انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۴

سلام امروز با بررسی سایت های پر بازدید خارجی و سایت فارسی انکاریا و امتیاز مطالبش ,دل رو زدم به دریا و از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری کردم.
    من تیک Use noindex for Tag Archives در افزونه all in one و در روبوت تکست
    Disallow: /tag/
    Disallow: /tag/*
    استفاده کردم.آیا درسته؟توضیحات و یا کار دیگری نداره؟
    راستی از وقتی که به روبوت تکستم چند قسمت جدید اضافه کردم در گوگل وبمستر هر روز تعداد Restricted by robots.txt بیشتر میشه.مشکلی که نداره؟
    به امید سئوی بهتر!
    با تشکر فروان از شما

• Arvin11

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    ۱۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۶

سلام دوستان
    ببخشید کد :
    validator.w3.org
    رو حتما باید تو سایت بزاریم ؟
    تاثری تو رنک گوگل و. . . داره که کدش رو بزاریم ؟
    قالبم استاندارد+ css

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۱۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۱

شما گفتین که دستور site در گوگل دیرتر آپدیت میشه چقدر دیرتر؟ ایندکس های من بیشتر که نمیشن هیچ دارن کمکتر و کمتر میشن
    الان 10 روز گذشته...
    از 18000 اومد به 14000 و 13000 و فکر کنم که چند رو دیگه می آد به 10000 روز به روز به مطالب من افزوده میشه ولی هیچ ایندکسی ندارم .؟؟؟

سایتت الان حدود 540 مطلب داره اگر بگیریم 540 صفحه + 2 صفحه اصلی وغیره کلا میشه 542 صفحه و حتی 13000 تا مطلب برای سایتت زیاده. تگها رو هم که ایندکس نمیکنی.
    از کم شدن تعداد ایندکس در گوگل نگران نباش چون این برای سایتت یعنی حذف نتایج تکراری که منجر به بهتر شدن رتبه سایتت توی نتایج میشه.
    اینم که میگی دستور site کی آپدیت میشه دقیقا 2 هفته آخرین مدتش هست ولی اگه سایتت توی جستجو ها بخواد نتیجه ای رو نشون بده یا روی نتیجه ای کلیک بشه بسته به تعداد نمایش و کلیک امکان داره به یک دقیقه هم نکشه.

می خواستم چند سایت رو نام ببرید که با جلوگیری از ایندکس شدن برچسب ها به آمار خوبی رسیده باشند(اگه فارسی باشه بهتره).آخه ریسکش خیلی بالاست.

پربازدیدترین سایتهای ایران و جهان (البته نه سایتهای اسپم) رو ببینید که تگها رو ایندکس میکنن یا نه.

در مطالب گذشته گفتید که رو کلمه خرید کار کردید و یکی از سایتهاتون با این کلمه صفجه اول میاد.
    چندتا از پستهای اون سایت رو بررسی کردم ولی با کلمه خرید به صفحه اصلی لینک داده شده نبود؟

سایت http://www.rahnemon.com که با کلمه خرید توی اولین نتیجه گوگل بود ولی وارد شدن با این کلمه بدرد من نمیخورد پس اون مسائلی رو که بازدید کننده رو با این کلمه به سایت من میفرستاد برداشتم تا گوگل بفهمه با این تک کلمه ای کسی رو به سایتم نفرسته.
    این مساله یک افتضاح به بار میاره اونهم اینکه مدت زمانی رو که کاربر با ورود با این کلمه در سایت سپری میکنه خیلی کم هست و باعث میشه سایت برای گوگل بعنوان یک سایت کم بازده نشون داده بشه.

بعد از چند روز با انجام استراتژی مشخص سئو صفحه اول اومدید؟

8 روز

قبلا همه مطالب شما رو مطالعه کردم لطفا یکبار دیگه مواردی که در سئوی این سایت رعایت کردید که با کلمه خرید صفحه اول اومدید را عنوان کنید.

1- عنوان سایت خرید بود.
    2- همه پستها دارای کلمه کلیدی خرید بودند اما این کلمات کلیدی ایندکس نمیشدن.
    3- در هر پست کلمه خرید به صفحه اصلی لینک داده شده بود.
    با همین 3 استراتژی ساده کلمه خرید رو گوگل به سایت من الصاق کرده بود.
    ولی مشکل اینجا بود که مدت زمانی رو که کاربری که با این کلمه به این سایت وارد شده بود خیلی کم بود واین کار روی بقیه پستها تاثیر میذاشت.
    شاید اینکار برای بعضی کلمه ها مثل جوک ، اس ام اس ، عکس که سایتهای تفریحی هستند خوب جواب بده.
    در ضمن تعداد پستها برای رقابت باید بالا باشه و هر چه کلمه اصلی کوتاهتر باشه رقابت هم سختر میشه.
    مثلا برای کسانی که میگن ورودی از کلمات کلیدیمون بیشتر از خو پست هست پس چرا کلمات کلیدی رو ایندکس نکنیم باید بگم من بشخصه سایتهای زیادی رو راه انداختم و جالب اینجا بود که تعداد بازدید کننده هایی که از گوگل برای دو سایتم که نوشته یکسان داشتند فرستاده میشد برای اون پستی بیشتر بود که کلمه کلیدی رو ایندکس نمیکردم و اصلا آمار قابل مقایسه نبود، برای مثال این سایت با یکی از پستهاش که کلمه کلیدی هم نداشت در 3 روز 297 بازدید کننده داشت در صورتی که این سایتم با اینکه تمام کلمات کلیدی رو هم قرار میدم و هم ایندکس میکنم برای همون نوشته در 3 روز فقط 28 بازدید کننده داشت.

سلام دوستان خواستم بدونم میشه در ویکی پدیا مطلبی در مورد موبایل نوشت یا نه اگه میشه لینک بدید صفحه ویکی \دیا

شما در این سایت آزادید در هر مورد علمی یا تخصصی که دوست دارید مطلب بنویسید و بعدش منابع رو هم ذکر کنین.

