میشه یکم بیشتر توضیح بدین که چرا سابدامین ها به درجه اعتبار سایت لطمه میزنه؟؟؟؟ اگه از سابدامین لینک بدیم به صفحه اصلی بازم درست نمیشه؟؟؟
نه به اون صورت فرقی برای دامین اصلی نمیکنه.
گفتین: ساب دامینها دقیقا مثل دامینها دیده میشن توی سئو . و فقط یکسرس موارد کوچیک توی سئو هست که درصد بالایی از سئو نمیبرن ؟؟؟؟ خوب یعنی نمیشه یه ساب دامین به رنک بالا برسه به رنک 7 یا 9 و ...
اگه یادتون باشه گفتم فقط یکسری موارد کوچیک برای سئو فرق میکنه و حرفم روی رنک نبود و یک ساب دامین میتونه رنک 10 رو هم داشته باشه.
خوب برای یک سایتی که دسته هاش خیلی زیاده شما چی پیشنها میدن که از لحاظ سئو بهتر باشه . خوب اگه ما بخوایم صفحات گوناگونی بزایریم که برای دسته های خاص محتوایات خاص اون دسته رو نشون بده که باید خیلی از
query برای لود صفحات مختلف استفاده کنیم که همینطور باید در قالب هم صفحات زیادی ایجاد بشه
که اینطوری به سرور و .... خیلی فشار میاد ؟؟؟ درسته؟؟؟؟
که من فکر میکنم از ساب دامین استفاده کنم بهتر باشه هم از لحاظ سئو و فشار نیومدن به cpu که فکر هم نمیکنم استفاده از افزونه های کش برای query ها که خیلی ازش استفاده بشه بتونه کمک انچنانی بکنه و استفاده از شبکه یا سابدامین بهتره
خوب این درست کاری هست که خیلی ها انجام میدن و وقتی مطالب به هم ربطی ندارن اینکار بیشتر جواب میده.
در ضمن وردپرس یکسری افزونه هم داره که دسته رو تبدیل به ساب دامین میکنند ولی نمیدونم روی فارسی هم جواب میده یانه.
2- اگه از یک ساب دامین به یک ساب دامین دیگه که اون ساب دامین پستی نداره یا خیلی کم داره ولی اون ساب دامین در عنوانش کلمات کلیدی هست که ما با اون کلمات کلیدی به این ساب دامین لینک بدیم ایا رنکش افزایش پیدا میکنه و خوب هست ؟؟؟؟
کلا لینکها از سایتی به سایت دیگه رنک رو جابجا میکنه و رنک این جایی که لینک گرفته بالا میره و برعکس رنک جایی که لینک داده پائین میاد.
سلام مجدد
آقا سوال من رو دقت كنين چيه
شما ميگي صفحه اول بيشتر از 100 تا لينك باشه واسه سئو خوب نيست
ميگم چرا سايتهاي باكسي رو سئو كارا دارن پيشنهاد ميكنن ؟؟
من نمیدونم شاید به نتایجی رسیدن که این پیشنهاد رو میدن از خودشون بپرسین دلائلشون چیا هستند.
راستش سوالم اینه این دو افزونه هر کدوم یک سایت مپ با اسم متفاوت میسازند نیازی به هر دوی آنها هست؟
http://original-games.ir/sitemap_index.xml
http://original-games.ir/sitemap.xml
در مورد تنظیمات yoast دقیقاً طبق راهنمایی شما عمل کردم.
اصلا نیازی نیست و شما همون یکی هم برای موتورهای جستجو زیاده.
یک سوال که شاید تکراری باشه ولی واقعاً نمیدونستم چه عبارتی را باید جستجو کنم
بعضی از وب سایت ها در صورت جستجو تو گوگل یکسری از بخشهای اصلی از اون سایت رو مرتب و منظم نمایش میده مثل خیلی سایتها:
اگه یک سایت به ترافیک بالا برسه و از طرفی زمانی که کاربرا توی سایتتون سپری میکنند طولانی بشه گوگل در صورت رقابتی نبودن سرچ برای سایتتون منو هم میسازه.
ببخشید آقای مطهری این کار که در این سایت گفته شده را انجام بدیم
نه چون بعضی از این سایتها خودشون به گوگل پینگ میفرستن و احتمال اسپم شدن پست هست.
برای ایندکس نشدن یک لینک فقط در صفحه به صورت دستی چطور اینکار رو انجام بدیم ؟؟
با rel=nofollow
اقای مطهری توی وبمستر گوگل
قسمت سایت مپ این ارور داده شده
دلیلش چیه
سایت مپ پیدا نمیشه شاید سطح دسترسی به سایت مپ پائینه و شاید سایت مپ خیلی بزرگ شده که در حالتی که سایت مپ بزرگ میشه از GZ استفاده کنید.
من میخوام واسه اینکه این سایت هایی که خودکار از رو فید کپی میکنن مطالب رو دیگه نتونن این کار رو بکنن از این کد واسه غیر فعال کردن فید استفاده کنم. ... میخواستم بپرسم اگه فید غیر فعال بشه تو ایندکس شدن مطالب و موارد دیگه سئو تاثیر داره ؟ با تشکر
سایت شما فید داشته باشه برای سئو خوبه.
ولی اینی که میگی از روی فید اطلاعاتت رو کپی کنن اینم خوبه چون لینکهات هم کپی میشه.
در ضمن این کارا دیگه توی دنیای وب جواب نمیده که فید خلاصه باشه یا کامل یا اینکه فید داشته باشین یا نداشته باشین چون در مجموع میتونن اطلاعاتتون رو بردارند چه بصورت دستی و چه اتوماتیک. برای اطلاعات بیشتر درباره CURL تحقیق کنید.
