انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۲

سلام به همه دوستان
    می خواستم ببینم هیچ راهی وجود نداره بشه همراه با gzip از آمارگیر هایی مانند گوگل انالتیک و یا وبگذر استفاده کرد?
    پس چه طور است که سایت ززرموب هم از گوگل آنالتیک استفاده می کند و هم gzip فعال است
    یک سوال هم درباره قفل کردن www دارم.من همون کدی را که گفته بودید در آخرین خط htaccess وارد کردم.ولی هنوز سایت woorank چنین می نویسد
    Be careful! Your website without www doesn't redirect to www (or the opposite). It's duplicate content
    3 یک بخش درسایت woorark یا عنوان Dublin Core وجود دارد.می خواستم بدونم چگونه می توان امتیاز این بخش را کسب کرد.

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۷

سلام.امروز که به گوگل وبمستر رفتم سرویس گوگل پلاس +1 با نام +1 Metrics اضافه شده بود.فکر کنم دیگه این امتیاز ها یکی از معیار های سئو باشه؟؟؟درسته یا نه؟؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۰

همون طور که گفتید کاری کردم که دیگه عکس ها به جایی لینک ندن
    این پست رو ببینید اگه از این به بعد عکس هامو این جوری بزارم خوبه؟؟؟

آره منظورم همین بود فقط از تگ alt برای عکس یادتون نره.

آقای مطهری من تونستم با گذاشتن اون کد هم درصد سئوی قالب سایتمو از 90 به 99 برسونم
    به نظرتون چقدر روی ورودی گوگلم تاثیر میذاره؟

چطوری سئو رو تشخیص میدین بگین تا ما هم یاد بگیریم.

من پلاگین Google XML Sitemap رو نصب کردم ولی اصلا تنظیمات نداره ؟کجاست ؟ بقیه پلاگین ها دارن ولی این نداره

توی منوی مدیریت سایت اگه فعالش کردی بدنبال Google Xml Sitemap بگرد../

دوستان راهنمایی کنند من تازه می خواهم سایت با ورد پرس رو بیارم بالا پیوند یکتا رو پیشفرض بزارم یا بزارم حالت:
    http://www.example.ir/سریال-مرد-هزار-چهره.html

لطفا راهنمایی کنید به چه شکل قرارش بدهم همون پیشفرض ورد پرسه باشه یا تغییر بدهم به همین قالبی که در بالا عرض شد
    اخه یکی از دوستان راهنمایی خواستم اینجا گفتند حالت پیشفرض بزاری بهتره ببینید:

شما به حرف بد ما بکن پیوند یکتا رو همون بالایی که خودت گفتی بزار.

اقای مطهری نسب لطف کنید راهنمایی کنید من برای پیوند یکتا چیکار کنم:
    http://forum.persiantools.com/t200612.html

توی این فروم یک سوال پرسیدی و کلی راهنمایی بد گرفتی نمیدونم چرا بعضیا نظرات شخصی رو به علمی ترجیح میدن.
    ساب دامین برای گوگل دقیقا عین یک دامین نیست و این اشتباهی هست که همه مرتکب میشن.
    گوگل به اعتبار دامین هم کار داره و هر چی ساب دامینهای بیشتری ایجاد کنی رتبه دامنه اصلی رو پائین آوردی.
    از ساب دامین فقط در مواردی استفاده میکنند که احتیاج به این هست دامین اصلی از ساب دامینها استفاده کنه مثل همون پارالیز عکسها که قبلا گفتم.
    وقتی میگیم با www یا بدون www نمیخوایم بگیم گوگل خنگه و نمیفهمه که جفتشون یکی هستند بلکه از دید گوگل www یک ساب دامینه مگر در مواردی که بدون www سایتی بالا نیاد اونوقته که سایت با www میشه دامین اصلی.
    شما قبلا هم بهت گفتم اصلا چرا میخوای سایت قبلیت رو بهم بریزی بیا و یک دامنه جدید ثبت کن بعدش روی اون وردپرس بریز و شروع به وارد کردن محصول کن و اصلا با سایت قبلیت کاری نداشته باش.

می خواستم ببینم هیچ راهی وجود نداره بشه همراه با gzip از آمارگیر هایی مانند گوگل انالتیک و یا وبگذر استفاده کرد?

راههای زیادی وجود داره گرچه اگه gzip این فایل هم فعال نشه خیلی توی سرعت تاثیر نمیذاره:
    http://www.askapache.com/linux-unix/ga-urchin-speed.html

پس چه طور است که سایت ززرموب هم از گوگل آنالتیک استفاده می کند و هم gzip فعال است

خودش بیاد جواب بده.

یک سوال هم درباره قفل کردن www دارم.من همون کدی را که گفته بودید در آخرین خط htaccess وارد کردم.ولی هنوز سایت woorank چنین می نویسد
    Be careful! Your website without www doesn't redirect to www (or the opposite). It's duplicate content
    3 یک بخش درسایت woorark یا عنوان Dublin Core وجود دارد.می خواستم بدونم چگونه می توان امتیاز این بخش را کسب کرد.

من که نفهمیدم چرا اینقدر گیر دادی به woorank

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M.Abooali - بهروز ازند
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۹

اقاي مطهري من رفتم تو قسمت HTML suggestions كه تو گوگل وبمسترز هست بعد تو Duplicate title tags رفتم كه همونطور كه گفتم حدود 600 تا خطا توشه.
    همون طور كه شما فرموديد اون تگ هايي كه شبيه هم هستن رو رفتم يكيشو تغيير دادم مثلا يكي از خطا ها اين بود :
    /tag/دانلود-بازي-سوني-اريکسون/
    /tag/دانلود-بازی-سونی-اریکسون/

من رفتم تو قسمت برچسب هاي نوشته كه تو وردپرس هست . دانلود بازي سوني اريكسون رو سرچ كردم. يدونه اومد من اون كه مثلا اينطوري بود

به

/tag/دانلود1-بازي-سوني-اريکسون/

تغيير دادم.
    وقتي از تو وبمستر گوگا رو يكي از همون دو تا تگ بالا كليك ميكردم صفحه ي نات فوند ميومد و مثل پست نبود كه وقتي ادرس تغيير پيدا كنه به آدرس جديد منتقل بشه ..
    به نظر شما اينطوري ارور ها برطرف ميشه ؟ نات فوند ها زياد نميشن؟
    با تشكر

• python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۶

چطوری سئو رو تشخیص میدین بگین تا ما هم یاد بگیریم.

از طریق سایت هایی که آدرستو میدی بعد درصد سئوی صفحه اولتو میده + مشکلاتی که قالبت داره
    مثلا خطای مشخص نبودن طول و عرض عکسها،بیش از حد بودن حجم css،
    alt و title نداشتن عکسها،لینکهای خروجی زیاد و .....

