ماه قدمت دومین رنک 2 گرفت .

.

محسن کجایی بیا ببین من راست میگم حالشو ببر دید گفتم وورنک قاطی کرده گوگل همین روزا رنک ها رو ابدیت میکنه پس کجایی داداش بیا ببین من خودم این کارم
    من از 0 شدم 3
    خدارا شکر ولی انتظار 4 داشتم

.

متاسفانه Wp-Persian.com با یه پله نزول به رتبه ی قبلی خودش ، 5 برگرشت

رنک ها با چند روز تغییر بالاخره آپدیت شد.
    در مورد zarmob باید بگم منم انتظار 4 رو داشتم.
    در مورد Wp-Persian.com که رنک 5 گرفته باید گفت که خیلی هم نزول نداشته و مثلا سایتی مثل yoast که الان شده 5 خیلی عجیبه.
    در مجموع رنک قبلا خیلی بدرد بخور بود ولی الان که بحث رنک با کلمات کلیدی داغه و با توجه به شدت کپی های مطالب و سئوی مطالب کپی دیگه خیلی نمیشه روش حساب کرد.
    در آخر به اون سایتهایی که رنکشون بالا رفته تبریک میگم و به اونایی هم که تغییر نکرده و یا پائین اومده بگم که الان اصلا بحث رنک مطرح نیست و خودتون رو برای رنک ناراحت نکنید که رنک طبق گفته ها فقط در دو درصد از نتایج صفحه اول تاثیر داره.

Saeed Fard - نوین ادمین - نقش نگار - محسن غیاثی - python - saeli - بهروز ازند
  • نوین ادمین

آفلاین
    عضو
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۸

ولی الان که بحث رنک با کلمات کلیدی داغه و با توجه به شدت کپی های مطالب و سئوی مطالب کپی دیگه خیلی نمیشه روش حساب کرد.

جناب مطهری نسب منظورتون از این جمله چیه ؟ یعنی سئوی مطلب دیگه مهم نیست؟
    یک سوال دیگه . قدرت سئوی وردپرس خیلی بالاست . در مورد قدرت سئوی انجمن بی بی پرس هم اطلاعاتی دارید . من انجمن سایتم رو با بی بی زدم . http://www.forum.mohandesyar.com . (البته هنوز به طور رسمی افتتاح نکردم و دارم تکمیلش میکنم)
    به نظرم از لحاظ کد بندی قالب های موجود هم سئوی خوبی دارن . (حداقل توی تگ های هدر H که خوب بود )
    در مقایسه با سایر انجمن ها مثل مای بی بی و اس ام اف و وی بی میتونه خودی نشون بده یا مغلوبه ؟

• Saeed Fard

آفلاین
    ناظم
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۵

در مجموع رنک قبلا خیلی بدرد بخور بود ولی الان که بحث رنک با کلمات کلیدی داغه و با توجه به شدت کپی های مطالب و سئوی مطالب کپی دیگه خیلی نمیشه روش حساب کرد.

ممنون مطهری نسب جان ..
    دقیقا من هم عقیدم همینه .. حداقل قبلا روی پیج رنک ها میشد حساب کرد و یه ملاک حساب میشدن ، ولی الان دیگه فکر نمیکنم ، چون به سختی میشه یه سایتی رو پیدا کرد که رنکش صفر باشه ..
    به نظره من الان رنک یه سایت جز اسم و نام و شهرتی که به همراه میاره هیچ ازشه دیگه ای نداره ..

موفق باشید ../.

نوین ادمین - محسن غیاثی
  • مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۷

سلام آقای مطهری
    خسته نباشید واقعا زحمات فروانی میکشید از زحمات شما متشکرم
    من سوالی داشتم از شما
    من تا کنون از هیج افزونه ی سئو استفاده نمی کردم و با این وجود رنک 3 را گرفتم.
    آیا شما استفاده از افزونه های سئو نظر all in seo را مناسب می دانید؟
    اگر اکنون بخواهم از این افزونه استفاده کنم به رنک لطمه ای نمی خورد؟

نوین ادمین
  • نقش نگار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۶:۳۸

سلام جناب مطهری و همه دوستان
    تبریک میگم به همه و رنک گرفتنشونو
    خواستم یک تشکر ویژه از جناب مطهری و دیگر دوستانی که زحمات چندین و چند ماهه ای در سایت کشیدن و به همه کمک کردن تا همه باهم ارتقا پیدا کنیم داشته باشم.
    به امید موفقیت های پی در پی جناب مطهری، جناب انریکا و همه دوستانی که در این تاپیک فعال بودن.

motahharinasab
  • lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۴

سلام آقای مطهری ممنون از پاسخ هاتون من حدودا تا صفحه 12 این تایپیک رو خوندم و تا اونجایی که تونستم بهش عمل کردم البته این کاررو از دیروز شروع کردم حالا دوباره آمارم معمولی شده ئلی چند تا سوال دارم که متوجه نشدم
    من از افزونه های WordPress Gzip Compression و WordPress SEO که این رو طبق تنظیماتی که گفتین تنظیم کردم مگه اینا برای کش کردن نیستن اگه افزونه ای دیگه می خواد برای کش کردن بگین تا نصب کنم
    2-بعد منظورتون از اینکه یه کش برای مرورگر بسازی چیه ببخشید اما من خیلی تازه کارم اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدین
    3-این css ها چی هستن و باید چجوری کش شون کنم
    در آخر هم به تمام دوستانی که رنک گرفتن تبریک میگم

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۱

اگر تگها رو در افزونه نقشه سایت فعال نکنم اما در افزونه all one seo فعال کنم که ایندکس بشن آیا باز هم تگها ایندکس میشن؟ یا اگه داخل نقشه سایت نباشن اصلا ایندکس نمیشن؟

• مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۵

سلام آقای مطهری نصب
    یه سوالی داشتم از تون
    چرا دامین برخی سایت ها بدون www. رنک دارد اما با www. رنک نداره.
    (یعنی اگر مثلا یه سایتی با این آدرس http://www.test.com رو در سایت http://www.prchecker.info/ تست می کنی میگه رنک 0 اما همین آدرس بدون Www میگه رنک4.)
    دلیلش چی می تونه باشه؟

نوین ادمین
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

ولی الان که بحث رنک با کلمات کلیدی داغه و با توجه به شدت کپی های مطالب و سئوی مطالب کپی دیگه خیلی نمیشه روش حساب کرد.

