انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• S-ARM

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۴

سلام
    خوبید
    نمیدونم چرا ولی هر سایتیم که روش سایت مپ و افزونه سئو نصب میکنم نه تنها بهتر نمیشه بلکه وردی هایش کمتر میشه
    طبق تنظیمات شما انجام میدم
    به نظر شما اشکال از چیه ؟
    وردپرس خالی بهتر نیست
    خیلی ممنون

• imebi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    ۱۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۴:۵۷

سلام
    آقای مطهری میشه در مورد افزونه My robot نسخه 2 یه توضیح بدین بعضی ها میگن که این افزونه باعث افزایش آمار و رتبه الکسا میشه آیا درسته ...
    یه توضیح بدین که کار این افزونه چیه ؟
    با تشکر فراوان

• rasol_mah

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۲

سلام من چند تا سوال داشتم
    اول این که آدرس صفحات به نام پست باشد به این صورت :
    /این-تست-است/www.damin.ir
    تاثیر داره یا بهتره به حالت اولیه باشه

دوم این که من نقشه سایت رو در گوگل مستر ثبت کردم حدود یک هفته و 35 لینک چقدر طول میکشه تا لینک ها ایندکس بشه یا همون موقع باید ایندکس بشه و یا مشکل از منه در ضمن Status هم علامت ضرب در خورده

• hasan_r64

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۹

سلام
    اگه برای دو سابدومین یه برگه یا دسته استفاده بشه مشکل پیش میاد

مثلا xx.wp.com/page1 و bb.wp/page1

و برای دسته ها
    مثلا xx.wp.com/categoy/bazi و bb.wp/category/bazi
    خوب اگه محتواشون یکی باشه که خوب از لحاظ سئو بد هست ولی اگه محتوای متفاوتی داشته باشن از اینکه نام دسته ها و صحه ها یکی هست ایرادی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• rasol_mah

آفلاین
    عضو
    ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۲

من یه سوال دیگه داشتم
    من قبل از این که ورد پرسم رو راه اندازی کنم تو دامین اصلی یه انجمن داشتم با رنک گوگل یک و الکسا 98 هزار بعد انجمن رو به زیر دامین انتقال دادمو دامین اصلی رو هم بهش متصل کردم برای همین رنک گوگل ام صفر شد تا دوباره که ورد پرس رو نصب کردم و شروع کردم یه 10 روزی گذشت و دوباره رنکم گوگلم یک شد از اون وقت تا الان مطالب کپی گذاشتم حدود یه 30 پستی میشه نقشه سایتم رو تو وب مستر هم ثبت کردم ولی ایندکس نمیشه

حالا بهتر نیست مطالب رو پاک کنم و چند تا پست خودم بزارم و نقشه رو دوباره ثبت کنم تو وب مستر گوگل و منتظر باشم که ایندکس بشه بعد دوباره شروع کنم یا این که نه همین روال رو ادامه بدم پست بزارم و یا نه منتظر باشم این مطالب ایندکس بشه بعد ادامه بدم ؟؟؟؟؟

اساتید به نظر شما چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۴

سلام دوست عزیز آقای مطهی نسب
    من مدت هاست که در خواست دوستان دیگر را درباره ی چک کردن سئو ی دوستان می بینم و شما هر بار ایراداتی را به ان ها می گفتید و درخواست می کردید م دیگر چک کردن سئو بار اخر باشد.می خواستم اگه امکان داره یه نگاه کوچیکی هم به سایت من بیندازید.با تشکر

• مهدی هوشیار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۹
    ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۷

سلام آقای مطهری
    امروز یکی از دوستان سئوالی از من پرسید که برای خودم هم سئوال شد وپاسخش را نیافتم
    در انجمن جست وجو کردم اما سئوالی مشابه ندیدم.
    در افزونه ی all in seo چه گونه تنظیم کنیم که کلمات کلیدی وعنوان نوشته ها به صورت خودکار در بخش seo این افزونه برای هر مطلب درج شود؟

• M0TRIX

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۲

سلام.

من فایل روبوت و sitemap.xml رو خودم دستی ساختم حالا چند روزه منتظرم فایل sitemap.xml توش چیزی نوشته بشه که نوشته نمیشه ! مشکل چیه ؟

• rasol_mah

آفلاین
    عضو
    ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۳

فایل sitemap.xml.gz رو هم درست کردید ؟؟؟؟؟

افزونه xml-sitemap رو نصب تنظیم و فعال کردی ؟؟؟؟

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M0TRIX
  • amirsaam

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۹

تو وبلاگــ‌ستان چرخ میزدم از وبــگاه یه طراح یه مطلب جالب درباره‌ی سیاست جدید گوگل تو رنک‌دهی گفته بود که نقل قول میکنم:

تاثیر سرعت سرور های سایت در پیج رنک سایت:

گوگل در روز های اخیر در بلاگ رسمی خود اشاره کرده است که سرعت server شما بر روی پیج رنک تاثیر گذار است. البته ماه های گذشته نیز خبر هایی مبنی بر تاثیر سرعت بالای سرور بر روی موقعیت سایت در موتور جستجوی گوگل منتشر شده بود ولی هیچگاه این مورد از سوی خود سایت گوگل تایید نشده بود. اما اکنون گوگل اعلام کرده که سرعت سرور نیز یکی از 200 معیار برای تعیین رتبه سایت به حساب می آید. البته گفته شده در حال حاضر تنها 1 درصد از سایت های اینترنت تحت تاثیر این معیار قرار می گیرند ولی در مجموع این مورد نیز خبری بسیار جذاب برای علاقه مندان به مسائل بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو (SEO) بود.