سلام امروز با بررسی سایت های پر بازدید خارجی و سایت فارسی انکاریا و امتیاز مطالبش ,دل رو زدم به دریا و از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری کردم.
    من تیک Use noindex for Tag Archives در افزونه all in one و در روبوت تکست
    Disallow: /tag/
    Disallow: /tag/*
    استفاده کردم.آیا درسته؟توضیحات و یا کار دیگری نداره؟
    راستی از وقتی که به روبوت تکستم چند قسمت جدید اضافه کردم در گوگل وبمستر هر روز تعداد Restricted by robots.txt بیشتر میشه.مشکلی که نداره؟
    به امید سئوی بهتر!
    با تشکر فروان از شما

نه مشکلی نداره ولی دیگه الان احتیاج به ربوت تکست نبود و همون متا ربوت برای کار شما بهتر بود.

ببخشید کد :
    validator.w3.org
    رو حتما باید تو سایت بزاریم ؟
    تاثری تو رنک گوگل و. . . داره که کدش رو بزاریم ؟
    قالبم استاندارد+ css

قبلا قرار میدادن تا به گوگل سریعتر بفهمونن که قالب استانداد هست ولی الان احتیاجی به اینکار نیست و خود گوگل این مورد رو چک میکنه.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohammaddx - imebi - بهروز ازند - msalehinet
  • imebi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۴

آقای مطهری بعضی دوستان می گن تگ ها در وردپرس نباید در گوگل ایندکس بشن چرا؟
    وافزونه All in one seo که من نصب کردم بطور پیش فرض از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری می کنه
    یه راهنمایی در مورد ایندکس تگ ها بکنید خیلی ممنون.

Use noindex for Tag Archives تیکشو زدیم خوب بشه یا نه نمی دونم ولی ایندکس ها بیشتر میشه و بازدید بیشتر درسته؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۰

ebi71 گفت:

Use noindex for Tag Archives تیکشو زدیم خوب بشه یا نه نمی دونم ولی ایندکس ها بیشتر میشه و بازدید بیشتر درسته؟

اگر به اصل جمله توجه کنی میگه که تگ ها ایندکس نشن.در مجموع موجب کاهش ایندکس شما می شود ولی در مورد افزایش بازدید اختلاف نظر بین کارشناسان وجود دارد.البته ایندکس کردن و نکردن تگ ها به سایت شما بستگی زیادی داره!
    در ضمن باید این اندیشه رو دیگه از ذهنت ‍‍‍‍‍پاک کنی ایندکس بیشتر=بازدید بیشتر

imebi
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

سلام.من از وقتی که این سایت رو افتتاح کردم در افزونه all in one گزینه Use noindex for Categories تیک داشت.اما از وقتی که ایندکس نکردن دسته ها رو به روبوت تکست سایت اضافه کردم چندین لینک همانند http://downloadsazan.ir/category/بازی-کامپیوتر/استراتژیک/ در Restricted by robots.txt گوگل وبمستر اضافه شده و اضافه می شود.می خواستم دلیل این موضوع رو بدونم.
    اگر مشکل از all in one یا هر چیز دیگری است من گزینه ایندکس نکردن تگ ها رو هم به فایل روبوت تکست سایت اضافه کنم؟؟
    با تشکر

• imebi

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

اگه بخوام که برچسب ها هم ایندکس بشن چی کار باید بکنم...

• lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۰

دوست عزیز با راهنم

ebi71 گفت:
    آقای مطهری بعضی دوستان می گن تگ ها در وردپرس نباید در گوگل ایندکس بشن چرا؟
    وافزونه All in one seo که من نصب کردم بطور پیش فرض از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری می کنه
    یه راهنمایی در مورد ایندکس تگ ها بکنید خیلی ممنون.

با راهنمایی های آقای مطهری نصب در صفحات قبل این تایپیک باید از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری کرد

• lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۷

سلام آقای مطهری سه تا سوال دارم
    1- اگه بخوام سایتم با جستجوی کلمه های دانلود برنامه و دانلود بازی موبایل به صفحه اول بیاد باید چیکار کنم
    2- نمیدونم این سوال مربوط به این تایپیک میشه یا نه ولی برای اینکه یه تایپیک جدید نزنم اینجا مطرح میکنم
    اگه بخوام یه نوشته مثلا یک خط در تمام مطالبم باشه باید چیکار کنم
    3-اگه از پست های جدیم به صفحه اصلی لینک بدم خوبه یا نه
    لطفا پاسخ بدید

Arvin11
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۷

ebi71 گفت:
    اگه بخوام که برچسب ها هم ایندکس بشن چی کار باید بکنم...

اول اینو بگم که اگه تگ ها ایندکس نشن بهتره.ولی اگر می خواهی که تگ ها ایندکس بشن فقط کافیه که تیک Use noindex for Tag Archives رو بردارید.هم چنین دقت کنید ایندکس تگ ها از روبوت تکست بسته نشده باشه.برای سرعت بخشیدن به ایندکس شدن تگ ها هم می تونید به برچسب ها لینک دهید,در نقشه سایت از برچسب ها استفاده کنید,اهیمت تگ ها رو در نقشه سایت افزایش دهید.

• M X 2

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۸

سلام و روزیخیر
    من یه مشکل کوچیک دارم که اگه امکان داره سریع به من جواب بدید !
    من مشکلم اینه که آدرس مطالب Sitemap با www شروع نمیشه و webmaster tools ایراد میگیره !!!
    اخطار میده که sitemap با www شروع شده ولی لینکهای داخلش بدون www هستند !!! خلاصه sitemap توی webmaster tools شناسایی نمیشه ! ممنون میشم کمکم کنید !
    در ضمن وقتی داریم فایل robot.txt رو میسازیم بهتره چه فولدرهایی رو disallow کنیم ، چون من توی سایتها دیدم که نوشته بودن نباید هر فولدری رو disallow کنیم و ممکنه نتیجه عکس بگیریم !!!
    با تشکر از شما

• M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۰

به نظرتون این خوبه ؟؟؟
    User-agent: *
    Disallow: /wp-admin/
    Disallow: /cgi-bin/
    Disallow: /wp-content/plugins/
    Disallow: /wp-content/themes/
    اگه چیز دیگه ای هم هست لطف کنید بگید !!!

