سلام آقای مطهری سایت مپ من هر سه روز که از ثبتش میگذره در گوگل خراب میشه و دوباره که ثبتش میکنم شروع به کار میکنه مشگل از کجاست
از کجا بهترین کلمه کلیدی رو بدست بیارم مثلا سایتی هست که بگه در کدوم کلمه رقابت کمتری وجود داره یا نه
سلام آقای مطهری سایت مپ من هر سه روز که از ثبتش میگذره در گوگل خراب میشه و دوباره که ثبتش میکنم شروع به کار میکنه مشگل از کجاست
از کجا بهترین کلمه کلیدی رو بدست بیارم مثلا سایتی هست که بگه در کدوم کلمه رقابت کمتری وجود داره یا نه
سلام دوستا ن و آقای مطهری من هم این کد در قالب وبلاگم هست
tag/55-incredible-architecture/index.html" rel="tag
<div class="post-tags">برچسب ها: <a href="tag/55-incredible-architecture/index.html" rel="tag">
<?php the_tags(__(' ','dnld'), __(', ','dnld'), __('','dnld')); ?></a></div>
<div class="clear"></div>
</div>
لطفا بگید از کجا تا کجاش رو از قالب سایتم حذف کنم
در گوگل وبمستر هم این خطاها برام ثبت شده چجوری از بین ببرمشون
In Sitemaps 102
Not followed 1,540
Not found 430
Unreachable 18
لطفا کمک کنید
48 صفحه ایندکس شده توی گوگل داری ولی در این موردی که میگی بخاطر اینه که پستهات کوتاه هستند و بعد از زمانی که CTR موقت از دست میره به صفحات بعدی میرن. در ضمن با ربوت تکست جلوی ایندکس صفحات رو بگیر:
به صفحات بعدی نرفتند بلکه کلا از ایندکس گوگل حذف شدند.
در ضمن خیلی از پستها مطالب قابل توجهی دارند.
و پستهایی که تو گوگل ایندکس بودند و الان از دیتابیس گوگل دراومدند یعنی چه؟
سلام دوستا ن و آقای مطهری من هم این کد در قالب وبلاگم هست
لطفا بگید از کجا تا کجاش رو از قالب سایتم حذف کنم
اين رو پاك كن :
<a href="tag/55-incredible-architecture/index.html" rel="tag">
ایا افزونه های سئو مثل all in one seo wordpress-seo platinum-seo-pack خودشون وقتی یه نوشته رو یا پست رو رو که میدم به گوگل پینگ میفرستن یا باید در قسمت تنظیمات آگاهی دهندههای بهروز شدن وبلاگ اونجا ادرس پینگ ها رو وارد کنیم؟؟؟
2-در بعضی سایت ها در نوشته ها ایکون هایی برای اشتراک گذاشتن مطالب در شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک هست ایا قرار دادن این ایکون ها برای نوشته ها و سایت لینک های خروجی ایجاد نمیکنه که برای سئو بد باشه
3-در nofllow کردن کدو بهتره بکار ببریم برای سئو
h=# rel=nofllow یا
rel=nofllow h= # link
کدام شیوه برای موتور های جستجو بهتر ه اول rel رو بکار ببریم یا دوم .
سلام جناب مطهری
قبلا گفتین لینک های خروجی یک صفحه نباید بیشتر از 100 تا لینک بشه..... خوب اگه در یک صفحه 200 تا لینک باشه و همه رو nofllow باشند ایا باز هم اون صفحه برای گوگل برای لینک دهی بارزش هست؟؟؟؟ ایا گوگل از ارزش اون صفحه کم میکنه ؟ اسپم میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-ایا رنگی کردن کلمات در نوشته ها اسپم شناخته میشود؟؟؟؟
3-قبلا در صفحه های قبل انجمن گفتید اگر پیوند یکتای شما فارسی است نام لینک رو کوتاهتر در نظر بگیرید ؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟//
4-برای عکس ها و ویدئو ها در سایت مپ جدا داشته باشیم بهتره یا در یک سایت مپ قرار بدهیم ؟
5- rsd link که در هدر هست کارش چیه برای چیه؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
http://forum.wp-persian.com/topic/14320
وقتی عکس ها رو در ساب دومین قرار میدهیم ایا باید لینک های عکس رو no follow کنیم
وقتی تگ ها ایندکس نمیشن ولی تگ ها رو در پست قرار میدهیم ایا چگالی صفحه رو تغییر میدن ؟؟؟ ایا تگه رو no follow هم بکنیم .
در سایت ها وقتی دسته ها رو ایندکس نمیکنن نوشته noindex,follow خوب این follow برای چی هست داره به اون دسته لینک میده که رنک بگیره اگه اینطوری هست چرا دیگه دسته رو no index میکنیم ؟
آقاي مطهري به نظر شما واسه چي صفحه اصلي سايت من يه مدت با www ايندكس ميشه بعد يه مدت بدون www مثل الآن ؟
نمیدونم شاید سطح دسترسی به فایل سایت مپ پائینه یا سایت مپ پینگ غلط ارسال میکنه.
ببین سایتهای زیادی هستند ولی الان بهترین روش اینه که توی جستجوی گوگل یک کلمه رو بزنی و ببینی چیا پیشنهاد میده انوقت به اون کلمات با توجه به پستت پر وبال بدی. این روش خیلی خوب جواب میده.
در گوگل وبمستر هم این خطاها برام ثبت شده چجوری از بین ببرمشون
In Sitemaps 102
Not followed 1,540
Not found 430
Unreachable 18
لطفا کمک کنید
یکمی صبر کنید اکثرا کمتر از 90 روز دست میشن ولی علت رو ببینید از کجاست شاید سرورتون پایداری کافی رو نداره.
به صفحات بعدی نرفتند بلکه کلا از ایندکس گوگل حذف شدند.
در ضمن خیلی از پستها مطالب قابل توجهی دارند.
و پستهایی که تو گوگل ایندکس بودند و الان از دیتابیس گوگل دراومدند یعنی چه؟
مثلا اگه سرور در دسترس نباشه از ایندکس گوگل موقتی حذف میشن و وقتی سئو ضعیف باشه به صفحات آخر سرچ گوگل میرن. علت یکی از سرچهایی رو که قبلا بوده ولی الان نیست توی گوگل وبمستر هم جستجو کن شاید یه چیزی داره جلوی ایندکس رو میگیره.
ایا افزونه های سئو مثل all in one seo wordpress-seo platinum-seo-pack خودشون وقتی یه نوشته رو یا پست رو رو که میدم به گوگل پینگ میفرستن یا باید در قسمت تنظیمات آگاهی دهندههای بهروز شدن وبلاگ اونجا ادرس پینگ ها رو وارد کنیم؟؟
خیلی وقتا اینکار رو انجام میدن و بهتره توی قسمت آگاهی دهنه های به روز شدن هیچ چیزی رو وارد نکنید مگر اینکه افزونه ای برای سئو نصب نباشه چون هم افزونه سئو و هم سایت مپ پینگ رو ارسال میکنند.
2-در بعضی سایت ها در نوشته ها ایکون هایی برای اشتراک گذاشتن مطالب در شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک هست ایا قرار دادن این ایکون ها برای نوشته ها و سایت لینک های خروجی ایجاد نمیکنه که برای سئو بد باشه
nofollow برای همینه دیگه.
3-در nofllow کردن کدو بهتره بکار ببریم برای سئو
h=# rel=nofllow یاrel=nofllow h= # link
کدام شیوه برای موتور های جستجو بهتر ه اول rel رو بکار ببریم یا دوم .
خیلی حرفه ایه فقط همینقدر بدونید اگه لینک به مطلب مشابهی هست rel رو دوم بزارید و برعکس.
قبلا گفتین لینک های خروجی یک صفحه نباید بیشتر از 100 تا لینک بشه..... خوب اگه در یک صفحه 200 تا لینک باشه و همه رو nofllow باشند ایا باز هم اون صفحه برای گوگل برای لینک دهی بارزش هست؟؟؟؟ ایا گوگل از ارزش اون صفحه کم میکنه ؟ اسپم میشناسه؟؟
اون 100 تایی که گوگل گفته فرقی نداره nofollow باشه یا نه باید کمتر از 100 تا تگ A توی صفحه باشه.
2-ایا رنگی کردن کلمات در نوشته ها اسپم شناخته میشود؟؟؟؟
اگه رنگهای زمینه و نوشته به هم نزدیک بشن آره. بهتره از رنگهای مخالف استفاده کنین.
3-قبلا در صفحه های قبل انجمن گفتید اگر پیوند یکتای شما فارسی است نام لینک رو کوتاهتر در نظر بگیرید ؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟//
نه خیلی کوتاه. دلیلشم اینه که url ها بصورت انکد در دیتابیس گوگل ثبت میشن. در Url هاتون کلمات اضافه رو بردارین مثل "و- از-به-با-برای-های" و غیره
4-برای عکس ها و ویدئو ها در سایت مپ جدا داشته باشیم بهتره یا در یک سایت مپ قرار بدهیم ؟
فرقی نداره ولی خود گوگل سایت مپ جدا رو پیشنهاد داده.افزونه yoast seo اینکار رو خوب انجام میده.