• M0TRIX

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۹

با سلام.

من نزدیک یه ماه که توی سایتم پست میدم و هر روز منتظزر میموندم که پستهام توی گوگل ثبت بشه ولی دریغ از یه پست ! من هر روز اپدیت میکردم سایتمو !

بعد از یه ماه فهمیدم که وقتی روی موضوعی توی سایت کلیک میکنی سایت ریدارکت میکنه یه سایت دیگه و اون سایت هم لود نمیشه ! و به خاطر همین هیچ موقه گوگل سایت منو ثبت نمیکرده !

حالا از طریق پیوند های یکتا رفتم درستش کردم و الان دیگخ ریدایرکت نمیشه و مشکل حل شده !

الان باید چیکار کنم ؟ پست هام تو گوگل ثبت بشه ؟ برم دستی ثبت کنم ؟

• South Korea

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰

سلام

نیازی به این کار نیست. اگر site map داشته باشید بعد از مدتی خود گوگل مطالبتان را ایندکس می کنه.

M0TRIX
  • goldenpc

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۹

درود
    ممنون واقعا خیلی بدردم خورد
    فقط به یک مشکل بر خوردم اونم اینکه گوگل سایت مپم رو تایید نمیکنه
    پیغام های خطاش تقریبا همه این هستن:
    Paths don't match
    We've detected that you submitted your Sitemap using a URL path that includes the www prefix (for instance, http://www.example.com/sitemap.xml). However, the URLs listed inside your Sitemap don't use the www prefix (for instance, http://example.com/myfile.htm).
    و اینکه من آخر فایل روبوتس این دوتا کد رو اضافه کردم می خواستم بدونم درسته:

Sitemap: http://hyrba.ir/sitemap.xml

Sitemap: http://hyrba.ir/sitemap.xml.gz
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۴

سلام.این صفحات تو سایت من نیست ولی در گوگل ویمستر هر روز به تعداد ارور های 404 اضافه می شود
    http://downloadsazan.ir/2011/05/12/function.include
    http://downloadsazan.ir/2011/05/08/function.include
    http://downloadsazan.ir/1390/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D9%86%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%86/
    و...
    هر چیه مربوط به function میشه .مشکل از کجاست؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۰

سلام.من تگ ها و دسته ها را ایندکس نمی کنم.بنابراین ایا من باید گزینه های Tag pages وCategories را در تنظیمات نقشه سایت صفر بکنم و در عوض ارزش سایر قسمت ها را بالا ببرم؟؟
    با تشکر

• Dr.TrOjan

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۶

سلام خدمت همه ی دوستان
    من چند تا سوال داشتم واقعا ضروریه
    ممنون میشم کمکم کنید
    1 - من توی سایت حدود 120 تا پست دادم ولی هیچ کدوم ایندکس نشدن سایت مپ هم دارم تو گوگل هم ثبت کردم ولی نمی دونم چرا ایندکی نمیشن تو قسمت google webmaster tools هیچ اطلاعاتی واسه سایتم نشون نمی ده و می نویسه : No data available این یعنی هنوز سایتم ثبت نشده ؟
    2 - یکیم می خواستم خواهش بکنم وضئیت seo سیت رو یه بررسی بکنید ببینید به پست دهی ادامه بدم ؟ یا باید اول بهینه سازی کنم ؟
    آدرس سایتم : http://www.KingP30.com
    منتظر جوابتون هستم
    ممنون

• Dr.TrOjan

آفلاین
    عضو
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۳

یه سوال دیگه ای هم داشتم
    تو قسمت سایت مپ گوگل این ارور رو میده واسه مطالب :

Paths don't match
    We've detected that you submitted your Sitemap using a URL path that includes the www prefix (for instance, http://www.example.com/sitemap.xml). However, the URLs listed inside your Sitemap don't use the www prefix (for instance, http://example.com/myfile.htm).
    لطفا یکی کمک کنه

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۸

دوست عزیز مشکل من اینه که توی وبمستر گوگل هر کاری میکنم سایت مپ ثبت نمیشه
    و سایت مپ GZ هم ثبت نمیشه
    نمیدونم مشکل از کجا

و سوال دومم اینه که وقتی توی گوگل Site:rastgarworld.ir
    رو سرچ میکنم تمامی لینک های که میان به صورت کلمات عجق وجق اصلا قابل خوندن نیستن
    باید چه کار کنم

سوال سوم اینه که اقای مطهری باور کنید 1 بار دیگه مو به مو کل تاپیک رو خوندم
    و تمام تلاشم رو کردم که تمامی موارد سئو رو رعایت کنم
    ولی هنوزم بازدیدم رو به کاهش

سوال چهارم بااینکه هم افزونه سایت مپ و هم seo با هم میگن تگ ها ایندکس نشن ولی بازم میشن
    چاره چیه

سلام خدمت دوست عزیز مون آقای مطهری جناب این قسمت سایت مپ نمیدونم چطور ولی حل شد یعنی الان ثبت شده
    ولی وقتی توی اینجا داشتم چک میکردم
    در رابطه با سوال چهارم توی قسمت
    Microformats
    نوشته بود
    xfn
    rel-nofollow
    rel-tag

نمیدونم چطور ولی به نظر باید دستی به پوسته سایتم بگم که تگ ها رو ایندکس نکن درسته
    منتظر جواب هستم
    با تشکر

