انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• master AK

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۶

درباره ایندکس و ورودی گوگل و ایندکس نشدن تگ
    دوستان عزیز این متن رو چند روز پیش تو یه تاپیک دیگه زده بودم جوابی نگرفتم خیلی خیلی واجبه چون چند روزه پست ندادم به امید این که ایندکس ها درست بشه اما درست نشده و هنوز تگ ایندکس نمیشه لطفا یکی کمک کنه :
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز ورد پرسی
    راستش من سایتم رو حدود 2 ماه پیش برای سئو دادم و دقیقا بعد از تموم شدن سئو آمارم خوب رفت بالا و طبق وبگذر به 9 هزار رسید بعد از اون ثابت شد الان حدود 3 هفته بود که کلا تعداد ایندکس های من که تو گوگل سرچ میکردم
    site:www.mihancamp.com
    بین 31000 تا 33000 ثابت بود و الان هم هرچی پست میدم و هر کار میکنم یه روز زیاد میشه دوباره کم میشه برای مثال دیروز 38.000 تا بود و الان شده 32,900 اگر میشه کمکم کنید و بگین آیا این به ورد پرس مربوط میشه و اگر کاری از دستم برمیاد انجام بدم
    سوال دومم این که از 2 روز پیش که قبلش آمار ثابت بود یکباره آمار گیر وبگذر امار جالب رو بهم نشون داد و ورودی گوگل که قبلا بین 500 تا 900 بود یک باره 1400 نشون داد ودیروز هم 2500 ورودی گوگل میخواستم بدونم چرا سایت یکباره این قدر ورودی گرفته و چرا کم کم نبوده روندش؟
    سوال سوم تقریبا 2 هفته پیش وقت پست جدید میدادم تگ ها ایندکس نمیشن و به پیشنهاد سئوکارم 1 هفته پست ندادم و درست شد و بعد از 1 هفته که پست دادم به سرعت تگ ها ایندکس میشدن اما دوباره الان 4 روزه تگ های مطالب جدید ایندکس نمیشن تگ های مطالب قدیمی میشن اما مطالب جدید خیر
    عذر خواهی میکنم اگر متن طولانی هست منتظر جواب دوستان هستم
    خواهش میکنم اگر کسی اطلاع داره جواب بده
    آخرین پست هایی که دادم تو میتونید از طبقه بندی اس ام اس ببینید که هیچ تگی ایندکس نشده

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • saeli

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۷

در مورد سوال دوم :
    دقیقا دو سه روزه وبگذر ورودی گوگل من را هم سه برابر نشون میده و فکر کنم سیستم وبگذر در این دو روزه تغییر کرده است.

amirabar
  • master AK

آفلاین
    عضو
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۸

saeli گفت:
    در مورد سوال دوم :
    دقیقا دو سه روزه وبگذر ورودی گوگل من را هم سه برابر نشون میده و فکر کنم سیستم وبگذر در این دو روزه تغییر کرده است.

دیروز وبگذر بالا نمیومد و امروز هم یک بار آمار من رو زد 2 هزار تا و 1 ساعت بعدش زد 7 هزار تا اگر میشه دوستان یه سیستم آمار گیری رو معرفی کنند که حقیقت رو بگه و مشکلی نداشته باشه
    منتظر پاسخ بقیه سوال ها هم هستم
    با تشکر از همه مخصوصا آقای motahharinasab

• zero-online

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۶

آقای مطهری و دوستان خواهش میکنم به سئوال من پاسخ بدید ، این چندمین باریه که این سئوال رو میپرسم
    من سایتم رو در حدود سه ماهه پیش از نیوک به وردپرس انتقال دادم در اوایل ورودی گوگلم داشت خوب میشد و تا روزی 100 تا 150 ورودی گوگل داشتم ، اما داستان از یک ماه و نیم پیش شروع شد ، از اونجایی که من کدهای وریفای Googla و Alexa رو در تگ Head قرار دادم ، از اونجا به بعد دیگه وروردی گوگل به روزی 5 تا تا نهایت 15 تا رسید ، الکسا رو که اصلا حرفش رو نزنید و رتبه 9000 تو ایران به 53000 رسید ، این در حالی بود که من مطلب خوب میزاشتم و سایتم 300 مطلب بدون کپی از سایتی و با مقاله انتشار میدادم و تا همین چند روز پیش که کد وریفای گوگل رو از سایت برداشتم ، اما هنوز همون داستان گوگل و الکسا با من لج کرده ... !!!
    دوستان راهنمایی کنید لطفا .
    آدرس سایت من : aryanfa.com

• RahimY

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۸

آقای مطهری و دوستان خواهش میکنم به سئوال من پاسخ بدید ، این چندمین باریه که این سئوال رو میپرسم
    من سایتم رو در حدود سه ماهه پیش از نیوک به وردپرس انتقال دادم در اوایل ورودی گوگلم داشت خوب میشد و تا روزی 100 تا 150 ورودی گوگل داشتم ، اما داستان از یک ماه و نیم پیش شروع شد ، از اونجایی که من کدهای وریفای Googla و Alexa رو در تگ Head قرار دادم ، از اونجا به بعد دیگه وروردی گوگل به روزی 5 تا تا نهایت 15 تا رسید ، الکسا رو که اصلا حرفش رو نزنید و رتبه 9000 تو ایران به 53000 رسید ، این در حالی بود که من مطلب خوب میزاشتم و سایتم 300 مطلب بدون کپی از سایتی و با مقاله انتشار میدادم و تا همین چند روز پیش که کد وریفای گوگل رو از سایت برداشتم ، اما هنوز همون داستان گوگل و الکسا با من لج کرده ... !!!
    دوستان راهنمایی کنید لطفا .
    آدرس سایت من : aryanfa.com

دوست من فکر نمیکنم اصلا ربطی به کد وریفای گوگل و حتی الکسا داشته باشه ... ربطی به بازدید ندارن اینا که .

بین 31000 تا 33000 ثابت بود و الان هم هرچی پست میدم و هر کار میکنم یه روز زیاد میشه دوباره کم میشه برای مثال دیروز 38.000 تا بود و الان شده 32,900 اگر میشه کمکم کنید و بگین آیا این به ورد پرس مربوط میشه و اگر کاری از دستم برمیاد انجام بدم

واسه منم همینطوریه فکر کنم گوگل میاد تو این مدت میگرده و صفحات تکراری رو پاک میکنه .

