آقای مطهری این مطلب جهان سئو حسابی بعضی از وب مشتر ها رو درگیر کرده
قوانین جدید گوگل :
قابل توجه تمامی مدیران سایت ها و وبلاگ ها
منبع این حرفهایی که گوگل زده کجاست!!؟؟؟
تمام سایت هایی که مطالبشان از سایت های دیگر کپی شده بزودی از لیست نتایج گوگل محروم خواهند شد .
کسانی که مطالب سایتشان کپی هست و یا اینکه بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده میکنند و از از عنوان و متن و برچسبهای مطالب و عکسهای سایتهای دیگر در سایت خود استفاده میکنند بزودی اسپم خواهند شد .
تا به الان تعداد زیادی از سایت های معروف و غیر معروف وارد لیست سیاه گوگل شده و ورودی گوگل خود را از دست داده اند . . .
این که نوشته تک باشه و جامع باشه رنک تراکم کلمات کلیدی رو بدست میاره وترافیک بالاتر میره ولی این که کپی باشه اصلا برای گوگل تا الان مهم نبوده و از طرفی تمامی مطالب منتشر شده در اینترنت در تمهای مختلف لود میشن و با حالتهای مختلف. اگر یک نوشته از هر مطلب داخل اینترنت باشه اساس کار خود گوگل هم بهم میریزه تازه از کجا معلوم با وارد شدن به اون مطلب با خطای 404 مواجه نشیم.
نشانه های اسپم شدن :
_ کاهش ورودی گوگل
_ کاهش سرعت ایندکس مطالب
_ ایندکس شدن صفحه اصلی سایت بجای مطالب
_ دیده نشدن در نتایج جست و جو گوگل
و . . .
تمام اینها رو بهتون گفتم دلیلش چیه. سایت وقتی اسپم بشه و در لیست سیاه گوگل قرار بگیره ورودی گوگل کم نمیشه بلکه صفر میشه و دیگه اصلا مطالب ایندکس نمیشه که بخواد سرعت ایندکس کم یا زیاد باشه. این موارد بالا در صورتی بوجود میاد که سایت از سئوی خوبی برخوردار نباشه.
گوگل به رتبه سایت شما کاری ندارد رتبه ی سایت شما چه ۱ باشد و چه ۱۰ اگر مخالف قوانین جدید گوگل عمل کنید و مطالب تکراری بزارید و از سایتهای دیگر کپی کنید وارد لیست اسپم گوگل خواهید شد .
اگه منظور همون قوانینی هست که گفتند پس منتظر ورود سایتهای yahoo , bing و تمامی شبکه های اجتماعی در لیست سیاه گوگل باشید. البته خود سرچ گوگل هم از این زمینه فرقی نداره.
قابل توجه مدیرانی که سایت هایشان بر روی هاست قرار دارد :
_ حتما برای هاست خود آیپی اختصاصی تهیه کنید .
این کار خوبیه.
_ سرعت لود سایت خود را با تبلیغات کند نکنید .
_ لینک های بی هدف با عنوان های بی هدف در سایت خود قرار ندهید .
تبلیغات باید کم حجم باشه در این حرفی نداریم ولی تبلیغات راه درآمد خیلی از سایتهاست. اگر قرار به این باشه که تبلیغات به اسپم شدن سایت کمک کنه خود سرچ گوگل که یک سوم تبلیغات داره.
_ با توجه به قوانین جدید و سخت و محکم گوگل دیگر برای مطالب خود برچسب های بی هدف و زیاد ندهید .
این حرف در سال 2007 توسط گوگل گفته شده که کلمات کلیدی باید به صفحه ربط داشته باشن منم چندین بار تکرار کردم.
_ از کدهای جاوا – کد ifram – کد فلش SWF – کد home page استفاده نکنید .
اینها فقط سئو رو بالاتر نمیبره ولی دستورات HTML هست.