• rasol_mah

آفلاین
    عضو
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۴

Dr.TrOjan گفت:
    سلام خدمت همه ی دوستان
    من چند تا سوال داشتم واقعا ضروریه
    ممنون میشم کمکم کنید
    1 - من توی سایت حدود 120 تا پست دادم ولی هیچ کدوم ایندکس نشدن سایت مپ هم دارم تو گوگل هم ثبت کردم ولی نمی دونم چرا ایندکی نمیشن تو قسمت google webmaster tools هیچ اطلاعاتی واسه سایتم نشون نمی ده و می نویسه : No data available این یعنی هنوز سایتم ثبت نشده ؟
    2 - یکیم می خواستم خواهش بکنم وضئیت seo سیت رو یه بررسی بکنید ببینید به پست دهی ادامه بدم ؟ یا باید اول بهینه سازی کنم ؟
    آدرس سایتم : http://www.KingP30.com
    منتظر جوابتون هستم
    ممنون

یه بررسی کردم سایت شما چند تا مشکل داره
    1- رنک الکسا سایت خیلی بالا هست
    2- تعدادی از مطالب تو گوگل ایندکس نشده
    3-توضیح در مورد سایت ندارید خیلی موثر باید باشه حدود 70 -160 کاراکتر
    4- پیوندهای یکتا - استفاده از تگهای H1 تا H6 که متاسفانه استفاده نشده
    5-عکس های که به کار برید از 68 تا 48 تا یا توضیح در مورد عکس نداره یا خرابه خلاصه یه مشکلی داره
    6- در مورد پست ها فقط تیتر رو زدید و توضیحی در مورد مطلب داده نشده
    7-فید یا خروجی سیت هم فکر کنم مشکل داره

اینا یه سری از مشکلات سایت شما هست برای اینکه مطالب بهتر ایندکس بشه سعی کنید مطالب کپی شده نزارید و خودتون مطلب های جدید بزارین

تو پست های قبلی کاملا در مورد بیشتر مشکلات سایت شما توضیح داده شده اگه مطالعه کنید می تونید رفع کنید

• Book

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۳

عوض کردن عنوان سایت
    ======================
    سلام
    عنوان سایت من آموزش |دانلود|کتاب|قالب|بازی هست ولی کامل توی گوگل به این نام ثبت شده
    الان دوست دارم که قالب و بازی رو حذف کنم
    یا یکی باک کنم؟ مشکلی بوجود نمیاد؟ از نظر seo مشکلی نداره؟
    ممنون

• Dr.TrOjan

آفلاین
    عضو
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۹

rasol_mah گفت:

یه بررسی کردم سایت شما چند تا مشکل داره
    1- رنک الکسا سایت خیلی بالا هست
    2- تعدادی از مطالب تو گوگل ایندکس نشده
    3-توضیح در مورد سایت ندارید خیلی موثر باید باشه حدود 70 -160 کاراکتر
    4- پیوندهای یکتا - استفاده از تگهای H1 تا H6 که متاسفانه استفاده نشده
    5-عکس های که به کار برید از 68 تا 48 تا یا توضیح در مورد عکس نداره یا خرابه خلاصه یه مشکلی داره
    6- در مورد پست ها فقط تیتر رو زدید و توضیحی در مورد مطلب داده نشده
    7-فید یا خروجی سیت هم فکر کنم مشکل داره

اینا یه سری از مشکلات سایت شما هست برای اینکه مطالب بهتر ایندکس بشه سعی کنید مطالب کپی شده نزارید و خودتون مطلب های جدید بزارین

تو پست های قبلی کاملا در مورد بیشتر مشکلات سایت شما توضیح داده شده اگه مطالعه کنید می تونید رفع کنید

دستت درد نکنه
    فط من 3 و 6 رو نفهمیدم میشه یه توضیحی بدید ؟
    مگه پست های من توضیح ندارن ؟ فقط تیتر یعنی چی ؟
    منظور از توضیح در مورد سایت چیه ؟

• iman

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    ۲۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۴:۵۴

با عرض سلام خدمت
    مي خواستم اگه مي تونين سايت زير رو نگاه كنين و عيب و ايرادش رو بگين : www pctarh com
    از نظر ايندكس شدن سايت فوقش چند دقيقه طول ميكشه و سرعتش بالاست
    از نطر كپي پيست بودن كه نسبانسب هستش
    سايت مدت 14 روز هست كه بالا اومده و رنكش از 22 ميليون تا 6 ميليون پايين اومده
    العان روزي حدود 20 تا 30 آي پي و 70 تا 100 تا هم پيج ويو داره كه مي خواستم ببينم اين امكان هست كه تا قبل از 60 روزه شدن سايت بازديد به 1000 آي پي برسه ؟
    در ضمن من تو تنظميات نقشه سايت موضوعات و برچسب رو به عنوان ايندكس شده قرار ندادم در حالي كه تو گوگل خيلي از سايتها به خاطر همين برچسب ها و موضوعاتشون بازديد زيادي دارن و در صفحات بالاتري نسبت به من هستن چرا ؟
    خيلي ممنون

• rasol_mah

آفلاین
    عضو
    ۲۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۷

در مورد اون گزینه های که گفتی وقتی افزونه all seo رو نصب میکنی باید یه سری تنظیمات رو اعمال کنی

