سلام ....
يك خسته نباشيد جانانه به آقاي مهطري مي گم كه بدون هيچ چشم داشتي از زماني كه يادمه دارن كاربراي مختلف رو در بخش سئو راهنمايي مي كنن و تا الان صبر كردن واقعاً ايول داره !
فكر كنم ديگه وقتشه مديران عزيز شما رو كاربر فعال كنن .
سلام ....
يك خسته نباشيد جانانه به آقاي مهطري مي گم كه بدون هيچ چشم داشتي از زماني كه يادمه دارن كاربراي مختلف رو در بخش سئو راهنمايي مي كنن و تا الان صبر كردن واقعاً ايول داره !
سلام
من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که تا ۲-۳ ماه پیش تعداد ایندکس های سایتم تو گوگل +6000 تا بود که بعد اون گوگل ایندکس نمیکرد و نزدیک 1 ماه همینطوری ثابت مونده بود و به شدت هم ورودی از گوگل کاهش یافته و بعد از اون شروع به کم شدن تعداد ایندکس ها کرد که همین پریروز به 700 تا کاهش یافته بود که امروز دوباره داشتم میدیدم شده بود 1800 تا.
توی گوگل وبمستر تولز از همون اول بیشترین ارورر رو به فایل robots.txt داده بود که من طبق گفته های خودتون تو همین تایپیک تنظیم کرده بودم که بعد وقتی دیدم خطا زیاد میده یه سری تغییرات دادم البته الان هم باز این پیغام رو داده
Some important page is blocked by robots.txt
این کار باعث شده که ورودی گوگل با 4500 تا پست به صفر برسه.
لینک فایل robots.txt
ممنون میشم کمکم کنید
من اگه پینگ گوگل رو وارد کرده باشم و توی گوگل وبمستر ثبت نام کرده باشم و آدرس سایت مپ رو نوشته باشم، بعد از چه مدتی مطلب من به گوگل اضافه میشه؟
اگه بازدید از سایتتون خوب باشه و از طرفی اون مطلب هم مطلب تکی توی اینترنت باشه نیم دقیقه
ا تشکر از آقامی مطهری عزیز.یه سوال داشتم و اینه که یه منبع خوب معرفی کنید تا آخرین تغییرات رو در زمینه سئو و همچنین الگوریتم گوگل مطالعه کنیم
الگوریتم گوگل رو که کسی نمیذاره و نمیدونه فقط حرفه ای تر ها بر اساس بازخورد عملکرد گوگل حدس میزنن برای سئو هم به انگلیسی سرچ کنید seo تمام سایتهایی که لیست میشن اونقدر مطالبشون خوب هست که توی کلمه seo بالا اومدن.
راستش ورودی خیلی کمی از گوگل دارم و دنبال راه چاره می گردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستش همه این تایپیک هم برا همینه!!!!
چطور میشه همه لینکهای خروجی سایت رو مشاهده کرد ؟؟؟ ( برای اعمال nofollow نیاز دارم )
در ضمن به صورت پیشفرض لینکهای قسمت نظرات مطالب nofollow هستند یا نه ؟
ممنون
یه افزونه توی فایر فاکس بود که توی صفحه لینکها رو رنگی میکرد سبز و قرمز که follow و nofollow مشخص میشد ولی توی وردپرس هم چندین افزونه هستند که پستها رو چک میکنند و اطلاعات میدن کافیه توی مخزن افزونه های وردپرس external link رو چک کنید
جواب همه رو دادین به جز من !
راستش چک کردن سایت رو دیگه تعطیل کردیم برا همینم دیگه به سوالاتشم جواب نمیدم اسپم نشه.
من با وجود اینکه توی all in seo تیک همه use no index ها رو زدم و همچنین توی تنظیمات سایت مپ هم طبق گفته های شما عمل کردم و از ایندکس تگ ها جلوگیری کردم ولی نمیدونم چرا بازم تگ ها ایندکس میشن
توی صفحه تگهاتون ربوت جلوگیری از ایندکس هست پس عملا نباید به هیچ وجه ایندکس بشن
ممنون آقا رضا ولی هستن کسایی که خیلی بیشتر از من توی این انجمن زحمت میکشن.
توی گوگل وبمستر تولز از همون اول بیشترین ارورر رو به فایل robots.txt داده بود که من طبق گفته های خودتون تو همین تایپیک تنظیم کرده بودم که بعد وقتی دیدم خطا زیاد میده یه سری تغییرات دادم البته الان هم باز این پیغام رو داده
Some important page is blocked by robots.txt
الان که ربوت تکست خوبی داره واقعا معلوم نیست چرا اینطوری میشه.
یه سایت آیا ورودی گوگلش بسته به الکساش هم داره؟ یا به عبارتی با هم رابطه ای دارن؟ سایت 7 ماهه که هر روز آپدیت بوده تقریبی چقدر باید ورودی گوگل داشته باشه به نظر شما؟
سلام اقاي مطهري
خواهش مندم نظري به اين كامنت حقير بندازين.
راستش من سايت دانلود فيلم دارم و دامين بنده فيلتر شده.
حالا دامين جديد رو گذاشتم اما بازديد به صورت چشم گير كاهش پيدا كرده.
نقشه سايت قبليم خيلي عالي ايندكس شده بود تو گوگل....
ايا راهي هست براي استفاده از نقشه سايت قبلي؟
كلا پيشنهادتون چيه؟
سلام خدمت آقای مطهری و ممنون که جواب میدید. من یه سوال داشتم و اینه که:
من بعد از اینکه پست هایی که داده بودم توی سایتم ایندکس شد و برچسب هاش هم ایندکس شد(کلا 5 تا پست دادم تا حالا و برای هر پست 5 برچسب) بعد تنظیمات all in seo و robots.txt و sitemap رو، همونجوری که گفتید، تنظیم کردم و از ایندکس شدن تگ ها جلوگیری کردم. حالا چند روز گذشته ولی هنوز اون تگ هایی که ایندکس شده بودن هنوز هستن توی گوگل و از بین نرفتن. حالا میخوام بپرسم که چند روز طول میکشه تا این تگ هایی که ایندکس شده از نتایج گوگل پاک بشه و اگه میشه لطف کنید فایل روبات سایتم و همچنین سایت مپ رو چک کنید ببینید درسته یا نه؟و اینکه نمیدونم چرا اینقدر طول میکشه تا پست هام ایندکس بشن؟ البته اینو بگم که 4 مهر ماه سایتم رو راه اندازی کردم
http://www.psychologytoday.ir
ممنون میشم
و یه سوال دیگه اینکه آیا از این به بعد وقتی میخوام مطلب بدم، قسمت برچسب ها و قسمت برچسب های موجود توی all in seo رو خالی بگذارم یا پرکنم.....البته میخوام ایندکس نشن ولی برای چگالی کلمات کلیدی ازشون استفاده میکنم
خیلی ممنون میشم جواب بدید
سلام.من ایندکس دسته ها از طریق روبوت تکست و all in one بسته ام.