5- rsd link که در هدر هست کارش چیه برای چیه؟؟؟؟؟؟؟
یکی از راههای کاهش اطلاعات تکمیلی بارگذاری صفحاته.
http://en.wikipedia.org/wiki/Really_Simple_Discovery
وقتی عکس ها رو در ساب دومین قرار میدهیم ایا باید لینک های عکس رو no follow کنیم
اگه قراره ایندکس بشن نه.
وقتی تگ ها ایندکس نمیشن ولی تگ ها رو در پست قرار میدهیم ایا چگالی صفحه رو تغییر میدن ؟؟؟ ایا تگه رو no follow هم بکنیم .
هر چیزی که توی صفحه باشه توی حساب کردن چگالی کلمات کلیدی حساب میشه.
در سایت ها وقتی دسته ها رو ایندکس نمیکنن نوشته noindex,follow خوب این follow برای چی هست داره به اون دسته لینک میده که رنک بگیره اگه اینطوری هست چرا دیگه دسته رو no index میکنیم ؟
نه یعنی این صفحه رو ایندکس نکن ولی لینکاشو دنبال کن وبه صفحات لینکها برو.(ارزش دنبال کردن لینکهای صفحه ای که noindex شده خیلی کمه و گوگل اکثرا لینکهای این صفحات رو هم دنبال نمیکنه)
آقاي مطهري به نظر شما واسه چي صفحه اصلي سايت من يه مدت با www ايندكس ميشه بعد يه مدت بدون www مثل الآن ؟
نمیدونم هندل رو با چی داری ریدایرکت میکنی 301 یا 302 این کد رو در اول فایل htaccess وارد کن:
فقط برای سایت reledownload
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(reledownload\.com)(:80)? [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.reledownload.com/$1 [R=301,L]
ممنون آقاي مطهري . الآن فايل htaccess كلا اينطوري شد :
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(reledownload\.com)(:80)? [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.reledownload.com/$1 [R=301,L]
Options -MultiViews
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
اميدوارم درست بشه.
ممنون
در سایت مپ فرکانس یا تغییرات پست ها رو وقتی روزانه گذاشتیم یا هفتگی حالا پست ها ی ما که بعد از 2 سال که دیگه تغییر نمیکن ایا باز توسط گوگل چک میشن؟
در مورد ادامه مطلب گفتین فقط در صورتی که میخواین صفحات هم ایندکس بشن چون اکثر تمها وقتی توی صفحه روی عنوان هم کلیک میکنی به پست مورد نظر هدایت میشی و قرار دادن ادامه مطلب هم فقط باعث میشه دو لینک در هر صفحه به اون مطلب داشته باشی. حالا اگه صفحات ایندکس نمیشن بهتره ادامه مطلب هم بصورت معمولی باشه.
منظور از صفحات همون صفحاتی 1-2-3 .... که در پایین صفحه اصلی هست رو میگین؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اون هست چطوری بفهمیم ایندکس نمیشن چیکار کنیم ایندکس نشن؟
خوب الان پوسته من که هم از عنوان هم از ادامه مطلب به صفحه پست هدایت میشن چیکار کنم ؟ اگه بخوام ادامه مطلب رو no follow کنیم چیکار کنیم؟؟؟؟؟
قبلا در جایی گفتین بعضی سایت مپ ها داری رکورد بود این رکورد چیه که موتور جستجو از سایت مپ باری چک کردن
پست های جدید رد میشه ؟ بگین این رکورد چیه ما هم یاد بگیریم
اقای مطهری قبلا گفتین :کوتاه کننده های لینک هم در سئو موثر هستند. در حقیقت هر چه لینک کوتاهتر باشد یا لینکی کوتاه کننده به پست بدید برای موتورهای جستجو جذابه.
خوب سوال من حالا اینه که خودتون گفتین قرار دادن کلمات کلیدی در ادرس سایت یا لینک برای سئو خوبه .
حالا اگه از کوتاه کننده لینک استفاده کنیم یعنی دیگه گوگل کلمات کلیدی رو در ادرس لینک نمیبینه اگه نمینه که دیگه اون کلماتی رو که قرار دادیم دیگه ارزشی نداره هدف از این کار چیه خوب چرا خودمون از لینک های کوتاه ایجاد نکنیم .
قرار دادن کلمات کلیدی در ادرس تا جایی که به ... تبدیل نشه بهتره و جذاب تره برای گوگل یا همون استفاده از کوتاه کننده های لینک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم سئو ی بهتری میار؟؟؟؟ با کدوم از گوگل بیشتر ورودی خواهیم داشت
یه کم بشتر توضیح بدین با تشکر
سوالی که با خواندن چند موضوع برام پیش اومده
اقای مطهری قبلا گفتین قسمت نظرات باز باشه احترام به کاربران و .....
و در جایی گفتین عوض کردن پسته فقط به رنک اسیب میرسونه و ...و گفتین بهتره صفحات تغییر نکنه که صفحه رو گوگل داینامیک نشناسه این یعنی فاجعه.
خوب وقتی نظرات باز باشه یعنی صفحات داره تغییر میکنه ایا گوگل اون رو داینامیک میشناسه ؟؟؟باز بودن نظرات برای گوگل یعنی چی صفحات داینامیک هست؟؟؟؟
یا صفحه نظرات رو جدا میشناسه از پست ؟ اگه نه بهتر نیست صفحات رو نظراتش رو ببندیم و تو سایت مپ صفحه رو رو ی
never قرار بدیم .کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-اگه من به صورت دستی سایت مپ بسازم میشه تغییرات رو برای بعضی پستها never باشه و بعضی رو چیزه دیگه
یا باید همه رو یه چیز قرار داد ؟؟؟؟؟
3- اگه یه پست یا صفحه رو در سایت مپ تغییراتش رو روزانه یا هفتگی بزاریم .و میدونیم تغییر هر جای اون صفح میتونه باشه حالا سوال من این هست اگه بیایم بعد از یه مدت در پایین پست ها در انتهای نوشته ها یه چیزی اضافه کنیم مثلا چند خط نوشته و یه لینک ایا رنک پست اسیب میبینه ؟ واکنش گوگل چیه؟؟؟
در سایت مپ فرکانس یا تغییرات پست ها رو وقتی روزانه گذاشتیم یا هفتگی حالا پست ها ی ما که بعد از 2 سال که دیگه تغییر نمیکن ایا باز توسط گوگل چک میشن؟
الان چون اکثرا اینها رو اشتباه تعیین میکنند گوگل خیلی به این دستورش عمل نمیکنه.
در مورد ادامه مطلب گفتین فقط در صورتی که میخواین صفحات هم ایندکس بشن چون اکثر تمها وقتی توی صفحه روی عنوان هم کلیک میکنی به پست مورد نظر هدایت میشی و قرار دادن ادامه مطلب هم فقط باعث میشه دو لینک در هر صفحه به اون مطلب داشته باشی. حالا اگه صفحات ایندکس نمیشن بهتره ادامه مطلب هم بصورت معمولی باشه.
منظور از صفحات همون صفحاتی 1-2-3 .... که در پایین صفحه اصلی هست رو میگین؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اون هست چطوری بفهمیم ایندکس نمیشن چیکار کنیم ایندکس نشن؟
خوب الان پوسته من که هم از عنوان هم از ادامه مطلب به صفحه پست هدایت میشن چیکار کنم ؟ اگه بخوام ادامه مطلب رو no follow کنیم چیکار کنیم؟؟؟؟؟
ببین مثلا صفحه اصلی یک صفحه هست و پست نیست ویا صفحه دوم سایتت که 10 تا پست رو داخلش نشون میده یک صفحه است.
روی این ادامه مطلب هم خیلی کار نکن چون یکی از دوستان میگفت یکسری واژه های فارسی داخل الگوریتم گوگل هست که مثلا ادامه مطلب رو میشناسه. البته ادامه مطلب نه اینکه مثلا برای یه سایت شعر بزنید بقیه شعر را بصورت کامل ببینید.
قبلا در جایی گفتین بعضی سایت مپ ها داری رکورد بود این رکورد چیه که موتور جستجو از سایت مپ باری چک کردن
پست های جدید رد میشه ؟ بگین این رکورد چیه ما هم یاد بگیریم
بطور ساده به هر خط داخل یک جدول یا بانک اطلاعاتی یک رکورد میگن که فیلد های مختلفی داره.
فیلد هم به هر قسمت یک رکورد میگن.
مثلا در سایت مپ مجموعه هر خط و مثلا زمان ایجاد اون پست یک رکورد میگن حالا خود زمان ایجاد و درجه اهمیت و آدرس اون پست هر کدام یک فیلده.
اقای مطهری قبلا گفتین :کوتاه کننده های لینک هم در سئو موثر هستند. در حقیقت هر چه لینک کوتاهتر باشد یا لینکی کوتاه کننده به پست بدید برای موتورهای جستجو جذابه.
خوب سوال من حالا اینه که خودتون گفتین قرار دادن کلمات کلیدی در ادرس سایت یا لینک برای سئو خوبه .حالا اگه از کوتاه کننده لینک استفاده کنیم یعنی دیگه گوگل کلمات کلیدی رو در ادرس لینک نمیبینه اگه نمینه که دیگه اون کلماتی رو که قرار دادیم دیگه ارزشی نداره هدف از این کار چیه خوب چرا خودمون از لینک های کوتاه ایجاد نکنیم .