• imebi

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵

خیلی ممنون از راهنمای تون ولی من نمی دونم که آیا فایل robots.txt دارم ندارم که از ایندکس تک ها جلو گیری میکنه نمیکنه یه راهنمایی بکنید Use noindex for Tag Archives رو هم تیکشو برداشتم
    این تنظیماتشه
    `http://www.downloadkral.com/wp-content/uploads/2011/07/Capture.png

http://www.downloadkral.com/robots.txt ؟؟؟

• M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۱

ebi71 گفت:
    خیلی ممنون از راهنمای تون ولی من نمی دونم که آیا فایل robots.txt دارم ندارم که از ایندکس تک ها جلو گیری میکنه نمیکنه یه راهنمایی بکنید Use noindex for Tag Archives رو هم تیکشو برداشتم
    این تنظیماتشه
    `http://www.downloadkral.com/wp-content/uploads/2011/07/Capture.png

این فایل رو باید توی public_html آپلود کنی !
    البته تنظیمات داره که من دنبال اون تنظیماتم !
    اینقدر دنبال SEO رفتم که الان خودم اوستا شدم !

imebi
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۷

ebi71 گفت:
    خیلی ممنون از راهنمای تون ولی من نمی دونم که آیا فایل robots.txt دارم ندارم که از ایندکس تگ ها جلو گیری میکنه نمیکنه یه راهنمایی بکنید Use noindex for Tag Archives رو هم تیکشو برداشتم

نه مشکلی نداره.همین الان هم تگ ایندکس شده در گوگل دارید.مثلا http://www.downloadkral.com/tag/theme-nokia
    می تونید برای سرعت بخشیدن به ایندکس شدن تگ ها امتیاز تگ ها رو در نقشه سایت بالا ببرید(این کار رو پیشنهاد نمی کنم) برای جلوگیری از پرشدن انجمن با موضوع های تکراری و ارتباط بیشتر با من رو اد کنی(از طریق سایت می تونید من رو پیدا کنی)

• imebi

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۹

مشکل اینکه من نمی دونم فایل robots.txt کجایی هاست هست .
    اگه خودم مجدد این فایل رو درست کنم و در public_html ایجاد کنم مشکلی پیش نمی آد.
    در public_html فایلی به نام robots.txt وجود نداره.
    و تنظیمات فایل خوبه؟
    من هر روز در گوگل به دنبال برچسب های که در پستهام زدم می گردم ولی کم و بیش پیدا میشن یا اسلا پیدا نمیشن

• M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۰

ebi71 گفت:
    مشکل اینکه من نمی دونم فایل robots.txt کجایی هاست هست .
    اگه خودم مجدد این فایل رو درست کنم و در public_html ایجاد کنم مشکلی پیش نمی آد.
    در public_html فایلی به نام robots.txt وجود نداره.
    و تنظیمات فایل خوبه؟

جای خاصی نیست ، توی قسمت google webmaster tools میتونید پیداش کنید ولی میتونید خودتون درست کنید ، دو سه خط کد بیشتر نیست !
    توی public_html نیست ولی خیلی لازمه !!!

• sheikh

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۸

من وردپرس رو روی یک ساب دامین سایت دیگه ای نصب کردم,خرید دامین برای این ساب دامین مشکلی تو سئو ایجاد نمی کنه؟؟میشه مثل سایت اصلی سئو این آدرس رو بالا برد؟

• مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۹
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۱

سلام
    افزونه ی all in seo چطوره افزونه ی خوبی هست؟

• hamed684

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۷

سلام
    با سلام خدمت اقای motahharinasab . برای اینکه نظرات سایت وردپرسی در گوگل ایندکس نشه چه چیزی رو در فایل
    robots.txt قرار بدم ؟؟از افزونه نمیخوام استفاده کنم .یکی از دوستان کاربر zeo گفت: Disallow: */comments و برای فید Disallow: /comments/feed
    ایا ایشون درست گفتن اخه من تو هر سایت های غیر وردپرسی چک کردم همین طوری بود ایا سیستم وردپرس فرقی نداره . میخوام به هیچ وجه نظرات کاربران ایندکس نشه . no index no follow راهنمایی کنید.

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۸

من وردپرس رو روی یک ساب دامین سایت دیگه ای نصب کردم,خرید دامین برای این ساب دامین مشکلی تو سئو ایجاد نمی کنه؟؟میشه مثل سایت اصلی سئو این آدرس رو بالا برد؟

ساب دامینها دقیقا مثل دامینها توی سئو دیده میشن و فقط یکسری موارد کوچیک توی سئو هست که درصد بالایی از سئو نمیبرن پس برای وقتی که نوشته های شما توی یک زمینه ربطی به دامین اصلیتون نداره پیشنهاد میشه از ساب دامین استفاده کنین.

ا سلام خدمت اقای motahharinasab . برای اینکه نظرات سایت وردپرسی در گوگل ایندکس نشه چه چیزی رو در فایل
    robots.txt قرار بدم ؟؟از افزونه نمیخوام استفاده کنم .یکی از دوستان کاربر zeo گفت: Disallow: */comments و برای فید Disallow: /comments/feed
    ایا ایشون درست گفتن اخه من تو هر سایت های غیر وردپرسی چک کردم همین طوری بود ایا سیستم وردپرس فرقی نداره . میخوام به هیچ وجه نظرات کاربران ایندکس نشه . no index no follow راهنمایی کنید.