حالا سوال من اینجاست اگر من از داخل پست های سایتم به دسته ها لینک بدم از نظر سئو ضرر داره؟اگر no follow کنم چه طور؟آخه با این کار بازدید کننده بیشتر تو سایت چرخ میزنه
و یک سوال دیگه.من خودم در پست های مختلف امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم.لینک های دانلودی که در یک پست no follow میشن کمتر از پست هایی که no follow میشدن ورودی دارن.چرا؟حتی این نکته هم هست که مطالبی که لینک های دانلود بیشتری دارن ورودی بیشتری هم میگیرن.
با تشکر
ahangha88 گفت:
یه سایت آیا ورودی گوگلش بسته به الکساش هم داره؟ یا به عبارتی با هم رابطه ای دارن؟ سایت 7 ماهه که هر روز آپدیت بوده تقریبی چقدر باید ورودی گوگل داشته باشه به نظر شما؟
به نظر من بالای 170 تا
من الان یه سایت 1 ماه هست ثبت کردم دوروزی یه بار آپ میکنم ورودی حدود 30 تا رو دارم :-p
آقای مطهری نیستن دیگه؟ چون اگه نباشن دیگه همه سوالات بی پاسخ می مونه
آقای مطهری نسب اگه میشه یه نظر کلی هم در مورد سئوی سایت من بدید.
بعدش هم به نظر دوستان all in one seo pack بهتره یا wordpress seo ؟
سلام . یه انتقاد داشتم به آقای مطهری و بقیه کسایی که تو این تاپیک از سئو حرف میزنن .
یه سوال ساده واسه رد تمام این چرندیاتی که تو این تاپیک درباره سئو پشت سر هم بافته شد
آقای مطهری اگه از سئو سر رشته دارید چرا خودتون سایت موفقی ندارید ؟
در ضمن من سایت هایی رو میشناسم که به حرف های شما گوش دادن و بازدیدشون صفر شده و کسایی که برعکس حرف های شما عمل کردند و حرف اول رو تو ایران میزنند مثل دانلودها
سایت دانلود ها هم تگ داره تو صفحه اصلی هم سایت مپش خیلی مطلب داره هم ... اما ...
پس به نظرم بهتره اول خودتون یه سایت موفق از نظر گوگل بزنید بعد ملت رو راهنمایی کنید
این انتقاد دوستانه من رو امیدوارم به دید دشمنی نبینید که البته این انتظار من تو ایران غیر ممکنه
bat_hex گفت:
آقای مطهری نسب اگه میشه یه نظر کلی هم در مورد سئوی سایت من بدید.
آخ قربون شما برم من...
من فکر کنم شما یکهو از صفحه اول پریدید اینجا و 30 صفحه بعد از اون رو ندیدید!!!
بابا یک سلامی یک علیکی. این مطالبی رو که تا حالا آقایون نوشتند رو اگه میخوندید، هرگز این سوال رو نمی پرسیدید.
این انتقاد دوستانه من رو امیدوارم به دید دشمنی نبینید که البته این انتظار من تو ایران غیر ممکنه
انتقاد که خوبه، البته اگه با یک لحن عقل پسند باشه... گوگولی!!!
در ضمن من فکر می کنم که جناب مطهری بسیار سایت های موفقی دارن که رو نمی کنن.
jamal291 گفت:
آخ قربون شما برم من...
من فکر کنم شما یکهو از صفحه اول پریدید اینجا و 30 صفحه بعد از اون رو ندیدید!!!
بابا یک سلامی یک علیکی. این مطالبی رو که تا حالا آقایون نوشتند رو اگه میخوندید، هرگز این سوال رو نمی پرسیدید.
ژیگولی تو که هر 30 صفحه رو خوندی رسیدی صفحه 31 بگو کدوم یکیش بهتره.
به الکسا خیلی کم شاید کمتر از نیم درصد ولی تعداد ورودی بستگی به مطلب شما داره که واقعا مطلب تکی توی اینترنت هست و قابلیت جستجو زیاد رو هم داره یا نه.
راستش من سايت دانلود فيلم دارم و دامين بنده فيلتر شده.
حالا دامين جديد رو گذاشتم اما بازديد به صورت چشم گير كاهش پيدا كرده.
نقشه سايت قبليم خيلي عالي ايندكس شده بود تو گوگل....
ايا راهي هست براي استفاده از نقشه سايت قبلي؟
كلا پيشنهادتون چيه؟
ریدایرکت اون دامنه قبلی به دامنه جدید هم توی CPanel و هم گوگل وبمستر
حالا میخوام بپرسم که چند روز طول میکشه تا این تگ هایی که ایندکس شده از نتایج گوگل پاک بشه و اگه میشه لطف کنید فایل روبات سایتم و همچنین سایت مپ رو چک کنید ببینید درسته یا نه؟و اینکه نمیدونم چرا اینقدر طول میکشه تا پست هام ایندکس بشن؟ البته اینو بگم که 4 مهر ماه سایتم رو راه اندازی کردم
بستگی به ورودی و رنک داره ولی بین 10 دقیقه تا 80 روز ولی برای سرعت بیشتر میتونید توی وبمستر گوگل درخواست حذف رو بذارید. Remove Url
چک کردن سایت هم که نداریم با عرض معذرت.
سلام.من ایندکس دسته ها از طریق روبوت تکست و all in one بسته ام.
حالا سوال من اینجاست اگر من از داخل پست های سایتم به دسته ها لینک بدم از نظر سئو ضرر داره؟اگر no follow کنم چه طور؟آخه با این کار بازدید کننده بیشتر تو سایت چرخ میزنه
نه ضرری نداره.
و یک سوال دیگه.من خودم در پست های مختلف امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم.لینک های دانلودی که در یک پست no follow میشن کمتر از پست هایی که no follow میشدن ورودی دارن.چرا؟حتی این نکته هم هست که مطالبی که لینک های دانلود بیشتری دارن ورودی بیشتری هم میگیرن.
این کار بخاطر زمانی هست که کاربر توی اون صفحه صرف میکنه.
wordpress seo
bat_hex گفت:
ژیگولی تو که هر 30 صفحه رو خوندی رسیدی صفحه 31 بگو کدوم یکیش بهتره.
اگه بخوای سئو رو یاد بگیری، البته قسمتی رو به بیشتر، باید تمام این فروم و تمام مطالبی که توی نت فکر می کنی خوبه رو بخونی و عمل کنی...
ولی توی صفحه 19 میتونی یک لیست کامل از مطالبی که آقای مطهری گفتن رو پیدا کنید.
سلام . یه انتقاد داشتم به آقای مطهری و بقیه کسایی که تو این تاپیک از سئو حرف میزنن .