سوال دومم این که از 2 روز پیش که قبلش آمار ثابت بود یکباره آمار گیر وبگذر امار جالب رو بهم نشون داد و ورودی گوگل که قبلا بین 500 تا 900 بود یک باره 1400 نشون داد ودیروز هم 2500 ورودی گوگل میخواستم بدونم چرا سایت یکباره این قدر ورودی گرفته و چرا کم کم نبوده روندش؟

شما سعی کن زیاد از وبگذر استفاده نکنی چون هم واسه سئو ضرر داره و هم آمارش دقیق نیست از آمارگیر گوگل استفاده کنی بهتره . ولی در کل شما باید بدونی ورودی از گوگل هیچ وقت ثابت نیست . چون یدفعه مثلا میبینی تو یه روز 1000 نفر تو گوگل سرچ میکنن مثلا "دانلود کتاب آشپزی" و چون تو این عبارت شما تو نتیجه اول هستی تو اون روز 1000 تا ورودی میگیری ولی فردا میبینی 200 نفر اینو سرچ میکنن پس نباید انتظار داشت ورودی هر روز ثابت باشه .

• hmdfkr

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۰

سلام به همه و ممنون از زحماتتون
    از دوستان حرفه ای اگر ممکنه سایت من رو هم یه چک بکنید ببینید بعد از 5 ماه چرا ورودی گوگل اینقدر پایینه؟
    لازم به ذکر که ما یکبار سایت رو تغییر کاربری دادیم و کلا به مطالب موبایل تبدیلش کردیم و تمام مطالب قبلی رو هم پاک کردیم.با وجود اینکه 153 مطلب در سایت موجود هست اما تعداد ایندکس گوگل بسیار پایین هست و در کل فکر میکنم سایتم ایندکس نمیشه...لطفا بررسی کنید مرسی.
    http://www.smart-dl.com

• master AK

آفلاین
    عضو
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۳

RahimY گفت:

دوست من فکر نمیکنم اصلا ربطی به کد وریفای گوگل و حتی الکسا داشته باشه ... ربطی به بازدید ندارن اینا که .

واسه منم همینطوریه فکر کنم گوگل میاد تو این مدت میگرده و صفحات تکراری رو پاک میکنه .

شما سعی کن زیاد از وبگذر استفاده نکنی چون هم واسه سئو ضرر داره و هم آمارش دقیق نیست از آمارگیر گوگل استفاده کنی بهتره . ولی در کل شما باید بدونی ورودی از گوگل هیچ وقت ثابت نیست . چون یدفعه مثلا میبینی تو یه روز 1000 نفر تو گوگل سرچ میکنن مثلا "دانلود کتاب آشپزی" و چون تو این عبارت شما تو نتیجه اول هستی تو اون روز 1000 تا ورودی میگیری ولی فردا میبینی 200 نفر اینو سرچ میکنن پس نباید انتظار داشت ورودی هر روز ثابت باشه .

ممنون دوست عزیز خیلی ممنون از جوابت اگر بشه و آقای motahharinasab یه توضیحی درباره این سوالات من بدن عالی میشه

• jds

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲

با سلام
    گوگل بر چه اساسی نتایج را به این سبک نشان میدهد
    http://up.vatandownload.com/images/w3lxqx9mnyiijmt7xck7.jpg
    http://up.vatandownload.com/images/3pj6yssut7mpi6bx6rzb.jpg
    http://up.vatandownload.com/images/l0g6vshfhsktd54ayt.jpg
    در صورتی که بخواهیم در نتایج جستجوی گوگل سایت ما نیز به این صورت نمایش داده شود چه راهکارهایی را پیشنهاد می کنید

• zero-online

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۸

حقیقت اینه که دیگه دارم دیوونه میشم ، نمی دونم چه هیزم تری به گوگل و الکسا فروختم ، ای به همون روحشون ... !!!
    آمار الکسام که دیگه منو از سایت داری نامید کرده و دیگه نمیخوام ادامه بدم حقیقت .
    اگه کسی از دوستان میتونه حتما کمکم کنه
    من نمیدونم باید چیکار کرد ، هر کاری که انجام میدادم رو انجام دادم ، الان بعد از 7 ماه هیچ پیشرفتی نداشتم ، لطفا دوستان ببینید سایت من رو و راهنمایی کنید . aryanfa.com

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۴

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۸

mjt10063 گفت:
    دوستان خواهشن یه نگاهی به

ببینید تمامی مطالبی که ایندکس شده

به صورت خرچنگ قورباقه نمایش داده میشه

لطفا کمک کنید ممنون میشم

دوست عزیز فونت سایتت به مشکل بر خورده.با مرورگر اپرا من امتحان کردم هیچ کدوم قابل خوندن نبود.

DigiTirTash
  • farsmob.org

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    ۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۹

jds گفت:
    با سلام
    گوگل بر چه اساسی نتایج را به این سبک نشان میدهد
    http://up.vatandownload.com/images/w3lxqx9mnyiijmt7xck7.jpg
    http://up.vatandownload.com/images/3pj6yssut7mpi6bx6rzb.jpg
    http://up.vatandownload.com/images/l0g6vshfhsktd54ayt.jpg
    در صورتی که بخواهیم در نتایج جستجوی گوگل سایت ما نیز به این صورت نمایش داده شود چه راهکارهایی را پیشنهاد می کنید

دوست عزیز قبلا توضیح داده شده !

• rock

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۶

سلام، لطفا یه بنده خدایی به سوال من جواب بده:
    یه 10 روزی میشه هی به گوگل سر میزنم می بینم صفحه ومطالب جدید اصلا cache نمیشن!!!
    البته یه تغییری تو سایت دادم مثلا از 20 تا موضوع 10 تاشو برای نمایش گذاشتم همچنین تعداد نمایش ابر برچسب ها رو کم کردم؟!! حالا موندم چرا گوگل اینجوری میکنه
    با سپاس....

• siroosme

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۸

سلام آقای مطهری مطالب این سایت در مورد سئو درسته؟
    http://www.prelovac.com/vladimir/browser-addons/seo-doctor#h1

اولآ خواستم بپرسم که مطلب اون سایت درسته؟ مخصوصآ قسمت مطالبش راجع به تگ های h1 و ا2 ؟
    تایتل تگم از 70 کاراکتر کمتره ولی تو اون سایت گفته که باید از 11 کلمه بیشتر نباشه درسته؟
    تایتل سایت منو 12 کلمه تشخیص داده بده مشکل داره این ببینید؟
    سرگرمی تفریحی, دانلود فیلم, عکس بازیگران, کلیپ, اس ام اس, مدل لباس

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۹

دوست عزیز فونت سایتت به مشکل بر خورده.با مرورگر اپرا من امتحان کردم هیچ کدوم قابل خوندن نبود.