• M.Abooali

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۹

خوب من زحمت شما را کم میکنم برای بررسی،
    جناب مطهری یا هر یک از دوستان نظرشون ارزشمند خواهد بود:

سایت http://www.itlog.ir مجموعه ای است که از چند سیستم ترکیبی استفاده میکند. هم phpbb هم wp و ... اینجا مقصود من تحلیل سئو wp اون هست که بخش وب مسترها بر پایه اون است. مشخصات به شرح زیر است:

لازم به تذکر است ۳ سایت انگلیسی زبان نیز زیر شاخه همین وب مسترها فعال است.

http://itlog.ir/webmaster
    عمر سایت: 4 ماه | تعداد مطالب: 75 | نظرات: 46 | کلیدواژه ها: 577 | رنک گوگل در اکثر صفحات: 2

رتبه الکسا
    جهان: 153.395 | ایران: 3,297

لینک پشتی
    الکسا: 7 | یاهو: 210 | بینگ: 132

صفحات فهرست شده:
    یاهو: 2403 | بینگ: 1670 | گوگل: 8,190

سوالات:

1. توازن بین آمار وجود دارد یا به نظر میاد در یک فاکتور کم کاری شده باشد یا خطایی وجود دارد؟

2. پیشنهاد شما سرمایه گذاری روی کدام بخش از سئو میباشد جهت ارتقا سایت.

3. راه حل کاهش دادن اختلاف فاحش صفحات ایندکس شده در گوگل با سایت هایی مثل یاهو و بینگ چیست؟

4. اگر پیشنهاد و نکته خاص دیگری وجود دارد لطفا بیان کنید. با تشکر.

• طراحی قالب وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱۱
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۶

خودش بیاد جواب بده.

خوب برای این کار باید کدهای زیر رو توی فایل htaccses اگه تملاش درست باشه بزارید البته بعد از کدهای خود وردپرس.

# BEGIN Compress text files
    <ifModule mod_deflate.c>
      <filesMatch "\.(css|js|x?html?|php)$">
        SetOutputFilter DEFLATE
      </filesMatch>
    </ifModule>
    # END Compress text files

# BEGIN Expire headers
    <ifModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
      ExpiresByType image/x-icon "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/jpeg "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/png "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/gif "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType text/css "access plus 604800 seconds"
      ExpiresByType text/javascript "access plus 216000 seconds"
      ExpiresByType application/javascript "access plus 216000 seconds"
      ExpiresByType application/x-javascript "access plus 216000 seconds"
      ExpiresByType text/html "access plus 600 seconds"
      ExpiresByType application/xhtml+xml "access plus 600 seconds"
    </ifModule>
    # END Expire headers

# BEGIN Cache-Control Headers
    <ifModule mod_headers.c>
      <filesMatch "\.(ico|jpe?g|png|gif|swf)$">
        Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
      </filesMatch>
      <filesMatch "\.(css)$">
        Header set Cache-Control "max-age=604800, public"
      </filesMatch>
      <filesMatch "\.(js)$">
        Header set Cache-Control "max-age=216000, private"
      </filesMatch>
      <filesMatch "\.(x?html?|php)$">
        Header set Cache-Control "max-age=600, private, must-revalidate"
      </filesMatch>
    </ifModule>
    # END Cache-Control Headers

# BEGIN Turn ETags Off
    <ifModule mod_headers.c>
      Header unset ETag
    </ifModule>
    FileETag None
    # END Turn ETags Off

# BEGIN Remove Last-Modified Header
    <ifModule mod_headers.c>
      Header unset Last-Modified
    </ifModule>
    # END Remove Last-Modified Header

با تشکر کار تمومه

motahharinasab - mohammaddx - python
  • طراحی قالب وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱۱
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۸

دوستان من الان کدهای پلاس وان رو از تو وبمستر گوگل برداشتم و تو سایت گزاشتم اگه زحمتی نیست یه نگاهی بندازید ببینید چه طوره سرعت لود پایین نمیاد؟کدها رو درست گزاشتم؟؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۲

سلام.امروز که به گوگل وبمستر رفتم سرویس گوگل پلاس +1 با نام +1 Metrics اضافه شده بود.فکر کنم دیگه این امتیاز ها یکی از معیار های سئو باشه؟؟؟درسته یا نه؟؟

قرار به اینه. البته باید دید واکنش گوگل برای صفحاتی که امتیاز بالایی گرفتن چطوره.

اقاي مطهري من رفتم تو قسمت HTML suggestions كه تو گوگل وبمسترز هست بعد تو Duplicate title tags رفتم كه همونطور كه گفتم حدود 600 تا خطا توشه.
    همون طور كه شما فرموديد اون تگ هايي كه شبيه هم هستن رو رفتم يكيشو تغيير دادم مثلا يكي از خطا ها اين بود :
    /tag/دانلود-بازی-سونی-اریکسون/

من رفتم تو قسمت برچسب هاي نوشته كه تو وردپرس هست . دانلود بازي سوني اريكسون رو سرچ كردم. يدونه اومد من اون كه مثلا اينطوري بود

به

/tag/دانلود1-بازي-سوني-اريکسون/

تغيير دادم.
    وقتي از تو وبمستر گوگا رو يكي از همون دو تا تگ بالا كليك ميكردم صفحه ي نات فوند ميومد و مثل پست نبود كه وقتي ادرس تغيير پيدا كنه به آدرس جديد منتقل بشه ..
    به نظر شما اينطوري ارور ها برطرف ميشه ؟ نات فوند ها زياد نميشن؟

ببین این خطا اکثرا وقتی بوجود میاد که دوتا صفحه با یک تایتل باشن.حدس من اینه که چون تگهات زیاده فونت فارسی و عربی رو قاطی کردی و گوگل اونها رو یکی تشخیص میده. در مورد قسمت پایانی نباید not found بوجود بیاد.
    به صفحه تگها برو و اون تگهایی که فونت عربی دارن رو به فارسی تبدیل کن.

از طریق سایت هایی که آدرستو میدی بعد درصد سئوی صفحه اولتو میده + مشکلاتی که قالبت داره
    مثلا خطای مشخص نبودن طول و عرض عکسها،بیش از حد بودن حجم css،
    alt و title نداشتن عکسها،لینکهای خروجی زیاد و .....

اینکار بد نیست ولی این سایتها وحی منزل نیستند و خیلی وقتها بعضی چیزها رو برعکس هم تشخیص میدن.

سوالات:

1. توازن بین آمار وجود دارد یا به نظر میاد در یک فاکتور کم کاری شده باشد یا خطایی وجود دارد؟

آره توازن که وجود داره. اصل قضیه اینجاست که یاهو و بینگ نه به اندازه گوگل سرور دارن و نه سرورهاشون اونقدر قوی هست که سرعت گوگل رو داشته باشن برای همین ایندکس در یاهو محاله کمتر از یک دقیقه اتفاق بیفته ولی میدونید که در گوگل اینطوری نیست و کل ایندکس صفحه شما، امتیازدهی ،لیست کردن اون نتیجه در سرچ امکان داره در کمتر از چند ثانیه اتفاق بیفته.

2. پیشنهاد شما سرمایه گذاری روی کدام بخش از سئو میباشد جهت ارتقا سایت.