جناب مطهری نسب منظورتون از این جمله چیه ؟ یعنی سئوی مطلب دیگه مهم نیست؟

اگه تایپیک رو کامل خونده باشین قبلا هم گفتم وقتی گوگل از رنک صفحه اصلی استفاده میکنه که رنک کلمه کلیدی دوتا سایت مختلف مساوی و رنک اون مطلب مساوی در آخر گوگل مجبور میشه از رنک صفحه اصلی استفاده کنه.
    همه گرفتن رنک برمیگرده به سئو یک مطلب که یکی از مهمترین معیاراش لنگر لینک هست.
    برای مثال یک مطلب توی سایتتون میذارید با عنوان آموزش فتوشاپ در این حالت حداقل 3 کلمه کلیدی در سایت شما رنک میگیرن:
    1- آموزش
    2- فتوشاپ
    3- آموزش فتوشاپ
    در این حالت گوگل به صفحه با کلمات بالا رنک میده.
    در این حالت هست که الگوریتم گوگل دستبکار میشه که آیا سایت شما هم همسو با این مطالب هست یا نه که در این حالت کلمه آموزش و فتوشاپ رنک پائینی بدست میارن.
    در اینجا "آموزش فتوشاپ" با توجه به مطلبی که نوشتین و هر چقدر جامعتر باشه رنک بهتری بدست میاره.
    بعدش گوگل به اون صفحه با توجه به کارهایی از سئو که انجام گرفته رنک میده که دقیقا میانگین کلمات مهم و کلیدی هست که در اون صفحه بکار رفته.
    مجموع رنک صفحات کل سایتتون هم میانگین گرفته میشه تا رنک صفحه اصلی رو بگیرید.
    به اون رنک دادن گوگل به کلمه کلیدی که الان "آموزش فتوشاپ هست" به اصطلاح رنک اعتماد به کلمه کلیدی یا trust rank میگن. (در زمانهایی که محتوای صفحه تغییر میکنه trust rank از بین میره)
    حالا یکی سرچ میکنه "آموزش فتوشاپ"
    گوگل در بانک اطلاعاتیش بدنبال بالاترین تا پائینترین رنک کلمه "آموزش فتوشاپ" میگرده و اونها رو لیست میکنه.
    رنک دو کلمه‌ای آموزش فتوشاپ در گوگل به صورت یک عدد اعشاری هست.
    دوتا اگر هم برای این لیست کردن گوگل وجود داره.
    اگر دوتا سایت توی اون کلمه کلیدی رنک یکسانی داشته باشن از رنک اون صفحه استفاده میکنه.
    اگر رنک اون 2 تا صفحه هم با هم مساوی باشن از رنک صفحه اصلی.
    البته یه چیزدیگه هم هست اونم رنک کلمات کلیدی کل سایت که بعدا روی فرصت در رابطه با این مطل توضیح میدم.

یک سوال دیگه . قدرت سئوی وردپرس خیلی بالاست . در مورد قدرت سئوی انجمن بی بی پرس هم اطلاعاتی دارید . من انجمن سایتم رو با بی بی زدم . http://www.forum.mohandesyar.com . (البته هنوز به طور رسمی افتتاح نکردم و دارم تکمیلش میکنم)
    به نظرم از لحاظ کد بندی قالب های موجود هم سئوی خوبی دارن . (حداقل توی تگ های هدر H که خوب بود )
    در مقایسه با سایر انجمن ها مثل مای بی بی و اس ام اف و وی بی میتونه خودی نشون بده یا مغلوبه ؟

در این مورد اطلاع خاصی ندارم.

به نظره من الان رنک یه سایت جز اسم و نام و شهرتی که به همراه میاره هیچ ازشه دیگه ای نداره ..

شاید خنده دار باشه ولی خود من وقتی یه سایتم رنک میگیره ناراحت میشم چون احتمال میدم لیست کردن نتایج گوگل از روی رنک صفحه اصلیم باشه نه سئوی مطالبم.

من تا کنون از هیج افزونه ی سئو استفاده نمی کردم و با این وجود رنک 3 را گرفتم.
    آیا شما استفاده از افزونه های سئو نظر all in seo را مناسب می دانید؟
    اگر اکنون بخواهم از این افزونه استفاده کنم به رنک لطمه ای نمی خورد؟

ببین افزونه سئو برای سئوست و تقریبا هیچ ربطی به رنک سایتت نداره.

من از افزونه های WordPress Gzip Compression و WordPress SEO که این رو طبق تنظیماتی که گفتین تنظیم کردم مگه اینا برای کش کردن نیستن اگه افزونه ای دیگه می خواد برای کش کردن بگین تا نصب کنم
    2-بعد منظورتون از اینکه یه کش برای مرورگر بسازی چیه ببخشید اما من خیلی تازه کارم اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدین
    3-این css ها چی هستن و باید چجوری کش شون کنم

از w3 total cache استفاده کن و اگه به تنظیمات افزونه w3 total cache بری میتونی به جواب سوالات برسی.

اگر تگها رو در افزونه نقشه سایت فعال نکنم اما در افزونه all one seo فعال کنم که ایندکس بشن آیا باز هم تگها ایندکس میشن؟ یا اگه داخل نقشه سایت نباشن اصلا ایندکس نمیشن؟

بله ایندکس میشن چون گوگل خودش به دنبال صفحات سایتت میگرده.