خیلی ممنون دوست عزیز من از فونت
    Times New Roman

استفاده میکردم

میشه بگین یه فونت مناسب چی هست که جاش بزارم ایشالا که درست بشه

• دانلود نرم افزار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۴

اگر میخواین فونت جدیدی جایگزین کنید بهترین فونت برای تیترها Arial یا Tahoma و برای نوشته ها Tahoma است ، البته این نظر شخصی من هست که در بیشتر سایت ها هم که نگاه کنید همینطور هستش .

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۱

سلام آقای مطهری مطالب این سایت در مورد سئو درسته؟
    http://www.prelovac.com/vladimir/browser-addons/seo-doctor#h1

اولآ خواستم بپرسم که مطلب اون سایت درسته؟ مخصوصآ قسمت مطالبش راجع به تگ های h1 و ا2 ؟
    تایتل تگم از 70 کاراکتر کمتره ولی تو اون سایت گفته که باید از 11 کلمه بیشتر نباشه درسته؟
    تایتل سایت منو 12 کلمه تشخیص داده بده مشکل داره این ببینید؟
    سرگرمی تفریحی, دانلود فیلم, عکس بازیگران, کلیپ, اس ام اس, مدل لباس

مطالب این صفحه تقریبا درسته ولی معیار زبان برای فارسی و انگلیسی یکمی فرق داره از طرفی اون 11 کلمه ای که گفتید هیچ جایی توی مستندات گوگل وجود نداره و کلا گوگل کسی رو محدود نمیکنه و فقط پیشنهاد میده مثلا عنوان از 68 کاراکتر بیشتر نباشه حالا اگر هم بیشتر شد طوری نیست که نوشته رو ایندکس نکنه ولی این مساله رو برای این میگه که امکان داره کلمه کلیدی تایتل در همون قسمتی از تایتل شما باشه که ایندکس نمیشه.
    مقوله سئو مثل مثال همون مردی میمونه که میخواست قسمت خودشو تو کشتی سوراخ کنه. یک کار کوچولو توی سایت ممکنه کل سایت رو بالا یا پائین ببره حالا این از انتخاب عنوان شاخه ها و خود سایت گرفته تا لینک از یک پست به پست دیگه.
    اختلاف آماری هم که مثلا مدیر سایت میگه سایت من فلان روز 10000 تا بازدید داشت ولی الان روزی 500 تا ورودی هم نداره به همین چیزا برمیگرده. وقتی شما از یک پست ورودی میگیرین فقط برای اون پست خوب نیست بلکه برای کل سایت خوب میشه. پستهای نخاله و کپی هم که تو صدر نتایج نمیان میتونن کل سایت رو به جهنم تبدیل کنن.
    باید حواستون رو جمع کنید. یک کاغذ بردارید و معیارهای سئو رو توش بنویسید و بعد روی هر پست ببینید چه کارهایی انجام دادید و چه کارهایی نه. این معیارها رو تو پستهای جدید بکار میبرید هیچ باید اول از پستهای قدیمی شروع کنید و اول از اون پستهایی که کمترین ورودی رو از موتورهای جستجو گرفتن.اونها رو تقویت کنین.
    هر چقدر میتونید سایتتون رو تخصصی و تخصصی تر کنید. فروشگاهی که روی یک محصول بصورت تخصصی کار میکنه خیلی بهتر از فروشگاهی هست که صدها محصول رو فقط لیست میکنه. یک پست که برای فروش محصول میزنید ده تا پست هم باید برای اطلاع رسانی داشته باشید. این راه درآمد یک سایت فروشگاهی هست.

• دانلود نرم افزار

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۲

آقای مطهری من از افزونه all in one seo pack برای سئو استفاده میکنم ، میخواستم بدونم فرقی بین پر کردن و خالی گذاشتن قسمت عنوان ، توضیحات و کلمات کلیدی که all in one seo pack برای هر پست میذاره چیه ؟ اگر خیلی فرق داره دیگه از این به بعد پرش کنم ، چون من همیشه این قسمت را خالی میگذام و خودش بصورت خودکار این قسمت را در هدر سایت قرار میده . ا

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۳

عنوان و کلمات کلیدی رو خودش پر میکنه ولی قسمت توضیحات رو بهتره خودتون بسازید و یه متنی قرار بدید که کاربر روش کلیک کنه

دانلود نرم افزار
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲

سلام.فید سایت من به دلایلی که احتمال زیاد مشکل از قالب هست لود نمیشه.انجمن رو هم گشتم و راه حل هایی که بود استفاده کردم ولی مشکلم حل نشد.
    از طرفی سایت من که ایندکس شدن مطالب از فید رو توسط فایل روبوت تکستت بسته شده,مطالب فید سایت در بخشی از گوگل وبمستر که مطالب جلوگیری شده توسط ربوت رو نشون میده,نمایش داده میشه.
    می خواستم بدونم آیا در این صورت که فید سایت توسط گوگل شناسایی میشه ولی کاربران با خطا روبروی می شوند برای سئو ضرر زیادی داره؟
    با تشکر

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۷

سلام به جناب مطهری و بقیه اساتید
    من یه مشکلی برا سایتم پیش اومده
    من از افزونه Yaost Wordpress Seo استفاده میکنم
    سایت من یه مشکلی که داره کلمات کلیدی سایت رو تو گوگول ثبت نمی کنه ، البته اینو هم بگم که از این بین چندتا پست ثبت شده تو گوگل که واقعا هم آمار داره
    من تنظیمات Yaost wordpress seo رو هم از تاپیک شما تنظیم نکردم و از روی یه سایت خارجی تنظیم کردم (نمی دونم چه سایتی بود)
    حالا میخوام که کمکم کنین که چیکار کنم که کلمات کلیدی تو گوگل ثبت شه ؟
    اصلا این مشکل از کجاست که چندتا پست ثبت شدند و بیشتر پست ها ثبت نشدن ؟
    اینم لینک سایتم tak-tahghigh.com/blog
    خواهشا کمکم کنین
    با تشکر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۹

majidhenry گفت:
    سلام به جناب مطهری و بقیه اساتید
    من یه مشکلی برا سایتم پیش اومده
    من از افزونه Yaost Wordpress Seo استفاده میکنم
    سایت من یه مشکلی که داره کلمات کلیدی سایت رو تو گوگول ثبت نمی کنه ، البته اینو هم بگم که از این بین چندتا پست ثبت شده تو گوگل که واقعا هم آمار داره
    من تنظیمات Yaost wordpress seo رو هم از تاپیک شما تنظیم نکردم و از روی یه سایت خارجی تنظیم کردم (نمی دونم چه سایتی بود)
    حالا میخوام که کمکم کنین که چیکار کنم که کلمات کلیدی تو گوگل ثبت شه ؟
    اصلا این مشکل از کجاست که چندتا پست ثبت شدند و بیشتر پست ها ثبت نشدن ؟
    اینم لینک سایتم tak-tahghigh.com/blog
    خواهشا کمکم کنین
    با تشکر