دامین اصلی سایتت میره توی انجمن و اونهم صفحه ثبت نام که این کارت برای سئو خوب نیست.
    انجمن و غیره رو به خاطر ایجاد کپی و غیره بهتره روی ساب دامین فعال کنی تا زیر شاخه از دامین اصلی.
    حالا من این مسیر رو برسی میکنم http://itlog.ir/webmaster/ :
    توی صفحه اصلی این مسیر:
    12 تا css با 11 تا جاوا اسکریپت لود میشن که میشه با minify اونها رو یکی کرد:
    ((( این کار هم باعث میشه اونها فشرده هم بشن و هم از همه مهمتر باعث سرعت بارگذاری صفحه برای کاربر میشه چون مرورگر کاربر هر لحظه فقط 2 تا فایل css ویا جاوا اسکریپت رو دانلود میکنه و تا اون 2 تا دانلود نشن به سراغ بعدی نمیره.)))
    2 تا فایل از وبگذر و یه فایل هم از پرشین استت لود میشن که بهتره بجای هر دو از گوگل آنالیتیک استفاده کنی.
    ((( چون این دوتا فایل در هاست خودت نیستن باید حداقل از 2تا DNS دیگه فراخونی بشن)))
    کش مرورگر فعال نیست
    ((( در صفحه اصلیت 73 فایل دارن لود میشن که اگه دوباره این صفحه لود بشه دوباره 73 فایل دانلود میشن واین کلی وقت از کاربر با توجه به سرعت اینترنت ما میگیره پس اگر برای سئو کش مرورگر خوبه و گوگل تاکید داره در ایران این کار واجبه)))
    Parallelize فعال نیست.
    ((( صفحه اصلی سایتت یعنی همین شاخه وبمستر وقتی اول که لود میشه 41 فایل توی نوبت میمونن تا لود اولیه کامل بشه و بعد 2 تا 2 تا و یا نهایت 4تا 4تا لود بشن.)))
    طول وعرض عکسها رو کامل کن
    ((( حتی فایلی بنام 21186805821305875317.png داره از آدرس http://redhue.ir/images/21186805821305875317.png لود میشه که گوگل به طول و عرض این عکس هم گیر میده.میتونی این عکس رو روی هاست خودت بیاری و بهش طول و عرض بدی)))
    توی کارهای حرفه ای‌تر 55 درصد از اون css هایی که لود میشن توی صفحه اصلی کاربرد ندارن که میتونی برای صفحات مختلف با توجه به نیاز اون صفحه css لود بشه. البته درسته که حجم این css های زائد در صفحه اصلی به 19 کیلو بایت هم نمیرسه ولی از 3 جا ضرر میکنی:
    1- گوگل میبینه css الکی داره لود میشه و کاربردی نداره.
    2- حجم صفحه اصلیت بالاتر میره.
    3- سرعت بارگذاری صفحه اصلی پائین میاد.

3. راه حل کاهش دادن اختلاف فاحش صفحات ایندکس شده در گوگل با سایت هایی مثل یاهو و بینگ چیست؟

اینو که چند لحظه پیش جواب دادم.

4. اگر پیشنهاد و نکته خاص دیگری وجود دارد لطفا بیان کنید. با تشکر.

برای عکسهات تایتل مناسب قرار بده چون توی یکی از پستهات تایتل عکس هست untitiled.
    توی نوشته هات لینک به خود نوشته های سایتت قرار بده و اگه میتونی لینک ضربدری برای پستهات قرار بده.
    فایلهای دانلود رو توی یک ساب دامین دیگه بزار.
    این عالیه که تمت رو درست کردی ولی دیگه الان لازم نیست لینک خروجی به w3 توی سایتت قرار بدی. بهتره فقط همون عکسش باشه ویا لینکشو nofollow کن.
    یک افزونه برای شبکه های اجتماعی توی سایتت قرار بده.
    لینک معتبر برای فید آر اس اس قرار بده.
    اون لینک هدر که با نام "شروع" هست رو به ITLOG تغییر بده.
    توی نوشته هات از لینک صفحه‌ای و افکتهای فونت برای کلمات کلیدیت استفاده کن.

دوستان من الان کدهای پلاس وان رو از تو وبمستر گوگل برداشتم و تو سایت گزاشتم اگه زحمتی نیست یه نگاهی بندازید ببینید چه طوره سرعت لود پایین نمیاد؟کدها رو درست گزاشتم؟؟

الان دیگه gzip برای سایتت غیر فعال شد.

RahimY - python - M.Abooali - بهروز ازند
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۴

ممنون آقاي مطهري ولي همونطور كه گفتيد من من تگ زياد دارم (حدود 12000 تا)
    خب من كه نميتونم برم همه ي اين 12000 تا رو بگردم و ببينم كدوم عربيه ؟ در ضمن فقط تايل مهمه آدرس مهم نيست ؟ يعني فقط عنوانشون رو هم تغيير بدم درست ميشه؟ افزونه اي نيست كه به طور خودكار تمام تگها رو فارسي كنه يا همچين چيزي كه ارور ها برطرف بشه ؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۱

zarmob گفت:

خوب برای این کار باید کدهای زیر رو توی فایل htaccses اگه تملاش درست باشه بزارید البته بعد از کدهای خود وردپرس.

مشکل من حل نشد.راه حل دیگه ای نداره؟؟(افزونه ای یا کد دیگه ای)

• internet

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۰

اقای مطهری در مورد فروشگاه اینترنتی که دارم و گفتید برو یه دامنه دیگه نصب کن
    حقیقت امر این سیستم فروشگاه شاپ سیتی ویرچو هست یا همون فارسی ایکامرس
    http://shopcity.ir
    و این اسکریپت ویرچو دیگه خیلی خز شده هیچ پلاگینی روش نصب نمی شه کلا نه سئو داره نه گور داره نه کفن
    ولی از تبلیغی کن من روش داشتم تا بحال مشتری زیاد جمع کردم ولی دیگه خیلی خز شده با هاست های جدید و کلا مشکل داره و بهتره تا بدتر نشه زود یه فکری بکنم
    برای همین الان موندم چیکار کنم چون نمی تونم ولش کن توی این چهار سال مشتری خاص خودش رو داره و رنک سه گوگل هم داشته از همون اوایل به همراه sitelink که در گوگل سرچ کنید shopcity.ir مشاهده می کنید
    الان یه قالب خوب و استاندارد طراحی کردم برای ورد پرس و همه چیز آماده هست که کوچ کنم به ورد پرس ولی شما گفتید این شاپ ات رو ولش کن
    در ضمن دامنه هم زیاد دارم که شاپ هست مثل mahsol.ir با رنک یک و kharidposti.ir با رنک دو این دو تا هم مشابه شاپ سیتی هست ولی خوب رتبه و فروش زیادی نداره
    الان شما بفرمائید چیکار کنم
    با تشکر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۷

ممنون آقاي مطهري ولي همونطور كه گفتيد من من تگ زياد دارم (حدود 12000 تا)
    خب من كه نميتونم برم همه ي اين 12000 تا رو بگردم و ببينم كدوم عربيه ؟ در ضمن فقط تايل مهمه آدرس مهم نيست ؟ يعني فقط عنوانشون رو هم تغيير بدم درست ميشه؟ افزونه اي نيست كه به طور خودكار تمام تگها رو فارسي كنه يا همچين چيزي كه ارور ها برطرف بشه ؟

این مشکل در اصل برای فونت عربی یا فارسی نیست.الان فکر کنم سایتت درست شده ولی به احتمال قوی قبلا تایتل تگهات توی صفحه اول و دوم اون تگ یکی بوده و گوگل داره به این گیر میده.باید بیشتر برسی کنی.