شما باید تا جایی که به کلمه کلیدی داخل url صدمه ای وارد نمیشه url رو کوتاه کنین حالا بعد از این کار میتونید با سرویسهای کوتاه کننده ها لینک رو کوتاهتر هم بکنید و چون به پست ریدایرکت میشه برای پستتون خوبه.
قرار دادن کلمات کلیدی در ادرس تا جایی که به ... تبدیل نشه بهتره و جذاب تره برای گوگل یا همون استفاده از کوتاه کننده های لینک؟
خوب معلومه که اگه به سه نقطه تبدیل نشه بهتره البته به شرطی که به ماهیت کلمات کلیدی صدمه ای وارد نشه.
کوتاه کننده لینک هم کمک بزرگیه که برای هر پستتون یک لینک کوتاه هم وجود داشته باشه.
کدوم سئو ی بهتری میار؟؟؟؟ با کدوم از گوگل بیشتر ورودی خواهیم داشت
حالت طلایی وقتی هست که با goo.gl لینک کوتاه به پستی درست کنید که خود پست هم url کوتاه در عین حال کامل از کلمات کلیدی داره و بعدش در شبکه های اجتماعی و بقیه جاها از لینک goo.gl استفاده کنیم.
البته اسپم نکنید یعنی برای مثال یک لینک از goo.gl به tinyurl بدید که اون به پست شما وصل باشه. باید یکضرب وصل بشه.
اقای مطهری قبلا گفتین قسمت نظرات باز باشه احترام به کاربران و .....
و در جایی گفتین عوض کردن پسته فقط به رنک اسیب میرسونه و ...و گفتین بهتره صفحات تغییر نکنه که صفحه رو گوگل داینامیک نشناسه این یعنی فاجعه.
خوب وقتی نظرات باز باشه یعنی صفحات داره تغییر میکنه ایا گوگل اون رو داینامیک میشناسه ؟؟؟باز بودن نظرات برای گوگل یعنی چی صفحات داینامیک هست؟؟؟؟
یا صفحه نظرات رو جدا میشناسه از پست ؟ اگه نه بهتر نیست صفحات رو نظراتش رو ببندیم و تو سایت مپ صفحه رو رو ی
never قرار بدیم .کدوم بهتره؟؟
وقتی نظرات بازه اولا نباید روی never قرار بگیره در ثانی گوگل 1000 کلمه اول (بسته به اندازه پست) رو ثبت میکنه حالا اگه چیزی اضافه بشه این بد نیست و مشکل زمانی هست که خود پست تغییر میکنه برای مثال یک صفحه که برای اس ام اس عاشقانه بوده به اس ام اس سرکاری تبدیل بشه. اینجا چون کل محتوا تغییر میکنه از نظر گوگل به اون صفحه اعتمادی نیست وگرنه قسمت نظرات خیلی وقتها در راستای همون پست هست و به سئو کمک میکنه.
2-اگه من به صورت دستی سایت مپ بسازم میشه تغییرات رو برای بعضی پستها never باشه و بعضی رو چیزه دیگه
یا باید همه رو یه چیز قرار داد ؟؟؟؟؟
در اصل اصلش هم همینه ولی افزونه ها کلیتر عمل میکنند.
3- اگه یه پست یا صفحه رو در سایت مپ تغییراتش رو روزانه یا هفتگی بزاریم .و میدونیم تغییر هر جای اون صفح میتونه باشه حالا سوال من این هست اگه بیایم بعد از یه مدت در پایین پست ها در انتهای نوشته ها یه چیزی اضافه کنیم مثلا چند خط نوشته و یه لینک ایا رنک پست اسیب میبینه ؟ واکنش گوگل چیه؟؟؟
انتهای پست مهم نیست مهم اینه که به بدنه صدمه ای وارد نشه.
سلام
اقای مطهری لطفا در مورد ساختار سایت که بار ها در انجمن گفته شده ولی توضیحی داده نشده یه توضیح جامع بدین
در مورد ساختار کلی سایت ؟؟؟؟؟ساختار سریع یک سایت ؟؟؟در سایت های مشارکت فروش که به حداکثر رقابت تنگاتنگ رسیدن و به حداکثر سئو که باید روی معیار های از سئو مثل ساختار کلی سایت کار کنن ؟؟؟؟هر کس بتونه بهتر ساختار سایتش رو بچنه موفق تره؟؟؟؟؟ و ..................
لطفا یه توضیح کامل به همراه یه مثال عملی بزنید ؟؟؟ ما که نفهمیدم چطوریه باشه ساختار سایت
در مورد ساب دامینها گفتین دقیقا مثل دامینها دیده میشن توی سئو . و فقط یکسرس موارد کوچیک توی سئو هست که درصد بالایی از سئو نمیبرن . اون موارد چیست؟
2-در مورد این که قبلا گفتین حجم صفحه نباید برای گوگل زیاد باشه.خوب یه سایتی که نظراتش زیاده و و حجم صفحه زیاد میشه میخوهیم نظرات را صفحه بندی کنیم. یانه به خاطر حجم صفحات بلکه به خاطر نظرات زیاد بخوایم نظرات رو صفحه بندی کنیم . با توجه به اینکه در مورد سئوی نظرات وقتی صفحه بندی بشن مطالبی رو گفتین تو صفحات قبل چکار کنیم . ؟
سلام من تازه کارم و تازه به وردپرس اومدم
میشه در مورد h1 و h2 توضیح بدین ؟ من فقط فهمیدم که باید h1 عنوان سایت و h2 عنوان پست ها باشه ؟
گوگل اینطوری ایندکس میکنه : آیا در تگ H2 از H1 هم استفاده شده.
h1= وردپرس - h2= چگونه با وردپرس توی گوگل خوب ایندکس بشیم.
در حالت عادی چون در h2 ما از h1 استفاده شده پس سئوی خوبی میگیریم.
چطوری کجا؟ باید کاری کنم که در تگ H2 از H1 هم استفاده بشه من تازه کارم کمک کنین اینو در قالب بکار ببرم
اقای مطهری بالا سوالی که دوستمون در مورد کوتاه کننده های لینک گفتن و شما جواب دادید خوب معلومه که اگه به سه نقطه تبدیل نشه بهتره البته به شرطی که به ماهیت کلمات کلیدی صدمه ای وارد نشه.
حالت طلایی وقتی هست که با goo.gl لینک کوتاه به پستی درست کنید که خود پست هم url کوتاه در عین حال کامل از کلمات کلیدی داره و بعدش در شبکه های اجتماعی و بقیه جاها از لینک goo.gl استفاده کنیم.
البته اسپم نکنید یعنی برای مثال یک لینک از goo.gl به tinyurl بدید که اون به پست شما وصل باشه. باید یکضرب وصل بشه.
به به ماهیت کلمات کلیدی صدمه ای وارد نشه؟ منظور چیه یه مثال میزنید
در ضمن سایت goo.gl فیل*تره اینکه مشکلی رو پیش نمیاره چون فقط برای گوگل هست دیگه فیل*تر نشه سایتمون
3- این لینک کوتاه کننده ای که این سایت میده تا چه مدتی تو خود سایت میمونه ایا همیشه میمونه یا این لینک های که به ما داده میشه پاک هم میشه ؟
و اگه این لینک های که ریدارکت میکنیم یه دفعه دیگه اینکار رو انجام ندیم و با ادرس خود پست بالا بیاد. چه اتفاقی برای سئوی نوشته و سایت میفته؟؟؟
4-در حالت طلایی که گفتین یعنی استفاده از لینک های کوتاه و قرار داشتن کلمات کلیدی در ادرس لینک نوشته
خوب مگه گوگل لینک کوتاه کننده رو برای اون نوشته ثبت نمیکنه ؟ دیگه اون ادرس لینک پست خودمون که کلمات کلیدی توش هست مگه گوگل ثبت میکنه ریدارکت 301 هم که شده ؟
سلام وعرض خسته نباشید خدمت اقای مطهری
آقا واقعاً مطالب زیاده یکم دچار سر در گمی شدم.
من برای سایت مپم از google xml sitemap استفاده کردم وبه بنا به سفار شما از Yoast WordPress SEO برای سئو استفاده کردم.
اول اینکه اصلاً نیازی به استفاده از هر دو این افزونه ها هست؟
بعد اینکه افزونه اول برای سایت مپ من sitemap.xml رو ساخته ولی افزونه دوم دیدم یکجا لینک داده که میتونی سایت مپتو اینجا ببینی :
here. You do not need to generate the XML sitemap, nor will it take up time to generate after publishing a post.
که سایت مپی با اسم : sitemap_index.xml گویا قرار بوده بسازه که نساخته وپیدا نمیشه.
متشکر میشم راهنمایی بفرمایید فرق این دو تا چیه
ب .ن
در مورد تنظیمات افزونه Yoast WordPress SEO فرموده بودید:
منوی Permalinks
این قسمت رو بذارید بصورت پیش فرض باقی بمونه و فقط 2 تا تیک مربوط به قسمت Clean Permalink Settings رو بزنید.