یه سوال ساده واسه رد تمام این چرندیاتی که تو این تاپیک درباره سئو پشت سر هم بافته شد
آقای مطهری اگه از سئو سر رشته دارید چرا خودتون سایت موفقی ندارید ؟
من نمیدونم چرا اگه توی ایران یکی بیاد و یه کار رو مجانی یاد بده از اون نفر بدتر نیست. سئو توی اینترنت شده بود یه مساله امنیتی یعنی هر سایتی میومد درباره هر چیزی تا خرید دوربین فیلمبرداری کلی نظر میداد الا سئو که فقط محدود به چند تا ترجمه از سایتهای انگلیسی بود که جا داره دست مترجم های اون مطالب رو بوسید.
بعدشم سایت موفق یعنی چی؟؟؟ درآمد بالا! بازدید بالا! شهرت بالا! چی؟
و آیا اینکه من صرفا باید سایتهام رو معرفی کنم و اینکه سایت فارسی بزنم؟
عمل میکردید ببینید نتیجه میده یا نه و اگه نداد اونوقت برعکس عمل میکردید.
در ضمن من سایت هایی رو میشناسم که به حرف های شما گوش دادن و بازدیدشون صفر شده و کسایی که برعکس حرف های شما عمل کردند و حرف اول رو تو ایران میزنند مثل دانلودها
اونایی رو که به حرف من عمل کردن و نتیجه بازدید صفر شده چند تا مثال میشه بزنید.
من توی این تایپیک همین مشکل رو دارم که کسی بحرف من گوش نمیده و فقط حرفه عملی درکار نیست.
اینم که میگی کسایی که برعکس حرف های شما عمل کردند و حرف اول رو تو ایران میزنند در چه زمینه ای ؟؟؟
توی گوگل جستجو کن "خرید" ویا "خرید پستی" حالا رتبه سایت rahnemon.com رو ببین داخلشم یکم بچرخ ببین با چه وضعی آپدیت میشه.تگ داره که ایندکس بشه؟؟؟
سایت دانلود ها هم تگ داره تو صفحه اصلی هم سایت مپش خیلی مطلب داره هم ... اما ...
این سایت هم داره زحمت میکشه و از چگالی کلمات کلیدی بهره میبره خواستید براتون میشکافم تا بهتر متوجه بشین.
بازم ممنون از انتقادت ولی بعضی جملاتش دوستانه نبود
سلام دوستان
من مطالب این قسمت رو کامل نخوندم ولی اگه در مورد مطلبی شک دارین خوب بگین تا دوستانی که اطلاعات دارن از سئو بیان نظر بدن تا بحث بیشتری در مورد اون مطلب بشه.بجای اینکه دوستان بیان و سایتشون رو بدن برای چک کردن و غیره .بهتره در مورد سئو بحث و تبادل نظر بشه این تایپیک رو من که حوصله شو نداشتم بخونم.و مطالب دیگر تو یه قسمت دیگه دنبال بشه.
که امیدوارم اقای مطهری نصب موافق باشن
البته به امار بازدید سایت ها و رتبه الکسا توجه نکنید . چون بعضی سایت ها نه کل بازدید شون بلکه یه مقدار کمی از بازیدشون جعلی هست.امار بازدیدشون کمتر از اون چیزی که نشون میده. که نام بردنشون درست نیست
خوب حالا اون مطالبی که شما میگین عمل کردید و باعث شده بازدید تون به صفر برسه چیه؟ به طور کامل بگین
در ضمن قدر اقای مطهری نصب رو بدونین .که اینطوری با علاقه جوابتون رو میده. چون همه این سوال ها رو در مورد سئو
وقتی تازه این انجمن راه اندازی شده بود ما که جوابی نمیگرفتیم و توی سایت های انگلیش به دنبالش بودیم.ولی حالا
همه اون سوال های ما رو اقای مطهری نصب دارن جواب میدن .و مطالب اموزشی مفیدی قرار دادن برای وردپرسی ها
تشکر میکنیم از اقای مطهری نصب و هم دوستانی که در این انجمن فعال هستند
motahharinasab گفت:
من نمیدونم چرا اگه توی ایران یکی بیاد و یه کار رو مجانی یاد بده از اون نفر بدتر نیست. سئو توی اینترنت شده بود یه مساله امنیتی یعنی هر سایتی میومد درباره هر چیزی تا خرید دوربین فیلمبرداری کلی نظر میداد الا سئو که فقط محدود به چند تا ترجمه از سایتهای انگلیسی بود که جا داره دست مترجم های اون مطالب رو بوسید.
بعدشم سایت موفق یعنی چی؟؟؟ درآمد بالا! بازدید بالا! شهرت بالا! چی؟
و آیا اینکه من صرفا باید سایتهام رو معرفی کنم و اینکه سایت فارسی بزنم؟
عمل میکردید ببینید نتیجه میده یا نه و اگه نداد اونوقت برعکس عمل میکردید.اونایی رو که به حرف من عمل کردن و نتیجه بازدید صفر شده چند تا مثال میشه بزنید.
من توی این تایپیک همین مشکل رو دارم که کسی بحرف من گوش نمیده و فقط حرفه عملی درکار نیست.
اینم که میگی کسایی که برعکس حرف های شما عمل کردند و حرف اول رو تو ایران میزنند در چه زمینه ای ؟؟؟
توی گوگل جستجو کن "خرید" ویا "خرید پستی" حالا رتبه سایت rahnemon.com رو ببین داخلشم یکم بچرخ ببین با چه وضعی آپدیت میشه.تگ داره که ایندکس بشه؟؟؟این سایت هم داره زحمت میکشه و از چگالی کلمات کلیدی بهره میبره خواستید براتون میشکافم تا بهتر متوجه بشین.
بازم ممنون از انتقادت ولی بعضی جملاتش دوستانه نبود
مطهری عزیز از اینکه انتقاد پذیری ممنون .
اما من مشکلی تو سایتم نداشتم تا وقتی این تاپیک رو دیدم و سایت مپم رو از حالت پیش فرض تغییر دادم به تنظیماتی که شما گفتید . و تگ ها رو از صفحه اصلی برداشتم
چه اتفاقی افتاد به نظرتون ؟
ورودی گوگل من از 4000 رسید به 1500 ...
دیگه پست هام رتبه بالا کسب نمیکنند تو نتایج گوگل ...
و وقتی عنوان رو تو گوگل سرچ میکنم فقط صفحه اصلی تو نتایج هست و نه چیز دیگه ای...
وقتی site : http://www.xxxxx.com رو میزنم تو گوگل میبینم که پست هایی که قبلا لینک 1 گوگل بودن دارن دوباره ایندکس میشن ولی اینبار میرن به صفحات 5 یا 6 گوگل ...