آره همون دستورات درسته ولی لینکهای خروجی رو فقط nofollow کنید چون خیلی وقتا همین نظرات به پست هاتون سئو میبخشن.

بهروز ازند
  • Arvin11

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۵

lordvoldemort گفت:
    سلام آقای مطهری سه تا سوال دارم
    1- اگه بخوام سایتم با جستجوی کلمه های دانلود برنامه و دانلود بازی موبایل به صفحه اول بیاد باید چیکار کنم
    2- نمیدونم این سوال مربوط به این تایپیک میشه یا نه ولی برای اینکه یه تایپیک جدید نزنم اینجا مطرح میکنم
    اگه بخوام یه نوشته مثلا یک خط در تمام مطالبم باشه باید چیکار کنم
    3-اگه از پست های جدیم به صفحه اصلی لینک بدم خوبه یا نه
    لطفا پاسخ بدید

اونو یکی توضیح بده !
    مثلا بخوایم با یه کلمه خاصی بیاد صفحه ی اول

• hamed684

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۳

سلام
    دوست عزیز اقای motahharinasab میشه یکمی تو ضیح بدین خیلی وقتا همین نظرات به پست هاتون سئو میبخشن. چطوری اینکه دیگران بیان لینک سایتشون رو بزارن که سئو نمیبخشه ؟؟؟؟؟؟

من اگه تو نظراتم لینک های خارجی زیادی قرار بدم و no follow کنم ایرادی نداره از لحاظ سئو هر چند لینک ها خیلی زیاد باشه ارزش سئو کاسته نمیشه ؟؟؟؟

• zeo

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۳

حامد جان میشه بگی دقیقا چیکار میخوای بکنی اقای مطهری نصب درست گفتن گاهی نظرات به پست هاتون سئو میبخشن اگه no follow کنید , بهتر خود اقای motahharinasab بگن چرا شما که نظر ما رو قبول ندارین ما گفتیم برای ایندکس نشدن نظرات باید Disallow: */comments را قرار بدید قبول نکردید.

سلام به دوست عزیز اقای مطهری نصب اولا خیلی ممنون از اینکه دانش و اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران قرار میدن.ای کاش یکم زودتر این بخش رو میذاشتین که ما قبلا توی سایت های انگلیشی در به در دنبال سئو نبودیم. تا بتونیم مطالبی که شما اموزش میدن رو یاد بگیریم. ولی به هر حال بهتر شد چون با اکثر واژه های سئو اشنا شدم و بهتر سئو رو یاد گرفتم
    خیلی وقتا پیش ما به یه نام کاربری دیگه تو انجمن وردپرس بودیم اصلا در مورد سئو و افزونه های سئو هیچ اموزشی نبود ,یادم هست وقتی در مورد افزونه all in one seo در مورد دو تا گزینش سوال کردم اخرسر کسی جواب ما رو نداد و فقط اسپم شناخته میشدیم نمیدونم دوستان اطلاعات نداشتن یا نمیخواستن یاد بدن , اصلا من که دلخوشی نداشتم و اکثر سوالتم رو جوابی نمیگرفتم .

در کل میخواستم از اقای motahharinasab تشکر کنم

• sheikh

آفلاین
    عضو
    ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۶

آقای مطهری نصب ,منظورم این بود که دو سایت رو روی یک هاست قرار دادم,برای اینکه بتونم برای سایت دوم دامین بگیرم باید اونو به یه ساب دامین طصل کنم.دو سایت هم کاملا محتواشون مجزا هستش.بازم مشکلی پی نمیاد؟

• internet

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۸

اقای مطهری نسب چیکار می شه کرد که در ادمین پنل سرچ بهتری داشته باشیم
    مثلا من می خواهم هر چی مطلب دارم که توی تیترشون عکس هست برام ردیف بشه و سرچ کنم
    ولی وقتی می زنم مثلا:
    عکس
    می بینم خیلی مطلب می یاره که اصلا اون مطلبه راجع به روانشناسی هست
    چیکار باید بکنم
    پلاگینی هست برای جستجو بهتر در ادمین پنل؟
    با تشکر

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۷

سلام .نظرتان درباره ی جلوگیری از ایندکس کردن تگ ها در ربوت تکست چیه(از افزونه all in seo جلوگیری شده است) آخه بعضی از دسته در گوگل ایندکس شده بود (از افزونه all in seo جلوگیری شده بود)که پس از قرار دادن در ربوت تکست حذف شد.میخوام هیچ تگی ایندکس نشه
    با تشکر

• zeo

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۵

برای ایندکس نشدن تگ ها متوانید از Disallow: /tag/*
    Disallow: /tag/ استفاده کنید .

پلاگین جستجو در مورد جستجوی بهتر در ادمین پنل هم هست که تگ ها نو شته و ... رو دقیقا سرچ میکنه ولی من چون خیلی وقته وب نمیام یادم رفته .شرمنده . یه پلاگین برای سرچ بهتر در وبلاگ http://wordpress.org/extend/plugins/relevanssi/
    این افزونه دیدگاه ها و تگ ها و دسته بندی ها و .... جستجو میکنه

hamed684
  • sheikh

آفلاین
    عضو
    ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۶

چرا سایت http://validator.w3.org
    این کد ها رو ارور حساب می کنه؟؟
    </center>
    و میگه باید اخرش
    />
    باشه!