چرا دامین برخی سایت ها بدون www. رنک دارد اما با www. رنک نداره.
    (یعنی اگر مثلا یه سایتی با این آدرس http://www.test.com رو در سایت http://www.prchecker.info/ تست می کنی میگه رنک 0 اما همین آدرس بدون Www میگه رنک4.)
    دلیلش چی می تونه باشه؟

البته برعکسش هم ممکنه.
    چند تا دلیل داره:
    1- اون سایت با www یا بدون www بالا میاد.
    2- توی وبمستر مشخص شده کدوم رو نشون بده.
    3- لینک به یک کدوم از آدرسها بیشتره پس دو رنک متفاوت دارن.

محسن غیاثی - نقش نگار - Saeed Fard - python - saeli - بهروز ازند
  • دانلود نرم افزار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۸

با سلام خدمت آقای مطهری سایت منم رنک 3 گرفته و با حدود 1700 مطلب بازدیدش به 1000 تا هم نمیرسه مشکل از چی میتونه باشه ؟

در ضمن من قبلاً ارور های unreach زیادی داشتم که بیشترش درست شده ولی با این حال آمار بازدیدم به حالت قبل که حدود 4 - 5 هزار بود نمی رسه .

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

اصلا قرار نیست که رنک و ایندکس بالا براتون بازدید کننده بالاتری ایجاد کنه.
    بجای 1700 تا مطلب 17 مطلب جامع میذاشتی میدیدی چقدر تاثیر داره و از طرفی پراکنده نویسی از اون چیزهایی هست که موتورهای جستجو بهش علاقه ای ندارن.
    مثلا تایتل صفحه اصلیت ببین چیه و چقدر مطالب داخلش بهم ربط دارن.

محسن غیاثی - mohammaddx - Saeed Fard - بهروز ازند
  • abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۷

سلام آقای مطهری

من تمامی عکس هامو در هاست خودم آپلود میکنم به نظرتون این برای سئو خوبه یا همون کپی پیست کنم؟؟؟
    لطفا برید ببینید عکس ها درست هستن ( اگر وقت ندارید نرید اشکالی نداره ) فقط عکس هام جوریه که روش کلیک کنی آدرسی که عکس توش آپ شده رو میاره. ( این کار درسته )
    لطفا مشکلات دیگه اش رو هم بگید چون سایت تازه است میشه راحت ویرایش کرد و بهینه اش کرد

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۰

سلام به همه ی دوستان
    من تصاویر آپلودی سایتم را با استفاده از نرم افزار های فشرده ساز تا حد زیادی فشرده می کنم(بعضی وقت ها مثلا از 100 کیلو بایت به 10 کیلوبایت میرسه) این برای برای سئو تصاویر ضرر نداره؟؟؟
    2 می خواستم درباره ی نام های تصاویر مثلا alt و انتخاب متن آن کمی توضیح دهید.
    و یک سوال دیگر.در یک سایت خوندم هاستی که برای میزبان خود انتخاب می کنید تاثیر زیادی در سئوی شما دارد.می خواستم چند روش برای انتخاب هاست مناسب پیشنهاد دهید .
    حیف که دیگه سایت ها رو گج نمی کنید؟!
    با تشکر

• مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۹

motahharinasab گفت:

البته برعکسش هم ممکنه.
    چند تا دلیل داره:
    1- اون سایت با www یا بدون www بالا میاد.
    2- توی وبمستر مشخص شده کدوم رو نشون بده.
    3- لینک به یک کدوم از آدرسها بیشتره پس دو رنک متفاوت دارن.

سلام
    برای قفل کردن دامین روی www چه باید کرد؟
    چه گونه در وبمستر مشخص کنیم که کدوم رو نشون بده؟
    آیا لینک سایت با Www باشه بهتره یا بدون www؟

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۱

جناب مطهری دمت گرم افزونه نقشه سایت کار کرد وقتی تگها اضافه میشدن حجمش بالا میرفت و نمیتونست بسازه حالا کار میکنه داخل گوگل هم اوکی هست.
    فقط خداکنه گوگل تگهامم ایندکس کنه درضمن من 20 تا لینک برای نقشه سایت تعیین کردم کافی هست یا بیشتر کنم؟
    قدمت سایتم الآن در اصل 6 ماهه ولی این دامین جدید 4 ماه هست به نظرتون تعداد لینکهای سایت مپ کافیه؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷

من تمامی عکس هامو در هاست خودم آپلود میکنم به نظرتون این برای سئو خوبه یا همون کپی پیست کنم؟؟؟

در اصل باید اینطوری باشه تا dns دیگه ای صدا زده نشه.

لطفا برید ببینید عکس ها درست هستن ( اگر وقت ندارید نرید اشکالی نداره ) فقط عکس هام جوریه که روش کلیک کنی آدرسی که عکس توش آپ شده رو میاره. ( این کار درسته )

وقتی روی عکسها کلیک که میکنی آدرس عکس رو میاره برای سئو هم خوبه و هم بد.
    بد وقتی هست که عکسهات قرار نیست توی گوگل ایندکس بشن.
    از طرفی بهتره عکسها از ساب دامینهای مختلف دانلود بشن و از طرفی وقتی روشون کلیک میکنی به صفحه اصلی عکس نرن. ویا میتونی عکسها رو با استفاده از تابع های موس لود بشن تا امتیاز زیادی داده نشه.
    اگه متوجه نشدی بگو تا بازم بیشتر توضیح بدم.

من تصاویر آپلودی سایتم را با استفاده از نرم افزار های فشرده ساز تا حد زیادی فشرده می کنم(بعضی وقت ها مثلا از 100 کیلو بایت به 10 کیلوبایت میرسه) این برای برای سئو تصاویر ضرر نداره؟؟؟

نه خیلی هم خوبه فقط طوری نباشه که کاربر با کیفیت پائین عکست اذیت بشه.