_ از کدهای heading سرجای خود استفاده کنید و از استفاده الکی و بیش از حد و نادرست آن بپرهیزید :
( <h1>, <h2>, <h3>, <h4>, <h5>, <h6> ) .
_ از این پس دیگر بر روی متن و کلمات داخل مطالب خود لینک صفحه اصلی سایت را قرار ندهید مگر اینکه آن کلمه در عنوان سایت شما قرار داشت باشد .
_ بر روی تصاویر در داخل مطالب خود دیگر لینک صفحه اصلی را نگذارید .
_ از تکرار بپرهیزید.قوانین جدید گوگل ۱۰۰% با تکرار و کپی مخالف بوده و سایت متخلف را اسپم خوهد کرد .
نویسنده : جهان سئو
نمیدونم چرا این حرفها رو میزنن.
این ربوت ایرادی نداره؟ من می خوام عکس ها و مطالب ایندکس بشه و تگ ها نشه
همون که گذاشتی درسته.
واینکه این نوع لینک ,چطوره واسه راهنمایی جهت ورود به ادامه مطلب
هر چه کوتاهتر بهتر
و لینک خوده پست بدون #more-1887 باشه؟
این اصلا مهم نیست.
دوست عزیز نمی خوام بگم که شما فرق میزارید
ولی جالبه شما توی همون پستی که به من این جواب رو دادید
به 2 سوال تکراری که من جوابش رو بار ها و بار ها دیدم جواب دادید
ولی حالا نمی دونم شما چطور میگید این سوال که بازدید سایتم که فقط برای سایت من تکراری هست
جواب نمیدید
جهان رستگار جان
بعضی سوالا لازمه تکرار بشه چون مطالب جدیدی داره ولی کاهش بازدید کننده فقط مربوط میشه به اینکه سئو رو کامل رو سایتت اجرا نکردی و این بحث سئو کل این تایپیک رو در بر میگیره.
در هر صورت قصدم این نبود که ناراحت بشی.
و سوال دیگم در مورد این قوانین جدید گوگل
چطرو باید متوجه بشیم که وارد لیست سیاه گوگل شدیم
در گوگل جستجو کنید:
google blacklist check
سایت رو طبق اصولی که گفتید طراحی و سئو کردم از پایه
تو بیشتر مطالبی که نوشتم صفحه اول بودم
ولی چند روزی هست که تمام صفحات پست هایی که وارد کردم و ایندکس شده بودند از ایندکس گوگل دراومدند. به جز 2 صفحه که خودتون میتونید ببینید
48 صفحه ایندکس شده توی گوگل داری ولی در این موردی که میگی بخاطر اینه که پستهات کوتاه هستند و بعد از زمانی که CTR موقت از دست میره به صفحات بعدی میرن. در ضمن با ربوت تکست جلوی ایندکس صفحات رو بگیر:
Disallow: /page
Disallow: /page/*
ایا با تنظیماتی که شما در مورد افزونه sitemap دادید این افزونه با هر بار وارد کردن پست جدید ساخته میشود - ایا این مورد مشکل بالا به این افزونه مربوط نیست؟
افزونه سایت مپ اگر روی تنظیمات دیفالتش باشه خودش میسازه و ربطی به مورد بالا نداره. شما همون صفحات تکراری رو نزار ایندکس بشه و به پستهات هم اطلاعات بیشتری اضافه کن مشکلت حل میشه.
آقاي مطهري متوجه شدم واسه چي اون نات فوند ها ايجاد شده بود.
دليلش اين كد بود :
كه تو قالب وجود داشت و باعت ميشد آخر تگ ها tag/55-incredible-architecture/index.html اضافه بشه !
من الآن اين كد رو برداشتم .... چقدر طول ميكشه تا نات فوند ها از بين برن ؟ الان 1700 تا نات فوند دارم ..
فکر میکنم همین باشه برای زمانش هم یه چند روز یا چند ماه بسته به ترافیکت از گوگل وقت میبره.