• hamed684

آفلاین
    عضو
    ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۵

سلام اقای motahharinasab . ایا دسته بندی ها که تو یک نوشته که معمولا در بالا ی پست ها هست در سئو تاثیری داره .
    من میخوام دسته بندی ها categories رو در افزونه سئو تیک no index رو بزنم اخه دسته بندی هام زیاده .حالا اگه اینو بزنم دیگه ای دسته ها که در نوشته ها بالای نوشته ها هست دیگه ایندکس نمیشه؟ ایرادی نداره این قسمت رو از اونجا حذف کنم ؟ در ضمن در مورد این جملتون هم توضیح بدین خیلی وقتا همین نظرات به پست هاتون سئو میبخشن
    با تشکر

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۲

hamed684 گفت:
    من میخوام دسته بندی ها categories رو در افزونه سئو تیک no index رو بزنم اخه دسته بندی هام زیاده .حالا اگه اینو بزنم دیگه ای دسته ها که در نوشته ها بالای نوشته ها هست دیگه ایندکس نمیشه

اول یه عذرخواهی کنم که به جای اقای مطهری نسب جواب می دم ,ولی به هر حال این جا انجمن است و...
    در مورد ایندکس کردن دسته این رو بگم که این مورد تنها باعث خوردن شدن رنک پست ها میشه و به سئوی سایت لطمه می زنه

hamed684
  • sheikh

آفلاین
    عضو
    ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۹

درباره ی Nofollow سوال دارم,یعنی ما هر سایتی رو که لینک می کنم باید با افرونه nofloow کنیم؟

• internet

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۰

zeo گفت:
    برای ایندکس نشدن تگ ها متوانید از Disallow: /tag/*
    Disallow: /tag/ استفاده کنید .

پلاگین جستجو در مورد جستجوی بهتر در ادمین پنل هم هست که تگ ها نو شته و ... رو دقیقا سرچ میکنه ولی من چون خیلی وقته وب نمیام یادم رفته .شرمنده . یه پلاگین برای سرچ بهتر در وبلاگ http://wordpress.org/extend/plugins/relevanssi/
    این افزونه دیدگاه ها و تگ ها و دسته بندی ها و .... جستجو میکنه

سلام منظورم سرچ در ادمین پنل هست نه سرچ در خود سایت

• hosseinparsibash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۶

سلام بر همگی
    واسه ایندکس نشدن تگ ها همون تیک all in one رو بزنیم کافیه؟ یا تو robots.txt هم باید وارد کنیم Disallow: /tag/ اینو؟

یه سوال از آقای مطهری داشتم اونم اینکه الان من چند تا مطلب فرستادم الان 3 روزه که اصلا ایندکس نمیشه (خود مطلب). و اینکه با گفته های فروم از yoast استفاده کزدم(تنظیمات طبق گفته آقای مطهری) ولی خبری از ایندکس نیست!!
    الانم عوض کردم و از all in one استفاده می کنم و بازم ایندکس نمیشه . واسه این مشکل چی کار کنم؟
    اینم بگم که قبلا بعد 2 دقیقه ایندکس میشد

من کارهای زیر رو روی سایتم انجام دادم
    1-تگ geo
    2-تگ H1 برای عنوان اصلی سایت
    3-تگ H2 برای عنوان مطالب
    3-تگ H3 برای سایتر قسمت ها مثل دسته ها و برترین مطالب و.....
    4-آنالیزور گوگل
    5-تو ارسال مطلب با YOAST سعی می کردم تمام گزینه های PAGE ANALYSE سبز بشه که نهایتش 2 تاش فقط زرد بود (ما بقی سبز) و تمام قسمت های ارسال مطلب YOAST سبز بود
    6-مطالبم رو تو فیس بوک و تویتتر میفرستم
    7-سعی کردم ارور های W3 رو کم کنم که نمیشه(چون قالب به هم میریزه)و با همین قالب مشکل ایندکس نداشتم
    8-توی صفحه یه مطلب که می فرستم لینک به سایت های دیگه ندارم ولی به صفحه اصلی و مطالب مرتبط دارم
    9- رنک صفحه اصلی 2 است
    10- عکس ها رو سئو کردم
    لطفا بگید واسه سئو دیگه چه کارهایی باید انجام بدم ؟ و

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۵

اونو یکی توضیح بده !
    مثلا بخوایم با یه کلمه خاصی بیاد صفحه ی اول

همه توضیحاتی که اینجا داده میشه برای همین کاره.

دوست عزیز اقای motahharinasab میشه یکمی تو ضیح بدین خیلی وقتا همین نظرات به پست هاتون سئو میبخشن. چطوری اینکه دیگران بیان لینک سایتشون رو بزارن که سئو نمیبخشه ؟؟؟؟؟؟

اولا خود باز بودن قسمت نظرات از دید گوگل یک امتیاز مثبته.
    در ثانی نظرات میتونه تراکم کلمات کلیدی هر پست رو بهبود ببخشه.

من اگه تو نظراتم لینک های خارجی زیادی قرار بدم و no follow کنم ایرادی نداره از لحاظ سئو هر چند لینک ها خیلی زیاد باشه ارزش سئو کاسته نمیشه ؟؟؟؟

اگه nofollow بشه نه.

آقای مطهری نصب ,منظورم این بود که دو سایت رو روی یک هاست قرار دادم,برای اینکه بتونم برای سایت دوم دامین بگیرم باید اونو به یه ساب دامین طصل کنم.دو سایت هم کاملا محتواشون مجزا هستش.بازم مشکلی پی نمیاد؟

نمیدونم منظورتون دقیقا چیه.
    ببینید اکثر سایتهایی که مثلا روی بلاگفا قرار دارن یک ساب دامین هستن و خود بلاگفا دامین هست وقتی به این آدرس میرسیم ali.blogfa.com اونوقت ali میشه یک ساب دامین.
    حالا اگه منظورتون اینه که هاستی دارید و میخواید دوتا سایت روش داشته باشید باید یک دامین دیگه بگیرید و دی ان اس هاشو مطابق این هاستی که دارید قرار بدید و بعدش addon domain کنید تا دامین جدید به هاستتون اضافه بشه.

اقای مطهری نسب چیکار می شه کرد که در ادمین پنل سرچ بهتری داشته باشیم
    مثلا من می خواهم هر چی مطلب دارم که توی تیترشون عکس هست برام ردیف بشه و سرچ کنم
    ولی وقتی می زنم مثلا:
    عکس
    می بینم خیلی مطلب می یاره که اصلا اون مطلبه راجع به روانشناسی هست
    چیکار باید بکنم
    پلاگینی هست برای جستجو بهتر در ادمین پنل؟

نمیدونم اینو توی یک تایپیک دیگه سوال کن.