ولی از تبلیغی کن من روش داشتم تا بحال مشتری زیاد جمع کردم ولی دیگه خیلی خز شده با هاست های جدید و کلا مشکل داره و بهتره تا بدتر نشه زود یه فکری بکنم
    برای همین الان موندم چیکار کنم چون نمی تونم ولش کن توی این چهار سال مشتری خاص خودش رو داره و رنک سه گوگل هم داشته از همون اوایل به همراه sitelink که در گوگل سرچ کنید shopcity.ir مشاهده می کنید

روی یکی از دامنه هات وردپرس نصب کن و محصولاتت رو وارد کن ودر آخر اون دامنه رو به این دامنه بچسبون ولی بگم که به احتمال وجود notfound زیاد و عوض شدن بدنه سایتت پیج رنکت رو از دست میدی.

بهروز ازند
  • abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۸

سلام داداش مطهری امیدوارم حالت خوب باشه

من توی گوگل سایت خودم جست و جو کردم و به این نتایج رسیدم.
    http://up.iranblog.com/images/ua378i9mkowfdf0w2x.png

یه سوال داشتم
    اگه جایی که با قرمز خط کشیدم دقت کنید میبینید آخر همه لینک ها اسم سایت رو گذاشته این خوبه یا بد؟؟؟؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

بعضی وقتا خوبه بعضی وقتها هم بد.
    بد ها به این عبارت که :
    1- عنوان پستها ربطی به نام اصلی سایت نداشته باشه.
    2- عنوان پستها طولانی باشه و اینکار باعث بشه علامت... در اکثر عنوان های پستهای شما در گوگل بوجود بیاد

بهروز ازند - python
  • abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۲

آقای مطهری واسه سایت من خوب بود یا بد؟؟؟؟

• imebi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۲

با سلام
    دوستان ممنون می شم که یه کمکی به من بکنید. چند روزی هست که پست ها یا صفحات سایتم به گوگل ایندکس نمیشن این مشکل بعداین که هاست دانلودم غیر فعال شد لینک های دانلود خراب شدن . و دیگه پست ندادم تعداد ایندکس ها از 28000 اومد به 14400 بازدید از 2000 اومد به 700 ولی بعد 10 روز هاست فعال شد و شروع کردم به مطلب نوشتن 15 تا مطلب نوشتم سه چهار روز صبر کردم بلکه ایندکس بشن ولی ایندکس ها همان 14,400 هستند که قبلا بودن حتی یک ایندکس هم نداشتم سئو سایتم بد نیست از XML Sitemap وAll in One SEO وافزونه های دیگه مث اینا استفاده می کنم ممنون می شم یه راهنمایی بکند که چی کار کنم باز ایندکس ها بالا برن
    تشکر از مدیران انجمن
    سایت من downloadkral.com

• M.Abooali

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۱

با تشکر مجدد از آقای مطهری،
    برخی موارد دلایلی دارند که توضیحش اینجا خارج از حوصله مبحث است، مثل رفرش کاربر به انجمن (دلیلش آماده نبودن پرتال اصلی مجموعه سایت های itlog هست که به زودی حل خواهد شد). باقی موارد را بررسی و با انجام اصلاحات لازم فکر کنم پیشرفت خوبی در سئو برای سایت ایجاد شود.

• مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۹
    ۱۲ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۱

سلام آقای مطهری نصب
    من با جست وجوهایی که انجام دادم متوجه شدم افزونه های بسیاری برای وردپرس هست.
    به نظر شما من از کدامیک از این افزونه ها استفاده کنم؟
    لطفا تنظیمات صحیح افزونه رو ذکر نمایید.
    چگونه می توان میزان سئو سایت رو ارزیابی کرد و به 100 رساند؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۸

آقای مطهری واسه سایت من خوب بود یا بد؟؟؟؟

این چیزها رو باید خودت تشخیص بدی ولی در مجموع خوب بود.

دوستان ممنون می شم که یه کمکی به من بکنید. چند روزی هست که پست ها یا صفحات سایتم به گوگل ایندکس نمیشن این مشکل بعداین که هاست دانلودم غیر فعال شد لینک های دانلود خراب شدن . و دیگه پست ندادم تعداد ایندکس ها از 28000 اومد به 14400 بازدید از 2000 اومد به 700 ولی بعد 10 روز هاست فعال شد و شروع کردم به مطلب نوشتن 15 تا مطلب نوشتم سه چهار روز صبر کردم بلکه ایندکس بشن ولی ایندکس ها همان 14,400 هستند که قبلا بودن حتی یک ایندکس هم نداشتم سئو سایتم بد نیست از XML Sitemap وAll in One SEO وافزونه های دیگه مث اینا استفاده می کنم ممنون می شم یه راهنمایی بکند که چی کار کنم باز ایندکس ها بالا برن
    تشکر از مدیران انجمن

ببین دستور site: در گوگل دیرتر آپدیت میشه و امکان داره نتایج جستجوی یک سایت بیشتر از اون چیزی باشه که توی این دستور میاد.

من با جست وجوهایی که انجام دادم متوجه شدم افزونه های بسیاری برای وردپرس هست.
    به نظر شما من از کدامیک از این افزونه ها استفاده کنم؟
    لطفا تنظیمات صحیح افزونه رو ذکر نمایید.

این مورد رو خودتون باید تشخیص بدین که کدوم خوبه و کدوم بدردتون میخوره ولی از نظر سئو پیشنهاد من استفاده از سه افزونه yoast و xml google sitemap و w3 total cache هست.

چگونه می توان میزان سئو سایت رو ارزیابی کرد و به 100 رساند؟

اصلا همچین چیزی امکان نداره و برمیگرده به الگوریتمهای گوگل که هر لحظه هم در حال تغییره.