2 می خواستم درباره ی نام های تصاویر مثلا alt و انتخاب متن آن کمی توضیح دهید.

و یک سوال دیگر.در یک سایت خوندم هاستی که برای میزبان خود انتخاب می کنید تاثیر زیادی در سئوی شما دارد.می خواستم چند روش برای انتخاب هاست مناسب پیشنهاد دهید .

این موارد قبلا توضیح داده شده.
    هاستینگ
    سئوی عکسها

حیف که دیگه سایت ها رو گج نمی کنید؟!

چرا سایتها رو چک میکنم ولی نه با پیشنهاد شما.
    بعضی وقتا یه سایت یک موردی توی سئو داره که برای بقیه هم بدردبخور هست در اون حالت بدون اینکه خودتون هم بگید سایتتون رو چک میکنم و نتیجه رو اینجا میذارم.

برای قفل کردن دامین روی www چه باید کرد؟
    چه گونه در وبمستر مشخص کنیم که کدوم رو نشون بده؟
    آیا لینک سایت با Www باشه بهتره یا بدون www؟

با www یا بدون www

فقط خداکنه گوگل تگهامم ایندکس کنه درضمن من 20 تا لینک برای نقشه سایت تعیین کردم کافی هست یا بیشتر کنم؟
    قدمت سایتم الآن در اصل 6 ماهه ولی این دامین جدید 4 ماه هست به نظرتون تعداد لینکهای سایت مپ کافیه؟

منطقیش 20 تا 25 تاست بقیش رو اجازه بده خود گوگل پیدا کنه.

python - mohammaddx - بهروز ازند
  • python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹

سلام و عرض خسته نباشید
    آقای مطهری من الان چند وقت میشه که مطالبم دیر ایندکس میشن یعنی چند ساعت طول میکشه
    من این اواخر از افزونه CR-Post2PingFM - Configurations استفاده کردم که پینگ ارسال میکنه
    توی تنظیمات وردپرسم قسمت نوشتن این ادرس هارو وارد کردم

http://blogsearch.google.com/ping/RPC2
    http://rpc.pingomatic.com/

به نظرتون کارم اشتباهه یا ایندکس نشدن مطالبم مربوط به اینا نمیشه؟
    یه سوال دیگم داشتم
    اگه یادتون باشه ازتون سوال کردم که یه قالبی دارم که درصد سئوش از این قالب کنونیم بیشتره اما شما گفتین بهتره که روی همین قالبم کار کنم و درصدشو ببرم بالا منم همین کارو کردم فقط یه مشکلی که دارم اینکه وقتی از طریق کد یا ابزارک آخرین مطالب رو در صفحه اول قرار میدم سئوی سایتم از 100 میاد رو 94 بنظرتون چیکار میتونم بکنم؟
    ممنون

• نوین ادمین

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۵

من امروز سایتم رو در woorank چک کردم . یک مشکل جالی دیدم .
    من دامینم رو بدون www قفل کردم اما خطای زیر رو بهم داد .
    Be careful! Your website without www doesn't redirect to www (or the opposite). It's duplicate content!
    بعد که اومدم چک کردم دیدم وقتی آدرس رو با www میزنم به اینجا میاد :
    http://mohandesyar.com/wp-content/w3tc/pgcache/_index.html.gzip
    فهمیدم مشکل افزونه کش هستش . . . حالا باید این مشکل رو چطوری رفع کنم ؟
    ======================
    مشکلم حل شد . کد زیر رو باید از پایین فایل htaccess به بالای فایل انتقال میدادم .

RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.mohandesyar\.com$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://mohandesyar.com/$1 [R=301,L]
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۹

سلام
    سایت من بدون www لود میشه ولی نمی دونم چرا در سایت های چک سئو میگه بر هردو لود میشه؟ به نظر شما مشکل از چیه(برای قفل www از بخش تنظیمات و گزینه همگانی استفاده کردم)
    و یک سوال دیگه داشتم.حجم صفحه اصلی من زیاده(88 کیلو بایت)از افزونه توتال کش هم استفاده می کنم.می خواستم بدونم راه دیگه ای برای کاهش حجم صفحات سایت وجود نداره.راستی ببیندید gzip سایت من فعال است یا نه؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۹

سلام
    .من می تونم با گذاشتن یک ابزارک در یکی از ستون های چپ یا راست سایتم,لود سایت را به دو بخش تقسیم کنم.ابتدا بخش دارای ابزارک و سپس بقیه سایت.می خواستم بدونم استفاده از این روش می تونه از نظر سئو مناسب تر باشه یا اینکه کل سایت به طور یک دفعه لود بشه.(با این کار کاربر تا لود کامل سایت ,بیکار نمی مونه)

• lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲

سلام به آقای مطهری و دیگر دوستان آیا در تنظیمات نقشه سایت ای نجمله همیشه رنگ قرمز داره
    There was a problem while notifying Bing وقتعی هم که این رو هم میزنم rebuild the sitemap و نقشه رو میسازه باز هم جمله قبلی قرمزه وبعد از زدنView result هم این نوشته ها میاد
    Ping Test

Trying to ping: http://www.bing.com/webmaster/ping.aspx?siteMap=http%3A%2F%2Fwww.p30mobile.net%2Fsitemap.xml.gz. The sections below should give you an idea whats going on.
    Errors, Warnings, Notices:
    WP_DEBUG was set to false somewhere before. You might not see all debug information until you remove this declaration!
    Result (text only):
    Vielen Dank für das Senden Ihrer Siteübersicht.
    Result (HTML):
    Vielen Dank für das Senden Ihrer Siteübersicht.