به نظر شما نباید ناراحت باشم ؟
سلام . اقای امیر محمد وقتی شما چنین تغییراتی انجام میدن انتظار دارین از بازدیدتون کم نشه؟؟؟؟این طبیعی است که در اثر این تغییرات در یه مدتی از ورودی گوگل شما کم بشه .
با سلام به دوستان
بهترین افزونه برای no follow کردن لینک های داخلی به سرور دانلود(مثل : dl.mysite.com ) چی هست؟
و سرور دانلود را در گوگل وبمستر ثبت کنیم و ری دیرکت کنیم بر رویه سایت اصلی تا گوگل رنکش را به سایت اصلی بدهد؟
و اگه ممکنه یک توضیحی بدهید برای این که رنک سابدامین دانلود به سایت اصلی منتقل بشه
با تشکر میهن فان
آقای مطهری جدا خسته نباشید خیلی خوبه که پاسخگو هستید.
من یه مشکل دارم که قبلا هم یه جورایی مطرح کردم ببینید من ورودی زیادی از قست ایمیج گوگل برای تصاویر سایتم داشتم با اینکه همه روی سرور سایتهای دیگه بود اما الان تصاویر همه رو روی سرور خودم در یه زیر دامنه میریزم اما دیگه تصاویرم ورودی زیادی ندارن همه alt وtittle و اینا رو هم میزنم باز همینه وضعیت تغییری نمیکنه افزونه seo imgae friendly اگه اشتباه ننوشته باشم رو هم نصب کردم بازم فرق نکرده
لطفا یه راهنمایی بفرمائید
بعد هم واقعا خواهش دارم یه جوری در سطح زیر دیپلم منظور از چگالی کلمات رو بکین که دانلودها الآن داره رعایت میکنه اونجور که شما میگین چیه؟
سلام.چند وقتی بود که یک سوال برام پیش اومده بود:
الان که استفاده از vpn در ایران کاملا رواج یافته آیا استفاده از کد های geo باز هم میتونه برای سئوی سایت مفید باشه؟
سلام وقت بخیر
متاسفانه قبلا هواسم نبود توی روبات سایتم این بود
Disallow: /img
متوجه که شدم سریع پاک کردم و به این تغییر دادم
Allow: /img/
مدتی صبر کردم که عکسهام هم ایندیکس بشه ولی نشد!
رفتم توی گوگل وبمستر ساب دامین img.p30af.com رو ثبت کردم و اونجا ایرور داد که توسط روبات مسدود شده
نمیدونم چیکار کنم؟
http://p30af.com/robots.txt
اینو لطفا ببینید:
http://www.google.com/search?q=site%3Ap30af.com&btnG=Search&hl=en&gbv=2&tbm=isch&ei=QZiYTrHSBoO4tgfkm4XvAw&sa=N
زمانی که توی جستجوی تصاویر گوگل p30af.com رو جستجو میکنید نتایج از سایت من نیست ؛ ازجاهایی که لینک سایتمو گذاشتم مثل فیس بوک یاهو وبلاگ های که منو لینک کردن و ...
ممنون
سلام.خسته نباشید.کد زبان فارسی رو برای قالب می خواستم تا گوگل بفهمه زبان اصلی سایت فارسیه.کد
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
رو دارم.اون یکی کد رو میخواستم(برای تایید سایت woorank.com)نمی دونم چرا بعضی وقت ها هر دو بخش زبان رو تایید میکنه و بعضی وقت ها یکیش رو؟!
سلام آقای مطهری من یه مدت سایتم خیلی خوب آمار گرفت و واقعا ورودی گوگل عالی شد رتبه الکسا هم به 433 ایران رسید الان حدود 1 هفته ای میشه که به شدت آمار اومده پایین و حتی اگر رتبه الکسا رو هم ببینید کلا آمار فعلی از نمودار خارج شده
وقتی هم توی گوگل عنوان آخرین پست هام رو چک میکنم کلا توی صفحه 1 تا 3 نیستم
پست هارو هم به صورت هیدن میدم
لطفا اگر میشه یه چک بکنید ببینید چرا این جوری شده آمار
ممنون
مطالب جالبی بود و کم و بیش از آن استفاده کردم ، از همه عزیزانی که تجربیات ارزنده شان را در اختیار دیگران قرار داده اند تشکر می کنم و بخصوص از آقای مطهری که واقعاً زحمتشان ستودنی است .
سلام خسته نباشید
یک ماهی میشه که سایتم رو راه اندازی کردم و الان میخوام به ورد پرس کوچ کنم!
سوال من اینه اگه مطالب رو به صورت دستی انتقال بدم (با اسم های مشابه) اون فاجعه ای رو که تو صفحه اول اسم بردید دوباره رخ میده؟
ممنون از راهنمایی تون!
باسلام . راستش robots.txt من كه http://www.yahootools2.tk/robots.txt هست به اين صورت هست.
User-agent: *
Disallow:
Sitemap: http://www.yahootools2.tk/sitemap.xml.gz
در اين حالت ، اين روبوت خوبه براي گوگل؟ بده؟ چطوره؟
زمانی که توی جستجوی تصاویر گوگل p30af.com رو جستجو میکنید نتایج از سایت من نیست ؛ ازجاهایی که لینک سایتمو گذاشتم مثل فیس بوک یاهو وبلاگ های که منو لینک کردن و ...
ممنون
دوستان منم وقتی توی گوگل سرچ کردم http://www.google.com/search?hl=en&gbv=2&biw=1152&bih=749&tbm=isch&sa=1&q=site%3Arastgarworld.ir&btnG=Search#hl=en&gbv=2&biw=1152&bih=749&tbm=isch&sa=1&q=site:rastgarworld.ir&oq=site:rastgarworld.ir&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=0l0l1l9264l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=2224a2d92e7b1c4a
فقط 47 تصویر ایندکس شده وجود داره
خواستم بدونم چه کار باید کرد تا تصاویر بیشتر اندکس بشن
در ضمن اصلا این کار تاثیری توی seo داره
یک بار هم افزونه سایت مپ تصاویر را نصب کردم ولی با نصب اون سایت مپ خود سایت از کار می افتاد واسه همین پاکش کردم
با تشکر فراوان.
و اگه ممکنه یک توضیحی بدهید برای این که رنک سابدامین دانلود به سایت اصلی منتقل بشه
سایت دانلود از نظر گوگل سایتی هست که کپی رایت رو رعایت نمیکنه حالا لینک بدید که چی بشه!!
من یه مشکل دارم که قبلا هم یه جورایی مطرح کردم ببینید من ورودی زیادی از قست ایمیج گوگل برای تصاویر سایتم داشتم با اینکه همه روی سرور سایتهای دیگه بود اما الان تصاویر همه رو روی سرور خودم در یه زیر دامنه میریزم اما دیگه تصاویرم ورودی زیادی ندارن همه alt وtittle و اینا رو هم میزنم باز همینه وضعیت تغییری نمیکنه افزونه seo imgae friendly اگه اشتباه ننوشته باشم رو هم نصب کردم بازم فرق نکرده
از اول باید با همین سیاست جلو میرفتید حالام عیبی نداره اما فقط مدت اعتماد کم میشه.