وقتی به قسمت تنظیمات این افزونه میری باید برای سایت یه موضوع رو مشخص کنی مثل "مجله خبری تفریحی" و یه توضیحی در موردش بدی باید از کلمات کلیدی سایت استفاده کنی مثلا "جدید ترین اخبار روز ایران و جهان، سینما،ورزشی ،هنری " این میشه توضیحی در مورد سایت که نباید 160 کاراکتر بیشتر بشه توضیح خواستین بگو تا بگم

اما در مورد مطالب وقتی این افزونه نصب کنی تو قسمت افرودن نوشته پایین صفحه سه گزینه اضافه میشه اولی نامسی برای مطلب می نویسید مثل "فیلم محمد رضا گلزار + عکس" (این تیتر در گوگل نمایش داده میشه)
    بعدش هم توضیحی در مورد مطلب باید بدی مثل " فیلم جدید محمد رضا گلزار به همراه عکس ها و حاشیه ها و...." این هم میشه توضیحی در مورد مطلب که این توضیح تو گوگل نمایش داده میشه البته بستگی به تنظیمات داره

(البته دوست خوبم من تازه کار هستم میشه گفت یکی دو هفته با ورد پرس کار میکنم و اطلاعات کمی دارم متاسفانه مدیران اعضای فعال و ... کمتر وقت دارن به سوالات جواب بدن و من خودم هی باید این ور اون ور رو دستکاری کنم تا مشکلات حل بشه و چیزی یاد بگیرم)

• Dr.TrOjan

آفلاین
    عضو
    ۲۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۵

rasol_mah گفت:
    در مورد اون گزینه های که گفتی وقتی افزونه all seo رو نصب میکنی باید یه سری تنظیمات رو اعمال کنی

وقتی به قسمت تنظیمات این افزونه میری باید برای سایت یه موضوع رو مشخص کنی مثل "مجله خبری تفریحی" و یه توضیحی در موردش بدی باید از کلمات کلیدی سایت استفاده کنی مثلا "جدید ترین اخبار روز ایران و جهان، سینما،ورزشی ،هنری " این میشه توضیحی در مورد سایت که نباید 160 کاراکتر بیشتر بشه توضیح خواستین بگو تا بگم

اما در مورد مطالب وقتی این افزونه نصب کنی تو قسمت افرودن نوشته پایین صفحه سه گزینه اضافه میشه اولی نامسی برای مطلب می نویسید مثل "فیلم محمد رضا گلزار + عکس" (این تیتر در گوگل نمایش داده میشه)
    بعدش هم توضیحی در مورد مطلب باید بدی مثل " فیلم جدید محمد رضا گلزار به همراه عکس ها و حاشیه ها و...." این هم میشه توضیحی در مورد مطلب که این توضیح تو گوگل نمایش داده میشه البته بستگی به تنظیمات داره

(البته دوست خوبم من تازه کار هستم میشه گفت یکی دو هفته با ورد پرس کار میکنم و اطلاعات کمی دارم متاسفانه مدیران اعضای فعال و ... کمتر وقت دارن به سوالات جواب بدن و من خودم هی باید این ور اون ور رو دستکاری کنم تا مشکلات حل بشه و چیزی یاد بگیرم)

آقا دمت گرم
    راهنماییات خیلی عالب بود
    ولی مشکل من اینه با 140 مطلب روزی 1 ورودی گوگل ندارم :-(
    تو صفحه google webmaster tools سایت مپ رو ثبت کردم ولی جلوش URLs in web index عدد صفر
    نمیدونم مال شما هم اینطوریه ؟

• IroMarket

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    ۲۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۹

دوستان استاد ، مدیران عزیز هر کسی که به طور حتمی در این مورد اطلاع داره خواهشاً راهنمایی کنه !

تو افزنه سایت مپ آیا این قسمت رو خالی بزاریم یا ... ؟

Limit the number of posts in the sitemap: (Newer posts will be included first)

برای سایتی با ارسال روازنه حدود 15 مطلب !؟

اگه قرار عددی بزاریم ، آیا تو تعداد ایندکس ها اثر منفی نمیزاره ؟

خواهشا یه توضیح کامل بدین از این دو دلی در بیایم.

• RahimY

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۵

دوستان استاد ، مدیران عزیز هر کسی که به طور حتمی در این مورد اطلاع داره خواهشاً راهنمایی کنه !

تو افزنه سایت مپ آیا این قسمت رو خالی بزاریم یا ... ؟

Limit the number of posts in the sitemap: (Newer posts will be included first)

برای سایتی با ارسال روازنه حدود 15 مطلب !؟

اگه قرار عددی بزاریم ، آیا تو تعداد ایندکس ها اثر منفی نمیزاره ؟

خواهشا یه توضیح کامل بدین از این دو دلی در بیایم.

آقای مطهری عزیز قبلا هم در این مورد توضیح دادن.
    اگه هیچ عددی اونجا نزارین یعنی به گوگل میگین که این سایت تا حالا مطالبش ایندکس نشده و همه رو ایندکس کن. ولی اگه یه مدت هست سایت رو زدید و مطالب قبلی ایندکس شده این عدد رو رو 20-30 قرار بدین کافیه. حتی اگه روزی 50 تا پست میزنین.