آیا این عادیه یا مشگل داره و اگه تنظیمات یا کاری اشتباه انجام داده ام رو بگید تا اصلاحش کنم ممنون

• abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱

وقتی روی عکسها کلیک که میکنی آدرس عکس رو میاره برای سئو هم خوبه و هم بد.
    بد وقتی هست که عکسهات قرار نیست توی گوگل ایندکس بشن.
    از طرفی بهتره عکسها از ساب دامینهای مختلف دانلود بشن و از طرفی وقتی روشون کلیک میکنی به صفحه اصلی عکس نرن. ویا میتونی عکسها رو با استفاده از تابع های موس لود بشن تا امتیاز زیادی داده نشه.
    اگه متوجه نشدی بگو تا بازم بیشتر توضیح بدم.

آقای مطهری میشه درباره سوال بنده بیشتر توضیح بدید.
    راستی اینم ذکر کنم که من میخوام عکس هام هم توی گوگل ایندکس بشه همین جوری ادامه بدم ( یعنی روی عکس کلیک کنی به آدرس آپلود شده بره ) خوبه؟
    ممون

ببخشید شاید سوالم تکراری ولی من میخوام با سایت های هم موضوع دیگه تبادل لینک کنم ولی نمی خواهم بهشون بک لینک بدم میشه بگید باید چیکار کنم که به سایت های دیگه بک لینک داده نشود

• farsmob.org

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۹

سلام
    اقای مطهری یه وقتی کردی یه چند ثانیه ایی یه نگاه به سایت ما بنداز البته اگه وقت کردی :دی
    سایتمو دادم سئو کردن بعدشم حدودا این چیزارو که اینجا مطرح شده رو خیلیهاشونو می دونستم و یا جدیدا یاد گرفتم و همیشه رعایت کردم و رعایت می کنم! رنکمم 2 شده و قدمت سایت هم 5 ساله به نظر شما چقد ورودی باید ازش توقا بکنم؟ ( البته فعلا کاری به پیوندها نداشته باشید چون معلوم نیست هیچ کدوم :دی )
    و یه مسئیه دیگه این که این رتبه دهی سایت ها یکم شک برانگیزه چون خیلی وقت پیشا البته سالشو یادم نیست ! گوگل اینکارو کرد بعد از یکی دو ماهی دوباره رنک ها رو دوباره کم کرد ! حالا نمی دونم دیگه D: البته اینم میشه که رنک دیگه معیار اصلی نباشه ( حدودا این هم شده )
    اهان راستی جدیدا تو گوگل جلو لینکا یه +1 زده این چیه؟ این یه نوع امتیازدهی هست؟
    ممنون
    http://www.farsmobile.com/

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۷

قبل از هر چیز مبعث حضرت رسول رو به همتون تبریک میگم.

سلام و عرض خسته نباشید
    آقای مطهری من الان چند وقت میشه که مطالبم دیر ایندکس میشن یعنی چند ساعت طول میکشه
    من این اواخر از افزونه CR-Post2PingFM - Configurations استفاده کردم که پینگ ارسال میکنه
    توی تنظیمات وردپرسم قسمت نوشتن این ادرس هارو وارد کردم
    http://blogsearch.google.com/ping/RPC2
    http://rpc.pingomatic.com/
    به نظرتون کارم اشتباهه یا ایندکس نشدن مطالبم مربوط به اینا نمیشه؟

نه اینا برای سریع ایندکس شدن خیلی هم عالیه.

اگه یادتون باشه ازتون سوال کردم که یه قالبی دارم که درصد سئوش از این قالب کنونیم بیشتره اما شما گفتین بهتره که روی همین قالبم کار کنم و درصدشو ببرم بالا منم همین کارو کردم فقط یه مشکلی که دارم اینکه وقتی از طریق کد یا ابزارک آخرین مطالب رو در صفحه اول قرار میدم سئوی سایتم از 100 میاد رو 94 بنظرتون چیکار میتونم بکنم؟

خوب باید ببینید دلیلش چی هست.

سایت من بدون www لود میشه ولی نمی دونم چرا در سایت های چک سئو میگه بر هردو لود میشه؟ به نظر شما مشکل از چیه(برای قفل www از بخش تنظیمات و گزینه همگانی استفاده کردم)

http://forum.wp-persian.com/topic/9213/page/6#post-61223

و یک سوال دیگه داشتم.حجم صفحه اصلی من زیاده(88 کیلو بایت)از افزونه توتال کش هم استفاده می کنم.می خواستم بدونم راه دیگه ای برای کاهش حجم صفحات سایت وجود نداره.

تا 100 خوبه و ایرادی نداره.

راستی ببیندید gzip سایت من فعال است یا نه؟؟

نه Stats.aspx که مربوط به آمارگیر میشه نمیذاره gzip سایتت فعال بشه.

من می تونم با گذاشتن یک ابزارک در یکی از ستون های چپ یا راست سایتم,لود سایت را به دو بخش تقسیم کنم.ابتدا بخش دارای ابزارک و سپس بقیه سایت.می خواستم بدونم استفاده از این روش می تونه از نظر سئو مناسب تر باشه یا اینکه کل سایت به طور یک دفعه لود بشه.(با این کار کاربر تا لود کامل سایت ,بیکار نمی مونه)

ابتدا مطالب باید لود بشن و بعد بقیه صفحه توی کدهای اچ تی ام ال هم بهتره همینطوری باشن.

سلام به آقای مطهری و دیگر دوستان آیا در تنظیمات نقشه سایت ای نجمله همیشه رنگ قرمز داره
    There was a problem while notifying Bing وقتعی هم که این رو هم میزنم rebuild the sitemap و نقشه رو میسازه باز هم جمله قبلی قرمزه وبعد از زدنView result هم این نوشته ها میاد
    Ping Test

برای bing بهتره سایت مپ غیر فشرده رو هم بسازید در مجموع بهتره از افزونه yoast برای نقشه سایتتون استفاده کنین.