از وجود فایل ربوت تکست داخل سابدامین عکسهاتون اطلاع پیدا کنید و اگه وجود نداره بسازیدش.
برای عکسهاتون بغیر از alt , title طول و عرض رو هم مشخص کنید.
در نهایت هم بهترین عکسها رو انتخاب کنید و از طرفی یکم صبر هم داشته باشین.
عد هم واقعا خواهش دارم یه جوری در سطح زیر دیپلم منظور از چگالی کلمات رو بکین که دانلودها الآن داره رعایت میکنه اونجور که شما میگین چیه؟
یعنی نسبت تعداد تکرار کلمه "دانلود " به کل تعداد کلماتی که توی اون صفحه تکرار شده.
الان که استفاده از vpn در ایران کاملا رواج یافته آیا استفاده از کد های geo باز هم میتونه برای سئوی سایت مفید باشه؟
استفاده از تگ geo بمعنی این نیست که سایتتون برای بقیه جاها در دسترس نباشه.
الان که چند تا عکس ایندکس شده!!!
سلام.خسته نباشید.کد زبان فارسی رو برای قالب می خواستم تا گوگل بفهمه زبان اصلی سایت فارسیه.کد
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
رو دارم.اون یکی کد رو میخواستم(برای تایید سایت woorank.com)نمی دونم چرا بعضی وقت ها هر دو بخش زبان رو تایید میکنه و بعضی وقت ها یکیش رو؟!
گوگل میفهمه ولی بعضی سایتهای چک کردن سئو نمیفهمن واون مساله ای هم که میگی صد تا دلیل مثل استفاده از کش داره.
سلام آقای مطهری من یه مدت سایتم خیلی خوب آمار گرفت و واقعا ورودی گوگل عالی شد رتبه الکسا هم به 433 ایران رسید الان حدود 1 هفته ای میشه که به شدت آمار اومده پایین و حتی اگر رتبه الکسا رو هم ببینید کلا آمار فعلی از نمودار خارج شده
وقتی هم توی گوگل عنوان آخرین پست هام رو چک میکنم کلا توی صفحه 1 تا 3 نیستم
پست هارو هم به صورت هیدن میدم
لطفا اگر میشه یه چک بکنید ببینید چرا این جوری شده آمار
ممنون
قرار شد که تایپیک رو بخونید که اگه اینکار رو میکردی میفهمیدی بدلیل لینکهای خروجی متعدد و زیاد این مساله برات بوجود اومده.
سوال من اینه اگه مطالب رو به صورت دستی انتقال بدم (با اسم های مشابه) اون فاجعه ای رو که تو صفحه اول اسم بردید دوباره رخ میده؟
آره که امکان داره حتی چند ماهی طول بکشه تا به روند عادی برگردید.
باسلام . راستش robots.txt من كه http://www.yahootools2.tk/robots.txt هست به اين صورت هست.
User-agent: *
Disallow:
Sitemap: http://www.yahootools2.tk/sitemap.xml.gz
در اين حالت ، اين روبوت خوبه براي گوگل؟ بده؟ چطوره؟
عادیه ولی خوبه.
خواستم بدونم چه کار باید کرد تا تصاویر بیشتر اندکس بشن
در ضمن اصلا این کار تاثیری توی seo داره
وقتی تصاویر لینک داشته باشن سریعتر ایندکس میشن و از نظر سئو هم زمانی خوب هست که روی جستجوی تصاویر گوگل روی تصویر پست شما کلیک بشه.
وقتی تصاویر لینک داشته باشن سریعتر ایندکس میشن و از نظر سئو هم زمانی خوب هست که روی جستجوی تصاویر گوگل روی تصویر پست شما کلیک بشه.
ممنون از پاسختون آقای مطهری
من یه بار افزونه سایت مپ ایمیج رو نصب کردم و توی webmaster گوگل ثبت کردم جلوی ایندکس های ایمیج مینوشت 250 بعداز چند روز به مشکل وریفای نشدن خود سایت مپ بر خورد کردم که اگر یادتون باشه توی این تاپیک هم مطرح کردم
بعد متوجه شدم که مشکل از افزونه سایت مپ ایمیج
بعد از غیر فعال کردن سایت مپ ایمیج دوباره سایت مپ سایتم وریفای شد
حالا حدودا 47 تا عکس فقط ایدکس شدن میشه بدونم آیا این مقدار دوباره افزایش پیدا میکنه یا ...
با تشکر فراوان
درود
آقا سایتم بدجور به مشکل برخورده!
ورودی گوگلم خیلی خوب بود و 6000 ورودی داشتم اما نمیدونم چی شد که یکدفعه آمار شدیدا افت کرد و الان تقریبا 1 ماهه که ورودی شده 1500 ! و اعتبار سایت خیلی خیلی کم شده قبلا یه پست میزدم (حتی دیرتر بعد از سایت های دیگه) اول گوگل بودم اما الان مطالب تاپ اولین نفر میزنم سایت های دیگه که بعد من ارسال میکنن بالاتر از من هستن!
تو گوگل وبمستر ارور داده که صفحات و مطالب زیادی از سایتم پاک شده!! در حالی که من چیزی رو پاک نکردم!
(البته یه 10 روزی ف ی ل ت ر هم بودم!)
عاجزانه ازتون میخوام دقیقا راهنمایی کنید که چیکار کنم آمار برگرده (یه ماهه همینجوری مونده)
پیشاپیش ممنونم ازتون
درود
آقا سایتم بدجور به مشکل برخورده!