این قسمت 4 تا تیک داره (البته من از اخرین ورژنش استفاده میکنم
خوب اقای مطهری در مورد نظرا توضیحی که دادین رو فهمیدو فقط یه سوال اینکه وقتی نظرات بازه و صفحه تغییر میکنه ایا ایا پست رو دانمایک میشناسه اخر ادرس html قرار بدیم یا php ؟
2. وقتی تگ ها رو میزنیم ایندکس نشن اون تگ ها یا keyword های که برای خود سایت اصلیمون هست که تعریف میکنیم یعنی برای دامنه ایا اون ها هم ایندکس نمیشن ؟؟؟ تگ های رو که برای دسته بندی تعریف کنیم چی؟؟؟
rsd لینک در بالا توضیح دادین برای سئو خوبه؟؟؟؟
meta name="y_key" این برای چی هست؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان
من يه سايت جديد 2 روز پيش زدم كه مي خواستم چند تا سول كنم ازتون :
1. من اونو تو وبمستر گوگل ثبت و ورفاي كردم و 6 برگه از سايت نيز تو كمتر از 8 ساعت ايندكس شد ولي مشكل اينه كه من در قالب قسمتي به نام تاپ داشتم كه در اون متني بود كه مال سايت قبلي بود و اون مطلب نيز ايدنكس شده من اون مطلب رو به كل دلت كردم و ديگ هم مطلبي اونجا نذاشتم ولي هنوز ايندكسا درست نشده ؟
2.مي تونم تو اون قسمت يه متن بزارم كه تو قالب ظاهر نشه ولي تو گوگل بياد ؟
3.اگه اين سايتم تمامس مطالبش از خودش باشه ( كه از خودشه همه ترجمه هست ) و روزي حول و حوش 5 تا مطلب بزارم به نطرتون موفق مي شم تا قبل از پاييز سايت رو به يه بازديد بالا برسونم ؟
4.به نظرتون از سايتايي مثل پي سي رنك و اينا هم استفاده كنم ؟ (مشكل پهناي باند ندارم دست خودمه دي : )
5.راستي اگه ميشه چندتا سايت بدين تا كد صفحات رو توش بررسي كنم و ارور هر صغحه رو بده بهم
ممنون
سلام خدمت دوست عزیز مون آقای مطهری
خسته نباشی
دوست عزیز باورتون نمیشه
از هولیت صفحه تا الان 1 دور کل این تاپیک رو خوندم
آقای مطهری
من هم سایت مپ و هم افزونه seo رو همون طوری که شما گفنید تنظیم کردم
ولی بازم تگ هام ایندکس میشن
آقای مطهری باور کنید دیگه دارم کم میارم
بازدید سایتم به صورت خیلی خیلی زیاد اومده پایین نمیدونم دلیلش چیه خواهشن
کمکم کنید.
فکر نمیکنم چیزی بوده باشه که انجامش نداده باشم
اقای مطهری لطفا در مورد ساختار سایت که بار ها در انجمن گفته شده ولی توضیحی داده نشده یه توضیح جامع بدین
در مورد ساختار کلی سایت ؟؟؟؟؟ساختار سریع یک سایت ؟؟؟در سایت های مشارکت فروش که به حداکثر رقابت تنگاتنگ رسیدن و به حداکثر سئو که باید روی معیار های از سئو مثل ساختار کلی سایت کار کنن ؟؟؟؟هر کس بتونه بهتر ساختار سایتش رو بچنه موفق تره؟؟؟؟؟ و ..................لطفا یه توضیح کامل به همراه یه مثال عملی بزنید ؟؟؟ ما که نفهمیدم چطوریه باشه ساختار سایت
ساختار یعنی اینکه یک سایت چطوری چیده بشه تا هم استاندارد باشه و هم دسترسی به منابع مختلف راحت باشه.
در مورد ساختار باید به این نکته توجه کرد که نامگذاری دامین سایت و دسته بندیها متناسب با نوع پستها باشه.(مثلا دسته ای بنام متفرقه به سئو صدمه میزنه)
در حالت بعد باید دسترسی منطقی و اصولی باشه و دسته ها و زیر دسته ها وزن سایت رو متعادل نگهدارند.
مثال
فرض کنید یک سایت سرگرمی دارین که از دو دسته جوک و اس ام اس تشکیل شده.
در این حالت این دو دسته ما میشن دو کفه ترازو که باید سعی بشه هر چی روی جوک کار میشه روی اس ام اس هم کار بشه تا وزن سایت بهم نخوره.
دسته جوک ما 3 تا زیر دسته داره و اس ام اس 4 تا ، در این حالت سایت بطرف دسته اس ام اس کشیده میشه و دسته جوک بدلیل وزن کمش از لینکهای خوبی برخوردار نمیشه.
در مورد پستها هم همینطور مثلا وقتی یک زیر دسته داریم بنام اس ام اس عاشقانه و 10 تا مطلب داره اصولی نیست کل دسته طرف مقابل که جوک هست 2 تا مطلب داشته باشه و تو این نوع سایتها نتنها همون مطالب دسته جوک از سئوی پایداری برخوردار نمیشن بلکه بدلیل پراکندگی به اس ام اس هم ضربه میخوره.
یکی از چیزهایی که گوگل هر ماه چک میکنه درجه اعتبار سایت هست و مثلا سایتی که عکسهاش روی سرور دیگری هست از اعتماد کمتری نسبت به سایتی که عکسها از خودش دانلود میشه برخورداره و یا دامینی که یکساله ثبت میشه اعتبارش کمتر از دامینی هست که 5 ساله ثبت شده و این نکات کوچیک جاهایی نمایان میشه که رقابت خیلی زیاده.
شما باید همیشه یک چارت از دسته ها و مطالب سایتتون داشته باشین تا بفهمید کفه ترازو با این مطلب به هم میخوره یا نه.
توی اوایل ماه مبارک رمضان درباره نقش درجه اعتماد سایت و مطالب کلیدی از نظر موتورهای جستجو یک بحث مفصل راه میندازم.
در مورد ساب دامینها گفتین دقیقا مثل دامینها دیده میشن توی سئو . و فقط یکسرس موارد کوچیک توی سئو هست که درصد بالایی از سئو نمیبرن . اون موارد چیست؟
اینم تقریبا مثل بالا به درجه اعتبار سایت فقط صدمه میزنه و از طرفی عکس ها در ساب دامینها پارالیز نمیشن.
2-در مورد این که قبلا گفتین حجم صفحه نباید برای گوگل زیاد باشه.خوب یه سایتی که نظراتش زیاده و و حجم صفحه زیاد میشه میخوهیم نظرات را صفحه بندی کنیم. یانه به خاطر حجم صفحات بلکه به خاطر نظرات زیاد بخوایم نظرات رو صفحه بندی کنیم . با توجه به اینکه در مورد سئوی نظرات وقتی صفحه بندی بشن مطالبی رو گفتین تو صفحات قبل چکار کنیم . ؟
آها همین پست پویا برای گوگل مهمه نه سایت پویا. وقتی یک پست زده میشه و نظرات هم درونش باز میمونه اینکار نباید الی العبد باشه و بعد از مدتی باید قسمت نظرات رو بست مثلا بعد از 50 نظر.
وقتی تعداد نظرات خیلی زیاد میشه از نظر گوگل باید یک پست دیگه زده بشه تا ابهامات کم بشه چون یک پست باید یکسری فرقها با انجمن داشته باشه.
سلام من تازه کارم و تازه به وردپرس اومدم
میشه در مورد h1 و h2 توضیح بدین ؟ من فقط فهمیدم که باید h1 عنوان سایت و h2 عنوان پست ها باشه ؟گوگل اینطوری ایندکس میکنه : آیا در تگ H2 از H1 هم استفاده شده.
h1= وردپرس - h2= چگونه با وردپرس توی گوگل خوب ایندکس بشیم.
در حالت عادی چون در h2 ما از h1 استفاده شده پس سئوی خوبی میگیریم.چطوری کجا؟ باید کاری کنم که در تگ H2 از H1 هم استفاده بشه من تازه کارم کمک کنین اینو در قالب بکار ببرم
البته این قانون همیشگی نیست و میشه در صفحه تیتر پست رو با h1 بزنید ولی بشرطی که:
1- فقط یک تگ H1 در هر صفحه باشه
2- از تگ h2 هم در اون صفحه استفاده شده باشه.
در این حالت تنها مشکلی که پیش میاد پایداری صفحه اصلی هست که تگ h1 مشخصی برای کل سایت نداریم.
اینکه از تگ h2 از h1 استفاده بشه مانند مثالی که خودت نوشتی در اونجا کلمه وردپرس هم h1 هست و هم در h2 از اون استفاده شده.
به به ماهیت کلمات کلیدی صدمه ای وارد نشه؟ منظور چیه یه مثال میزنید
وقتی پیوند یکتا نام پست هست باید طوری کوتاهش کرد که به کلمات کلیدی که در url ما هستند لطمه نخوره.
مثال
عنوان پست: معرفی بازی جذاب و پر هیجان pes 2011 برای کامپیوتر
url : معرفی-بازی-جذاب-و-پر-هیجان-pes-2011-برای-کامپیوتر
این بهتره اینطوری کوتاهش کنیم:
url کوتاه: بازی-pes-2011-کامپیوتر
در ضمن سایت goo.gl فیل*تره اینکه مشکلی رو پیش نمیاره چون فقط برای گوگل هست دیگه فیل*تر نشه سایتمون
اینکار رو برای گوگل میکنید تا بفهمه لینک کوتاه هم وجود داره و داخل سایتتون هیچی نمیذارید.