الان که داره انگلیسی ها رو ایندکس میکنه شاید با کمی صبر مشکلت برطرف شه.حدس من اینه تغییرات زیادی روی پستهات اعمال کردی و در این حالات وقتی ورودی کمی داری سرعت ایندکس پائین میاد.

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۷

سلام
    این خط چی کار میکنه؟(کامل نیست)
    google_ad_section_start
    در سورس یکی از سایت های خارجی پیداش کردم.یه سرچی هم تو گوگل کردم ظاهرا که باید کد مهمی باشه.
    انگلیسیم هم زیاد خوب نیست ولی اون جور که من فهمیدم برای مشخص کردن تبلیغات ها هست.درسته؟

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۸

motahharinasab گفت:

الان که داره انگلیسی ها رو ایندکس میکنه شاید با کمی صبر مشکلت برطرف شه.حدس من اینه تغییرات زیادی روی پستهات اعمال کردی و در این حالات وقتی ورودی کمی داری سرعت ایندکس پائین میاد.

ممنون از جوابتون ، ولی جناب مطهری من الان اولبن پست رو چک میکنم تو گوگل ثبت نشده ولی یکی از همین آخرین پست ها که زده شده ثبت شده، هیچ کدومشونم انگلیسی نداره
    در ضمن ورودی گوگلم هم در روز 300-400 هست با 150 پست که فک کنم خوب باشه

• master AK

آفلاین
    عضو
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۲

آقای مطهری و دوستان عزیز دفعه قبل من سوالاتم رو بیان کردم اما هیچ کسی جواب من رو نداد
    اگر میشه لااقل فقط یه پاسخ کوتاه به این سوال من بدین که بفهمم اون قدر فروم ورد پرس پارسی فعال هست که هوای کاربراش رو داشته باشه
    سوال من اینه که اگر میشه بگین اگر من بخوام یه سئو کار خوب و قوی بشم دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم روی سایت
    منظورم اینه که روش کار سئو کار هایی مثل جهان سئو و یا میهن سئو و ... رو بگین که دقیقا چه کارهایی رو انجام میدن تا ما مستقیم بریم سراغ اونها اگر فقط عنوان هم بگین کافیه برای مثال اول سایت مپ بعدی برگه تگ ها ،بعدش سئو قالب و غیره
    امیدوارم لااقل آقای مطهری جواب این سوال من رو بدن
    منتظرم
    ;)

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵

سوال من اینه که اگر میشه بگین اگر من بخوام یه سئو کار خوب و قوی بشم دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم روی سایت
    منظورم اینه که روش کار سئو کار هایی مثل جهان سئو و یا میهن سئو و ... رو بگین که دقیقا چه کارهایی رو انجام میدن تا ما مستقیم بریم سراغ اونها اگر فقط عنوان هم بگین کافیه برای مثال اول سایت مپ بعدی برگه تگ ها ،بعدش سئو قالب و غیره
    امیدوارم لااقل آقای مطهری جواب این سوال من رو بدن

برای سئو لااقل نیمی از کارها توی همین انجمن گفته شده.شما باید هم این انجمن و هم سایتهای معتبر سئوی انگلیسی رو بخونید و روی چیزی که اکثرشون تاکید دارن کار کنید.
    این وسط یک مساله هست اونم زبان فارسی هست که باید با روش تجربه و خطا به بهترین چیدمان برسید.
    وقتی میگم سایتهای سئوی خارجی فقط نرید و متن پستها رو بخونید بلکه با چشمای باز ببینید توی سورس سایتشون چه چیزهایی وجود داره و علت رو بفهمید که مثلا چرا فلان کد رو استفاده کردن.
    یک سئو کار خوب اگه اطلاعاتش آپدیت نشه اگه کل الگوریتم گوگل رو جلوش بزارن بعد یکماه همه چیزو از دست میده چون الگوریتم تغییر کرده. سرعت تغییرات در الگوریتم گوگل بحدی زیاده که شاید در ماه بعدی فقط 10 درصد از الگوریتم دست نخورده باقی بمونه.
    برای شروع سئو کردن یک سایت از بک لینک ها شروع کنید و اگه کارتون رو خوب انجام بدید 30 درصد از سئو رو خوب انجام دادید...

• master AK

آفلاین
    عضو
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۵

motahharinasab گفت:

برای سئو لااقل نیمی از کارها توی همین انجمن گفته شده.شما باید هم این انجمن و هم سایتهای معتبر سئوی انگلیسی رو بخونید و روی چیزی که اکثرشون تاکید دارن کار کنید.
    این وسط یک مساله هست اونم زبان فارسی هست که باید با روش تجربه و خطا به بهترین چیدمان برسید.
    وقتی میگم سایتهای سئوی خارجی فقط نرید و متن پستها رو بخونید بلکه با چشمای باز ببینید توی سورس سایتشون چه چیزهایی وجود داره و علت رو بفهمید که مثلا چرا فلان کد رو استفاده کردن.
    یک سئو کار خوب اگه اطلاعاتش آپدیت نشه اگه کل الگوریتم گوگل رو جلوش بزارن بعد یکماه همه چیزو از دست میده چون الگوریتم تغییر کرده. سرعت تغییرات در الگوریتم گوگل بحدی زیاده که شاید در ماه بعدی فقط 10 درصد از الگوریتم دست نخورده باقی بمونه.
    برای شروع سئو کردن یک سایت از بک لینک ها شروع کنید و اگه کارتون رو خوب انجام بدید 30 درصد از سئو رو خوب انجام دادید...