راستی آقای مطهری چند وقته نیستی دلمون تنگ شده :d
    میخواستم بپرسم گرچه قبلا هم گفتید ولی میخوام بدونم کد امارگیر histats واسه سئو ضرر داره ؟
    با تشکر

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۳

در ضمن من تو تنظميات نقشه سايت موضوعات و برچسب رو به عنوان ايندكس شده قرار ندادم در حالي كه تو گوگل خيلي از سايتها به خاطر همين برچسب ها و موضوعاتشون بازديد زيادي دارن و در صفحات بالاتري نسبت به من هستن چرا ؟

آقای مطهری تو صفحات قبلی در این باره زیاد توضیح دادن. ولی بستگی به خودتون داره اگه بزارین تگ ها و دسته ها ایندکس بشن خب رتبه خود پست پایین میاد و اگه جلو ایندکسشون رو بگیرین رتبه پست خیلی بهتر میشه. من خودم به شخصه تگ ها رو هم میزارم ایندکس بشن ولی دسته ها رو نه چون دیگه خیلی رقابتی شده و بعیده با موضوعاتتون بتونید تو نتیجه اول بیاید مگه اینکه خیلی تخصصی باشه عنوانش !

• MyParsi.com

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۹
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۳

سلام به همه دوستان عزیز
    مدتی به خاطر حجم کار بالا در انجمن شرکت نمی کردم
    سوالی برام پیش اومده.
    برای عزیزانی که منو نمیشناسند؛ مدیر پورتال پارسی من هستم http://myparsi.com
    من با تکیه روی ارسال مطالب کاربردی، برچسب های مناسب، لینک های تبادلی استاندارد، رعایت اندازه فونت و غیره و غیره تونستم در مدت کمتر از 10 ماه پیج رنک 3 بگیرم. دو سه هفته پیش که گوگل آخرین اصلاحیه پیج رنک ها رو انجام داد متاسفانه متوجه شدم برخی دوستان لینک "پارسی من" رو برداشتن یا no-follow کردن و پیج رنک به 2 نزول پیدا کرد. البته یه تغییر دیگه هم داشتم اون هم اینکه تقریبا 90 درصد صفحاتی که بازدیدشون بالای 100 یا 200 بوده پیج رنک گرفته. جدای از این مسائل انجمن و جامعه مجازی و حتی برخی برگه های داخلی که دو هفته هم عمر نداشتن پیج رنک گرفتند
    سرعت ایندکس مطالبم در گوگل فوق العاده بالاست. شما هر روز می توانید با جستجوی "فال" یا "آپدیت NOD32" به تاریخ همون روز (مثلا فال 27 مرداد 90) پورتال پارسی من رو در رتبه 1 ببینید

حالا با این توضیحات 2 سوال می خوام بپرسم:
    1- کاهش پیج رنک صفحه اصلی و افزایش پیج رنک تقریبا 90% بخش ها و مطالب سایت، امتیاز مثبت در نظر گرفته میشه یا منفی؟
    2- اخیرا متوجه شدم یک سایت کل مطالب من رو در سایتش قرار میده (احتمالا از طریق RSS باشه چون هر مطلبی میذارم یکی دو دقیقه بعدش توی سایتش هست) و هیچ مطلب یا فعالیتی جز مطالب من نداره و در منوی سمت راستش نوشته منابع: پورتال پارسی من. حتی در برخی موارد توی یه موضوع خاص اون سایت در گوگل بالاتر از سایت من نشون داده میشه (چون کلمات کلیدی و ... یکی هستش). این هم آدرس این سایت: http://tejarat.aksmod.com
    سوال اینه که کار این سایت برای سئوی من مضره یا برعکس مفیده؟ (پیج رنک 1 داره که مدیون مطالب منه!! و تمام لینک هاش مستقیمه)

ممنون میشم جواب هر دو سوال رو بدید.
    ببخشید اگه تومار شد
    موفق باشید

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

سوالی برام پیش اومده.

من اینجا کاره ای نیستم اما گفتم نظرمو بگم :d

1- کاهش پیج رنک صفحه اصلی و افزایش پیج رنک تقریبا 90% بخش ها و مطالب سایت، امتیاز مثبت در نظر گرفته میشه یا منفی؟

خب این مثبته چون شما ورودی سایتت بیشترش از مطالبه دیگه نه صفحه ی اصلی درسته ؟ پس به نظر من رنک مطالب مهم تره.

2- اخیرا متوجه شدم یک سایت کل مطالب من رو در سایتش قرار میده (احتمالا از طریق RSS باشه چون هر مطلبی میذارم یکی دو دقیقه بعدش توی سایتش هست) و هیچ مطلب یا فعالیتی جز مطالب من نداره و در منوی سمت راستش نوشته منابع: پورتال پارسی من. حتی در برخی موارد توی یه موضوع خاص اون سایت در گوگل بالاتر از سایت من نشون داده میشه (چون کلمات کلیدی و ... یکی هستش). این هم آدرس این سایت: http://tejarat.aksmod.com
    سوال اینه که کار این سایت برای سئوی من مضره یا برعکس مفیده؟ (پیج رنک 1 داره که مدیون مطالب منه!! و تمام لینک هاش مستقیمه)

از این جور سایت ها جدیدا زیاد شده ولی معمولا بعد یه مدت اسپم شناخته میشن اگر هم نشن شما یه لینک منبع تو مطالبت بزاری میتونی از طریق همین سایت ها بک لینک جمع کنی و اصلا هم بد نیست. در مورد اینکه پیج رنک 1 گرفته هم ظاهرا گوگل دیگه رنک 1 رو حراج کرده و به همه میده پس دیگه مثل قبل ارزش نداره.

البته اینا نظر منه اساتید دیگه باید بیان بگن.