python - بهروز ازند
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۵

افزودن کلمات کلیدی
    توی همین تایپیک بهتون گفتم که چطور کلمات کلیدی رو انتخاب کنین تا بیشترین بازدهی رو داشته باشه ولی سوال اینجاست چطور این کلمات رو به پستها اضافه کنیم؟؟؟.
    ابتدا باید کلماتی رو که بهترین بازدهی رو دارن انتخاب کنین.
    حدود 50 کلمه کلیدی رو با توجه به محتوای سایتتون انتخاب کنین و بعد به سرچ گوگل برید و ببینید گوگل با تایپ چند حرف اون کلمه کلیدی شما چه کلماتی رو پیشنهاد میده.
    پس شروع کنید به ویرایش اون کلمات و سعیتون بر این باشه تا بهترین کلمات و حتی المقدور کلمات کلیدی بلندتری انتخاب کنید.
    وقتی لیست 50 تایی کامل شد شروع کنید به ویرایش پستها.
    برای اینکار در داشبور سایتتون به منوی نوشته ها برید.
    در صفحه edit.php در قسمت جست و جوی نوشته ها اولین کلمه کلیدی رو که انتخاب کردید رو وارد کرده و اینتر رو بزنید.
    حالا اگه نوشته‌ای پیدا نشد ویا یک نوشته پیدا شد از اون کلمه کلیدی صرف نظر کنین.
    هر چه تعداد پستهای پیدا شده بیشتر باشه برای شما بهتره.
    اگه تعداد بالای 2 تا بود همه رو انتخاب کرده و از منوی کارهای دسته جمعی گزینه ویرایش رو انتخاب و اجرا رو بزنید.
    توی کادری که باز میشه به قسمت برچسب‌های نوشته برید و اون کلمه کلیدی رو که با اون جستجو کردید رو وارد کنید و بعد روی دکمه بروزرسانی کلیک کنید.
    تمام شد حالا یک کلمه کلیدی دارین که توی چندین پست شما وجود داره، البته انتخابتون هر چه دقیق تر باشه ترافیکتون برای اون کلمه کلیدی هم بالاتر میره.
    کلمات کلیدی بعدی رو هم به همین شکل وارد کنین.

بهروز ازند
  • abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۱

سلام آقای مطهری

آیا قسمت نظرات در وردپرس nofollow است؟؟؟؟
    اگر نیست چجوری میشه از دادن بک لینک به سایت های دیگه جلوگیری کرد؟؟؟

موفق باشید

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۰

آیا قسمت نظرات در وردپرس nofollow است؟؟؟؟

خیر

اگر نیست چجوری میشه از دادن بک لینک به سایت های دیگه جلوگیری کرد؟؟؟

با استفاده از افزونه های بیشمار nofollow برای وردپرس...

بهروز ازند
  • abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۴

ببخشید آقای مطهری
    من تازه کارم میشه یه افزونه معرفی کنید که از دادن بک لینک در قسمت نظرات جلوگیری کنه؟؟؟

• internet

آفلاین
    عضو
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۶

اقای مطهری نسب مثلا من که فروشگاه اینترنتی دارم برای محصولات چه کلمات کلیدی انتخاب کنم مثلا اگه برم گوگل انگلیسی و کلمه سریال رو بزنم اتوماتیک اینها رو می یاره:
    سریال پایتخت
    سریال 24
    سریال عاصی
    سریال همسان

همین چند تا خوب این الان به چه درد من می خوره مثلا من تو سایتم سریال مرد هزار چهره - سریال شب های برره و از این دست دارم در قسمت برچسب و همچنین keword به این شکل گذاشتم مثلا:
    خرید سریال مرد هزار چهره
    فروش سریال مرد هزار چهره
    و الی آخر
    حالا مثلا می شه برای این ها مثلا کلمه کلیدی فروش سریال - فروش سریال ایرانی - خرید سریال
    هم قرار داد ولی این سه کلمه مشمول همه محصولات من می شه یعنی باید برای همه مثلا 100 سریال ایرانی خودم این کلمات فروش سریال - فروش سریال ایرانی - خرید سریال - رو تکرار کنم
    می خواستم ببینم ارزش صفحات پایین نمی یاد که من برای همه محصولاتم این سه کلمه رو توی برچسب و هم توی کیورد ها اضاف کنم؟
    یا نظر دیگه ای دارید

با تشکر و سپاس

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۹

ببخشید آقای مطهری
    من تازه کارم میشه یه افزونه معرفی کنید که از دادن بک لینک در قسمت نظرات جلوگیری کنه؟؟؟

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=nofollow+external&sort=

حالا مثلا می شه برای این ها مثلا کلمه کلیدی فروش سریال - فروش سریال ایرانی - خرید سریال
    هم قرار داد ولی این سه کلمه مشمول همه محصولات من می شه یعنی باید برای همه مثلا 100 سریال ایرانی خودم این کلمات فروش سریال - فروش سریال ایرانی - خرید سریال - رو تکرار کنم
    می خواستم ببینم ارزش صفحات پایین نمی یاد که من برای همه محصولاتم این سه کلمه رو توی برچسب و هم توی کیورد ها اضاف کنم؟

آهان مساله همینجاست.
    وقتی میگی همه پستهام رو شامله پس باید در همه پستهات جمله "فروش سریال ایرانی" هم بکار رفته باشه برای همین میگم باید توی قسمت نوشته ها در وردپرس جستجو کنین تا ببینید این جمله در پستتون هست یا نه.
    دوم اینکه قرار نیست کلمات کلیدی برای یک پست باشه چون اگه قراره کلمات کلیدی ایندکس بشن نباید برای یک پست یک کلمه کلیدی قرار داد که فقط در یک پست سایت ما وجود داره.با اینکار فقط ارزش اون پست رو پائین میاریم و رنک رو بین پست اصلی و کلمه کلیدی میشکنیم.
    مثلا اگه توی سایتتون سریال هم میفروشید تگهای "مرد 200 چهره " به صورت زیره:
    1-سریال
    2- سریال ایرانی
    3- سریال کمدی
    و برای هر 3 کلمه کلیدی بالا هم باید حداقل 2 پست وجود داشته باشه.
    البته من چون خواستید اینها رو میگم وگرنه بهتره کلمات کلیدی اصلا ایندکس نشن.

internet - python - بهروز ازند
  • internet

آفلاین
    عضو
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۰

motahharinasab گفت:

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=nofollow+external&sort=

آهان مساله همینجاست.
    وقتی میگی همه پستهام رو شامله پس باید در همه پستهات جمله "فروش سریال ایرانی" هم بکار رفته باشه برای همین میگم باید توی قسمت نوشته ها در وردپرس جستجو کنین تا ببینید این جمله در پستتون هست یا نه.
    دوم اینکه قرار نیست کلمات کلیدی برای یک پست باشه چون اگه قراره کلمات کلیدی ایندکس بشن نباید برای یک پست یک کلمه کلیدی قرار داد که فقط در یک پست سایت ما وجود داره.با اینکار فقط ارزش اون پست رو پائین میاریم و رنک رو بین پست اصلی و کلمه کلیدی میشکنیم.
    مثلا اگه توی سایتتون سریال هم میفروشید تگهای "مرد 200 چهره " به صورت زیره:
    1-سریال
    2- سریال ایرانی
    3- سریال کمدی
    و برای هر 3 کلمه کلیدی بالا هم باید حداقل 2 پست وجود داشته باشه.
    البته من چون خواستید اینها رو میگم وگرنه بهتره کلمات کلیدی اصلا ایندکس نشن.