الان دیدم بینگ چند بار فایل روبوت و کی خودش را دانلود کرده اما هیچ صفحه ای ایندکس نشده ضمنا سرور مجازی دارم و چک کردم csf (فایروال نصب شده رویه سرور مجازیم) هیچ ایپی را مسدود نکرده و تمامی ایپی ها مجازند سایتم را ببینید
اینم پیام بینگ در صورتی که سایتم آپ هست اونم با یک پرت 20 مگابیت اختصاصی و ایپی اختصاصی
این مشکلات بینگ ویاهو زیاده و تقریبا برای همینم هست که گوگل تکتازه.
دوستان نمیدونم وردپرس سایت من چرا اینطوریه . یه لینک هایی ازش استخراج شده که اصلا من روحم خبر دار نبوده یا تگ هایی استفاده شده که اونم همینطور
تمت رو چک کن.
سلام اقای مطهری ایا قرار دادن کد گوگل انالیز در سایت یا وارد کردن کد وریفای گوگل انالیز در هدر سایت مثل الکسا که در بالا گفتین بک لینک ایجاد میشه که برای سئو ی سایت ضرر داشته باشه
نه اون کدهای وریفای متا تگ هستند و گوگل آنالیز هم یک معیاره برای سئو.
جناب مطهری من یک مشکلی با این افزونه yoas پیدا کردم
این افزونه جلوی ورود افزونه theme my login به صفحه ثبت نام را میگیرد. صفحه ورود قابل دسترسه ولی وقتی میخواهی وارد ثبت نام جدید بشی بر میگرده به همون ورود
yoast رو غیر فعال کردم مشکل حل شد
در افزونه در قسمت indexation چک کن گزینه The login and register pages تیک نداشته باشه.
من سايتم رو دو زبانه بالا آوردم فارسي و انگليسي(در يك سابدامين) حال پس از آنكه من 15 مطلب در سايت فارسي گذاشتم ولي هنوز تنها 8 صفحه كه اكثزن از صفحات قسمت برگه ها مي باشند ايندكس شده اند در حالي كه از آن طرف در سايت انگليسي كه هيچ مطلبي نگذاشتم و تنها دسته بندي كرده ام تمامي دسته ها ايندكس شده اند .
همیشه اول انگلیسی ایندکس میشه وبعدش فارسی.
من این هست که من بعضی سایت ها رو میبینم که داری رتبه خوبی هستند در الکسا ولی هیچ لینکی از الکسا در سورس هایشون ندیدم خوب اینها چطوری به این رتبه الکسا رسیدن در حالی که لینکی نیست . از طریق تولباری که کاربرن نصب مکنند که به این رتبه نرسیدن ؟؟
از طریق نرم افزارهای هک الکسا. fake alexa rank booster
1- در صورتی که ما بخوایم چندین پست بدیم که به صورت سریالی باشه، مثل وقتی که چندین پست درمورد آموزش یک برنامه است، در این موقع چطوری می تونیم به نحو احسن عنوان پست ها رو تنظیم کنیم؟
طوری نامگذاری کن که توی سرچ هم امکان داشته باشه همونطوری سرچ بشه برای مثال آخر عنوان میزنی بخش اول،بخش دوم، بخش سوم الی آخر. این مورد شاید خیلی از جاها خوب باشه ولی وقتی منظورت سریال هست بهتر نیست بجای "بخش" از "قسمت" استفاده بشه.
2- اگر خواسته باشیم در صفحه ای از سایتمان برخلاف تاکید بر روی یک کلمه یا دسته ای از کلمات، یک حیطه از کلمات را برای موتور جست و جو نادید بگیریم باید چکار کنیم؟
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه.
3- اگر خواسته باشیم مثلا توی چند تا دسته یک مطلب رو منتشر کنیم که از نظر سئوی سایت مشکل پیش نیاد، یعنی مطالب تکراری ایجاد نشه باید چکار کنیم؟
در این حالت نباید اجازه بدی دسته ها ایندکس بشن.
به صفحات بعدی نرفتند بلکه کلا از ایندکس گوگل حذف شدند.
در ضمن خیلی از پستها مطالب قابل توجهی دارند.
و پستهایی که تو گوگل ایندکس بودند و الان از دیتابیس گوگل دراومدند یعنی چه؟
امکان داره تگ تایتل و یا متا تگ توضیحات توی اون نوشته ها یکی باشه که باید جلو شو بگیری وگرنه امکان اسپم شناخته شدن سایت هست.
برای دیدن این خطاها بهتره به گوگل وبمستر قسمت Diagnostics و بعد به HTML suggestions بری.
راستی تو مطالب خوندم که گفتین از دو افزونه سایت مپ و یواست بهتره یواست رو نصب کنید
حالا گفتم شاید مشکلی که برام پیش اومده به خاطر استفاده از این دو افزونه کنار هم هست .
تو تنظیمات یواست رفتم ولی لینکی به عنوان ساخت سایت مپ نیست حالا چیکار کنم .
در ضمن خیلی برام مهمه که این مشکل پیش اومده حل بشه
اولا مشکل از اینجا نیست.
دوما اگه yoast رو آپدیت کنی توی ورژن جدیدش گزینه xml Sitemap رو میتونی ببینی.
خواستم ببیبم تعداد ایندکس هام توی گوگل چقدر
وقتی سرچ کردن site:rastgarworld.ir
دیدم هرچی ایندکس شده یه فونت ناجوری داره یعنی اصلا قابل خومدن نیست
جقول بقول نوشته شده
میشه بپرسم شما میدونید دلیلش چیه
احتمال میدم که انکدینگ روی utf8 تنظیم نشده ولی توی یک صفحه جدید بپرس