دوست عزیز شمایی که یه همچین اماری داشتین حتما کلی هم بازدید کننده داشتید که در زمان فیلتر بدونم ساتتون با مشکل مواجه میشدن
به نظر من واسه همین هم گوگل جریمتون کرده
ولی زیاد ناراحت نباشید این طور مشکل ها رو زمان حل میکنه
سه سوال دارم 1- اگر لینکهای داخل سایت به این شکل باشه
http://www.mynamesite.com/www.yoursite.com
یعنی اول آدرس ما با بعد آدرس سایت دیگه باشه و اینجوری لینکها رو باز کنه آیا باز لینکه خروجی محسوب میشه؟
و اینکه 2- من داخل قسمت پینک سایتم چندین دامنه برای پینگ دادن وارد کردم مدت زیادی هست این کار رو کردم آیا خوب هست یا بد؟
3- پیوند یکتا بالاخره چه نوعش خوبه؟ پیشفرض یا با تایتل پست؟
سلام
من دو هفته پیش پیوند یکتای پست های رو تغییر دارم
از
http://www.pershianfun.com/?p=2594
به این حالت
http://www.pershianfun.com/2011/09/Pingu-Full-Episode.php
عکس های پست ها رو هم که تو وردپرس اپلود نشده بود اپلود کردم هز 400 تا مطلبم رو
اون زمان لینک های ایندکس شدم 7000 تا بود ولی بعدش رسید به 16000 تا
ولی بعدش یه افت کرد رسید به 11000 تا بعد چند وقت دوباره شده 16000 تا
الان هم 11000 تا نشون میده فعلا اما یه بار هم 2000 تا نشون داد
به نظرتون باید من چیکار کنم تا دوباره مزالب سایتم ایندکس بشه
ممنون
سلام خدمت آقای مطهری عزیز
من یه سوال داشتم و اینه که:
آیا چگالی کلمات کلیدی مهمه یا تراکم کلمات کلیدی؟
آیا این مهمه که چند تا کلمه کلیدی مختلف در یک صفحه باشه؟ ( یعنی همون تراکم) ؟
یا این مهمه که یک کلمه کلیدی خاص مثلا روانشناسی خانواده، چند بار در صفحه تکرار شده؟(یعنی چگالی)
و اینکه اگه تعداد زیادی کلمه کلیدی در صفحه باشند ولی چگالی نداشته باشند، از نظر گوگل اسپم هست یا نه؟
با تشکر فراوان
سلام.اگه برخی از لینک های داخلی سایت رو که جلوی ایندکسشان بسته نشده nofollow کنیم برای سئو ضرر داره؟
آقا من تقریبا یک هفته هست پیوند یکتای سایتم رو از حالت پیشفرض به پست نیم تغییر دادم
امروز با بررسی یکی از پستهام که تقریبا از یک ماه قبل هست متوجه شدم این پست کلا از گوگل حذف شده و با پیوند یکتای جدید ایندکس نشده این پست و پستهای دیگم رو سایتهای بزرگ و کوچک دیگه همه رو کپس میکنن تقریبا میخواستم بپرسم ایا پستهای پاک شده من مجدد ایندکس میشن با پیوند یکتای جدید؟ آیا اصلا باید پاک بشن و مجدد با آدرس جدید ایندکس بشن یا باید همونطور فقط ادرسشون رد گوگل تغییر کنه؟ و سوال خیلی مهم اینکه بعد از ایندکس با آدرس جدید من سایت کپی کننده مطرح میشم یا باز هم من سایت اصلی برای گوگل هستم؟ آیا من توی مطالبم که قبلا به دلیل اختصاصی بودن اول بودم الآن دیگه اول نخواهم بود؟ این رو هم اضافه کنم همه لینکهای گوگلم با افزونه ای که نصب کردم به پیوند یکتای جدیدم ریدایرکت میشن
motahharinasab گفت:
آره که امکان داره حتی چند ماهی طول بکشه تا به روند عادی برگردید.
از نیوک به ورد پرس اومدم و میخوام بدونم اون چند ماهی رو که شما گفتین چه طوری کمتر کنم؟؟
در حال حاضر باید رو چه قسمتی از سایت کار کنم؟
با تشکر
من قبل تغییر پیوند یکتام تیترهای داخل گوگلم به این شکل بود
جسد معمر قذافی | تهران98
اما الآن به شکل زیر شده
تصویر گواهی فوت معمر قذافی - تهران98
حال سوال اینه که اولا چرا اینجوری شده؟ بعد این خط تیره - و کلمه تهران98 آیا جزئی از تیتر به حساب میان؟ آیا در سئو و رده بندی قرار گرفتن در گوگل موثر هست؟ و اگر تاثیر منفی داره چطور باید حذف کرد تا تیر به تنهایی نمایش داده بشه؟ بعد از تغییر آیا مجدد باید صفحه ایندکس بشه؟
سلام دوستان با اجازه بزرگ تر های اینجا مخصوصا اقای مطهری
من با مطالبی که در این پست و چندین سایت دیگه که خوندم تونستم در مورد سئو اطلاعاتی بدست بیارم و با اون اطلاعات شروع به بهینه سازی چند تا سایت کردم تا حدود موفق بود و تونستم تا 99% سئو رو انجام بدم
حالا برای بعضی از دوستان که مایل باشند می تونم سئو رو به صورت رایگان انجام بدم
البته قول نمی تونم بدم سئو بسیار عالی انجام بدم ولی میتونم سایت های که سئو پایین دارند رو بهبود بدم
پس هر کسی مایل هست به یکی از این دوسایت زیر مراجعه کنه و خبرم کنه تا پس از بررسی سایتش اگر سئو پایینی داشته باشه سئوش رو با هم شروع کنیم
http://www.funfar.ir
http://www.parstab.net
موفق باشید دوستان
سلام.من از افزونه ی yoast برای سئو استفاده میکنم و سوالاتی داشتم.
با وجود این که کد های افزونه در سورس صفحات وجود داره,این کد ها هم از قبل در قالب تعبیه شده بود(قالب من هدر نداره و هر بخش جداگانه است)
اولی
<META NAME="Title" CONTENT="<?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » Blog Archive <?php } ?> <?php wp_title(); ?>">
دومی
<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
سومی
<h1 class="header-name">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span>دانلود سازان|دانلود جدیدترین نرم افزار ها و بازی ها </span></a></h1>
این سه کد + کد افزونه در همه ی صفحات وجود داره.آیا باید همه ی این کد ها همزمان در هر صفحه باشه.اگر جواب خیز است کدام ها بمونه؟از طرفی هم در کد اول و دومی نامش اون اسمی که در بخش همگانی نوشته ام +نام هر معرفی شده در هر بخش افزونه قرار میگیره
مثلا همگانی:دانلود سازان
افزونه yoast بخش صفحه اصلی:دانلود سازان|دانلود جدیدترین بازی ها و نرم افزار ها
باشه در کد اول و دوم این گونه نمایش داده میشه:دانلود سازان دانلود سازان|دانلود جدیدترین بازی ها و نرم افزار ها
چاره کار چیه؟
یه سوال هم درباره کد داشتم
<meta name="googlebot" content="index, follow" />
آیا استفاده از این کد مفیده؟
با تشکر
سلام.یه سوال برام پیش امده که جوابش رو نمی فهمم.
چرا سرعت ایندکس های من این قدر پایینه؟الان یک پست حدودا بین 1 تا 3 روز طول میشکه
خواهشا نگید که این تایپیک برای همینه که همش رو خوندم و همیشه هرکس هر سوالی که میپرسه رو با جوابی که میدید رو با دقیت می خونم
اما این مورد برای من خیلی جای تعجب داره!!!!!.الان من روز حدودا بین 500 تا 700 ورودی گوگل دارم.