اقای مطهری نسب ممنون ولی جوابت یه خورده برای من گنگ هست و الان که دارم محصولاتم رو وارد می کنم واقعا نمی دونم چیکار باس بکنم
    نیگاه کنید این کلمات کلیدی رو برای همه سریال هام در نظر گرفتم:

x,خريد x,خريد پستي x,خريد اينترنتي x,خريد آنلاين x,فروش x,فروش اينترنتي x,فروش پستي x,فروش آنلاين x,download x,بازيگران x,فروشگاه اينترنتي x,فيلم x,DVD x,دي وي دي x,dvd x,عکس x,دانلود x
    حرف ایکس به جاش این می یاد مثلا برای سریال شبهای برره:
    نتیجه این می شه به نظرتون محصولاتم رو تک تک به این شکل وارد کردم خوبه:

سريال شبهاي برره,خريد سريال شبهاي برره,خريد پستي سريال شبهاي برره,خريد اينترنتي سريال شبهاي برره,خريد آنلاين سريال شبهاي برره,فروش سريال شبهاي برره,فروش اينترنتي سريال شبهاي برره,فروش پستي سريال شبهاي برره,فروش آنلاين سريال شبهاي برره,download سريال شبهاي برره,بازيگران سريال شبهاي برره,فروشگاه اينترنتي سريال شبهاي برره,فيلم سريال شبهاي برره,DVD سريال شبهاي برره,دي وي دي سريال شبهاي برره,dvd سريال شبهاي برره,عکس سريال شبهاي برره,دانلود سريال شبهاي برره

بعد یه سوال دیگه مثلا شبهای برره ممکنه یکی اینطوری سرچ کنه شب های برره
    یعنی بین شب و های فاصله بندازه حالا نیاز هست که من این کلمات کلیدی که بالا گفتم به این شکل هم وارد کنم:

سريال شب هاي برره,خريد سريال شب هاي برره,خريد پستي سريال شب هاي برره,خريد اينترنتي سريال شب هاي برره,خريد آنلاين سريال شب هاي برره,فروش سريال شب هاي برره,فروش اينترنتي سريال شب هاي برره,فروش پستي سريال شب هاي برره,فروش آنلاين سريال شب هاي برره,download سريال شب هاي برره,بازيگران سريال شب هاي برره,فروشگاه اينترنتي سريال شب هاي برره,فيلم سريال شب هاي برره,DVD سريال شب هاي برره,دي وي دي سريال شب هاي برره,dvd سريال شب هاي برره,عکس سريال شب هاي برره,دانلود سريال شب هاي برره

این تصویر هم از همین برچسب های سریال شب های برره هست که در پنل و قسمت نوشته ها وارد کردم شما ببینید خوبه این شکلی:
    http://www.novinupload.com/do.php?img=7742

این قسمت وارد کردن مشخصات all in one seo مربوط به همین سریال شب های برره
    راستی یادم رفت بگم من هر چی در قسمت برچسب می زارم برای همین قسمت Keywords (comma separate هم می گذارم اشکالی نداره ؟
    Titel و disctiption هم این شکلی گذاشتم که در تصویر زیر مشاهده می کنید:
    http://www.novinupload.com/do.php?img=7743

لطفا راهنمایی بفرمائید که تا همه محصولات رو وارد نکردم بهترین روش رو انتخاب کنم
    با تشکر و سپاس
    کریمی از شیراز

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۱

سلام خدمت آقای مطهری
    ببخشید یه سوال برام پیش اومده توی
    گوگل وبمستر قسمت ارور 404
    یه همچین ارور های داره
    http://rastgarworld.ir/page/دانستنی های جالب و دیدنی/page/13
    همچین آدرس وجود نداره ولی به نظرم واسه خاطر افزونه PageNavi

دوستان اگر میشه کمکم کنید با تشکر از شما

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۹

اقای مطهری نسب ممنون ولی جوابت یه خورده برای من گنگ هست و الان که دارم محصولاتم رو وارد می کنم واقعا نمی دونم چیکار باس بکنم

مثلا توی عکسی که دادی وارد کردی "dvd سریال شبهای برره"
    منظورم من اینه که این تگ بالا باید توی حداقل یک نوشته دیگت هم وجود داشته باشه وگرنه اصلا این تگ رو نزار.
    برای مثال سایتهای زیادی دیدی که تگهای زیادی برای قهوه تلخ میزارن. کارشون به این صورته که مثلا یک تگ دارن بنام "قهوه تلخ" که هر قسمت جدیدی از این سریال میاد این تگ رو هم میزارن پس تگ "قهوه تلخ" توی سایتشون برای پستهای زیادی تکرار شده واینطوری نتیجه دلخواهشون رو میگیرن.

بعد یه سوال دیگه مثلا شبهای برره ممکنه یکی اینطوری سرچ کنه شب های برره
    یعنی بین شب و های فاصله بندازه حالا نیاز هست که من این کلمات کلیدی که بالا گفتم به این شکل هم وارد کنم

آره توی این مورد فرق میکنه و بهتره قرار بدی ولی نیم فاصله رو گوگل تشخیص میده مثل "شب های برره" و "شب‌های برره" ولی این دوتا با "شبهای برره" فرق دارن.

راستی یادم رفت بگم من هر چی در قسمت برچسب می زارم برای همین قسمت Keywords (comma separate هم می گذارم اشکالی نداره ؟

نه دیگه این قسمت لازم نیست واگه تنظیم شده باشه خودش توی تگ کی‌ورد میاره.

Titel و disctiption هم این شکلی گذاشتم که در تصویر زیر مشاهده می کنید

خوب بود.

گوگل وبمستر قسمت ارور 404
    یه همچین ارور های داره
    http://rastgarworld.ir/page/دانستنی های جالب و دیدنی/page/13

همچین آدرس وجود نداره ولی به نظرم واسه خاطر افزونه PageNavi

من که نفهمیدم از چیه ولی دوتا مورد:
    1- هنوز سایتت صفحه 404 نداره.
    2- قسمت سرچ رو به سایتت اضافه کن.

internet - python - بهروز ازند
  • internet

آفلاین
    عضو
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۳

جناب مطهری نسب ممنون که راهنمایی کردید
    اگه من درست متوجه شدم منظورتون اینه که مثلا اگه برای سریال شب های برره یه چنین برچسب و کیوردی قرار دادم مثلا
    سریال شب های برره
    این تگ یا برچسب رو برای سریال مرد هزار چهره هم تو تگ هاش قرار بدهم یا بالعکس
    یعنی تگ شب های برره فقط تو سریال شب های برره نباشه و در محصولات دیگه مثلا در سریال مدار صفر درجه هم تگ سریال شب های برره باشه ؟
    درسته؟

بعد من همونطوری که عکس گذاشتم توی عکس هم مشخص کردم در قسمت all in one seo pack در کادر اخر که همون keword هست هر چیزی گذاشتم همون ها رو برای برچسب هم گذاشتم سوالم اینجاست این که شما فرمودید نه نیازی نیست متوجه نشدم یعنی چی؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۵

اصلا منظورم این نبود منظورمو خوب گفتم که.
    تگ سریال شبهای برره میشه:
    سریال
    تگ یه سریال دیگه هم میشه:
    سریال
    حالا مثلا اگه دوتا پست داشتی:
    1- سریال شبهای برره نسخه سی دی
    2- سریال شبهای برره نسخه دی وی دی
    در این حالت تگ این دوتا نوشته میشه:
    سریال شبهای برره

عد من همونطوری که عکس گذاشتم توی عکس هم مشخص کردم در قسمت all in one seo pack در کادر اخر که همون keword هست هر چیزی گذاشتم همون ها رو برای برچسب هم گذاشتم سوالم اینجاست این که شما فرمودید نه نیازی نیست متوجه نشدم یعنی چی؟