ممنونم آقای مطهری که این قدر سریع جواب دادین
    خوب راستش این راه هایی که تو تالار گفته شده درصد زیادیش رو هم من یاد گرفتم و سعی کردم ازشون استفاده کنم تو سایت های خارجی هم تو چند سایت و فروم رفتم اما راستش مشکل من اینه که نمیدونم ترتیب استفاده از این ها چجوریه یعنی راستش رو بخواین وقتی سایت جدید میزنم دقیقا نمیدونم از کجا شروع کنم من میخوام بدونم مثلا وقتی یه سایت میدم به آقای داغستانی مدیر جهان سئو از کجا شروع میکنه و اون مرحله هایی که انجام میده چی هستند تا خودم هم بر طبق همون متد پیش برم
    فقط اسم همون مرحله ها هم باشه کافیه
    بازم عذر خواهی میکنم ازتون شاید فکر کنید قصد اسپم پراکنی دارم یا سوالام بی معنی باشن اما اگر میشه کمکم کنید

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۱

سلام.من به دنبال کد (html)متای زبان فارسی و کشور ایران برای بر طرف کردن ارور مربوط به زبان در سایت http://www.woorank.com هستم.دوستان اگر کسی این کد را داره تو همین جا به همراه محل قرار دادنش اطلاع بده
    با تشکر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

خوب راستش این راه هایی که تو تالار گفته شده درصد زیادیش رو هم من یاد گرفتم و سعی کردم ازشون استفاده کنم تو سایت های خارجی هم تو چند سایت و فروم رفتم اما راستش مشکل من اینه که نمیدونم ترتیب استفاده از این ها چجوریه یعنی راستش رو بخواین وقتی سایت جدید میزنم دقیقا نمیدونم از کجا شروع کنم من میخوام بدونم مثلا وقتی یه سایت میدم به آقای داغستانی مدیر جهان سئو از کجا شروع میکنه و اون مرحله هایی که انجام میده چی هستند تا خودم هم بر طبق همون متد پیش برم
    فقط اسم همون مرحله ها هم باشه کافیه

من نمیدونم اونا از کجا شروع میکنن من خودم اول از تم شروع میکنم و تم رو مرتب میکنم بعدش نامگذاری شاخه ها باید تنظیم شه بعد افزونه ها و درپایان گوگل رو ارزیابی میکنم و تک تک نوشته ها رو به بهترین حالت تغییر میدم.
    از هر جایی شروع کنید مهم نیست مهم اینه که شروع کنید.

سلام.من به دنبال کد (html)متای زبان فارسی و کشور ایران برای بر طرف کردن ارور مربوط به زبان در سایت http://www.woorank.com هستم.دوستان اگر کسی این کد را داره تو همین جا به همراه محل قرار دادنش اطلاع بده

http://forum.wp-persian.com/topic/9213/page/6#post-61407

mohammaddx
  • majidhenry

آفلاین
    عضو
    ۱۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۸

جناب مطهری جواب منو ندادین :(
    در ضمن براتون میل فرستادم ، اگه اونم بخونین ممنون میشم

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۳

من میخوام قالب عوض کنم
    عنوان مطالبم به این صورته
    عنوان مطلب-اسم سایت
    و عنوان تگها به این صورت در نوار مرورگر نمایش میده
    عنوان تگعنوان سایت
    یعنی مثلا تگ اگر فرضا
    گوگل باشه و اسم سایت امیر باشه وقتی وارد صفحه تگ میشی بالای نوار اینجوری میزنه
    گوگلامیر
    آیا گوگل این دو کلمه رو تشخیص میده مجزا هستن؟ آیا به سئو ضرر نمیزنه؟ من تگهام هم ایندکس میشن و میخوام ادامه پیدا کنه این ایندکس ولی نمیخوام تایتل تگ رو گوگل اشتباه تشخیص بده
    اگر مشکل پیش میاد راه حل درست شدنش چیه؟

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۸

مشکلی که در پست قبلی گفتم حل شد فقط خواستم بپرسم من از کدوم این کدها در هدرم استفاده کنم به نظر شما بهتره؟
    ..........
    <title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
    elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }
    elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
    else { wp_title('',true); } ?></title>
    ...............
    <title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
    elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' | نام سایت من'; }
    elseif (is_page() ) { single_post_title(); echo ' | نام سایت من'; }
    else { wp_title(' | ',true, 'right'); } ?></title>
    ..........
    یا باز اگه کدی برای تایتل دارید که بهتره لطفا معرفی کنید

• master AK

آفلاین
    عضو
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۴

تشکر میکنم آقای مطهری به خاطر پاسختون
    من چند تا سوال دیگه هم داشتم که اگر میتونید جوابشون رو بگید
    من الان وقتی تعداد بک لینک هارو در سایت بک لینک چک میکنم میگه 73,608 بک لینک دارم اما وقتی در سایت woorank چک میکنم میگه حدود 7 هزار تا الان من به کدوم باید اعتماد کنم و تعداد بک لینک واقعی من کدومه؟
    در همون سایت woorank به سایت من نمره 63.4 رو میده به نظر شما این نمره خوب هست یا نه؟
    و وقتی هم در سایت پیشبینی پیج رنک میهن کمپ رو چک میکنم میگه 5.32 / 10 خوب الان احتمالش هست با وضعیتی که سایت من داره و این تعداد بکلینک پیج رنک 5 بگیرم؟ بک لینک ها هم تقریبا قوی هستند و بیشترشون از سایت های پیج رنک +3 و یه سری هم 5 و 6 هستند
    سوال بعدیم هم میخواستم بدونم اگر من الان در سایت جوملا فارسی تبلیغ متنی بدم برای 6 ماه تا 1 سال آیا میتونم پیج رنک 5 رو به دست بیارم یا نه؟
    با تشکر

• didegostaran

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۴

سلااااااااااااااااااااااااااااااااام و درود بر شما دوستان
    سایت من تو جستجوی یاهو استایبل نیست کی میدونه مشکل از کجاست ؟
    اینم آدرس سایته http://www.didegostaran.com هرکی بلده بگه

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۵

ممنون از جوابتون ، ولی جناب مطهری من الان اولبن پست رو چک میکنم تو گوگل ثبت نشده ولی یکی از همین آخرین پست ها که زده شده ثبت شده، هیچ کدومشونم انگلیسی نداره

من که چک کردم فقط انگلیسی رو زده

گوگل باشه و اسم سایت امیر باشه وقتی وارد صفحه تگ میشی بالای نوار اینجوری میزنه
    گوگلامیر
    آیا گوگل این دو کلمه رو تشخیص میده مجزا هستن؟ آیا به سئو ضرر نمیزنه؟ من تگهام هم ایندکس میشن و میخوام ادامه پیدا کنه این ایندکس ولی نمیخوام تایتل تگ رو گوگل اشتباه تشخیص بده
    اگر مشکل پیش میاد راه حل درست شدنش چیه؟

چرا برای سئو ضرر نداشته باشه و چرا جداشون نکنید. راه حل هم سادست و بستگی داره تگ تایتل توسط تم ساخته میشه و یا افزونه های سئو که میتونید تغییرات رو اعمال کنید.