3- این لینک کوتاه کننده ای که این سایت میده تا چه مدتی تو خود سایت میمونه ایا همیشه میمونه یا این لینک های که به ما داده میشه پاک هم میشه ؟
و اگه این لینک های که ریدارکت میکنیم یه دفعه دیگه اینکار رو انجام ندیم و با ادرس خود پست بالا بیاد. چه اتفاقی برای سئوی نوشته و سایت میفته؟؟؟
اینو توی خود سایتتون نمیذارید و اگر هم پاک بشه (که نمیشه) به سئوی سایت شما کاری نداره و مطمئن باشید تا اون زمان نوشته های خیلی مرجع تری توی اینترنت منتشر شده که شما رقابت رو از دست بدید.
4-در حالت طلایی که گفتین یعنی استفاده از لینک های کوتاه و قرار داشتن کلمات کلیدی در ادرس لینک نوشته
خوب مگه گوگل لینک کوتاه کننده رو برای اون نوشته ثبت نمیکنه ؟ دیگه اون ادرس لینک پست خودمون که کلمات کلیدی توش هست مگه گوگل ثبت میکنه ریدارکت 301 هم که شده ؟
شما مثلا نباید tinyurl رو به goo.gl وصل کنید که از طرفی goo.gl به پست شما وصل شده چون دیگه اینکار ارزشی نداره.
نه دیگه همون yoast کافیه و نیازی به نصب افزونه google xml sitemap نیست.
خوب اقای مطهری در مورد نظرا توضیحی که دادین رو فهمیدو فقط یه سوال اینکه وقتی نظرات بازه و صفحه تغییر میکنه ایا ایا پست رو دانمایک میشناسه اخر ادرس html قرار بدیم یا php ؟
نه دیگه همون html باشه. تمام خروجی html هست پس لزومی نداره از php استفاده کرد.
2. وقتی تگ ها رو میزنیم ایندکس نشن اون تگ ها یا keyword های که برای خود سایت اصلیمون هست که تعریف میکنیم یعنی برای دامنه ایا اون ها هم ایندکس نمیشن ؟؟؟ تگ های رو که برای دسته بندی تعریف کنیم چی؟؟؟
نه این دوتا ربطی بهم ندارن اون صفحاتی که تگ هستند ایندکس نمیشن.(البته حرفه ای تر اینه که ایندکس میشن ولی توی نتایج نشون داده نمیشن)
rsd لینک در بالا توضیح دادین برای سئو خوبه؟؟؟؟
اینو خود وردپرس میسازه.
meta name="y_key" این برای چی هست؟؟؟؟؟؟
احتمالا کد وریفای یاهو وبمستر
1. من اونو تو وبمستر گوگل ثبت و ورفاي كردم و 6 برگه از سايت نيز تو كمتر از 8 ساعت ايندكس شد ولي مشكل اينه كه من در قالب قسمتي به نام تاپ داشتم كه در اون متني بود كه مال سايت قبلي بود و اون مطلب نيز ايدنكس شده من اون مطلب رو به كل دلت كردم و ديگ هم مطلبي اونجا نذاشتم ولي هنوز ايندكسا درست نشده ؟
اگه منظورتون اینه که باید از سرچ گوگل حذف بشه از remove Url گوگل وبمستر استفاده کنید و آدرس رو بزنید بین 5 دقیقه تا 1 روز بسته به ترافیک سایت حذف میشه.
2.مي تونم تو اون قسمت يه متن بزارم كه تو قالب ظاهر نشه ولي تو گوگل بياد ؟
نه دیگه اینکارا چون شبیه اسپم هست ممکنه اسپم بشی.
3.اگه اين سايتم تمامس مطالبش از خودش باشه ( كه از خودشه همه ترجمه هست ) و روزي حول و حوش 5 تا مطلب بزارم به نطرتون موفق مي شم تا قبل از پاييز سايت رو به يه بازديد بالا برسونم ؟
اگه روی سئوی مطالب کار کنی و از طرفی تمت رو هم سئو کنی و مطالبت درخواست بالایی داشته باشه به ترافیک بالا میرسی.
4.به نظرتون از سايتايي مثل پي سي رنك و اينا هم استفاده كنم ؟ (مشكل پهناي باند ندارم دست خودمه دي : )
وقتی هم مطالبت خوب باشه و هم درخواست بالا داشته باشی به رنک بالا میرسی ولی با این سایتها شاید اسپم بشی.
5.راستي اگه ميشه چندتا سايت بدين تا كد صفحات رو توش بررسي كنم و ارور هر صغحه رو بده بهم
ممنون
چک کردن سئو
دوست عزیز اگر میشه یه نگاهی به این
http://validator.w3.org/check?uri=http://rastgarworld.ir/&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&ss=1&outline=1&group=0&No200=1&verbose=1&st=1&user-agent=W3C_Validator/1.2
بندازید
ببینید هیچ از کد هام رو نمایش نمیده
دلیلش چیه
آقای مطهری نسب ببخشید ولی این پست ما جا افتاد قبلی و بعدی منو جواب دادید ولی مال من جواب داده نشد.
راستی یک مشکل جدید هم دارم :
http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&site=&source=hp&q=site:original-games.ir&pbx=1&oq=site:original-games.ir&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=3842l12409l0l13904l22l22l0l0l0l1l1709l12556l4-8.13.8-1l22l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=104ae468c6e9bd24&biw=1360&bih=643
غیر از صفحه اول بقیه صفحات توی گوگل یکجور ایندکس شده اند! (البته تو بخشی که بازدید کننده تو گوگل میبینه) در صورتی که افزونه yoast تو بخش Snippet Preview همون طوری نشون میده که من میخوام!!
البته من این افزونه را تازه نسب کردم.
بندازید
ببینید هیچ از کد هام رو نمایش نمیده
دلیلش چیه
خوب اصلا سایتت بالا نمیاد
در مورد تنظیمات افزونه Yoast WordPress SEO فرموده بودید:
منوی Permalinks
این قسمت رو بذارید بصورت پیش فرض باقی بمونه و فقط 2 تا تیک مربوط به قسمت Clean Permalink Settings رو بزنید.این قسمت 4 تا تیک داره (البته من از اخرین ورژنش استفاده میکنم
Redirect attachment URL's to parent post URL که باید تیکش بخوره و وقتی روی Redirect ugly URL's to clean permalinks. (Not recommended in many cases کلیک کنید یه جدول باز میشه که باید در اونجا فقط روی Prevent cleaning out Google Site Search URL's تیک بخوره.
غیر از صفحه اول بقیه صفحات توی گوگل یکجور ایندکس شده اند! (البته تو بخشی که بازدید کننده تو گوگل میبینه) در صورتی که افزونه yoast تو بخش Snippet Preview همون طوری نشون میده که من میخوام!!
البته من این افزونه را تازه نسب کردم.
اون چیزی که من الان میبینم باید صبر کنی تا درست بشه ولی اینو نمیدونم چرا قبلا اینطوری میشده که احتمال میدم افزونه سئو که نصب کردی description رو در توی پنل خود افزونه مساوی یک عبارت غیر متغیر قرار دادی.
motahharinasab گفت:
Redirect attachment URL's to parent post URL که باید تیکش بخوره و وقتی روی Redirect ugly URL's to clean permalinks. (Not recommended in many cases کلیک کنید یه جدول باز میشه که باید در اونجا فقط روی Prevent cleaning out Google Site Search URL's تیک بخوره.
اون چیزی که من الان میبینم باید صبر کنی تا درست بشه ولی اینو نمیدونم چرا قبلا اینطوری میشده که احتمال میدم افزونه سئو که نصب کردی description رو در توی پنل خود افزونه مساوی یک عبارت غیر متغیر قرار دادی.
خیلی خیلی سپاسگذارم جناب مطهری نسب
اون تنظیمات افزونه که راهنمایی فرمودید به درستی انجام شد وتونستم پیداش کنم.
در مورد ایندکس شدن مطالب من هیچ افزونه ای نسب نکردم برای سئو به جز همین yoast که اونم تازه یکروزه شده.
عمر خود سایت هم بیشتر از دوهفته نیست.
اگر تمام تنظیمات این افزونه را درست انجام بدم مطالب درست ایندکس میشن؟
با عرض پوزش این بخش از سوالم را جواب ندادید متشکر میشم راهنمایی بفرمایید :
من برای سایت مپم از google xml sitemap استفاده کردم وبه بنا به سفار شما از Yoast WordPress SEO برای سئو استفاده کردم.
بعد اینکه افزونه اول برای سایت مپ من sitemap.xml رو ساخته ولی افزونه دوم دیدم یکجا لینک داده که میتونی سایت مپتو اینجا ببینی :here. You do not need to generate the XML sitemap, nor will it take up time to generate after publishing a post.
که سایت مپی با اسم : sitemap_index.xml گویا قرار بوده بسازه که نساخته وپیدا نمیشه.
سلام اقای مطهری در مورد ساختار کلی سایت .
دسته ها و زیر دسته ها وزن سایت رو متعادل نگهدارند. در مورد ساب دامین ها گفتین به درجه اعتبار سایت فقط صدمه میزنه و از طرفی عکس ها در ساب دامینها پارالیز نمیشن.
