ممنون از جوابتون ، ولی جناب مطهری من الان اولبن پست رو چک میکنم تو گوگل ثبت نشده ولی یکی از همین آخرین پست ها که زده شده ثبت شده، هیچ کدومشونم انگلیسی نداره
من که چک کردم فقط انگلیسی رو زده
گوگل باشه و اسم سایت امیر باشه وقتی وارد صفحه تگ میشی بالای نوار اینجوری میزنه
گوگلامیر
آیا گوگل این دو کلمه رو تشخیص میده مجزا هستن؟ آیا به سئو ضرر نمیزنه؟ من تگهام هم ایندکس میشن و میخوام ادامه پیدا کنه این ایندکس ولی نمیخوام تایتل تگ رو گوگل اشتباه تشخیص بده
اگر مشکل پیش میاد راه حل درست شدنش چیه؟
چرا برای سئو ضرر نداشته باشه و چرا جداشون نکنید. راه حل هم سادست و بستگی داره تگ تایتل توسط تم ساخته میشه و یا افزونه های سئو که میتونید تغییرات رو اعمال کنید.
مشکلی که در پست قبلی گفتم حل شد فقط خواستم بپرسم من از کدوم این کدها در هدرم استفاده کنم به نظر شما بهتره؟
دومی بهتره
من الان وقتی تعداد بک لینک هارو در سایت بک لینک چک میکنم میگه 73,608 بک لینک دارم اما وقتی در سایت woorank چک میکنم میگه حدود 7 هزار تا الان من به کدوم باید اعتماد کنم و تعداد بک لینک واقعی من کدومه؟
در همون سایت woorank به سایت من نمره 63.4 رو میده به نظر شما این نمره خوب هست یا نه؟
و وقتی هم در سایت پیشبینی پیج رنک میهن کمپ رو چک میکنم میگه 5.32 / 10 خوب الان احتمالش هست با وضعیتی که سایت من داره و این تعداد بکلینک پیج رنک 5 بگیرم؟ بک لینک ها هم تقریبا قوی هستند و بیشترشون از سایت های پیج رنک +3 و یه سری هم 5 و 6 هستند
سوال بعدیم هم میخواستم بدونم اگر من الان در سایت جوملا فارسی تبلیغ متنی بدم برای 6 ماه تا 1 سال آیا میتونم پیج رنک 5 رو به دست بیارم یا نه؟
اصلا الان هیچ سایتی حتی نزدیک به رنک رو نمیتونه حدس بزنه اینکه بیاید و یکی یکی نمره سئو رو بر اساس فاکتورهای woorank بالا برده و قسمتهای خراب رو درست یا بهبود بدید کار خوبیه ولی اینکه چه پیج رنکی میگیرید الان اصلا نمیشه گفت.
تا یکسال قبل گوگل این دوتا رو در لینکهای ورودی چک میکرد
1- پیج رنک صفحه ای که به شما لینک داده.
2- قدمت اون صفحه
ولی کم کم این معیارها بیشتر و بیشتر شد و به 3 عبارت موثق الان گوگل 27 یا 54 یا 108 معیار رو در لینکهای ورودی چک میکنه که این نشون دهنده این هست که حتی ممکنه صفحه ای با پیج رنک 10 هم به شما لینک بده ولی نتیجه خوبی نداشته باشه.
بذارید یه مثال بزنم
الان امکان داره یه سایت A به سایت B لینک بده و سایت B هم به سایت شما لینک بده حالا فرض کنید که CTR سایت A برای اون نوشته ای که از داخل اون به سایت B لینک داده بالاتر بره.
در این حالت سایت C که سایت شماست امکان داره توی اون نوشته تا 2 برابر ورودی بیشتری بگیره و از طرفی رنک بهتر در صورتی که قبلا فقط لینک ورودی مهم بود.
صبر برای تغییرات
چیزی که الان مهمه اینه که یک پست چطوری ایندکس و ری ایندکس میشه.
اگه با الگوریتم قبلی ، گوگل میخواست سایتها رو ایندکس کنه باید بصورت تصاعدی سرورهاشو افزایش میداد و این امر ممکن نبود.
برگردیم به صفحه اول این تایپیک جایی که گفتم تمام تصمیمها رو همون اول بگیرید.
نکته همینجاست که پست شما هر چقدرم زود ایندکس بشه زمان ری ایندکسها تصاعدی بالا میره مثلا اگه پست شما ظرف 1 ساعت ایندکس شد ری ایندکس 2 ساعت بعد و ری ایندکس دوم 4 ساعت بعد و الی آخر البته استثناء برای صفحات پویا هم هست که اگه بازدید خوبی داشته باشن سریعتر ری ایندکس بشن (مثل نتایج زنده فوتبال) ولی قاعده کلی الان اینشکلی هست.
پس منتشر نکنید. اول خوب همه چیزو مرتب کنید و اگه خواستید تغییری توی پست ایجاد کنید سعی بشه این تغییرات به بار سوم و چهارم کشیده نشه (حتی عوض کردن تم) و اگر شد فقط باید صبر کنید