سلام .نظرتان درباره ی جلوگیری از ایندکس کردن تگ ها در ربوت تکست چیه(از افزونه all in seo جلوگیری شده است) آخه بعضی از دسته در گوگل ایندکس شده بود (از افزونه all in seo جلوگیری شده بود)که پس از قرار دادن در ربوت تکست حذف شد.میخوام هیچ تگی ایندکس نشه

فرقی نداره ولی اینی که شما گفتین امکان نداره چون متا ربوت توی صفحه ها اولین چیزی هست که چک میشه.

چرا سایت http://validator.w3.org
    این کد ها رو ارور حساب می کنه؟؟
    </center>
    و میگه باید اخرش
    />
    باشه!

خوب این یک تگ دو طرفه هست که باید باز و بسته داشته باشه مثل این:
    <center>seo</center>

سلام اقای motahharinasab . ایا دسته بندی ها که تو یک نوشته که معمولا در بالا ی پست ها هست در سئو تاثیری داره .
    من میخوام دسته بندی ها categories رو در افزونه سئو تیک no index رو بزنم اخه دسته بندی هام زیاده .حالا اگه اینو بزنم دیگه ای دسته ها که در نوشته ها بالای نوشته ها هست دیگه ایندکس نمیشه؟ ایرادی نداره این قسمت رو از اونجا حذف کنم ؟

این دسته بندیها هستن که وزن نوشته های سایت رو حفظ میکنن و اکثرا میگن چهار چوب یک سایت دسته بندیهاش هستن که بهتره یک دسته برای فقط یک مطلب بوجود نیاد.
    در مورد این که میگین ایندکس نشن وقتی یک دسته بندی ایندکس نمیشه به این معنی نیست که داخل نوشته ها اون نام دسته بندی حساب نشه بلکه به این معنی هست که صفحاتی که برای آرشیو دسته بندیها ایجاد میشن ایندکس نمیشن.

درباره ی Nofollow سوال دارم,یعنی ما هر سایتی رو که لینک می کنم باید با افرونه nofloow کنیم؟

این مساله خیلی تخصصیه.
    اولا بهتره الکی لینک خروجی برای سایتتون ایجاد نکنید.
    دوما nofollow کردن به این معنی نیست که گوگل از طریق اون لینک از سایت شما خارج نشه بلکه به این معنی هست که اون سایت که خارج شدی من فقط بهش لینک دادم ولی مورد تائید من نیست پس در این حالت امتیازی بین دو سایت جابجا نمیشه.
    سوما باید ببینید اصلا برای چی به یک سایت خارجی لینک میدید و به این معنی هست که اون سایت در مورد اون لنگر لینک یک منبع هست با این کار تائید میکنید که نوشته شما جامع نیست.

بهروز ازند - python
  • hamed684

آفلاین
    عضو
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

اقای مطهری چطور میتونم این ارور را که در validator.w3 داده رو تعمیر کنم ؟

Line 3, Column 2: Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)
    <?php wp_head(); ?>

این کد در هدر قالب هست. علامت سوال کنار php رو قرمز نشون داده و ایراد گرفته؟ علت چیه

• mili

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۱

آقا خیلی مطالب مفید و خوبی اینجا وجود داره و شدیداً تشکر میکنم از جناب آقا مطهری.
    من تازه صفحه 5 هستم ولی خیلی چیزها یاد گرفتم منتها نمیدونم سوال کردن قبل از خوندن 24 صفحه درست باشه یا نه ولی خوب خیلی زمانگیر خوندن تمام صفحات.

من با بخش <h1> .... <h6> مشکل دارم.

دقیقاً نمیدونم چطوری باید توی قالبم پیاده سازی کنم . البته ممکنه قبلاً این سوال پرسیده شده باشه ولی من از جستجو به نتیجه ای نرسیدم.

الان برای من اینطوری شده:

[H1]
    [H2] عنوان سایتم
    [H3] عنوان آخرین پستم
    [H3] 3
    [H3] 2
    [H3]

نمیدونم h2 , h3 کجا تعریف شده اند و h1 را کجا تعریف کنم.
    تو صفحه 4 دوستی گفته بود تو استایل هدر باید تعریف بشه تا نمایش هم داده نشه . اگر منظور فایل استایل بخش هدر هست من این کارو کردم ولی نتیجه نداد اگر هم جای دیگری منظور بوده من متوجه ندشم. البته وقتی توی خود هدر مینویسم ایجاد میشه ولی نمایش داده میشه که چندان جالب نیست.

بازم ببخشید اگر سوالم تکراری بود

• hamed684

آفلاین
    عضو
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۸

سلام اقای مطهری قبلا گفته بودید :- آخرین جستجوهای انجام شده.
    فقط در صفحه اصلیتون همیشه آخرین جستجوهای انجام شده در گوگل که منجر به ورود بازدید کننده به سایتتون شده رو لیست کنید و به پست مربوطه لینک بدید (100 تا افزونه برای اینکار هست)
    میشه چند تا افزونه خوب رو معرفی کنید

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷

سلام Restricted by robots.txt در گوگل وبمستر که مربوط به روبوت تکست است چی کار میکند.از وقتی که به روبوت تکست گند گزینه اضافه کردم هر روز داره به تعدادشون اضافه میشه.این نشونی بدی است یا خوب؟؟
    مثلا
    http://downloadsazan.ir/page/6/
    http://downloadsazan.ir/category/فیلم/انیمشن/
    http://downloadsazan.ir/1390/دانلود-بازی-کم-حجم-کامپیوتری-رالی-نیتر/?replytocom=57

motahharinasab گفت:

فرقی نداره ولی اینی که شما گفتین امکان نداره چون متا ربوت توی صفحه ها اولین چیزی هست که چک میشه.