خوب من نتیجه گرفتم که این برای ساب دامینها هم شامل میشه سایتی که دارای چند سابدامین هست باید ساب دامین ها هم وزن متعادلی داشته باشن نسبت به هم.مثل دسته های یک سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اشتباه میکنم و درست نیست بگین ؟؟؟؟؟؟
پس این صدمه زدن ساب دامینها به درجه اعتبار سایت به خاطر چی هست دقیقا ؟؟؟؟ به خاطر فقط همون وزن سایت رو متعادل نگه نمیدارن هست؟؟؟؟؟ اگه هست و ما بیایم وزن ها رو در ساب دامین ها متعادل نگه داریم حل میشه؟؟
عکس ها در ساب دامینها پارالیز نمیشن ؟؟؟ یه توضیح میدن متوجه نشدم
دسترسی به منابع مختلف راحت باشه ؟؟؟ ایا منظور اینه که مسیر سایت یا فایل زیاد طولانی نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد قرار دادن الکسا در سایت که رتبه سایت رو نشون بده گفتین : به هیچ وجه بک لینک به یک سایت خارجی رو توی سایتتون قرار ندید با این کار رتبه الکسا بالا میره و وردی گوگل کم میشه پس در نتیجه بعد از مدتی همون رنک الکسا هم پائین میاد.
خوب اقای مطهری ما الان چیکار کنیم که رتبه الکسای سایت رو نشون بدیم که لینک خارجی هم ایجاد نشه ؟؟؟؟
مثل خیلی سایت های دیگه که رتبه الکسا رو چک میکنیم مثلا داری رتبه 2000 هست ولی تو سایتش هیچ عکس یا لینکی از الکسا نمیبینیم
خوب این کار رو با افرونه انجام میدن چطوری انجام میدن؟ اموزش بدین چطوریه ؟؟ طوری که برای الکسا بک لینک ایجاد نشه که از رتبه سایت ما کم بشه ؟؟؟؟
جناب مطهری بالا در مورد ساختار سایت گفتین ... و گفتین دسته وزن سایت و غییره و اگه درست دسته ها انتخاب بشن بهتره ایندکس بشن و لی در جاییی قبلا گفتیه شده در مورد توضیح افزونه all in one seo
– Use noindex for Categories
تگ noindex رو به هدر دسته ها اضافه میکنه که برای خورد نشدن رنک خیلی مفیده و اگه اینکار و نکنید فقط رنک پست های اصلی رو خراب کردید و رنک رو به صفحات دسته هدایت کردید در ضمن این مورد توسط توسعه دهنده افزونه All in One SEO Pack هم توصیه میشه
خوب اگه بخوایم رنک به دسته نده نباید no follow بشه ؟؟؟
اینجا گفته شده رنک پست اسیب میبینه خوب پس ما چکار کنیم گیج شدیم دیگه چه کنیم در مورد این دسته بندی ؟؟
2- ایا Archives ارشیو ها در سایت هم جز ساختار سایت حساب میشه و باید در سایت باشد؟؟؟؟؟ یا ایندکس نکنیم بهتره ؟؟؟؟
3-قبلا گفتم که بهتره افزونه مطالب مرتبط مطالب خیلی خیلی خیلی خیلی مرتبط رو نشون بده و از طرفی بهتره این کار بعد از آپدیت رنک گوگل باشه و بعد از اینکه پیج رنکها تغییر کرد این افزونه هم فعال بشه.
منظور از اپدیت رنک گوگل رنکی گوگل بهد 3 ماه به یه سایت میده هست؟؟؟
با سلام به همه اساتید سایت
چند سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
اول اینکه من سایت دانلود دارم و خیلی وبلاگها از سایت من لینک فایلها میدهند و فایلهای من اینطوریند
dl.mysite.ir/file.zip میخواستم بدونم حالا که لینک منو در سایت و وبلاگشون قرار میدهند الکسا و رنک گوگل برای سابدامین من حساب میشه یا سایت اصلی؟
و اگه ساختار فایلها را اینطوری بکنم بهتر نیست ؟ mysite.ir/dl/file.zip
و چند تا سوال در مورد google site map داشتم
این گزینه کارش چیه و باید تیک بزنم یا نزنم؟
Enable MySQL standard mode. Use this only if you're getting MySQL errors. (Needs much more memory!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این گزینه کارش چیه باید تیک بزنم؟
Build the sitemap in a background process (You don't have to wait when you save a post)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این قسمت مال چیه ؟ post priority
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در قسمت sitemap content کدام یک از گزینه ها را تیک بزنم؟
Include homepage
Include posts
Include following pages of multi-page posts (Increases build time and memory usage!)
Include static pages
Include categories
Include archives
Include author pages
Include tag pages
قسمت change frequencies چیه و این قسمت ها را چی بزارم
priority
Categories
The current archive of this month (Should be the same like your homepage)
Older archives (Changes only if you edit an old post)
Tag pages
Author pages
گزینه ها always , hourly و.... تا never
--------------------------------------------------------------------------------------------
قسمت priorities چیه؟ و اینا را چجوری تنظیم کنم؟
Homepage
Posts (If auto calculation is disabled)
Minimum post priority (Even if auto calculation is enabled)
Static pages
Categories
Archives
Tag pages
Author pages
گزینه ها بصورت اعداد از 1 تا 0
---------------------------------------
آخرین سوال برای ثبت سایت در قسمت وب مستر بینگ باید فایلی را که میده و اسمش BingSiteAuth.xml را در روت سایت آپلود کنیم بعد یه سوال دارم این فایل بعد از ثبت و تایید سایت باید پاک بشه؟؟؟؟
اخه این فایل برای همه با یک نام هست و راحت میشه کد هرکس را بدست آورد(مال یاهو و گوگل اسم خاص داره و منحصر به فرده اما بینگ اینطوری نیست)
و چقدر طول میکشه تا بینگ سایت مپ را ایندکس کنه و شروع به خزیدن در صفحات سایت بکنه؟
ممنون از لطف همه دوستان
سوال : قبلا گفتین لینک های خروجی یک صفحه نباید بیشتر از 100 تا لینک بشه..... خوب اگه در یک صفحه 200 تا لینک باشه و همه رو nofllow باشند ایا باز هم اون صفحه برای گوگل برای لینک دهی بارزش هست؟؟؟؟ ایا گوگل از ارزش اون صفحه کم میکنه ؟ اسپم میشناسه؟؟
جواب : اون 100 تایی که گوگل گفته فرقی نداره nofollow باشه یا نه باید کمتر از 100 تا تگ A توی صفحه باشه.
سوال من در مورد سوال و جواب بالاست.
اگر در صفحه اصلي نبايد بيشتر از 100 لينك باشه چرا اين روزا سايتهاي تفريحي باكسي معروف شدن ؟؟؟
مثل ايران ناز يا ميهن ناز و ميهن پاتوق و ... ؟؟؟
اينا كه صفحه اصليشون فقط لينكه
اگرم ميخواين بگين سئوي اينطوري ضعيفه كافيه موضوعاتشون رو توي گوگل چك كنيد. اكثرا صفحه اول گوگل و همون اول ليست هستن و 2-3 تا سئو كارا هم براي شروع سايتهاي باكسي رو به من پيشنهاد كردن و گفتن قالب باكسي بگير براي سايت تفريحي
ميشه بگين جريان چيه ؟
سلام دوستان یه سوال آیا آمار مربوط به CyStats در باره آمار سایت معتبر و دقیق هست یا پرشین استت
عمر خود سایت هم بیشتر از دوهفته نیست.
اگر تمام تنظیمات این افزونه را درست انجام بدم مطالب درست ایندکس میشن؟
بله صد در صد
بعد اینکه افزونه اول برای سایت مپ من sitemap.xml رو ساخته ولی افزونه دوم دیدم یکجا لینک داده که میتونی سایت مپتو اینجا ببینی :
here. You do not need to generate the XML sitemap, nor will it take up time to generate after publishing a post.
راستش اصلا لینکی از سایتت نذاشتی از طرفی احتمالا سایتت پستی نداره ویا توی انتخابهای سایت مپ گزینه هایی رو انتخاب کردی که هنوز سایت مپی ساخته نشده.
سلام اقای مطهری در مورد ساختار کلی سایت .
دسته ها و زیر دسته ها وزن سایت رو متعادل نگهدارند. در مورد ساب دامین ها گفتین به درجه اعتبار سایت فقط صدمه میزنه و از طرفی عکس ها در ساب دامینها پارالیز نمیشن.
خوب من نتیجه گرفتم که این برای ساب دامینها هم شامل میشه سایتی که دارای چند سابدامین هست باید ساب دامین ها هم وزن متعادلی داشته باشن نسبت به هم.مثل دسته های یک سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اشتباه میکنم و درست نیست بگین ؟؟؟؟؟؟
نه این برای هر ساب دامین فرق داره من مطالب درون یک سایت رو گفتم نه ساب دامین رو از طرفی بهترین حالت اینه که از ساب دامین ها برای کمک به صفحه اصلی مثل نگهداری فایلها استفاده بشه.
عکس ها در ساب دامینها پارالیز نمیشن ؟؟؟ یه توضیح میدن متوجه نشدم
Image Parallelize
دسترسی به منابع مختلف راحت باشه ؟؟؟ ایا منظور اینه که مسیر سایت یا فایل زیاد طولانی نشه ؟
یعنی بغیر از جستجو چه راههایی هست که بشه به یک پست با نهایت لود کمترین صفحه رسید.
در مورد قرار دادن الکسا در سایت که رتبه سایت رو نشون بده گفتین : به هیچ وجه بک لینک به یک سایت خارجی رو توی سایتتون قرار ندید با این کار رتبه الکسا بالا میره و وردی گوگل کم میشه پس در نتیجه بعد از مدتی همون رنک الکسا هم پائین میاد.