مشکلی که در پست قبلی گفتم حل شد فقط خواستم بپرسم من از کدوم این کدها در هدرم استفاده کنم به نظر شما بهتره؟

دومی بهتره

من الان وقتی تعداد بک لینک هارو در سایت بک لینک چک میکنم میگه 73,608 بک لینک دارم اما وقتی در سایت woorank چک میکنم میگه حدود 7 هزار تا الان من به کدوم باید اعتماد کنم و تعداد بک لینک واقعی من کدومه؟
    در همون سایت woorank به سایت من نمره 63.4 رو میده به نظر شما این نمره خوب هست یا نه؟
    و وقتی هم در سایت پیشبینی پیج رنک میهن کمپ رو چک میکنم میگه 5.32 / 10 خوب الان احتمالش هست با وضعیتی که سایت من داره و این تعداد بکلینک پیج رنک 5 بگیرم؟ بک لینک ها هم تقریبا قوی هستند و بیشترشون از سایت های پیج رنک +3 و یه سری هم 5 و 6 هستند
    سوال بعدیم هم میخواستم بدونم اگر من الان در سایت جوملا فارسی تبلیغ متنی بدم برای 6 ماه تا 1 سال آیا میتونم پیج رنک 5 رو به دست بیارم یا نه؟

اصلا الان هیچ سایتی حتی نزدیک به رنک رو نمیتونه حدس بزنه اینکه بیاید و یکی یکی نمره سئو رو بر اساس فاکتورهای woorank بالا برده و قسمتهای خراب رو درست یا بهبود بدید کار خوبیه ولی اینکه چه پیج رنکی میگیرید الان اصلا نمیشه گفت.
    تا یکسال قبل گوگل این دوتا رو در لینکهای ورودی چک میکرد
    1- پیج رنک صفحه ای که به شما لینک داده.
    2- قدمت اون صفحه
    ولی کم کم این معیارها بیشتر و بیشتر شد و به 3 عبارت موثق الان گوگل 27 یا 54 یا 108 معیار رو در لینکهای ورودی چک میکنه که این نشون دهنده این هست که حتی ممکنه صفحه ای با پیج رنک 10 هم به شما لینک بده ولی نتیجه خوبی نداشته باشه.
    بذارید یه مثال بزنم
    الان امکان داره یه سایت A به سایت B لینک بده و سایت B هم به سایت شما لینک بده حالا فرض کنید که CTR سایت A برای اون نوشته ای که از داخل اون به سایت B لینک داده بالاتر بره.
    در این حالت سایت C که سایت شماست امکان داره توی اون نوشته تا 2 برابر ورودی بیشتری بگیره و از طرفی رنک بهتر در صورتی که قبلا فقط لینک ورودی مهم بود.
    صبر برای تغییرات
    چیزی که الان مهمه اینه که یک پست چطوری ایندکس و ری ایندکس میشه.
    اگه با الگوریتم قبلی ، گوگل میخواست سایتها رو ایندکس کنه باید بصورت تصاعدی سرورهاشو افزایش میداد و این امر ممکن نبود.
    برگردیم به صفحه اول این تایپیک جایی که گفتم تمام تصمیمها رو همون اول بگیرید.
    نکته همینجاست که پست شما هر چقدرم زود ایندکس بشه زمان ری ایندکسها تصاعدی بالا میره مثلا اگه پست شما ظرف 1 ساعت ایندکس شد ری ایندکس 2 ساعت بعد و ری ایندکس دوم 4 ساعت بعد و الی آخر البته استثناء برای صفحات پویا هم هست که اگه بازدید خوبی داشته باشن سریعتر ری ایندکس بشن (مثل نتایج زنده فوتبال) ولی قاعده کلی الان اینشکلی هست.
    پس منتشر نکنید. اول خوب همه چیزو مرتب کنید و اگه خواستید تغییری توی پست ایجاد کنید سعی بشه این تغییرات به بار سوم و چهارم کشیده نشه (حتی عوض کردن تم) و اگر شد فقط باید صبر کنید

mohammaddx
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۳

سلام.اقا من دیگه خسته شدم.همیشه سعی می کنم معیار های سئو رو دقیق رعایت کنم ولی هنوز آمار سایتم و ورودی های گوگل افتضاحه.همیشه کلی وقت برای ترجمه می گذارم اما هیچی به هیچی.سایت های زیادی رو میشناسم که همیشه کپی می کنن و خلاصه چیز به درد بخوری تو سایتشون پیدا نمیشه ولی امار خیلی بالایی دارن.
    الان یه مشکل سئو دارم:عکس هایی که در قالب وجود داره پس از این که الت رو وارد می کنم یه سری کد کنار عکس ظاهر میشه.
    انگار گوگل با سایت من لج کرده و قراره همین 130 ورودی رو بیشتر نده.اگر کمی من رو راهنمایی کنید ممنون می شوم.
    با تشکر

• master AK

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۴

آقای مطهری واقعا بخاطر جوابتون ممنونم خیلی کامل و عالی بود و حساب کار اومد دستم تشکر فراوان
    فقط دو سوال دیگه داشتم من قبلا هر روز سایت رو آپدیت میکردم و به طور متوسط 20 تا پست میزاشتم پست هایی که بازدیدخوب دارند و ورودی خوبی میگیرند از گوگل اما تعداد ایندکس ها ثابت میموند و هر روز کم و زیاد میشد اما برای 5 روز پست ندادم و گوگل دوباره سایت رو از اول کلا ری ایندکس کرد و هر روز هم ایندکس ها زیاد میشد حالا به نظر شما مثلا روزانه 20 تا پست بدم یا بزارم هر چند روزی یکبار 30 یا 40 پست بدم؟ چون نمیخوام تعداد ایندکس ها کاهش پیدا کنه و سوال دوم این که من سرعت ایندکسم خیلی خوبه یعنی لحظه ای که پست منتشر میشه کمتر از 30 ثانیه بعدش چک میکنم تو ایندکس ها میاد تگ ها هم حداکثر تا چند ساعت بعدش ایندکس میشه الان میتونم این رو یه دلیل بدونم که گوگل رتبه خوبی به من میده یا نه و آیا این نشانه اینه که گوگل به قول معروف از سایت من خوشش اومده یا نه؟