راستی اینم ذکر کنم که من میخوام عکس هام هم توی گوگل ایندکس بشه همین جوری ادامه بدم ( یعنی روی عکس کلیک کنی به آدرس آپلود شده بره ) خوبه؟

بهتره که جایی لینک ندی مگر اینکه سایتت برای گالری تصاویر باشه و بخوای عکسهات رنک بگیرن.

ببخشید شاید سوالم تکراری ولی من میخوام با سایت های هم موضوع دیگه تبادل لینک کنم ولی نمی خواهم بهشون بک لینک بدم میشه بگید باید چیکار کنم که به سایت های دیگه بک لینک داده نشود

از nofollow استفاده کن.

محسن غیاثی - بهروز ازند - python
  • internet

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۳

سلام
    اقای مطهری نسب motahharinasab یه کمکی به من می کنید ممنون می شم
    من یه فروشگاه دارم با رتبه سه گوگل که الان چهار سال هست فعاله
    اسکریپتش ویرچو یا همون farsi ecommerce هست ولی دیگه خیلی خز شده
    الان یه قالب اوکی کردم و سایت رو می خواهم بیارم روی ورد پرس از لحاظ لینک که لینک هام همگی .html در پیوند یکتا انتخاب کردم
    فقط الان مشکلم اینه که می خواهم محصولات رو وارد کنم به چه شکل وارد کنم که بازدید سایت خوب بشه محصولاتم به این شکل هست شما یکی دو تا رو راهنمایی بفرمائید خودم بقیه رو متوجه میشم و پیگیر می شم
    سریال مرد دو هزار چهره
    سریال شب های برره - شبهای برره
    مستند سیاره زمین
    مجموعه صوتی 48 داستان
    این نمونه ای از محصولاتم بود
    حالا شما بفرمائید با توجه به نصب پلاگین all in one seo pack و استاندارد سازی قالب و بهینه کردن اون
    محصولات رو به چه شکل در قسمت افزودن نوشته وارد کنم که بهترین بازدهی رو داشته باشه و در قسمت تگ ها و برچسب ها و تایتیل و غیره که برخی مربوط به همین all in one seo pack هست برای محصولات مثلا برای همین سریال مرد هزار چهره
    به چه شکل وارد کنم بهتره و تگ ها رو چطور انتخان کنم که بهترین بازدید و ایندکس و بازدید رو از گوگل بیاره ؟
    این یک نمونه تصویر از وارد کردن محصولات هست که مشاهده می کنید ولی خودم که حال نکردم و به نظرم مشکل داره شما بفرمائید بهترین شکل وارد کردن محصولاتم چه جور باشه
    http://www.novinupload.com/do.php?img=7451

تعداد محصولاتم هم کم نیست مثلا 500 - 600 محصول و بخواهم روی هر کدوم هم زیاد وقت بزارم خیلی زمان می بره

یه سوال دیگه هم داشتم الان لینک هایی که این چهار سال در گوگل جسته و گریخته ایندکس شده و الان صفحه اول گوگل هست اگه سایت رو بالکل بیارم روی ورد پرس چی می شه ؟ چون باید همه محصولات وقالب و همه چی رو از نو بریزم
    با تشکر و سپاس

• abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۸

سلام
    ببخشید یه سوال دیگه داشتم
    من توی گوگل وبمستر سایتمو ثبت کردم
    الان روی خیلی از قسمتهاش کلیک میکنم این پیامو میده: No data available
    میشه بگید چطور باید این پیامو از بین ببرم تا اطلاعات اون قسمتو بهم نشون بده؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۹

motahharinasab گفت:

نه Stats.aspx که مربوط به آمارگیر میشه نمیذاره gzip سایتت فعال بشه.

ایا من باید این امارگیر را حذف کنم(پرشین استت)؟؟؟آیا آمارگیر های وبگذز و تاینی استت هم مانع فعال شدن gzip می شوند؟؟؟در کل از کدام آمارگیر استفاده کنم تا gzip فعال باشه؟؟

motahharinasab گفت:
    ابتدا مطالب باید لود بشن و بعد بقیه صفحه توی کدهای اچ تی ام ال هم بهتره همینطوری باشن.

می شه بیشتر توضیح بدید که من چی کار کنم؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۸

motahharinasab گفت:

http://forum.wp-persian.com/topic/9213/page/6#post-61223

اون کدی که برای قفل کردن www گفته بودید را از آخرین خط htaccess وارد کردم ولی مشکلم حل نشد.چاره چییست؟؟

• abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۱

سلام

من توی روزای اول پیوند یکتا مو این طوری قرار داده بودم /%postname% با آخرش .html
    ولی به دلایلی مجبور شدم که به /%postname% خالی تغییر بدم
    ولی از بد حادثه گوگل چند تا از مطلب ها مو ایندکس کرده بود و الان اون لینک ها به سایتم منتهی نمیشن
    آیا راهی وجود داره اون لینک ها رو از جست و جو ها از بین ببرم؟؟؟

• M0TRIX

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۱

سلام.

من چطوری میتونم سایت م‍پ درست کنم ؟ افزونه داره یا باید دستی درست کنم ؟

توش باید ادرس پستهام رو بدم ؟ همه پستای که تو سایت دادم ؟

گوگل کی به کی به سایت ها رنک میده ؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۹

سلام
    می خواستم بدونم gzip وظیفه ی بخش Minify است یا بخش دیگری؟؟
    راستی نظرتان درباره ی افزونه ی WP Minify چیست؟از نظر قدرت خیلی بهتر از Minify افزونه ی توتال کش عمل می کنه(می تونید امتحان کنید).من الان از این افزونه برای Minify استفاده می کنم.سرعت سایتم هم خیلی بهتر شده

• python

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۶

خوب باید ببینید دلیلش چی هست.