• S-ARM

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۳:۳۵

آقای مطهری انگار نیست
    اگه نباشه که دیگه اینجا فایده نداره

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۷

آقای مطهری انگار نیست
    اگه نباشه که دیگه اینجا فایده نداره

چرا فایده نداره بعضی از بچه ها دارن خوب جواب میدن بعضی سوالاتم تکراری هست و میشه با جستجو به نتیجه رسید چندین روز دیگه با قدرت بیشتری مطالب رو پیگیری میکنم و یکسری الگوریتمهای گوگل که عوض شده و احتمال میدم کار بدست ترافیک سایتتون میده رو باهم مرور میکنیم تا به چیزی که استحقاقشو دارین برسین.
    البته خداوکیلی بیاین و قبل از مطرح کردن سوالاتون یک جستجویی بکنید تا هی درجا نزنیم.
    فقط گذرا چند تا سایت رو دیدم ویک اشکالی که وجود داشت این بود که یک متن در دوجای یک صفحه به یک صفحه لینک داده بود که اینمساله رو درست کنید مثلا صفحه اصلیتون رو نباید هم در منوهای سایتتون و هم در فوتر لینک داشته باشه ویا در لینکهای متنی در یک پست دوتا متن یکسان رو انتخاب نکنین (لنگر لینک) و به یک جا لینک بدین.
    یه چیز دیگه هم اینکه تمهاتون رو طوری انتخاب یا طراحی کنید که دوتا رنگ زمینه و نوشته صددرصد متضاد هم باشند برای مثال رنگ زمینه سفید و رنگ نوشته مشکی.

• RahimY

آفلاین
    عضو
    ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۷:۱۴

آقای مطهری من شنیدم جدیدا گوگل داره الگوریتمی رو پیاده میکنه که طبق اون به مرور همه ی تگها پاک میشن و در واقع no index میشن . این درسته ؟ اگر هست آیا ترافیک سایت مثلا من رو پایین میاره یا نه ؟ با تشکر

• نگار موبايل

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۷

با سلام.
    طبق گوگل وبمستر اين نوشته Restricted by robots.txt ‎(7,709)‎. كه مربوط به فيد ها هستند...چرا فيدها رو در گوگل ايندكس نكنيم ...دليلش رو بفرمائيد.

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۳

سلام.اقا یه مشکل عجیب برایم پیش امده.من با کد 1+ شدیدا به مشکل بر خوردم.نمی دونم چرا نمی تونم کد 1+ را در سایتم به نمایش در بیارم.از همه عجیب تر این جاست که در کامپیوتر خودم و با مرورگر اپرا 1+ را در سایتم می تونم ببینم و لی با سایر مرورگر ها نمایان نمی شود.حتی با چند کامپیوتر هم امتحان کردم ولی کسی این کد رو نمی بینه.با افزونه هم همین مشکل رو داشتم.قبلا من از این کد استفاده میکردم مشکلی نداشت از وقتی که کد را در قالب جدید گذاشتم این مشکل به وجود اومده(مطمئن نیستم).حالا نمی دونم مشکل از قالبه,افزونه است یا هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۶

njr گفت:
    با سلام.
    طبق گوگل وبمستر اين نوشته Restricted by robots.txt ‎(7,709)‎. كه مربوط به فيد ها هستند...چرا فيدها رو در گوگل ايندكس نكنيم ...دليلش رو بفرمائيد.

احتمال زیاد باعث تکراری شناخته شدن مطلب و افت سئو میشه.

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۱

RahimY گفت:
    آقای مطهری من شنیدم جدیدا گوگل داره الگوریتمی رو پیاده میکنه که طبق اون به مرور همه ی تگها پاک میشن و در واقع no index میشن . این درسته ؟ اگر هست آیا ترافیک سایت مثلا من رو پایین میاره یا نه ؟ با تشکر

این موضوع رو منم شنیدم و احتمال صحتش بالای 90 درصده ولی در مورد سایت هایی که تگ های خود را ایندکس می کنند حتما گوگل برنامه ای داره.اگر این طوری نباشه فکر کنم یه کله پای حسابی برای سایت ها به وجود بیاد

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۹

سلام.این کد ها در اوایل فایل هیدر قالب من وجود دارد
    <link rel="pingback" href="http://downloadsazan.ir/xmlrpc.php" />
    <meta name="robots" content="all">
    <meta name="author" content="Author name">
    <meta name="googlebot" content="index, follow">
    <meta name="designer" content="http://wordpressi.com/" />
    آیا وجود این کد ها مفید هست؟.ودر مورد کد
    meta name="googlebot" content="index, follow">
    ایا سایت من که تگ ها ایندکس نمیشن و جلوی ایندکس بسیاری از موارد دیگر گرفته شده است وهم چنین تعدادی از لینک های خروجی no follow شده است, وجود این کد و کد های بالا مشکل ساز می شود؟
    با تشکر

• نگار موبايل

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۱

mohammaddx گفت:
    سلام.اقا یه مشکل عجیب برایم پیش امده.من با کد 1+ شدیدا به مشکل بر خوردم.نمی دونم چرا نمی تونم کد 1+ را در سایتم به نمایش در بیارم.از همه عجیب تر این جاست که در کامپیوتر خودم و با مرورگر اپرا 1+ را در سایتم می تونم ببینم و لی با سایر مرورگر ها نمایان نمی شود.حتی با چند کامپیوتر هم امتحان کردم ولی کسی این کد رو نمی بینه.با افزونه هم همین مشکل رو داشتم.قبلا من از این کد استفاده میکردم مشکلی نداشت از وقتی که کد را در قالب جدید گذاشتم این مشکل به وجود اومده(مطمئن نیستم).حالا نمی دونم مشکل از قالبه,افزونه است یا هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از اين كد استفاده كن ببين چطوره فقط اسم سايت خودت رو بنويس.