خوب اقای مطهری ما الان چیکار کنیم که رتبه الکسای سایت رو نشون بدیم که لینک خارجی هم ایجاد نشه ؟؟؟؟
مثل خیلی سایت های دیگه که رتبه الکسا رو چک میکنیم مثلا داری رتبه 2000 هست ولی تو سایتش هیچ عکس یا لینکی از الکسا نمیبینیم
خوب این کار رو با افرونه انجام میدن چطوری انجام میدن؟ اموزش بدین چطوریه ؟؟ طوری که برای الکسا بک لینک ایجاد نشه که از رتبه سایت ما کم بشه ؟؟؟؟
مهم اینه که چه تاثیری داره. گیرم رتبه الکسای شما 1 باشه چه سودی میبرید از این نمایش رتبه. یکوقت سایت شما یه سایت اقتصادی هست و میاید قیمت ارز رو نشون میدید ویا سکه ولی رتبه الکسا که ما ایرانیها بیشتر از همه جهان روش تاکید داریم برای چی هست. از لحاظ سئو سرعت بارگذاری سایت رو بالا میبره ویا به گوگل کمک میکنه که مسلما هیچ کدوم و فقط صدمه به سئو هست. از طرفی رتبه الکسا رو که همه ما میدونیم به راحتی قابل هک شدنه.در هر صورت اگه از تصمیمتون برنمیگردید به مخزن افزونه های وردپرس مراجعه کنید:
http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=alexa&sort=
جناب مطهری بالا در مورد ساختار سایت گفتین ... و گفتین دسته وزن سایت و غییره و اگه درست دسته ها انتخاب بشن بهتره ایندکس بشن و لی در جاییی قبلا گفتیه شده در مورد توضیح افزونه all in one seo
– Use noindex for Categories
تگ noindex رو به هدر دسته ها اضافه میکنه که برای خورد نشدن رنک خیلی مفیده و اگه اینکار و نکنید فقط رنک پست های اصلی رو خراب کردید و رنک رو به صفحات دسته هدایت کردید در ضمن این مورد توسط توسعه دهنده افزونه All in One SEO Pack هم توصیه میشه
خوب اگه بخوایم رنک به دسته نده نباید no follow بشه ؟؟؟
خوب تیک رو بزنید.
اینجا گفته شده رنک پست اسیب میبینه خوب پس ما چکار کنیم گیج شدیم دیگه چه کنیم در مورد این دسته بندی ؟؟
یه وقت نام دسته های شما تو مایه های اس ام اس عاشقانه هست در این مورد بهتره ایندکس بشن ولی یه وقت نام دسته نرم افزاره با زیر دسته های "متفرقه,ایرانی,خارجی,کاربردی" خوب تو این حالت بهتره ایندکس نشه.
دسته ها رو وقتی ایندکس میکنیم که:
1- نام دسته ها تک کلمه ای نباشه
2- نام دسته ها هم توی گوگل سرچ بشه و نام اون دسته ما با مطالب ما سنخیت داشته باشه.
2- ایا Archives ارشیو ها در سایت هم جز ساختار سایت حساب میشه و باید در سایت باشد؟؟؟؟؟ یا ایندکس نکنیم بهتره ؟؟؟؟
اصلا ایندکس نکنید چون فقط ایندکس تکراری بالا میره.
3-قبلا گفتم که بهتره افزونه مطالب مرتبط مطالب خیلی خیلی خیلی خیلی مرتبط رو نشون بده و از طرفی بهتره این کار بعد از آپدیت رنک گوگل باشه و بعد از اینکه پیج رنکها تغییر کرد این افزونه هم فعال بشه.
منظور از اپدیت رنک گوگل رنکی گوگل بهد 3 ماه به یه سایت میده هست؟؟؟
آره درسته.
اول اینکه من سایت دانلود دارم و خیلی وبلاگها از سایت من لینک فایلها میدهند و فایلهای من اینطوریند
dl.mysite.ir/file.zip میخواستم بدونم حالا که لینک منو در سایت و وبلاگشون قرار میدهند الکسا و رنک گوگل برای سابدامین من حساب میشه یا سایت اصلی؟
و اگه ساختار فایلها را اینطوری بکنم بهتر نیست ؟ mysite.ir/dl/file.zip
رنک برای ساب دامین استفاده میشه.
اگه مطالبتون قانون کپی رایت نداره یا بقول معروف اپن سورس هست (که توی سایتهای دانلود اینطور نیست) در این حالت بهتره از ساب دامین استفاده نکنید ولی برعکسش سایتتون رو اسپم میکنه چون گوگل روی قوانین کپی رایت حساسه.
و چند تا سوال در مورد google site map داشتم
این گزینه کارش چیه و باید تیک بزنم یا نزنم؟
تنظیمات Google XML Sitemap
آخرین سوال برای ثبت سایت در قسمت وب مستر بینگ باید فایلی را که میده و اسمش BingSiteAuth.xml را در روت سایت آپلود کنیم بعد یه سوال دارم این فایل بعد از ثبت و تایید سایت باید پاک بشه؟؟؟؟
اخه این فایل برای همه با یک نام هست و راحت میشه کد هرکس را بدست آورد(مال یاهو و گوگل اسم خاص داره و منحصر به فرده اما بینگ اینطوری نیست)
و چقدر طول میکشه تا بینگ سایت مپ را ایندکس کنه و شروع به خزیدن در صفحات سایت بکنه؟
ممنون از لطف همه دوستان
توی وبلاگها میتونی از متا تگ که وبمستر میده استفاده کنی و اون رو در قسمت هد سایتت قرار بدی. این کد فقط کافیه توی صفحه اصلی نشون داده بشه ولی نباید پاک بشه.
در مورد زمان ایندکس هم سرعت ایندکس گوگل الان بیش از 200 برابر بینگ هست.
اگر در صفحه اصلي نبايد بيشتر از 100 لينك باشه چرا اين روزا سايتهاي تفريحي باكسي معروف شدن ؟؟؟
مثل ايران ناز يا ميهن ناز و ميهن پاتوق و ... ؟؟؟اينا كه صفحه اصليشون فقط لينكه
اگرم ميخواين بگين سئوي اينطوري ضعيفه كافيه موضوعاتشون رو توي گوگل چك كنيد. اكثرا صفحه اول گوگل و همون اول ليست هستن و 2-3 تا سئو كارا هم براي شروع سايتهاي باكسي رو به من پيشنهاد كردن و گفتن قالب باكسي بگير براي سايت تفريحي
ميشه بگين جريان چيه ؟
من نمیدونم شما چی رو داری جستجو میکنی. برای مثال سایت من تفریحی نیست و از طرفی لینک زیادی هم توی صفحات قرار ندارم اما اینها رو جستجو کن : جوک خفن - جوک روز - جوک خونه
حالا فکرش رو بکن این مطالب حداقل مال یکسال پیشه و اگه یه سایت بیاد و همینطوری سایت تخصصی برای جوک بزنه اونم با وردپرس چه اتفاقی میفته.
سلام دوستان یه سوال آیا آمار مربوط به CyStats در باره آمار سایت معتبر و دقیق هست یا پرشین استت
روی google analytics هم فکر کن.
اقای مطهری ممنون از توضیحاتتون
میشه یکم بیشتر توضیح بدین که چرا سابدامین ها به درجه اعتبار سایت لطمه میزنه؟؟؟؟ اگه از سابدامین لینک بدیم به صفحه اصلی بازم درست نمیشه؟؟؟
گفتین: ساب دامینها دقیقا مثل دامینها دیده میشن توی سئو . و فقط یکسرس موارد کوچیک توی سئو هست که درصد بالایی از سئو نمیبرن ؟؟؟؟ خوب یعنی نمیشه یه ساب دامین به رنک بالا برسه به رنک 7 یا 9 و ...
خوب برای یک سایتی که دسته هاش خیلی زیاده شما چی پیشنها میدن که از لحاظ سئو بهتر باشه . خوب اگه ما بخوایم صفحات گوناگونی بزایریم که برای دسته های خاص محتوایات خاص اون دسته رو نشون بده که باید خیلی از
query برای لود صفحات مختلف استفاده کنیم که همینطور باید در قالب هم صفحات زیادی ایجاد بشه
که اینطوری به سرور و .... خیلی فشار میاد ؟؟؟ درسته؟؟؟؟
که من فکر میکنم از ساب دامین استفاده کنم بهتر باشه هم از لحاظ سئو و فشار نیومدن به cpu که فکر هم نمیکنم استفاده از افزونه های کش برای query ها که خیلی ازش استفاده بشه بتونه کمک انچنانی بکنه و استفاده از شبکه یا سابدامین بهتره
2- اگه از یک ساب دامین به یک ساب دامین دیگه که اون ساب دامین پستی نداره یا خیلی کم داره ولی اون ساب دامین در عنوانش کلمات کلیدی هست که ما با اون کلمات کلیدی به این ساب دامین لینک بدیم ایا رنکش افزایش پیدا میکنه و خوب هست ؟؟؟؟
خوب حالا میشه یه توضیحاتی به سوالاتم بدین و نکاتی رو که در ایجاد ساب دامین ها باید ایجاد کنم رو بگین؟؟ واینکه من چیکار کنم بهتره از لحاظ سئو
سوال من : اگر در صفحه اصلي نبايد بيشتر از 100 لينك باشه چرا اين روزا سايتهاي تفريحي باكسي معروف شدن ؟؟؟
مثل ايران ناز يا ميهن ناز و ميهن پاتوق و ... ؟؟؟
اينا كه صفحه اصليشون فقط لينكه
ميشه بگين جريان چيه ؟جواب شما : من نمیدونم شما چی رو داری جستجو میکنی. برای مثال سایت من تفریحی نیست و از طرفی لینک زیادی هم توی صفحات قرار ندارم اما اینها رو جستجو کن : جوک خفن - جوک روز - جوک خونه
حالا فکرش رو بکن این مطالب حداقل مال یکسال پیشه و اگه یه سایت بیاد و همینطوری سایت تخصصی برای جوک بزنه اونم با وردپرس چه اتفاقی میفته.