سلام .یک سری مطالبی برای افزایش سرعت لود سایت خودنم که باذکر منبع بیانش می کنم و نظرتان را درباره ی استفاده از این روش ها را بدونم!
1 گوگل در خدمت افزایش سرعت وردپرس
هنوز هم عدهای از دوستان برای عملکرد صحیح پوسته و افزونههاشون از اسکریپتهای پیشفرض خود وردپرس که تو مسیر wp-includes/js قرار دارن استفاده میکنن. دلایلی برای استفاده از نمونههای گوگلی این فایلها وجود داره که مهمترینش اینه: افزایش سرعت وردپرس!
با استفاده از افزونهی Use Google Libraries این اسکریپتها بجای بارگزاری از هاست شما بصورت فشرده از نزدیکترین سرور گوگل با سرعت زیاد لود میشن ضمن اینکه امکان موجود بودنشون تو کش مرورگر شما زیاده و اینا یعنی صرفهجویی در پهنای باند، کاهش درخواستها به سرور و سرعت بیشتر لود سایت شما. فکر نمیکنم کسی باشه که از سرعت بدش بیاد wink گوگل در خدمت افزایش سرعت وردپرس
اینم لیستی از کتابخانههای جاوا اسکریپتی که این افزونه پشتیبانی میکنه:
Dojo
jQuery
jQuery UI
MooTools
Prototype
script.aculo.us
swfobject
منبع http://www.newbie.ir
2 افزایش سرعت بارگذاری سایت با استفاده از تابع flush در php
از وقتی گوگل سرعت بارگذاری صفحات وب را نیز به عنوان یکی از ملاک های مهم رتبه بندی سایت ها در موتور جستجوگر خود معرفی کرد،صاحبان سایت ها و کارشناسان سئو(SEO) تمام سعی خود را برای افزایش سرعت لود صفحات خود انجام می دهند.
چرا باید از تابع Flush در php استفاده کنیم؟
تابع ()flush در php به ما اجازه می دهد تا بخشی از HTML را که حاضر است به مرورگر بفرستیم تا معطل نماند ،در همین حال نیز مرورگر مشغول پردازش باقیمانده اجزا صفحه خواهد بود تا در ادامه آنها را نمایش دهد.
گرچه این افزایش سرعت بیشتر بستگی به پردازش سمت سرور،حجم صفحه و اندازه فایل های css دارد.
کجا تابع flush را اضافه کنم؟
برای اینکه مرورگر بتواند به صورت صحیح و موازی ،فایل های js و css را استخراج کند،پیشنهاد می شود تابع <?php flush(); ?> را بین </head> و <body> قرار دهید.یعنی تگ پایانی head و تگ ابتدایی body.
وردپرس
دوستانی که از وردپرس استفاده می کنند،کافی است فایل header.php موجود در پوشه قالب خود را باز کنند و این کد را اضافه نمایند:
</head>
<?php flush(); ?>
<body>
این یک ترفند کوچک و کارامد بود و امیدواریم برای شما نیز خوب کار کند.
منبع fotolia.ir
دوستانی که از وردپرس استفاده می کنند،کافی است فایل header.php موجود در پوشه قالب خود را باز کنند و این کد را اضافه نمایند:
</head>
<?php flush(); ?>
<body>این یک ترفند کوچک و کارامد بود و امیدواریم برای شما نیز خوب کار کند.
منبع fotolia.ir
حالا دوستان بگن جواب میده یا نه
باسلام
این درسته که میگن سایت نباید بیش از 100 لینک داشته باشه؟
منظورشون لینک خارجی هست یا داخلی؟
سایت من درحدود 200 لینک داره که به سایت خودمه ولی 1-2 لینک خارجی داره
در سئو که ضرری نداره؟
اگه من مطالب اتفاقی + مطالب محبوب + جدیدترین مطالب و .... رو بیام nofollow کنم تا پیچ رنک روی بقیه صفحات تقسیم نشه ؛ زمانی که پیچ رنک رو محاسبه میکنن پیچ رنک بالاتری میگیرم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
لطفا چک کنید و نظرتون رو بگین : دانلود
حالا حدودا 47 تا عکس فقط ایدکس شدن میشه بدونم آیا این مقدار دوباره افزایش پیدا میکنه یا ...
صد در صد الان هم خودت فهمیدی گوگل فقط در زمان اسپم سایت توقف میکنه.
ورودی گوگلم خیلی خوب بود و 6000 ورودی داشتم اما نمیدونم چی شد که یکدفعه آمار شدیدا افت کرد و الان تقریبا 1 ماهه که ورودی شده 1500 ! و اعتبار سایت خیلی خیلی کم شده قبلا یه پست میزدم (حتی دیرتر بعد از سایت های دیگه) اول گوگل بودم اما الان مطالب تاپ اولین نفر میزنم سایت های دیگه که بعد من ارسال میکنن بالاتر از من هستن!
تو گوگل وبمستر ارور داده که صفحات و مطالب زیادی از سایتم پاک شده!! در حالی که من چیزی رو پاک نکردم!
(البته یه 10 روزی ف ی ل ت ر هم بودم!)
نمیخوام بگم حتما دلیلش فیلتر بوده ولی فیلتر بی تاثیر هم نبوده چون فیلتر زمان سپری شده داخل سایت رو بشدت کاهش میده
سه سوال دارم 1- اگر لینکهای داخل سایت به این شکل باشه
http://www.mynamesite.com/www.yoursite.com
یعنی اول آدرس ما با بعد آدرس سایت دیگه باشه و اینجوری لینکها رو باز کنه آیا باز لینکه خروجی محسوب میشه؟
قبلا نه لینک رو جزو سایت خودتون شناسایی میکرد ولی الان اینکار رو نکنید چون فکر میکنه شما از اون سایت کپی کردید.
و اینکه 2- من داخل قسمت پینک سایتم چندین دامنه برای پینگ دادن وارد کردم مدت زیادی هست این کار رو کردم آیا خوب هست یا بد؟
3- پیوند یکتا بالاخره چه نوعش خوبه؟ پیشفرض یا با تایتل پست؟
2-فقط 2 یا 3 تا وارد کنید.
3-با تایتل شک نکنید میگن 28 درصد میتونه سئوی هر پست رو بالاتر ببره فقط اگه پیوند یکتای شما از اول چیز دیگه ای بوده دستکاریش نکنید.
عکس های پست ها رو هم که تو وردپرس اپلود نشده بود اپلود کردم هز 400 تا مطلبم رو
اون زمان لینک های ایندکس شدم 7000 تا بود ولی بعدش رسید به 16000 تا
ولی بعدش یه افت کرد رسید به 11000 تا بعد چند وقت دوباره شده 16000 تا
الان هم 11000 تا نشون میده فعلا اما یه بار هم 2000 تا نشون داد
به نظرتون باید من چیکار کنم تا دوباره مزالب سایتم ایندکس بشه
منابع سرورهای گوگل نسبت به کل اینترنت محدوده و عوض کردن پیوند یکتا درجه اعتبار سایت رو پائین میاره و همش بخاطر اینه که از اول استراتژی های سایت مشخص نیست. حالا که اینکار رو کردید فقط منتظر بمونید تا دوباره گوگل روی سایتتون زوم کنه برای اینکار از سایتهای دیگه به سایت خودتون لینک ایجاد کنید.