<div style="position:fixed;left:2px; bottom:10px;z-index:1000;">
      <div style="background:#b3def2; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; border:1px solid #00aeff; color:#107df6; font-size:11px; line-height:20px; padding-top:3px; padding:5px 14px; -webkit-border-radius:8px; -moz-border-radius:8px; border-radius:8px; text-align:right">
        <div style="text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:14px;" align="right">

<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>

<g:plusone href="http://www.negar-mobile.ir/"></g:plusone>

</div>
          با کلیک بر روی 1+ نگار موبايل را در گوگل محبوب کنید
        </div>    </div>
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۴

njr گفت:

از اين كد استفاده كن ببين چطوره فقط اسم سايت خودت رو بنويس.

<div style="position:fixed;left:2px; bottom:10px;z-index:1000;">
      <div style="background:#b3def2; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; border:1px solid #00aeff; color:#107df6; font-size:11px; line-height:20px; padding-top:3px; padding:5px 14px; -webkit-border-radius:8px; -moz-border-radius:8px; border-radius:8px; text-align:right">
        <div style="text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:14px;" align="right">

<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>

<g:plusone href="http://www.negar-mobile.ir/"></g:plusone>

</div>
          با کلیک بر روی 1+ نگار موبايل را در گوگل محبوب کنید
        </div>    </div>

آقا ممنون که جواب دادید ولی هنوز همون مشکل رو دارم.واقعا عجیبه!؟؟؟؟؟؟؟

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۸

سلام خدمت دوستان
    ببخشید خواهشن اگر کسی جواب سوالات من رو داره جواب بده
    اولین سوالم در مورد افزونه ping.fm توی سایت قسمت افزونه ها مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم
    سوالم اینه که وقتی با سایت و افزونه ارتباط بر قرار میشه و یوزر و پس شبکه اجتماعی رو به سایت میدیم
    حالا وقتی یه پست میدیم چطور باید متوجه بشیم که این پست ما به شبکه اجتماعی هم وارد شده

خواهشن کامل توضیح بدین متشکرم

• iman

آفلاین
    عضو
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۴

mjt10063 گفت:
    سلام خدمت دوستان
    ببخشید خواهشن اگر کسی جواب سوالات من رو داره جواب بده
    اولین سوالم در مورد افزونه ping.fm توی سایت قسمت افزونه ها مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم
    سوالم اینه که وقتی با سایت و افزونه ارتباط بر قرار میشه و یوزر و پس شبکه اجتماعی رو به سایت میدیم
    حالا وقتی یه پست میدیم چطور باید متوجه بشیم که این پست ما به شبکه اجتماعی هم وارد شده

خواهشن کامل توضیح بدین متشکرم

سلام دوست عزيز واسه فيس بوك شما مي تونين از اين يكي استفاده
    كنين
    لفطن مديران به اين سوال جواب بدن ممنون

DigiTirTash
  • zero-online

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۶

با سلام
    من سایتم رو در حدود سه ماهه پیش از نیوک به وردپرس انتقال دادم در اوایل ورودی گوگلم داشت خوب میشد و تا روزی 100 تا 150 ورودی گوگل داشتم ، اما داستان از یک ماه و نیم پیش شروع شد ، از اونجایی که من کدهای وریفای Googla و Alexa رو در تگ Head قرار دادم ، از اونجا به بعد دیگه وروردی گوگل به روزی 5 تا تا نهایت 15 تا رسید ، الکسا رو که اصلا حرفش رو نزنید و رتبه 9000 تو ایران به 53000 رسید ، این در حالی بود که من مطلب خوب میزاشتم و سایتم 300 مطلب بدون کپی از سایتی و با مقاله انتشار میدادم و تا همین چند روز پیش که کد وریفای گوگل رو از سایت برداشتم ، اما هنوز همون داستان گوگل و الکسا با من لج کرده ... !!!
    دوستان راهنمایی کنید لطفا .
    آدرس سایت من : aryanfa.com

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷

iman74 گفت:

سلام دوست عزيز واسه فيس بوك شما مي تونين از اين يكي استفاده
    كنين

دوست عزیز ممنون ولی اگر برای تو یتر و غیره هم ارسال میکرد خیلی خوب میشد
    دوستان کسی از افزونه ping.fm اطلاعت نداره

• mili

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۵

من از افزونه yoast استفاده میکنم
    تو بخش page analysis پیغامهای زیر ok هستند ولی زردند و بقیه سبز از دوستان درخواست راهنمایی دارم

There are 117 words contained in the body copy, this is below the 300 word recommended minimum. Add more useful content on this topic for readers.
    ok No heading tags appear in the copy.
    ok No outbound links appear in this page, consider adding some as appropriate.
    ok The page title contains keyword / phrase, but it does not appear at the beginning; try and move it to the beginning.

• hamed684

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۵

سلام اقای مطهری لطفا در مورد الگوریتم های جدید گوگل که عوض شده خواهشا زودتر توضیح بدین.