حالا این کد آخرین مطالب در صفحه اول برای سئو خوبه یا بد؟
    آخه این کد درصد سئوی صفحه اول رو خیلی میاره پایین
    شما یه کدی سراغ ندارین که خوب کار کنه؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۴

اقای مطهری یه وقتی کردی یه چند ثانیه ایی یه نگاه به سایت ما بنداز البته اگه وقت کردی :دی

GZIP فعاله و این عالیه
    تمت توی صفحه اصلی از 4تا css استفاده میکنه که باید با minify یکی بشه.
    کش مرورگر فعال نیست
    چند تا عکست طول و عرض ندارن و از طرفی همه عکسها دارن از دامین اصلیت صدا زده میشن.
    2 تا از css هات دارن الکی توی صفحه اصلیت لود میشن. (styles.css و styles-rtl.css)
    توی صفحه اصلیت بالای 400 تا لینک داری که نرمالش 100 تاست.

سایتمو دادم سئو کردن بعدشم حدودا این چیزارو که اینجا مطرح شده رو خیلیهاشونو می دونستم و یا جدیدا یاد گرفتم و همیشه رعایت کردم و رعایت می کنم! رنکمم 2 شده و قدمت سایت هم 5 ساله به نظر شما چقد ورودی باید ازش توقا بکنم؟ ( البته فعلا کاری به پیوندها نداشته باشید چون معلوم نیست هیچ کدوم :دی )

من حدسم روزی 500 تا ورودی از گوگله.
    یکم مطالبت با عنوان سایتت میتونه سازگارتر باشه ،وقتی نام سایتت رو گذاشتی نام نوشته هات رو هم یکمی همسو کن ، مثلا فارسی توی نام سایتت هست پس عنوان اس ام اس روز پدر رو هم بذار اس ام اس روز پدر فارسی

و یه مسئیه دیگه این که این رتبه دهی سایت ها یکم شک برانگیزه چون خیلی وقت پیشا البته سالشو یادم نیست ! گوگل اینکارو کرد بعد از یکی دو ماهی دوباره رنک ها رو دوباره کم کرد ! حالا نمی دونم دیگه D: البته اینم میشه که رنک دیگه معیار اصلی نباشه ( حدودا این هم شده )

این فقط توی 10 درصد از سایتها صدق میکنه البته حرف آخرت هم توی 2 درصد از نتایج جستجو

اهان راستی جدیدا تو گوگل جلو لینکا یه +1 زده این چیه؟ این یه نوع امتیازدهی هست؟

پلاس وان قراره کامل بشه و هنوز کامل و پخته نیست کلییت پلاس وان یه چیزی میشه مثل شبکه های اجتماعی

فقط الان مشکلم اینه که می خواهم محصولات رو وارد کنم به چه شکل وارد کنم که بازدید سایت خوب بشه محصولاتم به این شکل هست شما یکی دو تا رو راهنمایی بفرمائید خودم بقیه رو متوجه میشم و پیگیر می شم
    سریال مرد دو هزار چهره
    سریال شب های برره - شبهای برره
    مستند سیاره زمین
    مجموعه صوتی 48 داستان
    این نمونه ای از محصولاتم بود
    حالا شما بفرمائید با توجه به نصب پلاگین all in one seo pack و استاندارد سازی قالب و بهینه کردن اون
    محصولات رو به چه شکل در قسمت افزودن نوشته وارد کنم که بهترین بازدهی رو داشته باشه و در قسمت تگ ها و برچسب ها و تایتیل و غیره که برخی مربوط به همین all in one seo pack هست برای محصولات مثلا برای همین سریال مرد هزار چهره
    به چه شکل وارد کنم بهتره و تگ ها رو چطور انتخان کنم که بهترین بازدید و ایندکس و بازدید رو از گوگل بیاره ؟

خوب یه دامین جدید برای وردپرس درست کن و به سایت قبلیت دست نکن در مورد تنظیمات افزونه و غیره قبلا با مثالهای زیاد توی انجمن توضیح دادم که میتونی از روی اونها عمل کنی بهتره که تایپیک رو کامل بخونی.
    در مورد وارد کردن محصولات هم میتونی از کسانی که قبلا تغییر مکان دادن کمک بگیری چون فکر کنم با فید راحت بتونی اینکار رو بکنی.

ببخشید یه سوال دیگه داشتم
    من توی گوگل وبمستر سایتمو ثبت کردم
    الان روی خیلی از قسمتهاش کلیک میکنم این پیامو میده: No data available
    میشه بگید چطور باید این پیامو از بین ببرم تا اطلاعات اون قسمتو بهم نشون بده؟

اینا باید خودشون فعال بشن فقط توی بعضی قسمتها گوگل احتیاج به گوگل آنالیتیک داره که اگه برای سایتت فعالش کنی این قسمت هم خودش در وبمستر هم آپدیت میشه.

ایا من باید این امارگیر را حذف کنم(پرشین استت)؟؟؟آیا آمارگیر های وبگذز و تاینی استت هم مانع فعال شدن gzip می شوند؟؟؟در کل از کدام آمارگیر استفاده کنم تا gzip فعال باشه؟؟

آره حذفش کنین. چرا از آمارگیرهای وردپرس استفاده نمیکنی کافیه یه افزونه خوب رو پیدا و نصب کنی.

می شه بیشتر توضیح بدید که من چی کار کنم؟؟

قبلا توضیح دادم ولی خلاصش:
    ببین تمت باید طوری باشه که اول مطالب سایتت لود بشه و بعدش ساید بارها و چیزهای دیگه اینطوری کلمات کلیدی پستت سریعتر از نام دسته ها و غیره قرار میگیرن (البته توی HTML سورس صفحه)
    گوگل همیشه یک معیار داشته و اونم اینکه آیا کلمه کلیدی در 1000 کلمه اول سورس صفحه وجود دارد یا نه.

اون کدی که برای قفل کردن www گفته بودید را از آخرین خط htaccess وارد کردم ولی مشکلم حل نشد.چاره چییست؟؟

الان که درسته و سایتت بدون www لود میشه.