پس چطور مال من اتفاق افتاده؟؟؟تعداد زیادی الان من دسته ایندکس شدن دارم.
    پس من در ربوت تکست هم از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری میکنم.

• Online98

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸

سلام دوستان ، خسته نباشید
    یک سوال هم من داشتم

میخواستم بدونم بودن تگ ها روی صفحه ی اصلی تاثیری داره ؟
    بعضی از سایت های مثل داوود آنلاین روی صفحه اصلی تگ ندارند و فقط در ادامه مطلب تگ دارند ؟
    ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
    با تشکر فراوان

M.Online
  • نوین ادمین

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۶
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۱

در مورد تنظیمات افزونه xml sitemap خیلی گشتم اما آخرشم نفهمیدم چطوری باید priority رو تنظیم کنم . هر کسی یک چیزی گفته بود اما در نهایت همه این رو نوشته بودن که خودم با توجه به سایتم باید این رو تنظیم کنم .
    تنظیمات من اینطوری بود :
    home page : 1.0
    Categories : 0.4
    Archives : 0.3
    Tag pages : 0.6
    Author pages : 0.2
    و بازه تغییرات رو هم اینطوری گذاشتم :
    Homepage : روزانه
    Static pages : ماهانه
    Categories : ماهانه
    Tag pages : هفتگی
    Author pages : سالانه
    ==========================
    با توجه به اینکه :

• * تگهام ایندکس مشن ولی دسته بندی ها و آرشیو ایندکس نمیشن
    • * سایتم روزانه حداقل یک بار و بطور متوسط 2 بار آپدیت میشه
    • * بعد از اینکه پست گذاشتم به احتمال 90 درصد تغییر نمیدم
    • * صفحات ثابتم هم کمتر دستخوش تغییر میشن
    • آیا این تنظیمات مناسبه ؟ اگر مناسب نیست ممنون میشم با دلیل بگید چرا . . .
      ممنون.

• nima.zx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    ۲۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۸

سلام اقای motahharinasab این افزونه sitemap فونت های فارسی رو که در ادرس نوشته ها هست رو به صورت علامت سوال نشون میده ؟ ایا این باعث نمیشه که گوگل جریمه کنه یا .....

خوب ما اگه از کلمه فارسی استفاده کنیم در ادرس سایت ها سئو بهتری خواهیم داشت ؟؟؟اگه درست گفتم کدوم بهتره سایت مپ ایجاد کنیم و از کلمات فارسی استفاده نکییم؟؟؟ یا نه از کلمات فارسی استفاده کنیم موردی نداره ؟ اصلا پلاگینی هست که نوشته رو اینطوری نشون نده

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۰

اقای مطهری چطور میتونم این ارور را که در validator.w3 داده رو تعمیر کنم ؟

Line 3, Column 2: Saw <?. Probable cause: Attempt to use an XML processing instruction in HTML. (XML processing instructions are not supported in HTML.)
    <?php wp_head(); ?>

این کد در هدر قالب هست. علامت سوال کنار php رو قرمز نشون داده و ایراد گرفته؟ علت چیه

احتمالا هنوز دستور php قبلی بسته نشده این دستور داخلش باز شده چون نباید در سورس سایتتون کدهای php باشه و سمت سرور باید اونها رو تبدیل به کدهای html کنه.

من با بخش <h1> .... <h6> مشکل دارم.

h1 باید عنوان باشه و h2 عنوان هر پستتون برای تغییر در قالب هم باید مستندات رو بخونید.

سلام اقای مطهری قبلا گفته بودید :- آخرین جستجوهای انجام شده.
    فقط در صفحه اصلیتون همیشه آخرین جستجوهای انجام شده در گوگل که منجر به ورود بازدید کننده به سایتتون شده رو لیست کنید و به پست مربوطه لینک بدید (100 تا افزونه برای اینکار هست)
    میشه چند تا افزونه خوب رو معرفی کنید

http://forum.wp-persian.com/topic/9213/page/8#post-64012

سلام Restricted by robots.txt در گوگل وبمستر که مربوط به روبوت تکست است چی کار میکند.از وقتی که به روبوت تکست گند گزینه اضافه کردم هر روز داره به تعدادشون اضافه میشه.این نشونی بدی است یا خوب؟؟
    مثلا
    http://downloadsazan.ir/page/6/
    http://downloadsazan.ir/category/فیلم/انیمشن/
    http://downloadsazan.ir/1390/دانلود-بازی-کم-حجم-کامپیوتری-رالی-نیتر/?replytocom=57

وقتی یکسری صفحات ایندکس میشن و بعدش با ربوت تکست ایندکس همون صفحات محدود میشه گوگل اون صفحات رو به این لیست اضافه میکنه که کمی طول میکشه تا از این قسمت پاک بشه ولی اگه در جهت کم کردن ایندکسهای تکراری از سایت ما باشه بمرور زمان برای جستجوهای ما خوب میشه.

سلام دوستان ، خسته نباشید
    یک سوال هم من داشتم

میخواستم بدونم بودن تگ ها روی صفحه ی اصلی تاثیری داره ؟
    بعضی از سایت های مثل داوود آنلاین روی صفحه اصلی تگ ندارند و فقط در ادامه مطلب تگ دارند ؟
    ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

اگه مشخص کرده باشین که تگها ایندکس بشن بله در اون صورت تاثیر منفی برای سایت شما داره و بهتره در این موارد کلمات کلیدی از صفحه اصلی لینک داده نشن.