mohammaddx گفت:
    سلام.اقا من دیگه خسته شدم.همیشه سعی می کنم معیار های سئو رو دقیق رعایت کنم ولی هنوز آمار سایتم و ورودی های گوگل افتضاحه.همیشه کلی وقت برای ترجمه می گذارم اما هیچی به هیچی.سایت های زیادی رو میشناسم که همیشه کپی می کنن و خلاصه چیز به درد بخوری تو سایتشون پیدا نمیشه ولی امار خیلی بالایی دارن.
    الان یه مشکل سئو دارم:عکس هایی که در قالب وجود داره پس از این که الت رو وارد می کنم یه سری کد کنار عکس ظاهر میشه.
    انگار گوگل با سایت من لج کرده و قراره همین 130 ورودی رو بیشتر نده.اگر کمی من رو راهنمایی کنید ممنون می شوم.
    با تشکر

دوست عزیز همون طور که تو این تاپیک هم اعلام شده بودو خیلی جاهای دیگه، هیچ وقت سایت شما یکباره ورودی و آمار بالا نمیگیره اول فاکتورهارو آماده کنید و چیز هایی گوگل میخواد رو آماده کنید بعدش بسپارید به دست گوگل من تا 1 ماه پیش خیلی ناراضی بودم کلی پست با کیفیت داشتم و نکته های سئو هم رعایت شده بود اما هر روز شاکی بودم که چرا بیش از 800 تا ورودی گوگل نمیگیرم و تعداد ایندکس هام از 30 هزار بیشتر نمیشه اما یک روز همه چیز عوض شد تعداد ایندکس ها شد 40 هزار و ورودی گوگل هم رفت بالا روز اول 2هزار روز دوم 2500 و همین طور رفت بالا و به 6 هزار هم رسید و اون وقع فهمیدم که چرا همه میگن صبر داشته باشید.

• iman

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۴

سلام خدمت آقاي مطهري
    من سايتم رو حدود يك و نيم ماهي ميشه كه بالا آوردم و اكثر مطالبش هم از خودم هست ولي مشكل اينجاست كه من هر پست جديدي كه بزنم ويزيتور از گوگل مي گيره به طور مثال يه زماني فقط از قالب جوملا مب گرفت كه العان نمياد بازديد كننده به اين خاطر به سايت و به همين منوال هستش. به نظرتون با صبر درست ميشه ؟ العان به زور روزي 40 تا بازديد از گوگل داشته باشه

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۱

سلام.نمی دونم تازگی ها وقتی از طریق گوگل وارد یک صفحه از سایتم میشم بیشتر اوقات به چنین صفحه ای منتقل میشه http://googosearch.biz/search.php?terms=lego+batman+games+free اول فکر می کردم مشکل از کامیپوتر منه بعدا با چند کامیپوتر دیگه و با مرورگر های دیگر هم امتحان کردم و همین طور بود.مشکل از چی می تونه باشه؟؟؟

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۹

سلام جناب آقای مطهری
    خواهشن جواب این سوال ما رو بدید
    ایت ارور های که در افزونه کش دیده میشه واسه چیه و چطور میشه حلش کرد
    با تشکر
    It appears Page Cache URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.
    It appears Minify URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۳

mjt10063 گفت:
    سلام جناب آقای مطهری
    خواهشن جواب این سوال ما رو بدید
    ایت ارور های که در افزونه کش دیده میشه واسه چیه و چطور میشه حلش کرد
    با تشکر
    It appears Page Cache URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.
    It appears Minify URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

این صفحه کمکت می کنه

DigiTirTash
  • ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۰

من توی گوگل وبمستر دیدم نوشته
    2,643 صفحه not found دارید اول اینکه این صفحات در رتبه من در گوگل چقدر تاثیر داره؟ دو دوم اینکه چطور باید اینا رو از گوگل وبمستر حذف کنم؟

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۷

ahangha88 گفت:
    من توی گوگل وبمستر دیدم نوشته
    2,643 صفحه not found دارید اول اینکه این صفحات در رتبه من در گوگل چقدر تاثیر داره؟ دو دوم اینکه چطور باید اینا رو از گوگل وبمستر حذف کنم؟

تاثیرش به اندازه خودشه
    باید صبر کنی تا گوگل یه بار دیگه اون قسمت رو آپدیت کنه ...

این صفحه کمکت می کنه

دوست عزیز اینجا که گفتین من زیاد ازش چیزی متوجه نشدم
    اصلا نفهمیدم کدوم میگفت مشکل دارم کدوم می گفت راه حلش اینه

ممنون میشم کمکم کنید.

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۴

جناب مطهری یک سوال خدمتتون داشتم
    موقع پست دادن با افزونه وردپرس سئو در سربرگ General قسمت SEO Title هفتاد کاراکتر ظرفیت داره و من بر اساس اون 70 کاراکتر مثلا از سه کلمه مربوط به پست استفاده میکنم ، مثلا :
    عنوان اصلی پست : سری سوم عکس های جدید خاطره اسدی
    قسمت Seo Title : جدیدترین عکس های خاطره اسدی ,بهترین عکس های خاطره اسدی ,خاطره اسدی
    اینجوری بهتره یا اینکه تو قسمت Seo Title من فقط همون عنوان اصلی پست که سری سوم عکس های جدید خاطره اسدی می باشد رو بزارم؟
    یه سوال دیگم داشتم در قسمت Meta Description و Meta Keywords همین افزونه هم باید پر شه؟ با مث افزونه All In Pack Seo باید بزاریم خودکار انتخاب شه؟
    پیشاپیش ممنون از جوابتون

• master AK

آفلاین
    عضو
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۹

majidhenry گفت:
    جناب مطهری یک سوال خدمتتون داشتم
    موقع پست دادن با افزونه وردپرس سئو در سربرگ General قسمت SEO Title هفتاد کاراکتر ظرفیت داره و من بر اساس اون 70 کاراکتر مثلا از سه کلمه مربوط به پست استفاده میکنم ، مثلا :
    عنوان اصلی پست : سری سوم عکس های جدید خاطره اسدی
    قسمت Seo Title : جدیدترین عکس های خاطره اسدی ,بهترین عکس های خاطره اسدی ,خاطره اسدی
    اینجوری بهتره یا اینکه تو قسمت Seo Title من فقط همون عنوان اصلی پست که سری سوم عکس های جدید خاطره اسدی می باشد رو بزارم؟
    یه سوال دیگم داشتم در قسمت Meta Description و Meta Keywords همین افزونه هم باید پر شه؟ با مث افزونه All In Pack Seo باید بزاریم خودکار انتخاب شه؟
    پیشاپیش ممنون از جوابتون