من توی روزای اول پیوند یکتا مو این طوری قرار داده بودم /%postname% با آخرش .html
    ولی به دلایلی مجبور شدم که به /%postname% خالی تغییر بدم
    ولی از بد حادثه گوگل چند تا از مطلب ها مو ایندکس کرده بود و الان اون لینک ها به سایتم منتهی نمیشن
    آیا راهی وجود داره اون لینک ها رو از جست و جو ها از بین ببرم؟؟؟

اولا که نمیخواد کاری بکنی چون خود گوگل دوباره اونها رو ری ایندکس میکنه و درست میشن.
    اگر هم بخوای برای همیشه یک پست رو از نتایج گوگل حذف کنی میتونی از قسمت Remove Url در وبمستر گوگل استفاده کنی.

من چطوری میتونم سایت م‍پ درست کنم ؟ افزونه داره یا باید دستی درست کنم ؟

توش باید ادرس پستهام رو بدم ؟ همه پستای که تو سایت دادم ؟

آره افزونه داره و اتومات خودش برات درست میکنه:
    http://wordpress.org/extend/plugins/google-sitemap-generator/
    برای تنظیماتش:
    تنظیمات افزونه ساخت نقشه سایت وردپرس

گوگل کی به کی به سایت ها رنک میده ؟

مشخص نیست ولی احتمالا 4 ماه دیگه.

می خواستم بدونم gzip وظیفه ی بخش Minify است یا بخش دیگری؟؟

تنظیمات صحیح برای W3 Total Cache بخش اول
    تنظیمات صحیح برای W3 Total Cache بخش دوم

راستی نظرتان درباره ی افزونه ی WP Minify چیست؟از نظر قدرت خیلی بهتر از Minify افزونه ی توتال کش عمل می کنه(می تونید امتحان کنید).من الان از این افزونه برای Minify استفاده می کنم.سرعت سایتم هم خیلی بهتر شده

فرقی ندارن هر دوتا خوب هستن ولی بهتره زیاد افزونه نصب نکنین وقتی w3 cache داره اینکار رو هم انجام میده.

python - saeli - بهروز ازند
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۸

حالا این کد آخرین مطالب در صفحه اول برای سئو خوبه یا بد؟

خوب که نیست و فقط باعث میشه مطالب جدید سریعتر ایندکس بشن.

آخه این کد درصد سئوی صفحه اول رو خیلی میاره پایین
    شما یه کدی سراغ ندارین که خوب کار کنه؟

حتما باید کد بزارین نمیشه خالی باشه.

python - saeli - بهروز ازند
  • مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۸

سلام آقای مطهری
    می شه اگر امکان داره و وقت دارید سایت من رو یه برسی کنید؟(البته اگر وقت دارید)
    ممنون

• abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۳

سلام آقای مطهری

همون طور که گفتید کاری کردم که دیگه عکس ها به جایی لینک ندن
    این پست رو ببینید اگه از این به بعد عکس هامو این جوری بزارم خوبه؟؟؟
    http://www.pesarkhale.ir/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AC-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

بازم از کمکی که به بچه ها می کنید ممنونم

• python

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۱

motahharinasab گفت:

خوب که نیست و فقط باعث میشه مطالب جدید سریعتر ایندکس بشن.

حتما باید کد بزارین نمیشه خالی باشه.

آقای مطهری من تونستم با گذاشتن اون کد هم درصد سئوی قالب سایتمو از 90 به 99 برسونم
    به نظرتون چقدر روی ورودی گوگلم تاثیر میذاره؟

• M0TRIX

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۴

سلام.

من پلاگین Google XML Sitemap رو نصب کردم ولی اصلا تنظیمات نداره ؟کجاست ؟ بقیه پلاگین ها دارن ولی این نداره

• abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵

آقای مطهری من هر چی توی گوگل جست و جو کردم نتونستم مطلبی پیدا کنم که باهاش بشه قسمت لینک دوستان رو nofollow کرد. فقط مطالبی که آموزش nofollow کردن لینک های مطالب رو میداد وجود داشت

میشه بگید چجوری میتونم از بک لینک دادن در قسمت لینک دوستان جلوگیری کنم؟؟؟؟

• python

آفلاین
    عضو
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۶

abolfazl-yakuza گفت:
    آقای مطهری من هر چی توی گوگل جست و جو کردم نتونستم مطلبی پیدا کنم که باهاش بشه قسمت لینک دوستان رو nofollow کرد. فقط مطالبی که آموزش nofollow کردن لینک های مطالب رو میداد وجود داشت

میشه بگید چجوری میتونم از بک لینک دادن در قسمت لینک دوستان جلوگیری کنم؟؟؟؟

از این افزونه استفاده کنید
    http://wordpress.org/extend/plugins/nofollow-links/
    بعد از نصب یه بخشی توی قسمت پیوندها ایجاد میشه که از اونجا میتونید پیوندها رو nofollow کنید

abolfazl-yakuza - motahharinasab
  • internet

آفلاین
    عضو
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۳

دوستان راهنمایی کنند من تازه می خواهم سایت با ورد پرس رو بیارم بالا پیوند یکتا رو پیشفرض بزارم یا بزارم حالت:
    http://www.example.ir/سریال-مرد-هزار-چهره.html

لطفا راهنمایی کنید به چه شکل قرارش بدهم همون پیشفرض ورد پرسه باشه یا تغییر بدهم به همین قالبی که در بالا عرض شد
    اخه یکی از دوستان راهنمایی خواستم اینجا گفتند حالت پیشفرض بزاری بهتره ببینید:

با تشکر

• internet

آفلاین
    عضو
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۰۷:۴۹

اقای مطهری نسب لطف کنید راهنمایی کنید من برای پیوند یکتا چیکار کنم:
    http://forum.persiantools.com/t200612.html

با تشکر

درباره‌ی این موضوع