سلام مجدد
آقا سوال من رو دقت كنين چيه
شما ميگي صفحه اول بيشتر از 100 تا لينك باشه واسه سئو خوب نيست
ميگم چرا سايتهاي باكسي رو سئو كارا دارن پيشنهاد ميكنن ؟؟
با تشکر از جناب مطهری نسب
بله حواسم نبود ببخشید:
http://original-games.ir/
راستش سوالم اینه این دو افزونه هر کدوم یک سایت مپ با اسم متفاوت میسازند نیازی به هر دوی آنها هست؟
http://original-games.ir/sitemap_index.xml
http://original-games.ir/sitemap.xml
در مورد تنظیمات yoast دقیقاً طبق راهنمایی شما عمل کردم.
http://www.google.com/#hl=en&cp=5&gs_id=5v&xhr=t&q=file+hippo&qe=ZmlsZSA&qesig=nFLf72gg3l-seOz9Wl3AKg&pkc=AFgZ2tnfn8-KAE5TnKVT8YPsIfN5ZpTbEOOQdJqpZ0ic131D3tVukW9Xc5w6oU9dGGeLTTqNDyDGVb4BIIJryRWGMg-OaYrUEQ&pq=file&pf=p&sclient=psy&source=hp&pbx=1&oq=file+&aq=0p&aqi=p-p1g-e4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=b57a087571672679&biw=1360&bih=643
http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&source=hp&q=softpedia&pbx=1&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=b57a087571672679&biw=1360&bih=643&pf=p&pdl=500
احتمال زیادی میدم سوالم تکراری باشه ولی شرمنده. از چه طریقی میشه این کارو کرد؟
سلام
ببخشید آقای مطهری این کار که در این سایت گفته شده را انجام بدیم
برای ایندکس نشدن یک لینک فقط در صفحه به صورت دستی چطور اینکار رو انجام بدیم ؟؟
دوست عزیز متوجه شدم مشکل بالا نیومدن سایت از کجا
افزونه کش قسمت مینی فای
وقتی css و js رو فشرده سازی میکنیم این اتفاق پیش میاد.
وقتی css افزونه کش و js رو فشرده میکنیم این اتفاق میوفته
اقای مطهری توی وبمستر گوگل
قسمت سایت مپ این ارور داده شده
دلیلش چیه
Missing XML tag
This required tag is missing. Please add it and resubmit.
Parent tag: urlset
Tag: url
Problem detected on: Jul 29, 2011
با تشکر فراوان
سلام آقای مطهری...
همین چند ساعت پیش دوستان تو انجمن کدی رو که میخواستم تا فید سایت غیر فعال بشه رو لطف کردن و بهم دادن :
/**
* disable feed
*/
function fb_disable_feed() {
wp_die( __('No feed available,please visit our <a href="'. get_bloginfo('url') .'">homepage</a>!') );
}
add_action('do_feed', 'fb_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_rdf', 'fb_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_rss', 'fb_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_rss2', 'fb_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_atom', 'fb_disable_feed', 1);
من میخوام واسه اینکه این سایت هایی که خودکار از رو فید کپی میکنن مطالب رو دیگه نتونن این کار رو بکنن از این کد واسه غیر فعال کردن فید استفاده کنم. ... میخواستم بپرسم اگه فید غیر فعال بشه تو ایندکس شدن مطالب و موارد دیگه سئو تاثیر داره ؟ با تشکر
با تشکر از جناب مطهری عزیز
من الان 3 هفتس سایتم و سایت مپ هام را در بینگ و یاهو ثبت کردم اما یک صفحه هم ایندکس نشده
در در قسمت سایت مپ مینویسه pending ! اما در گوگل این پندینگ فقط 3 ثانیه بود الان هم در گوگل resubmited میکنم ظرف مدت چند ثانیه علامت ساعت میره ضمنا گوگل ظرف مدت چند ساعت کلی از سایتم را ایندکس کرد!
ضمنا تمامی مراحل ثبت را چک کردم مشکلی نبود و اون کی های را هم در روت سایت قرار دادم و یاهو و بینگ سایت را تایید کردند
robots.txt هم اینجوری هست
User-agent: *
Allow: /
الان دیدم بینگ چند بار فایل روبوت و کی خودش را دانلود کرده اما هیچ صفحه ای ایندکس نشده ضمنا سرور مجازی دارم و چک کردم csf (فایروال نصب شده رویه سرور مجازیم) هیچ ایپی را مسدود نکرده و تمامی ایپی ها مجازند سایتم را ببینید
اینم پیام بینگ در صورتی که سایتم آپ هست اونم با یک پرت 20 مگابیت اختصاصی و ایپی اختصاصی
Timed OutIf you were adding a site or sitemap, we timed out trying to talk to your site.
Please make sure the web page is up and visible on the web. If not, this may be a momentary issue; try again, or check back later.
با سلام
دوستان نمیدونم وردپرس سایت من چرا اینطوریه . یه لینک هایی ازش استخراج شده که اصلا من روحم خبر دار نبوده یا تگ هایی استفاده شده که اونم همینطور
نمونه هاش
http://www.parsibash.com/1789983059/test
http://www.parsibash.com/tag/%25D9%2581%25D8%25A7%25D9%2584-%25DA%2586%25DB%258C%25D9%2586%25DB%258C
http://www.parsibash.com/%25D8%25A8%25D8%25B1%25DA%25AF%25D9%2587-%25D9%2586%25D9%2585%25D9%2588%25D9%2586%25D9%2587-3
با این صفحات الکی تعداد 404 شده 13 تا که اگر اینها نبود 3-4 تا بیشتر تعداد 404 هام نبود که همونطور که میدونید باعث شک گوگل به سایت میشه .حالا مدیران محترم نظری ندارن راجع به علت ساخته شده این صفحات؟
سلام اقای مطهری ایا قرار دادن کد گوگل انالیز در سایت یا وارد کردن کد وریفای گوگل انالیز در هدر سایت مثل الکسا که در بالا گفتین بک لینک ایجاد میشه که برای سئو ی سایت ضرر داشته باشه
سلام
جناب مطهری من یک مشکلی با این افزونه yoas پیدا کردم
این افزونه جلوی ورود افزونه theme my login به صفحه ثبت نام را میگیرد. صفحه ورود قابل دسترسه ولی وقتی میخواهی وارد ثبت نام جدید بشی بر میگرده به همون ورود
yoast رو غیر فعال کردم مشکل حل شد
متشکر
سلام
من سايتم رو دو زبانه بالا آوردم فارسي و انگليسي(در يك سابدامين) حال پس از آنكه من 15 مطلب در سايت فارسي گذاشتم ولي هنوز تنها 8 صفحه كه اكثزن از صفحات قسمت برگه ها مي باشند ايندكس شده اند در حالي كه از آن طرف در سايت انگليسي كه هيچ مطلبي نگذاشتم و تنها دسته بندي كرده ام تمامي دسته ها ايندكس شده اند .
چرا دسته ها در سايت اصلي ايندكس نشده است ؟ و اينكه آيا مي تونه اين نحو ايندكس شدن تقصير گوگل سايت مپ يا آل اين وان ... باشه ؟
آدرس سايت : pctarh . com و en.pctarh .com
اقای مطهری در مورد الکسا سوال کردم شما گفتین استفاده نکینین از لحاظ سئو خوب نیست متوجه شدم . ولی سوال
من این هست که من بعضی سایت ها رو میبینم که داری رتبه خوبی هستند در الکسا ولی هیچ لینکی از الکسا در سورس هایشون ندیدم خوب اینها چطوری به این رتبه الکسا رسیدن در حالی که لینکی نیست . از طریق تولباری که کاربرن نصب مکنند که به این رتبه نرسیدن ؟؟
؟؟
با سلام خدمت شما آقای مطهری نصب باز مثل همیشه مزاهم میشیم ....
1- در صورتی که ما بخوایم چندین پست بدیم که به صورت سریالی باشه، مثل وقتی که چندین پست درمورد آموزش یک برنامه است، در این موقع چطوری می تونیم به نحو احسن عنوان پست ها رو تنظیم کنیم؟
2- اگر خواسته باشیم در صفحه ای از سایتمان برخلاف تاکید بر روی یک کلمه یا دسته ای از کلمات، یک حیطه از کلمات را برای موتور جست و جو نادید بگیریم باید چکار کنیم؟
3- اگر خواسته باشیم مثلا توی چند تا دسته یک مطلب رو منتشر کنیم که از نظر سئوی سایت مشکل پیش نیاد، یعنی مطالب تکراری ایجاد نشه باید چکار کنیم؟
چاکریم ما....