دوست عزیز شما در قسمت تایتل افزونه all in seo pack
    عنوان پست رو بزن در قسمت Meta Description توضیحاتی از پست زو بنویس بین تقریبا 145 تا 160 کارکتر در قسمت Meta Keywords هم تعدادی از کلمات کلیدی رو قرار بده

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۰

mihancamp.com گفت:

دوست عزیز شما در قسمت تایتل افزونه all in seo pack
    عنوان پست رو بزن در قسمت Meta Description توضیحاتی از پست زو بنویس بین تقریبا 145 تا 160 کارکتر در قسمت Meta Keywords هم تعدادی از کلمات کلیدی رو قرار بده

ممنون دوست عزیز بابات جواب
    ولی اگه دقت کنین من سوالم در مورد افزونه Wordpress Seo Yaost هست ده Alii In Pack Seo
    در ضمن تا جایی که من خوندم نباید قسمت های افزنه Alii In Pack Seo رو پر کرد
    و گرنه جناب مطهری؟

• master AK

آفلاین
    عضو
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۶

majidhenry گفت:

ممنون دوست عزیز بابات جواب
    ولی اگه دقت کنین من سوالم در مورد افزونه Wordpress Seo Yaost هست ده Alii In Pack Seo
    در ضمن تا جایی که من خوندم نباید قسمت های افزنه Alii In Pack Seo رو پر کرد
    و گرنه جناب مطهری؟

عذر خواهی میکنم من فکر کردم all in seo pack رو میگید
    درمورد پر کردن این افزونه هم اگر میشه آقای مطهری یه توضیح بدن چون تا اون جایی من اطلاع دارم باید پر بشه اما بعضی ها هم میگن خودکار پر میشه
    اگر میشه ایشون یه توضیح مختصری بدن
    با تشکر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹

در قسمت تایتل چیزی وارد نکنید ویا اینکه همون عنوان اصلی پست رو وارد کنید که بهتره اصلا چیزی وارد نشه چون اگه متن متفاوتی داشته باشین به پراکندگی کمک کردید.
    در قسمت توضیحات یک توضیح رو وارد کنید تا بازدید کننده تشویق بشه روی پست کلیک کنه وباید بین 135 تا 180 کاراکتر باشه.
    در قسمت کلمات کلیدی هم کلمات کلیدی رو بصورت نهایت سه کلمه ای وارد کنید و اونها رو با کاما, از هم جدا کنید و تعداد کل کلمات کلیدی رو از چند تا بیشتر نکنید و اگه نمیتونید این قسمت رو تخصصی پر کنید بهتره اصلا کلمات کلیدی رو پر نکنید.
    پس در نتیجه فقط قسمت توضیحات پر میشه و بهتره از کلماتی استفاده کنید که در متن شما هم هست و خیلی زیرکانه کلمات کلیدیتون رو توی این قسمت هم جا بدید.
    برای دوتا پست همشکل یک نوع توضیحات قرار ندید که باعث خطای موتورهای جستجو بشه.
    مثال:
    1-عنوان: آموزش خیاطی بخش اول
    توضیحات: در آموزش خیاطی بخش اول بصورت اجمالی به شناخت وسایل مورد نیاز برای خیاطی میپردازیم.
    2-عنوان:آموزش خیاطی بخش دوم
    توضیحات:در آموزش خیاطی بخش دوم به چند مدل الگو برای...
    هر کدام از توضیحات رو برای همون بخش ساخته و سعی کنید تیتر وار بخشها رو جاسازی کنید.

• python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۵

سلام
    آقای مطهری میشه در مورد افزونه SEO Smart Links یه توضیحی بدین؟
    اینکه کارش چیه و اگه امکانش هست یه سری از تنظیماتش رو بگید
    ممنون

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۶

motahharinasab گفت:
    در قسمت تایتل چیزی وارد نکنید ویا اینکه همون عنوان اصلی پست رو وارد کنید که بهتره اصلا چیزی وارد نشه چون اگه متن متفاوتی داشته باشین به پراکندگی کمک کردید.
    در قسمت توضیحات یک توضیح رو وارد کنید تا بازدید کننده تشویق بشه روی پست کلیک کنه وباید بین 135 تا 180 کاراکتر باشه.
    در قسمت کلمات کلیدی هم کلمات کلیدی رو بصورت نهایت سه کلمه ای وارد کنید و اونها رو با کاما, از هم جدا کنید و تعداد کل کلمات کلیدی رو از چند تا بیشتر نکنید و اگه نمیتونید این قسمت رو تخصصی پر کنید بهتره اصلا کلمات کلیدی رو پر نکنید.
    پس در نتیجه فقط قسمت توضیحات پر میشه و بهتره از کلماتی استفاده کنید که در متن شما هم هست و خیلی زیرکانه کلمات کلیدیتون رو توی این قسمت هم جا بدید.
    برای دوتا پست همشکل یک نوع توضیحات قرار ندید که باعث خطای موتورهای جستجو بشه.
    مثال:
    1-عنوان: آموزش خیاطی بخش اول
    توضیحات: در آموزش خیاطی بخش اول بصورت اجمالی به شناخت وسایل مورد نیاز برای خیاطی میپردازیم.
    2-عنوان:آموزش خیاطی بخش دوم
    توضیحات:در آموزش خیاطی بخش دوم به چند مدل الگو برای...
    هر کدام از توضیحات رو برای همون بخش ساخته و سعی کنید تیتر وار بخشها رو جاسازی کنید.

ممنون از پاسختون
    ولی جناب مطهری تو توضیحات قبلی که خود شما برای همین افزونه دادین گفتین باید اینقدر با کلمات بازی کرد تا اون مشخصه ها همه سبز بشن و اونموقع میشه گفت یه پست جامع ، ولی الان دارین همون توضیحات رو انکار میکنین و میگین که بخش تایتل رو چیزی وارد نکینم و اگه این بخش وارد نشه و کار این افزونه بر اساس داده ای که به بخش تایتل میدیم اون سبز هارو مشخص میکنه و تعداد میزنه

درباره‌ی این موضوع