در مورد تنظیمات افزونه xml sitemap خیلی گشتم اما آخرشم نفهمیدم چطوری باید priority رو تنظیم کنم . هر کسی یک چیزی گفته بود اما در نهایت همه این رو نوشته بودن که خودم با توجه به سایتم باید این رو تنظیم کنم .
    تنظیمات من اینطوری بود :
    home page : 1.0
    Categories : 0.4
    Archives : 0.3
    Tag pages : 0.6
    Author pages : 0.2
    و بازه تغییرات رو هم اینطوری گذاشتم :
    Homepage : روزانه
    Static pages : ماهانه
    Categories : ماهانه
    Tag pages : هفتگی
    Author pages : سالانه

ببین قبلا در این باره توضیح دادم. این گزینه ها رو کسی نباید برات بگه چون عموما توی هر سایت با توجه به نوع تم فرق میکنه برای مثال اگه صفحه اصلی شما طوری باشه که پست رو به صورت کامل نشون بده و شما هم طوری مطلب بذاری که ادامه مطلبی در کار نباشه اونوقت با این تنظیمات اولویت در سرچ یک کلمه با صفحه اصلی هست و گوگل ورودیها رو بجای انتقال به پست به صفحه اصلی انتقال میده.
    در بقیه موارد هم مثلا میگی سایتم روازانه آپدیت میشه بعضی وقتا 2 بار پس در این صورت صفحه اصلی میشه ساعتی نه روزانه.

سلام اقای motahharinasab این افزونه sitemap فونت های فارسی رو که در ادرس نوشته ها هست رو به صورت علامت سوال نشون میده ؟ ایا این باعث نمیشه که گوگل جریمه کنه یا .....

خوب ما اگه از کلمه فارسی استفاده کنیم در ادرس سایت ها سئو بهتری خواهیم داشت ؟؟؟اگه درست گفتم کدوم بهتره سایت مپ ایجاد کنیم و از کلمات فارسی استفاده نکییم؟؟؟ یا نه از کلمات فارسی استفاده کنیم موردی نداره ؟ اصلا پلاگینی هست که نوشته رو اینطوری نشون نده

چرا جریمه نکنه و برای چی علامت سوال نشون میده؟
    از چه افزونه ای برای نقشه سایت استفاده میکنی؟
    احتمالا افزونت با یونیکد مشکل داره.

بهروز ازند - Online98 - mili
  • hosseinparsibash

آفلاین
    عضو
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۸

آقای مطهری اگه میشه جواب مارو هم بدید

نوبت ما زودتر بود ها d:

• sheikh

آفلاین
    عضو
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۳

آقای مطهری نصب! شما تو سایتتون تو قسمت تگ های h1 ta h3 از کد استفاده کردین؟؟؟به خصوص تگ h2 که اخرین مطالب رو دونه دونه قرار داده!میشه کد رو اینجا قرار بدین؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۵

آقای مطهری اگه میشه جواب مارو هم بدید

نوبت ما زودتر بود ها d:

معذرت چشم

واسه ایندکس نشدن تگ ها همون تیک all in one رو بزنیم کافیه؟ یا تو robots.txt هم باید وارد کنیم Disallow: /tag/ اینو؟

اگه هر دوتا وارد بشه بهتره

یه سوال از آقای مطهری داشتم اونم اینکه الان من چند تا مطلب فرستادم الان 3 روزه که اصلا ایندکس نمیشه (خود مطلب). و اینکه با گفته های فروم از yoast استفاده کزدم(تنظیمات طبق گفته آقای مطهری) ولی خبری از ایندکس نیست!!
    الانم عوض کردم و از all in one استفاده می کنم و بازم ایندکس نمیشه . واسه این مشکل چی کار کنم؟
    اینم بگم که قبلا بعد 2 دقیقه ایندکس میشد

دیرتر ایندکس شدن اکثرا زمانی اتفاق میفته که خطاهای گوگل وبمستر زیاد بشه برای مثال با عوض کردن پیوند یکتا ولی با یکمی صبر کردن این مشکل برطرف میشه.
    بقیه کارهایی رو هم که روی سایتت انجام دادی خوبه و فقط یکم روی سرعت سایتت کار کن تا سرعتت بالا بره.

آقای مطهری نصب! شما تو سایتتون تو قسمت تگ های h1 ta h3 از کد استفاده کردین؟؟؟به خصوص تگ h2 که اخرین مطالب رو دونه دونه قرار داده!میشه کد رو اینجا قرار بدین؟

تقریبا اینطوری میشه:

<h3><span>جدیدترین مطالب</span></h3>
    <div>
    <ul>
    <?php query_posts('showposts=10'); ?>
    </ul>
    <ul>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <li><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
    <?php endwhile;?>
    </ul></div>
    sheikh - بهروز ازند
  • hosseinparsibash

آفلاین
    عضو
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۳

ممنون آقای مطهری میشه بگید به غیر از سرعت دیگه چه کارهایی رو انجام بدم .هرچند الانم کلی رو سرعت کار کردم
    مثلا css page number لزوم نداره تو صفحه یه مطلب بیاد ولی تو صفحه اصلی چرا و ..... چند تا دیگه از جمله فشرده کرده درسته؟

• lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۲

سلام دوستان من تو سایتم از دوتا آمار گیر استفاده میکنم از گوگل آنلایتیک و پرشین استت که اختلاف زیادی در آمار دارند به طوری که گوگل آنلایتیک میزنه ۵۲۶ و پرشین استت میگه ۷۰ نمونه اش تو سایت هست لطفا هردو رو در سایتم ببینید و بگید کدومش درسته
    اینم سایتم http://www.p30mobile.net

• hamed684

آفلاین
    عضو
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۲

سلام
    من از چه افزونه ای برای ساخن سایت مپ استفاده کنم که فارسی رو هم پشتیبانی کنه ؟؟؟؟
    افزونه Google XML Sitemap رو تو بعضی سایت ها دیدم که تایتل نوشته هاشون فارسی داشت رو به صورت علامت سوال نشون میده؟؟؟ایا این افزونه با یونیکد مشگل داره ؟؟؟اگه نداره چرا برای بعضی سایت ها این مشکل پیش اومده؟؟؟؟؟؟؟

• lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۴

سلام به آقای مطهری و دیگر دوستان من می خوام تگ ها فقط در ادامه مطلب نمایش داده بشه بزای این کار باید چیکار کنم

درباره‌ی این موضوع