یعنی اگه قسمت keyword افزونه all in one رو وارد نکنی وفقط کلمات کلیدی خود وردپرس رو پر کنی خود افزونه اتومات اونها رو تشخیص میده.
    internet عزیز اکثر مورادی رو که میپرسی آموزش اولیه هست و میتونی با یکمی کار کردن خودت یاد بگیری با ادامه این سوالاتت سروصدای بقیه درمیاد حق هم دارن. بازم ممنون

internet - بهروز ازند
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۲

سلام دوستان
    dlerha.co.cc کلا از نتایج گوگل حذف شده است.در ضمن من هیچ تغییر ناگهانی در سایت به وجود نیورده ام .ممکن است که به خاطر استفاده به عنوان تبادل لینک سه طرفه اسپم شناخته شده باشد؟
    چگونه می توان این سایت را دوباره در گوگل ایندکس بشوم

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۴

من که نفهمیدم از چیه ولی دوتا مورد:
    1- هنوز سایتت صفحه 404 نداره.
    2- قسمت سرچ رو به سایتت اضافه کن.

دوست عزیز من افونه google 404
    استفاده میکنم

در مورد جستجو ول از ابزارک جستجوی خود ورد پرس استفاده میکردم
    ولی وقتی کئ نویسی سایتم رو درست کردم این ابزارک جستجو کد نویسی اشتباه داشت
    واسه همین برداشتمش
    نتونستم کدش رو درست کنم تا valid از سایت w3c بگیرم
    افزونه خوب واسه جستجو وجود داره که کد اشتباه نداشته باشه

دوست عزیز از وقتی افزونه w3 cache
    رو بروز کردم همش این ارور رو میده
    Recently an error occurred while creating the CSS / JS minify cache: Some files were unavailable, please check the settings to ensure the site is working as intended.

چطور میشه رفعش کرد

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۶

سلام
    از آمار سایتم راضی نیستم و دیگه حوصله مطلب نویسی برام نمونده .هر روز سایتم رو آپدیت می کنم و همیشه سعی کردم نکاتی را که شما ذکر کرده اید را اجرا کنم .وقت هم زیادی را برای ترجمه ی متون انگلیسی و انتشار در سایت می گذارم.الان حدود یک ماهی است که تعداد ورودی های گوگل 150 تا است و حدودا 500 بازدید در روز دارم.با این حال سایت ها و وبلاگ های زیادی را می بینم که با این که نکات سئو با بی دقتی استفاده شده ولی امار بسیار بیشتری نسبت به سایت من دارند.می خواستم اگه امکان کمی درباره ی بهبود سئوی سایتم راهنمایی ام کنید.
    با تشکر

• دانلود تلگرام

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۷

آیا استفاده از یک لوگو با توضیحات کامل بجای استفاده از تگ h1 برای عنوان سایت در سئو تاثیر منفی داره ؟

من نمیخوام عنوان سایت با یک فونت بزرگ نمایش داده بشه

بهترین راه حل چیه ؟

• دانلود تلگرام

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۷

یک سوال دیگه. جهت استفاده از گرادیانت از کد های css3 استفاده کنیم بهتره یا از عکس زمینه ؟
    کد های css3 اگه بخوای تو همه مرورگر ها درست نمایش داده بشه خیلی حجیم و طولانی میشه

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۲

سلام دوستان
    dlerha.co.cc کلا از نتایج گوگل حذف شده است.در ضمن من هیچ تغییر ناگهانی در سایت به وجود نیورده ام .ممکن است که به خاطر استفاده به عنوان تبادل لینک سه طرفه اسپم شناخته شده باشد؟
    چگونه می توان این سایت را دوباره در گوگل ایندکس بشوم

امکان هر چیزی وجود داره توی همین تایپیک جستجو کنین.
    در مورد اینکه چطوری از لیست اسپم خارجش کنید بگم از من به شما نصیحت دنبال اینکار نرید.

در مورد جستجو ول از ابزارک جستجوی خود ورد پرس استفاده میکردم
    ولی وقتی کئ نویسی سایتم رو درست کردم این ابزارک جستجو کد نویسی اشتباه داشت
    واسه همین برداشتمش
    نتونستم کدش رو درست کنم تا valid از سایت w3c بگیرم
    افزونه خوب واسه جستجو وجود داره که کد اشتباه نداشته باشه

خوب از کد جاوا اسکریپت خود گوگل برای اینکار استفاده کن. کافیه یک API گوگل بگیری(در این مورد سوال نپرسید توی اینترنت کلی مطلب درباره چگونگی قرار دادن کد جاواش هست)

دوست عزیز از وقتی افزونه w3 cache
    رو بروز کردم همش این ارور رو میده
    Recently an error occurred while creating the CSS / JS minify cache: Some files were unavailable, please check the settings to ensure the site is working as intended.

چطور میشه رفعش کرد

من به این مشکل برنخوردم ولی داره میگه در حال ساخت کش برای css و js بوده که بعضی از فایلها فعال نبودن.
    قبلا افزونه کش دیگه ای داشتید؟

از آمار سایتم راضی نیستم و دیگه حوصله مطلب نویسی برام نمونده .هر روز سایتم رو آپدیت می کنم و همیشه سعی کردم نکاتی را که شما ذکر کرده اید را اجرا کنم .وقت هم زیادی را برای ترجمه ی متون انگلیسی و انتشار در سایت می گذارم.الان حدود یک ماهی است که تعداد ورودی های گوگل 150 تا است و حدودا 500 بازدید در روز دارم.با این حال سایت ها و وبلاگ های زیادی را می بینم که با این که نکات سئو با بی دقتی استفاده شده ولی امار بسیار بیشتری نسبت به سایت من دارند.می خواستم اگه امکان کمی درباره ی بهبود سئوی سایتم راهنمایی ام کنید.

کمتر از 170 تا مطلب داری ولی بیشتر از 700 ایندکس در گوگل!!!
    صفحات تکراری چیزیه که داره بهت ضربه میزنه.

آیا استفاده از یک لوگو با توضیحات کامل بجای استفاده از تگ h1 برای عنوان سایت در سئو تاثیر منفی داره ؟

من نمیخوام عنوان سایت با یک فونت بزرگ نمایش داده بشه

بهترین راه حل چیه ؟

اگه لوگوتون دارای alt باشه آره میشه ازش استفاده کنین.

یک سوال دیگه. جهت استفاده از گرادیانت از کد های css3 استفاده کنیم بهتره یا از عکس زمینه ؟
    کد های css3 اگه بخوای تو همه مرورگر ها درست نمایش داده بشه خیلی حجیم و طولانی میشه

گرادینت رو روش خیلی حرفه و همونطور که خودتم اشاره کردی فقط در مرورگرهای دارای موتور وب‌کیت درست نمایش داده میشن ولی بهتره از همون css3 استفاده کنی چون عکس بازخورد خوبی در این حالتها نداره

دانلود تلگرام - DigiTirTash - mohammaddx - بهروز ازند - python
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۶

من به این مشکل برنخوردم ولی داره میگه در حال ساخت کش برای css و js بوده که بعضی از فایلها فعال نبودن.
    قبلا افزونه کش دیگه ای داشتید؟

ممنون از پاسختون
    با ید بگم نه خیر
    نداشتم از اول تا حالا همی افزونه بوده

با تشکر از جواب شما

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۶

motahharinasab گفت:
    کمتر از 170 تا مطلب داری ولی بیشتر از 700 ایندکس در گوگل!!!
    صفحات تکراری چیزیه که داره بهت ضربه میزنه.