با تشکر

• Anisi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    ۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۶

سلام
    من سایتم رو تازه راه انداختم و مطالب رو زدم.
    از دوستان اگر لطف کنید نظر بدید وضعیت سئوش چطور هست ممنون میشم.
    چون خیلی برام مهمه.
    http://www.appleshop.ir
    با تشکر

• iman

آفلاین
    عضو
    ۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۳

Anisi گفت:
    سلام
    من سایتم رو تازه راه انداختم و مطالب رو زدم.
    از دوستان اگر لطف کنید نظر بدید وضعیت سئوش چطور هست ممنون میشم.
    چون خیلی برام مهمه.
    http://www.appleshop.ir
    با تشکر

سلام من در اين كار چيز زيادي بلد نيستم ولي چند مورد بهتون مي گم عملي كنين بهتر ميشه :
    اول اينكه كاراكترهاي عنوان سايتتون زياد هست كمتر كنيد بهتره
    به سايتتون توضيحات و كلمات كليدي نيز اضافه كنيد كه العان هيچ كدومو نداره
    اضافه كردن فيد رو به سايت فراموش نكنيد
    راستي سايتتون تو dmoz ثبت شده كه خيلي خوبه

Anisi
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۸

سلام اقای مطهری لطفا در مورد الگوریتم های جدید گوگل که عوض شده خواهشا زودتر توضیح بدین.

با سلام به همه و ممنون از کسانی که پاسخ میدن.
    یکم حرفه ای تر بشید و دوستان جدید از صفحه اول شروع کنن تا به اینجا برسن.ضرر نداره.
    یکی از چیزهایی که بنظر میاد خیلی در گوگل تغییر کرده درصد کلیک بر روی نتایج (CTR) هست که قبلا 20 تا 30درصد توی نتایج تاثیر میذاشت ولی الان این درصد از 10 درصد هم کمتر شده و از طرفی اگر فقط یک نفر از صد نفر روی نتیجه مربوط به سایت شما کلیک کنند به رتبه بعدی در صفحه اول نمیرید بلکه سریعا به صفحه دوم انتقال پیدا میکنید. پس رقابت خیلی سختر میشه و توی جستجویهای مختلف در هر زمان نتیجه های بسیار متفاوتی بوجود خواهد آمد.
    با این کار حتی اولین رتبه هم در خطره چون رقیباش سریعا عوض میشن و امکان اینکه روی نتیجه بعدی کلیک بشه زیاده و اینطوری نتایج جستجو سریعا جابجا میشن.
    پیشنهاد همیشگی من استفاده از متای توضیحات بهتر هست که درصد کلیک رو بدست بیارید ویا از دست ندید.
    زوم گوگل روی بک لینکهای مخرب زیاد شده و 2 تا بک لینک یکسان در یک صفحه بشدت رتبه رو پائین میاره.
    محتواهای منحصر به فرد و با کیفیت بالا که همیشه مورد نظر گوگل بوده اند ولی به نظر میرسه با سختگیری بیشتری اعمال میشن و یک نوشته جدید و جامع و خوب میتونه بقیه نوشته های شما رو توی نتایج بالا بیاره.
    یک متا تگ هم توسط گوگل معرفی شده که فعلا استفاده نکنید ولی گوگل میگه اگه نوشته شما کپی از سایت دیگری هم داره با این متا تگ اون رو مشخص کنید:
    <meta name="original-source" content="آدرس نوشته اصلی">
    معیار دیگه حذف امتیاز برای متای توضیحات هست که قبلا روی کلمات کلیدیش کار میشد ولی گوگل عنوان کرده فقط برای توضیحات به کاربر ازش استفاده کنید چون دیگه هیچ امتیازی نداره و فقط میتونه بدرد CTR بخوره...
    نام دامین هم که قبلا تاثیر کمی روی نتایج داشت به یکباره دارای اهمیت بالایی شده و این هم همون قولی بود که گوگل برای حمایت از سایتهای تخصصی داده بود.(نام دامین نه ساب دامین)
    مساله دیگه در مورد دامین این هست که اهمیت زمان ثبت و زمان باقیمانده از عمر دامین بالاتر رفت.
    اهمیت زمان لود صفحه بالاتر رفته و از طرفی معیار نزدیکی سرور به جستجو کننده اضافه شد.
    اما قبلا در لینک از سایتهای دیگه فقط رنک صفحه مهم بود که الان بیست تا معیار برای اون لینکها در نظر گرفته مثل نام دامینی که لینک داده، عمر وبسایت لینک دهنده، عمر صفحه لینک دهنده و غیره.
    فعلا همینقدر رو بدونید تا بعدا ببینم اون معیارهای دیگه ای هم که تو ذهنم هست اعمال هم میشه و اگه موردی پیدا کردم که عملا داره از این الگوریتم چیدمان سرچ مشخص میشه همینجا بذارم.

محسن غیاثی - RahimY - mili - DigiTirTash - amirsaam - farsmob.org
  • RahimY

آفلاین
    عضو
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۷

آقای مطهری دم شما گرم خیلی باحالی. فقط اون که من شنیدم گوگل داره تگ ها(برچسب ها) رو کلا حذف میکنه پس الکی بوده ؟

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۸

و سوال دومم اينه که وقتي توي گوگل Site:rastgarworld.ir
    رو سرچ ميکنم تمامي لينک هاي که ميان به صورت کلمات عجق وجق اصلا قابل خوندن نيستن
    بايد چه کار کنم

سلام آقاي مطهري م اين سوالم رو الان از 3 صفحه پيش دارم ميپرسم
    خواهشن کمکم کنيد آقاي مطهري
    لااقل بگين دليلش از کجا ممنون ميشم

با تشکر

naslpedia.com

درباره‌ی این موضوع