آیا چگالی کلمات کلیدی مهمه یا تراکم کلمات کلیدی؟
هر دوتا شون بعضی وقتا یک کدوم از اینا مهمتر عمل میکنن.
آیا این مهمه که چند تا کلمه کلیدی مختلف در یک صفحه باشه؟ ( یعنی همون تراکم) ؟
این میشه چگالی نه تراکم و خیلی هم مهمه الان بین 3 تا 8 درصد تعیین میشه بسته به اندازه نوشته ها
یا این مهمه که یک کلمه کلیدی خاص مثلا روانشناسی خانواده، چند بار در صفحه تکرار شده؟(یعنی چگالی)
بله و دقیقا گوگل از روی همین چیزها هست که تشخیص میده اون صفحه به چی ربط داره که بعد عید قربان اگه عمری بود و یادم انداختین یه آموزش میذارم که بفهمید گوگل از چه طریقی میفهمه پست ما مربوط به چی هست.
و اینکه اگه تعداد زیادی کلمه کلیدی در صفحه باشند ولی چگالی نداشته باشند، از نظر گوگل اسپم هست یا نه؟
آره برای گوگل فرقی نمیکنه اینم یکی از راههای اسپم کردن هست دیگه.
سلام.اگه برخی از لینک های داخلی سایت رو که جلوی ایندکسشان بسته نشده nofollow کنیم برای سئو ضرر داره؟
نه فرقی نداره خیلی وقتها لازمه برای اینکه امتیازی از پست مورد نظر ما به اون پستمون داده نشه اینکار رو بکنیم.
میخواستم بپرسم ایا پستهای پاک شده من مجدد ایندکس میشن با پیوند یکتای جدید؟ آیا اصلا باید پاک بشن و مجدد با آدرس جدید ایندکس بشن یا باید همونطور فقط ادرسشون رد گوگل تغییر کنه؟ و سوال خیلی مهم اینکه بعد از ایندکس با آدرس جدید من سایت کپی کننده مطرح میشم یا باز هم من سایت اصلی برای گوگل هستم؟ آیا من توی مطالبم که قبلا به دلیل اختصاصی بودن اول بودم الآن دیگه اول نخواهم بود؟
میدونی مشکل همینجاست که با عوض کردن پیوند یکتا مثل اینکه اون پست حذف شده و یک پست کاملا جدید داریم و شاید اگه تا زمانی که اون پست توی کش گوگل هست پست جدید ایندکس بشه مشکل آنچنانی پیش نیاد ولی بعد از اون به عنوان یک پست کاملا جدید شناخته میشه. ((گرچه که اگه پست قدیمی هنوز حذف نشده باشه و پست جدید ایندکس بشه به عنوان یک کپی شناخته میشه))
از نیوک به ورد پرس اومدم و میخوام بدونم اون چند ماهی رو که شما گفتین چه طوری کمتر کنم؟؟
در حال حاضر باید رو چه قسمتی از سایت کار کنم؟
سعی کنید از همه جا لینک بگیرید سایتهای دیگه، شبکه های اجتماعی،و...
حال سوال اینه که اولا چرا اینجوری شده؟ بعد این خط تیره - و کلمه تهران98 آیا جزئی از تیتر به حساب میان؟ آیا در سئو و رده بندی قرار گرفتن در گوگل موثر هست؟ و اگر تاثیر منفی داره چطور باید حذف کرد تا تیر به تنهایی نمایش داده بشه؟ بعد از تغییر آیا مجدد باید صفحه ایندکس بشه؟
فقط خودتون میدونید چرا اینطوری شده ولی اون خط تیره و اون کلمه تهران98 الان جزئی از تیتر شماست که اگه بیشتر سایتتون به تهران میپردازه خوبه وگرنه اگه فقط یک اسم هست برای سئو ضرر داره.
برای حذفش باید ببینید از کجا ساخته میشه از تم شما یا از افزونه های سئو.
این سه کد + کد افزونه در همه ی صفحات وجود داره.آیا باید همه ی این کد ها همزمان در هر صفحه باشه.اگر جواب خیز است کدام ها بمونه؟از طرفی هم در کد اول و دومی نامش اون اسمی که در بخش همگانی نوشته ام +نام هر معرفی شده در هر بخش افزونه قرار میگیره
اینو توی یک تایپیک دیگه مطرح کن تا بچه های وارد به بحث تمهای وردپرس بهت جواب بدن.
یه سوال هم درباره کد داشتم
<meta name="googlebot" content="index, follow" />
آیا استفاده از این کد مفیده؟
در این حالتش نه چون بطور اتومات اگه کدی نباشه هم اون صفحه ایندکس میشه و هم لینکهاش دنبال میشه.
</head>
<?php flush(); ?>
<body>این یک ترفند کوچک و کارامد بود و امیدواریم برای شما نیز خوب کار کند.
حالا دوستان بگن جواب میده یا نه
البته تو بعضی سرورها باید فایل PHP.INI رو دستکاری کرد تا بشه از این تابع استفاده کرد ولی مورد بعدیش هم اینه که این تابع خیلی از وقتا با افزونه های کش تداخل ایجاد میکنه.
این درسته که میگن سایت نباید بیش از 100 لینک داشته باشه؟
منظورشون لینک خارجی هست یا داخلی؟
سایت من درحدود 200 لینک داره که به سایت خودمه ولی 1-2 لینک خارجی داره
در سئو که ضرری نداره؟
لینک خارجی که اصلا اگه از 100 تا بالاتر بشه امکان اسپم هم هست ولی لینک داخلی رو هم در هر صفحه اینقدر زیاد نکنید چون بالای 100 تا رو گوگل دنبال نمیکنه. در این حالت اون صفحه که بالای 100 تا لینک داخلی داخلش هست رتبه خوبی میاره ولی چون لینکهاش توسط گوگل دنبال نمیشه پستها از حداقل حقوق خودشون یعنی لینک گرفتن از صفحات داخلی محروم میشن.
سایت دانلودها هم داره زحمت میکشه و از چگالی کلمات کلیدی بهره میبره خواستید براتون میشکافم تا بهتر متوجه بشین.
جناب مطهری میتونین در مورد سایت دانلودها توضیح بدین ، چون این سایت به قول دوستمون از هیچ کدوم از چیزایی که شما میگین استفاده نکرده و معمولا هم بیشتر پست هاش اولین نتیجه گوگل هست
ممنون میشم توضیح بدین