اونو یکی توضیح بده !
مثلا بخوایم با یه کلمه خاصی بیاد صفحه ی اول
همه توضیحاتی که اینجا داده میشه برای همین کاره.
دوست عزیز اقای motahharinasab میشه یکمی تو ضیح بدین خیلی وقتا همین نظرات به پست هاتون سئو میبخشن. چطوری اینکه دیگران بیان لینک سایتشون رو بزارن که سئو نمیبخشه ؟؟؟؟؟؟
اولا خود باز بودن قسمت نظرات از دید گوگل یک امتیاز مثبته.
در ثانی نظرات میتونه تراکم کلمات کلیدی هر پست رو بهبود ببخشه.
من اگه تو نظراتم لینک های خارجی زیادی قرار بدم و no follow کنم ایرادی نداره از لحاظ سئو هر چند لینک ها خیلی زیاد باشه ارزش سئو کاسته نمیشه ؟؟؟؟
اگه nofollow بشه نه.
آقای مطهری نصب ,منظورم این بود که دو سایت رو روی یک هاست قرار دادم,برای اینکه بتونم برای سایت دوم دامین بگیرم باید اونو به یه ساب دامین طصل کنم.دو سایت هم کاملا محتواشون مجزا هستش.بازم مشکلی پی نمیاد؟
نمیدونم منظورتون دقیقا چیه.
ببینید اکثر سایتهایی که مثلا روی بلاگفا قرار دارن یک ساب دامین هستن و خود بلاگفا دامین هست وقتی به این آدرس میرسیم ali.blogfa.com اونوقت ali میشه یک ساب دامین.
حالا اگه منظورتون اینه که هاستی دارید و میخواید دوتا سایت روش داشته باشید باید یک دامین دیگه بگیرید و دی ان اس هاشو مطابق این هاستی که دارید قرار بدید و بعدش addon domain کنید تا دامین جدید به هاستتون اضافه بشه.
اقای مطهری نسب چیکار می شه کرد که در ادمین پنل سرچ بهتری داشته باشیم
مثلا من می خواهم هر چی مطلب دارم که توی تیترشون عکس هست برام ردیف بشه و سرچ کنم
ولی وقتی می زنم مثلا:
عکس
می بینم خیلی مطلب می یاره که اصلا اون مطلبه راجع به روانشناسی هست
چیکار باید بکنم
پلاگینی هست برای جستجو بهتر در ادمین پنل؟
نمیدونم اینو توی یک تایپیک دیگه سوال کن.
سلام .نظرتان درباره ی جلوگیری از ایندکس کردن تگ ها در ربوت تکست چیه(از افزونه all in seo جلوگیری شده است) آخه بعضی از دسته در گوگل ایندکس شده بود (از افزونه all in seo جلوگیری شده بود)که پس از قرار دادن در ربوت تکست حذف شد.میخوام هیچ تگی ایندکس نشه
فرقی نداره ولی اینی که شما گفتین امکان نداره چون متا ربوت توی صفحه ها اولین چیزی هست که چک میشه.
چرا سایت http://validator.w3.org
این کد ها رو ارور حساب می کنه؟؟
</center>
و میگه باید اخرش
/>
باشه!
خوب این یک تگ دو طرفه هست که باید باز و بسته داشته باشه مثل این:
<center>seo</center>
سلام اقای motahharinasab . ایا دسته بندی ها که تو یک نوشته که معمولا در بالا ی پست ها هست در سئو تاثیری داره .
من میخوام دسته بندی ها categories رو در افزونه سئو تیک no index رو بزنم اخه دسته بندی هام زیاده .حالا اگه اینو بزنم دیگه ای دسته ها که در نوشته ها بالای نوشته ها هست دیگه ایندکس نمیشه؟ ایرادی نداره این قسمت رو از اونجا حذف کنم ؟
این دسته بندیها هستن که وزن نوشته های سایت رو حفظ میکنن و اکثرا میگن چهار چوب یک سایت دسته بندیهاش هستن که بهتره یک دسته برای فقط یک مطلب بوجود نیاد.
در مورد این که میگین ایندکس نشن وقتی یک دسته بندی ایندکس نمیشه به این معنی نیست که داخل نوشته ها اون نام دسته بندی حساب نشه بلکه به این معنی هست که صفحاتی که برای آرشیو دسته بندیها ایجاد میشن ایندکس نمیشن.
درباره ی Nofollow سوال دارم,یعنی ما هر سایتی رو که لینک می کنم باید با افرونه nofloow کنیم؟
این مساله خیلی تخصصیه.
اولا بهتره الکی لینک خروجی برای سایتتون ایجاد نکنید.
دوما nofollow کردن به این معنی نیست که گوگل از طریق اون لینک از سایت شما خارج نشه بلکه به این معنی هست که اون سایت که خارج شدی من فقط بهش لینک دادم ولی مورد تائید من نیست پس در این حالت امتیازی بین دو سایت جابجا نمیشه.
سوما باید ببینید اصلا برای چی به یک سایت خارجی لینک میدید و به این معنی هست که اون سایت در مورد اون لنگر لینک یک منبع هست با این کار تائید میکنید که نوشته شما جامع نیست.