منزورت از صفحات تکراری چیه.من هر مطلبم حدود 5 تا برچسب داره.در ضمن دسته ای سایت و سایر صفحات دیگر سایت هم ایندکس شده است.به نظر 170 تا مطلب با 700 ایندکس هم خونی داره.راستی من چه جوری می تونم این صفحات تکراری را جذف کنم.
    این چند روزه تعداد ایندکس هام یک روز 300 تاست و یک روز هم به 700 تا می رسه

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۵

منزورت از صفحات تکراری چیه.من هر مطلبم حدود 5 تا برچسب داره.در ضمن دسته ای سایت و سایر صفحات دیگر سایت هم ایندکس شده است.به نظر 170 تا مطلب با 700 ایندکس هم خونی داره.راستی من چه جوری می تونم این صفحات تکراری را جذف کنم.
    این چند روزه تعداد ایندکس هام یک روز 300 تاست و یک روز هم به 700 تا می رسه

این رو توی گوگل جستجو کن:
    site:downloadsazan.ir
    حالا بگرد دنبال چیزهایی که دارن اضافه ایندکس میشن مثل این:
    downloadsazan.ir/page/7/
    اینا رو باید با robots.txt جلوی ایندکسشون رو بگیری بعدش باید چند هفته ای منتظر باشی تا اتومات حذف بشن.
    بعدش اگه خواستی میتونی از قسمت remove url گوگل وبمستر لینکهایی رو که ایندکس شدن رو حذف کنی که یکم وقت گیره.
    مثلا برای اون مثالی که گفتم باید توی ربوت تکست بذاری:

Disallow: /page/
    Disallow: /page/*
    mohammaddx - بهروز ازند - python
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۶

سلام
    من اون فایل روبوت txt که در صفحه اول این تایپیک بیان کرده بودید را برای سایتم گذاشتم.می خواستم بدون اضافه کردن گزینه های
    Disallow: /page/
    Disallow: /page/*
    می تونه مفید باشه؟
    با تشکر فراوان از شما به خاطر راهنمایی های مفیدتان

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۶ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۳

آره که مفیده فقط شما لازمه که این دو خط رو هم داشته باشین

• abolfazl-yakuza

آفلاین
    عضو
    ۱۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۵

سلام آقای مطهری

من از آموزش های شما استفاده کردم خیلی هم سودمند بود

الان سایت من بعد از گذاشتن مطلب به صورت فوری که خودم هم باورم نمیشه توی گوگل ایندکس میشه
    طبق گفته سایت http://www.domaintools.com/seo-browser/ سئو سایتم 95 در صد است.

میشه سری به سایتم بزنید اگه مشکلی هست بهم اطلاع بدید ( البته اگه وقت ندارید واجب نیست برید )

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۶

سلام این دو گزینه در فایل روبوت چه عملی رو انجا م میده؟
    Disallow: /search/
    Disallow: /search/*
    آخه خود شما هم از این استفاده کردید من هم تصمیم به استفاده از ان ها را گرفتمچون شما تگ ها رو ایندکس نمی کنید من که از تگ ها استفاده می کنم مشکلی پیش نمی آید؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۱

سلام
    یک سوال داشتم.تا به حال تگ های من ایندکس می شدند.حالا اگر جلوی ایندکس شدن تگ ها رو بگیرم به سئوی سایتم لطمه وارد نمیشه؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۶

سلام این دو گزینه در فایل روبوت چه عملی رو انجا م میده؟
    Disallow: /search/
    Disallow: /search/*
    آخه خود شما هم از این استفاده کردید من هم تصمیم به استفاده از ان ها را گرفتمچون شما تگ ها رو ایندکس نمی کنید من که از تگ ها استفاده می کنم مشکلی پیش نمی آید؟

این دو خط برای اینه که نذاریم جستجوهایی که توی سایتمون شدن رو ایندکس کنه ولی ممکنه URL سرچ سایت شما به صورت دیگه ای باشه.

یک سوال داشتم.تا به حال تگ های من ایندکس می شدند.حالا اگر جلوی ایندکس شدن تگ ها رو بگیرم به سئوی سایتم لطمه وارد نمیشه؟

در مجموع خوبه چون مثل همون مثال میشه که میگه جای ضرر رو از هر جا بگیری سوده

بهروز ازند - mohammaddx
  • imebi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    ۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۲

آقای مطهری سلام واقعا آموزشهاتون خیلی مفید و سودمند و پرترفتار و ... فکر نمی کنم کسی باشه که اطلاعاتش رو این گونه در اختیار عموم قرار بده خیلی خیلی ممنون

شما گفتین که دستور site در گوگل دیرتر آپدیت میشه چقدر دیرتر؟ ایندکس های من بیشتر که نمیشن هیچ دارن کمکتر و کمتر میشن
    الان 10 روز گذشته...
    از 18000 اومد به 14000 و 13000 و فکر کنم که چند رو دیگه می آد به 10000 روز به روز به مطالب من افزوده میشه ولی هیچ ایندکسی ندارم .؟؟؟

این خطا رو هم در مدیریت میده.

Warning: touch() has been disabled for security reasons in /home/taklinec/domains/downloadkral.com/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 177

Warning: touch() has been disabled for security reasons in /home/taklinec/domains/downloadkral.com/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 177

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۹

سلام
    می خواستم چند سایت رو نام ببرید که با جلوگیری از ایندکس شدن برچسب ها به آمار خوبی رسیده باشند(اگه فارسی باشه بهتره).آخه ریسکش خیلی بالاست.

• msalehinet

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    ۱۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۱

جناب مطهری سلام و درود
    در مطالب گذشته گفتید که رو کلمه خرید کار کردید و یکی از سایتهاتون با این کلمه صفجه اول میاد.
    چندتا از پستهای اون سایت رو بررسی کردم ولی با کلمه خرید به صفحه اصلی لینک داده شده نبود؟
    بعد از چند روز با انجام استراتژی مشخص سئو صفحه اول اومدید؟
    چند وقت هست هنوز در صفحه اول هستید؟
    چرا در صفحه اصلی تگ کیوورد با کلمه کلیدی خرید ندارید؟
    قبلا همه مطالب شما رو مطالعه کردم لطفا یکبار دیگه مواردی که در سئوی این سایت رعایت کردید که با کلمه خرید صفحه اول اومدید را عنوان کنید.

با تشکر از صبر و حوصله جناب مطهری
    موفق باشید
    صالحی

• lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    ۱۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۲

سلام دوستان خواستم بدونم میشه در ویکی پدیا مطلبی در مورد موبایل نوشت یا نه اگه میشه لینک بدید صفحه ویکی \دیا

درباره‌ی این موضوع